Halloween trick eller behandle blå græskar pail bucket vintage general skum plastik ebay

Hvis du ser nogen, der ser ud til at være en voksen klædt op til trick-or-treat i år, der bærer denne blå spand, er han vores søn! Hans navn er BJ & han er autistisk. Mens han har kroppen af ​​en 21 år gammel, elsker han Halloween. Vær venlig at hjælpe os med at holde sin ånd levende og glad. Så når du ser den blå spand dele et stykke slik. Spred bevidsthed! Disse dyrebare mennesker er ikke for store til at narre eller behandle.

Trenden har fået momentum i løbet af de sidste par år og er nu temmelig anerkendt. Dette er stor bevidsthed om nogle få grunde. For det første, hvis du har nogen, kommer til at narre eller behandle, der ser ud til at være gammel til at deltage med en blå pail og anden, hvis du har et barn, der kommer, kan de have svært ved forskellige grunde, spændt råber trick-or-treat som andre . Blå pails er en stor subtil indikator, at disse cuties fortjener ekstra smil og yummy halloween behandler.

Fishpond arbejder med leverandører over hele verden for at bringe dig et stort udvalg af produkter, virkelig gode priser og levering inkluderet på over 25 millioner produkter, som vi sælger. Vi gør vores bedste hver dag for at gøre fishpond et fantastisk sted for kunderne at shoppe og få det, de vil have alle til de bedste priser online.

Er du forfatter eller udgiver af en bog? Eller producenten af ​​en af ​​de millioner af produkter, vi sælger. Du kan forbedre salget og vokse dine indtægter ved at indsende yderligere oplysninger om dette afsnit. Jo bedre de oplysninger, vi har om et produkt, jo mere vil vi sælge!

Halloween er næsten her. De sidste par år viser flere og flere mennesker blå eller tealfarvede græskar i deres hus. I år kan du også se nogle børn, der bærer en blå græskar spand. Hvad betyder det hele? Der er to helt forskellige betydninger.

Nu, hvis du tilfældigvis ser et barn, der bærer en blå græskar bucket, betyder det at barnet er autistisk. Sidste år postede moderen til et autistisk barn på sociale medier for at opmuntre andre forældre til autistiske børn til at bære denne farve. Hendes barn var ikke verbalt og kvinden løb ind i nogle huse, der ikke ville give sit barn noget slik, indtil han sagde trick eller behandler. Det var overflødigt at sige, at hun måtte forklare omstændighederne igen og igen. Den blå græskar bucket er nu det uofficielle symbol for autisme på Halloween.

Den bedste tommelfingerregel? Bare vær sød for alle de børn, der er trick eller behandling. Giv dem ikke en hård tid, bare giv dem slik. Selvfølgelig selvfølgelig, hvis du har en blå græskar i dit hus.

Historien bag det blå græskar Hvis nogen bærer en blå græskarpail, kan det være et tegn på, at de har autisme. Mange mennesker med autisme er ikke-verbale og kan ikke være i stand til at sige trick eller behandle eller takke dig. Så vær så opmærksom på det og vær venlig #autismawareness

Historien bag det blå græskar Hvis nogen bærer en blå græskarpail, kan det være et tegn på, at de har autisme. Mange mennesker med autisme er ikke-verbale og kan ikke være i stand til at sige trick eller behandle eller takke dig. Så vær så opmærksom på det og vær venlig #autismawareness

Malet i en række farver bundet til personlige historier og særlige årsager, visse farverige græskar giver beskeder ofte overset omkring Halloween. Nogle opmuntrer naboer til at genoverveje, hvordan deres feriefestiviteter kan være så inklusiv som muligt. Andre er et værktøj til at hoppe imod samtaler om forhold, der påvirker samfund ud over oktober, og på trods af en bred vifte af årsager, som omfatter epilepsi, brystkræft og infertilitet, ser det ud til, at de fleste amerikanere bruger disse græskar til at finde fælles jorden langt ud over deres egne kvarterer, Takket være sociale medier.

Af alle de farvede græskar på displayet kan dette være den singne mest genkendelig skygge for familier trick-or-treating over hele landet. Den høje synlighed omkring krikand græskar, som er blevet et symbol på komfort for dem, der står fødevarebårne allergi kommer efter mange års oplysnings- og uddannelses- indsats fra dem, hvis helbred er truet af populære Halloween slik og chokoladevarer. For Priscilla Hernandez, løftet om en sjov, familie fyldt nat af møde naboer mens raslen endte knust, da hun indså sin søn Zacky, nu 9 år gammel, havde alvorlige aversioner til næsten alle slags Halloween godbid.

Som mange andre viste Zacky tegn på et overset immunsystem som et spædbarn, der udviklede anafylaktiske reaktioner som en første grader jordnødder, træmøtrikker, sesam, skaldyr og bælgfrugter viste potentielt dødeligt uden brug af en epipen. Disse ingredienser, plus mælk, æg, soja og hvede, er alle almindelige i candy skåle på alle hallows 'eve; Og da en-i-13 amerikanske børn lider af en række følsomheder, giver det mening, hvorfor Priscilla desperat søgte efter løsninger til at holde zacky væk fra en improviseret tur til nødrummet.

Fare spørger familier om at give ikke-spiselige godbidder på Halloween Night, sammen med at vise en teal græskar, men for Priscilla, er den reelle belønning uddanne sine naboer i løbet af efterårssæsonen. "Næsten alle mine naboer har lært om virkeligheden af ​​fødevareallergier som følge af os, der blot sætter vores skærm, hvilket er virkelig pænt," siger hun. Efter Organisering Hendes første skærm I 2022 kan hun ikke lade være med at bemærke, hvor mange Teal Pumpkins har skåret op på hendes gade, kvarter og ind i området Greater Los Angeles. "Det handler om Inklusion , virkelig. Og det er så enkelt at sætte et smil på et barns ansigt på en nat, der er meningen at være mindeværdig, ikke skræmmende ."

I 2020 optrådte lilla græskar på mange verandaer over U.. som en måde at hjælpe med at øge sikkerhedsbevidstheden under COVID-19-pandemien. I første omgang ville Erin Monast ønskede, at sociale medier brugere bogstaveligt talt ville vælge enhver anden form for græskar for at betyde, at en husstand overholdt COVID-19-sikkerhedsprotokoller, da den Instagram-brændte tendens endnu ikke havde krediteret Purple Pumpkin-projektet, en fundraising-kampagne etableret for næsten et årti siden af ​​epilepsy foundation. Når alt kommer til alt, er duin, en Paoli, Pennsylvania Local, tilbragte den bedre del af fire år at sammensætte smukke Purple-Hued Pumpkin Display i oktober med hjælp fra familie, venner, naboer og samfundet i det store, men nu realiserede hun de virale lilla Græskarposter fra 2020 endte med at støbe et større lys på epilepsi og personligt, hendes 10-årige datter Reagan.

Diagnosticeret samtidig med cerebral parese i en alder af to, har Reagan altid navigeret, der lever med epilepsi, mens i klasseværelser og blandt hendes jævnaldrende. Erin, sammen med Reagans Fader, Travis, trak uddannelsesressourcer fra epilepsialfonden for at dele med familie og venner for at lære mere om neurologisk lidelse end bare generelle anfald. Men da Reagans fødselsdag falder i oktober og næsten magisk, er hendes yndlingsfarve virkelig lilla ærnet om en ny måde at uddanne dem i Reagans liv om hendes datters rejse hidtil. "Som en familie havde vi sjovt at male græskar lilla, men så tænkte jeg," hvis hun elsker at have et græskar, kan andre børn lave et græskar. ' Og vi kan bede vores venner og familie om at begynde at gøre dette også, "siger Erin god husholdning.

Langsomt men sikkert blev maleri lilla græskar en fødselsdagstradition, som en måde at fejre Reagan, mens du uddannede nye venner og øger bevidstheden. Parterne blev baggård ekstravaganzas, hvor Reagan og hendes venner udformede lilla græskar, omgivet af lilla græskarprojekt plakater , der illustrerer Fakta om lidelsen til Jumpstart samtaler med naboer og gæster. Det handler ikke kun om at male et græskar for at tage hjem og vise, men ved at bruge et kreativt øjeblik for at få folk til at forstå fakta om epilepsi og hvorfor det er så vigtigt for os; Hvorfor skulle det være så vigtigt for alle. Reagan's græskar går alle til deres nye hjem med et af Erins kort, der læser: Mine græskar fejrer alle, der lever med epilepsi.

Verden går pink hver oktober i et forsøg på at uddanne andre om diagnosen, der venter 1 ud af 8 amerikanske kvinder, pr. American Cancer Society. Men Pink Pumpkin-projektet, en nonprofit Baseret i Upstate New York, holder samtalen at gå året rundt i sidste ende opmuntre alle til at planlægge årlige mammogrammer, samtidig med at man øger bevidstheden.

Det startede i 2022, da grundlæggeren Lynn Anzivine gav et lyserødt græskar, prydet med et brystkræftbånd, til en familie ven, der kæmper for brystkræft. Denne lyserøde græskar blev den første af mange: det år solgte hun 25 græskar til en fordel, donerede 250 til en ven i behandlingen.

Som tiden gik ind, lynn samlet et team af frivillige og søgte på andre måder at tjene brystkræftfightere i deres 40-mile radius, der navngivet den lyserøde cirkel. De startede ved at passere tote tasker, fyldt til randen med tæpper, lumpektomi puder og andre komfort essentielle. I 2022 åbnede de Lauries Retreat of Hope, et arrangement rum, hvor de pakker tasker, holde månedlige støttegrupper, planlægge deres årlige 5k, være vært for en Thanksgiving Feast og mere â € "alt til ære for Lynns svigerinde, Laurie Anzivine -Logle, der døde af brystkræft i 2007.

Projektet har succesfuldt udvidet, men græskar forbliver i sin kerne; Koncernen er afhængig af deres lokalsamfunds støtte til at trække en vellykket fundraiser hvert år af. Behagelig Valley Greenhouse Nursery, Inc. donerer græskar, mens frivillige donerer deres tid og udsmykning færdigheder. Pink Pumpkin-projektet har solgt 8.000 græskar i de sidste 10 år, hvilket donerer 100% af provenuet til kvinder og familier i deres omgivende område.

I dag strækker lyserøde græskar langt ud over de lyserøde græskarprojekter 40-mile radius. Selvom de ikke er knyttet til nogen større velgørenhedsorganisationer, er der en række mindre s , virksomheder og medicinsk Institutioner , der bruger disse lyst- Hued gours som en del af deres årlige fundraising indsats. Hver oktober arrangerer Baton Rouge General i Louisiana pop-up pink græskarfelter for at minde kvinder om at beskytte deres græskar. Andre, som det sydøstlige med i Massachusetts, følger de lyserøde græskarprojekter tilgang og hold op med lokale virksomheder for at sælge begrænsede udgave pink græskar som en fundraiser.

I stedet for at stole på andre at være venlige, vil jeg kun tage mine børn for at besøge steder, hvor jeg ved, at de vil være velkomne, hun delte, som bagagerum eller behandler begivenheder på deres skole, hvor samfundet allerede er tæt på. Vi kan endda banke på et par af vores nabos døre, men kun dem, der kender os personligt. Der er masser af sikre rum at vælge imellem, der ikke involverer tillid til en fremmed med mine børn.
Nyankomne

Bedste græskar sorter til udsmykning og madlavning

Bedste græskar sorter til udsmykning og madlavning

Queensland Blue er et mellemstore græskar. Denne sort er begunstiget til brug i scones. DERRUMER TEXTURE egner sig til bagning og kogning.

Baby Shower Boy Punch Opskrift Easy Opskrifter

Baby Shower Boy Punch Opskrift Easy Opskrifter

Sådan en sød slag til en baby shower, med Sherbet og Ginger Ale. Sørg for at rense gummikanerne, før du sætter ind i stansen.

Er Blue RASPBERRY En rigtig frugt OPSKRIFTER

Er Blue RASPBERRY En rigtig frugt OPSKRIFTER

Den blå hindbær opstod i et laboratorium, der ikke på en gård. Det begyndte, da skaberne af is pops havde flere røde varianter kirsebær, jordbær, hindbær og vandmelon

Youve været spise BEAVER i årevis, og sandsynligvis havde ingen idé Heres nogle andre underlige ting youve været chowing ned på uden at vide

Youve været spise BEAVER i årevis, og sandsynligvis havde ingen idé Heres nogle andre underlige ting youve været chowing ned på uden at vide

Pizza infunderes med hvidløg olie, Maple Leaf and bacon, røget Gouda, mozzarella, spinat, ristede druer, støvregn af balsamic reduktion.

Denne browser understøttes ikke længere.

Denne browser understøttes ikke længere.

Koncentreret blue hindbær smagsstoffer byliquid laden. Blå hindbærkoncentreret aromastof er fremstillet af ingredienser godkendt i fødevareindustrien for

Raspberry Flavoring Etsy.

Raspberry Flavoring Etsy.

Alle vores smagsoplevelser er naturlige, æteriske olieekstrakter uden tilsat sukker. Ingen køling kræves, bare holde dem på et køligt, mørkt sted. Alle smagsstoffer har en holdbarhed på to år fra fremstillingsdatoen, men vi anbefaler dets brug om et år for den bedste smag.

Hvilke mærker bruger CastoToreum Opskrifter med ingredienser, Ernæring, Instruktioner og relaterede opskrifter

Hvilke mærker bruger CastoToreum Opskrifter med ingredienser, Ernæring, Instruktioner og relaterede opskrifter

Er der bæver røv i din vaniljeis med alarmistiske indlæg, der siger, at Beavers butts bruges til at smag alt fra blødt, hvor kommer vanilje smagsstoffer fra information, der forbinder det til beavers anal sekretion, der er fundet online.

Blå hindbær usødet smag olie 17877 Elements Bath Body

Blå hindbær usødet smag olie 17877 Elements Bath Body

Brug disse smagsstoffer til at tilføje til din kageisning, chokolade, hårde slik og mere .. Vi har et stort udvalg af smagsoplevelser

Hvad er blå Raspberry Flavor Does It Selv findes i naturen

Hvad er blå Raspberry Flavor Does It Selv findes i naturen

Hvor din slurpee saft virkelig kommer fra.

Nyankomne

Shottys Blå Raspberry Gelatine Shots 8PK Walmart.com

Lær mere

Ofte set

Cumberland Black Raspberry Plant Isons Nursery Vineyard

Cumberland Black Raspberry Plant Isons Nursery Vineyard

Denne nordamerikanske hindbær bærer dybt PurpleBlack farvede hindbær frugter. Frugterne er spiselige.

Bare chill blå hindbær sirup 1l

Bare chill blå hindbær sirup 1l

Den 1 Keto Diet App siden 2010

Blå hindbær eliquid 50ml

Blå hindbær eliquid 50ml

Den internationale spiritus handler

Blå hindbær italiensk is

Blå hindbær italiensk is

Det ultimative i kunstige frugter

Blå Ribbon Amish Canning Recipe Zucchini Relish Dining and Cooking

Blå Ribbon Amish Canning Recipe Zucchini Relish Dining and Cooking

Blå Ribbon Amish Canning Recipe Zucchini Relish Dining and Cooking

Stjerner og Striber rød, hvid og blå Layered Shot

Stjerner og Striber rød, hvid og blå Layered Shot

Rude lounge, Pune Picture Blå curcaospirit skud Tjek Tripadvisor medlemmer 46 oprigtige fotos og videoer.

Tjek nogle af de bedste fødevarer, der er tilgængelige på strandpromenaden i hele U.. på Womansday. om.

Tjek nogle af de bedste fødevarer, der er tilgængelige på strandpromenaden i hele U.. på Womansday. om.

Tjek nogle af de bedste fødevarer, der er tilgængelige på strandpromenaden i hele U.. på Womansday. om.

Bedste Tapioca Pearls mærker at købe til hjemmelavet boba

Bedste Tapioca Pearls mærker at købe til hjemmelavet boba

Køb online i bedste køb i dit land og sprog efter eget valg. Bedste køb giver online shopping i en række lande og sprog.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.