Hej, det ser ud som du har scripts handicappede

I vores laboratorium, måler vi ikke kun, hvor godt en brødrister ovn toasts breada enkelt skive samt en batchbut også, hvor godt det fungerer på genopvarmning madrester og bagning mad. Vores eksperter vurderer også brugervenlighed og hvor let en maskine er at ren. I vores brødrister ovn vurderinger, vi indarbejde pålidelighed og tilfredshed data fra vores undersøgelse af CR medlemmer erfaringer med mere end 27.000 brødrister ovne købt mellem 2011 og 2022all at hjælpe dig med at bestemme, hvilke brødrister ovne er værd at gøre plads til på din counter.

Klar til at tilføje en lille, men mægtige apparat til dit køkken? Her er de bedste små brødrister ovne fra Consumer Reports test, der er anført i alfabetisk rækkefølge. Se vores komplette brødrister ovn ratings for endnu flere valgmuligheder, og konsultere vores brødrister ovn køb guide til andre kriterier til at overveje, når shopping.

brødrister ovne har oplevet lidt af en renæssance i de seneste par år. De Arent bare brødrister ovne længere: Theyre luft frituregryder, dehydrators, varmluftovn, slagtekyllinger, og nogle gange endda damp ovne. De tilbyder præcise temperatur- og indstilling styrer.

Bed Bath Beyond øjeblikket har flere brødrister ovne på salg, hvoraf mange er af Breville, det mærke, der vandt vores produkt test for de bedste brødrister ovne. Oven i det, Amazon har et salg på to sæt brødrister ovn Bageforme, som redaktør Emily Johnson sværger ved for hende brødrister ovn. Tjek de tilbud nedenfor og læs om hvilke brødrister ovn kan være bedst for dig: Â

Den mekanisme, der hæver og sænker brød fra chassiset er motoriseret. Efter jeg trykker på en knap på toppen af rammen, kurven lydløst sænker brød ind i enheden til at blive ristet brød. På sin egen, synes denne funktion dømt til mekanisk svigt. Men risikoen er værd at lette den brødristere stjerne evne: knappen A Bit. At beskedne attribut tilbud en lektion for design af alle stripesone, der kunne gøre alt designet objekt og erfaring bedre.

Brevilles chefdesigner, Richard Hoare, fortæller mig, at Hensel, med hvem han arbejdede tæt sammen, faldt på ideen ved at fokusere på brugerens empati. Hensel havde været grundede problemet folk har med brødristere. Din brød kommer op for lys, så du lægger den ned igen, så få distraheret og glemme, og det går gennem en fuld cyklus og forbrændinger, Hoare vedrører. Keith tænkte, hvorfor cant forbrugeren have mere kontrol? Hvorfor cant de har lidt?

Ifølge Hoare, designteamet kaldet knappen ved dette navn fra starten. Nogle mennesker inden Breville troede, det var alt for dagligdags, og andre muligheder blev overvejet. Ekstra Darkness var en, og 10 ekstra en anden. Disse blev forvirrende og klodset siger Hoare. I sidste ende A Bit var den klareste. Breville, som holder flere patenter i motoriserede brødrister kurv tech, begyndte at sælge brødristere med funktionen i 2008.

Forklaringen fremkalder nikker respekt. Dette, synes det, er, hvordan godt design sker. Men hvordan ville en designer, eller en virksomhed, eller endda en almindelig person kopiere triumf A Bit i andre sammenhænge?

Hoares erindring svarer med en tendens i moderne design practiceand en, der hævder at være særligt dygtige til at producere resultater ligesom A Bit. Dens kaldte bruger-oplevelse, eller UX, design, en disciplin, der bestræber sig på at udforme behagelige og nyttige møder mellem mennesker og ting. Oprindeligt stammer fra menneske-maskine interaktion, eller HCI, hvor brugervenligt interface design var dens forfader, UX foregiver at tilbyde en generel tilgang til design af alle slags, fra software design til produktdesign til arkitektur og byplanlægning.

Men design-for-geni beviser, at denne tilgang ofte er behæftet med fejl. Jobs havde ret: folk ikke synes at vide, hvad de ønsker, eller har brug for. Hvem kunne forestille sig verbalizing selv den relativt simple udfordring ristningen således, at A Bit knap ville fremstå som en middel? Nogle UX fortalere har indset denne fælde og omformuleret deres design praksis som en dialektik mellem den begavede og pøbelen. Men snart nok, de resulterende kompromiser igen føle sig som en smorgasbord af alle mulige indflydelse, fra ledelsen til teknologi til sociologien. Design bliver et kaldenavn for enhver mulig tilgang til design, som reducerer den til en Shibboleth for designere.

Den anden fejlagtig antagelse er, at nutidens designere mener, de er reformatorer. Forandringsaktører. Det kunne være social eller politisk forandring. Det kunne være æstetisk eller kulturel forandring. Det kunne være den egoistiske ændring af professionel aspiration og dens relaterede station. Det kunne være ændringen i forbindelse med fremskridt. Designere er Ambitiøse Sorter af Folkarrogant, selv og ingen vil gerne være forbundet med stasis eller endda med blot cyklicalitet. Hvad et affald, bare for at klippe græsplæner eller brunt brød hver dag! Lad os i stedet genopfinde græsplæne! Lad os genopfinde morgenmad!

Men når udført Bestigning i Brevilles Case, og på trods af Hoares insisteren otherwisedesign er mere relateret til filosofien om, hvilke ting der er kaldet ontologi. Det er en disciplin af essens, at store bugbear af nutidens liv, ikke af viden. Forfølgelse af større kompatibilitet med en ting kræver essensen, at designeren fokuserer på abstraktionen dannet af det designede objekt, og dets menneskelige brugere sammen gør det ristning, bolig, udgivelse, Socializing eller noget andet.

Store mærker til en vigtig job Madlavning Toast er en simpel opgave, og dens mest folk er på mission for at få ret. Hvis du finder en brødrister, der koger præcis, som du vil have det, ved du tid efter gang, kender du dens en keeper. Det er præcis, hvad vores brødristere er designet til at være brugere. Hvis du stadig søger efter den hellige gral, så er JBS Big-Brand-sortiment et godt tempo til at begynde at se. Du finder store sælgere og populære navne som Sunbeam, Breville, Delonghi, Morphy Richards, Kambrook og Russell Hobbs på vores hylder og online, hvilket øger dine chancer for at finde din perfekte brødrister.

Når du tænker på mængden af ​​arbejde, de gør, er brødristere virkelig stor værdi. På JB starter vores brødristere fra lidt over 20, hvilket gør dem ekstraordinær værdi. Selvom du er efter en øverst på vores sortiment, vil du blive imponeret over de tilbud, der tilbydes. Vi forventer ikke, at de nogensinde vil bryde ned, men hvis de gør det, er der altid producentgarantien til at bakke dig op, hvilket kun tilføjer til deres appel. Og hvis du finder en billigere brødrister, lad os vide og godt gøre dig meget.

Rabatter gælder for seneste tidligere billet- / annonceret pris. Som vi forhandler på pris, vil produkter sandsynligvis have solgt under billet / annonceret pris i butikker før rabattilbudet. Priserne kan variere på AirPort & Express Stores.

Hvordan skinkes du nogen form for brød og få det lige som du kan lide det? Frugtbrød, elevator og se og lidt tage gættet arbejde ud af ristningstider for forskellige brødtyper. Løft og udseende giver dig mulighed for at løfte brødrens vognhåndtag uden afbryde ristningscyklussen for at kontrollere fremskridt til enhver tid og 'en bit' knap for godt. den lille smule mere. Sammen med ekstra bred og dyb, selv centrering toasting slots at lave mad hver skive jævnt, denne brødrister gør det lettere at få skål lige som du kan lide det.

Start din dag med helt ristede skiver af brød med Breville den smarte 2 skivebrødrister. Nyd toast kogte til dine personlige krav, takket være mange funktioner som frugtbrød, lift look og meget mere.

Nyd perfekt brunet toast, uanset hvilket brød du ristner med Breville Luxe 2 skivebrødrister. Med en række praktiske funktioner, herunder lift look, en smule og en specialiseret crumpet og bagel indstilling, giver den luxe brødrister perfekt toast.

Forberedelse af skål til morgenmad er gjort mere bekvemt med Breville bit plus 4 skivebrødrister. Med en børstet rustfrit stål finish blander denne brødrister nemt med de fleste Kitchen Dcor.
Nyankomne

Luft fryer dill pickle kylling

Luft fryer dill pickle kylling

Brining kylling i pickle juice opskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Picklebrined stegt kylling

Picklebrined stegt kylling

Vidste du, at du kan bruge leftover pickle juice til saltvand kyllingebryster perfekt krydret, saftigt og ikke overhovedet pickley smagning

Guy Fieri gør super sprøde kyllingebud med mindre fedt ved at lave dem i en luftfrit.

Guy Fieri gør super sprøde kyllingebud med mindre fedt ved at lave dem i en luftfrit.

Guy Fieri gør super sprøde kyllingebud med mindre fedt ved at lave dem i en luftfrit.

Var vores svinekød Chop for salt Vi testes igen Det at finde ud

Var vores svinekød Chop for salt Vi testes igen Det at finde ud

Læs dræbt et andet sæt af brined svinekoteletter diskussion fra Chowhound Home Cooking, svinekød mad samfund. Deltag i diskussionen i dag.

Bag en blåbær fransk toast gryderet med flødeost og en kanel streerusel topping. Hurtig og nem overnatning morgenmad opskrift, der smager så fantastisk

Bag en blåbær fransk toast gryderet med flødeost og en kanel streerusel topping. Hurtig og nem overnatning morgenmad opskrift, der smager så fantastisk

Bag en blåbær fransk toast gryderet med flødeost og en kanel streerusel topping. Hurtig og nem overnatning morgenmad opskrift, der smager så fantastisk

Grillet ost sandwich. En nem opskrift, der smager fantastisk hver eneste gang. En opskrift, så enkel, men så dekadent og lækker

Grillet ost sandwich. En nem opskrift, der smager fantastisk hver eneste gang. En opskrift, så enkel, men så dekadent og lækker

Grillet ost sandwich. En nem opskrift, der smager fantastisk hver eneste gang. En opskrift, så enkel, men så dekadent og lækker

Brioche morgenmad sandwich opskrift den herbeevore

Brioche morgenmad sandwich opskrift den herbeevore

Hvad er så specielt med brioche skal prøve opskrifter med brioche boller, brød og brød brioche. . . Bare at sige ordet fremkalder visioner om at sidde i en sofistikeret parisisk caf, afslappet drikker duftende kaffe og nibbling på lyset, buttery godhed.

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Fonda nbo, nairobi billede conchas a brioche type brød med cookie crust ocing check out TripAdvisor-medlemmer 189 Candid Billeder og videoer.

Skinke grillet ost sandwich st pierre bageri os

Skinke grillet ost sandwich st pierre bageri os

Hemmeligheden til Chris Kroners Delectable Sandwiches er syltetøj spiked med Pinot Noir. Kronner fik ideen, da han hjalp Elisabeth Pruitt-test ...

Nyankomne

Donnsoak Meadow Drive Morgenmad menu

Lær mere

Ofte set

Brisket med smeltede og syltede løg

Brisket med smeltede og syltede løg

Grill Brisket Sandwiches Opskrift Denne Saucy Sandwich er perfekt til tote til potlucks. At transportere blandingen og holde den varm, indpakke langsomt komfur i flere lag håndklæder.

Grillet brisket mac n ost sandwich

Grillet brisket mac n ost sandwich

Fantastisk røget brisket grillet ost sandwich er lavet på mindre end 15 minutter og er så godt, du vil ikke dele en enkelt bid

The Ultimate BBQ bryst sandwich med Infografik Martins Berømte Potato Rolls og brød

The Ultimate BBQ bryst sandwich med Infografik Martins Berømte Potato Rolls og brød

Med den rigtige teknik og praksis kan du lave perfekt bud røget bryst til sandwich på dit hjem grillno fancy ryger behov.

Hvor finder man Tamales i Austin for ferien

Hvor finder man Tamales i Austin for ferien

Trukket svinekød brisket bbq tamales Tiden var endelig kommet for at prøve noget nyt for mig Tamales Ive havde visionen om BBQ Tamales i mit hoved til ...

Eves Pudding en traditionel britisk Apple Dessert

Eves Pudding en traditionel britisk Apple Dessert

Storbritannien er kendt for velsmagende buddinger som æble Charlotte. Smurt og bagt brød er fyldt med æbler, derefter dækket i creme sauce i denne klassiske dessert.

Berømt corned beef hash opskrift fra England Darley Newman

Berømt corned beef hash opskrift fra England Darley Newman

Kom og tag et kig på denne corned beef og æg hash opskrift, det er en utrolig velsmagende æg opskrift og ideel, hvis du er på et budget.

Den bedste mynte gelé uden pektin opskrifter på yummly bowles mynte gelé, gåsebær, æble mynte gelé, æble mint gelé

Den bedste mynte gelé uden pektin opskrifter på yummly bowles mynte gelé, gåsebær, æble mynte gelé, æble mint gelé

Den bedste mynte gelé uden pektin opskrifter på yummly bowles mynte gelé, gåsebær, æble mynte gelé, æble mint gelé

Top 10 kiks til dunking i din te

Top 10 kiks til dunking i din te

Det perfekte supplement til en kop te på ethvert tidspunkt på dagen. Klassisk, stilfuld og som engelsk som Cary Grant og Audrey Hepburn. Køb online nu

NoCreme creme af broccoli suppe

NoCreme creme af broccoli suppe

NoCreme creme af broccoli suppe

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.