Fra Frybread til bønner til Grassfed Beef, er disse otte amerikanske indianowede virksomheder værd at støtte

Efter ca. 5 minutter tilsættes de tinnede tomater, eddike og chili flager. Tomaterne kan være ret vandige, så lad være med at lave mad med på medium varme med låget ud i omkring 12-15 minutter, eller indtil saucen er mørkt, fortykket og floretterne er ømme, men stadig lidt crunchy, kan dette variere afhængigt af størrelsen af blomsterne.

En anden favorit brug af denne eddike, og også en perfekt side skål til denne gryderet, er på en jordbær, agurk og mynte salat. Du skal bare hakke alt og sæson generøst med Womersley Raspberry Chilli eddike, en knivspids salt og en klemme af kalk eller citron.

metode en non-stick pande på en medium varme. DD Cumin og Coriander frø i panden og skål på en mild varme, indtil frøene begynder at knække og hoppe rundt i panden. vores krydderier i en pestle og mørtel og knuse til en grov blanding. tommer sammen fileterne, hudens side op, så med en skarp kniv, gør små nedskæringer i kødet på vej ind i fisken. Rizzle lidt olivenolie på fiskens hud, og brug derefter din hånd, gnid i olien, så huden får en jævn belægning og skinne. Stræk makrel med de knuste krydderier og sæson med lidt salt og peber. Spis en non-stick pan. Høne panden er varm, læg fiskens hud side ned og kog i 2-3 minutter. Urn fisken over og koge i yderligere 2 minutter. Høne fisken er kogt, klem over saften af ​​en citron. Ive fisken med frisk kogte grønne bønner, når de er kogte, dræner og kjole i hindbær og apache chili eddike og olivenolie. Hop den konserverede citron og drys over bønnerne.

Hvordan man opretter et stykke chili bør gnides på den indvendige rand af glasskagen alle ingredienser med is og belastning i et stenglas. Embellishlime Chilliremark Engages Golden Raspberry Apache Chilli eddike med denne klassiske søde og sure cocktail, efterbehandling med en subtil varme fra chili.

Korte opskrifter med Raspberry Apache Chilli Vinegar

Den eneste AAA fem-diamant og Forbes fem-stjernede restaurant i Arizona, Kai showcases indfødte ingredienser i retter, såsom kanin med pima hvede bær, and med en blå majs tamale og bøffel med majs ren.

Middag er lige så meget om oplevelsen, da det er maden. Menuer har akvarelmalerier af fællesskabskunstnere, fløjte musik flyder gennem rummet og personalet deler traditionelle historier. Bestil individuelle entres, eller tag dine smagsløg på den episke 13-retters â € "eller kortere 7-retters" smagsoplevelse.

Courtyard Caf på The Heard Museum

Denne afslappede restaurant beliggende på Seventh Avenue er en Phoenix-institution med speciale i den amerikanske indiske hæfteklammer, Frybread. De fleste spisende gæster her fortære det i taco form med fluffy brød tjener som en skal omkring deres valg af kød, men du kan også have det på siden med røde eller grønne chile gryderet, hominy gryderet, posole eller menudo. Forlad plads til dessert Frybread, med søde påfyldninger som chokolade, pulveriseret sukker og honning.

Traditionelle vestlige Apache retter som agern gryderet og røde chile vil være på den sæsonmæssige menu af Caf Gozhoo, udtænkt af klassisk uddannet kok Nefi Craig, når det åbner i slutningen af 2022 i Whiteriver. Så ofte som muligt, Craig planer om at funktionen lokalt fremskaffede, Apache-dyrkede produkter og fremme sund kost.

Selv om det har velsagtens en af de bedste visninger af enhver restaurant i verden den fantastiske røde klippeformationer af Monument Valley Navajo Tribal Park restauranten på View Hotel har modtaget national anerkendelse for sin grønne chile gryderet, figurerede i Esquire 's " 25 Bedste Bites at spise i U..." Dens Le Cordon Bleu-uddannede Navajo kokke også forberede rød chile svinekød posole, fåre gryderet og Navajo tacos.

Arizona er hjemsted for 22 føderalt anerkendte amerikanske indianerstammer og har den mest tribal jord i nogen stat i nationen. Regionen, som er placeret på slægtslande af Hohokam, Oodham, Apache, Din, Xawiƚƚ Kwa ± chawaay, Piipaash, Hualapai, Jumano, og Hopi, er uløseligt forbundet i kultur og identitet med de oprindelige traditioner samt virkningen af europæiske bosættere på disse nationer. Og på grund af dette er det vigtigt, at amerikanske indianer organisationer definerer og varemærker deres kulturarv og bidrag â € "især når det kommer til mad.

Medlemskab hjælper også støtte stammer. Nogle af virksomhederne, selv i deres nascency, har doneret tid og penge til programmer som Navajo Hopi Families Covid-19 Relief Fund og det nationale indfødte kvinders ressourcecenter, som giver støtte og ressourcer til amerikansk indianer, Alaska indfødte og indfødte Hawaiian kvinder, der har oplevet vold i hjemmet. Rancherne, gårde og fiskeri beskæftiger også bæredygtige praksis for at beskytte landet, vandet og dyrene. For at få en ægte smag af den amerikanske sydvest og støtte indfødte ejede, AIF-certificerede virksomheder, Heres en guide til otte fremragende lokale fødevarevirksomheder værd at støtte.

Bravo Sønner er en gruppe af fjerde og femte generations ranchere, der bæredygtigt øge græsfodet Beefmaster Cross Køer i nordvest Arizona på HualAnapai-reservationen. De sælger hele, halv- eller kvarts oksekød samt 10- eller 20 pund burger bokse. Bestil online og vælg afhentning eller levering. Levering er gratis for dem, der bor inden for en 70-mile radius af ranchen.

2011-06-26 Bland mel, bagepulver og salt sammen i en stor skål. Tilsæt langsomt i vandet lidt ad gangen ved hjælp af en gaffel til at blande, indtil blandingen dannes. ROM CookingChanNelleTV. Omcuisine AmericanCategory Side-DishServings 4-6Total TIME 1 HR 33 min

Indisk yngelbrød er tradition til Navajo, og kommer med en historie om stor smerte og lidelse. Selvom traditionen med stege brød er kendt blandt alle stammefolk på en eller anden måde, er det Navajo-folkene, der primært er kendt for at skabe denne opskrift. Og selvfølgelig er der en historie, der har. Fortsæt med at læse historien om indisk yngelbrød. ROM Pinterest. Ovestimeret læsetid 30 sekunder

Vi stoppede på vej tilbage fra Montezuma Castle. Ligesom andre korrekturlæsere har jeg haft en behagelig samtale med gentleman kører standen, mens han forberedte mit yngelbrød. Jeg bestilte kanel og sukker var lækkert! Jeg anbefaler stærkt!

Vi forlod Montezuma Castle National Monument og planlagt at få en snack, før vi kom tilbage på vejen. Hvilket bedre sted at stoppe end her? Vi fik en sukker og kanel og en saltet frybread. Saltet var min favorit - bare ønske jeg ville. annonce et stykke kød for at pakke ind i det! Jeg ønsker også, at vi havde fået et par til at gå til senere! Min datter fik også et par håndlavede hårklip, som hun bar i de næste 3 dage! Mere

Frybrød bringer os sammen. Vi er stadig her / ældre og unge / ven og nabo / vi Styrke hinanden / for at lære, ændre og overleve. Der er ikke kun en måde at lave yngelbrød på - du kan oprette din egen opskrift.

Dette varme udseende på en vis skål en familie viser sin større kulturelle og historiske betydning og fejrer sin rolle i at forbinde folk gennem tiden. Reservehjulet tekst er sensuel og stemningsfulde , fanger detaljer som soundof det syde i panden som den oppustede breadcooksand beskriver dens farve, "Light som sne og fløde / Varm ligesom stråler af solen."

Fry Bread kan Sparka diskussion af, hvad arv fødevarer din familie spiser og hvad opskrifter er blevet afsagt i generationer. Det er heller ikke vige tilbage fra de smertefulde dele af af indiansk historie: "Den lange tur, den stjålne jord / Strangers i vores egen verden / Med ukendt mad / Vi gjorde newrecipes / Fra hvad vi havde." Det er en historie om modstandskraft og glæde. "Fry brød er os / Vi er her stadig."

Familier kan tale om, hvor vigtigt FRJ brød er til familien og theirculture i Fy Brød: En Native American Family Story. Hvilke fødevarer er vigtige i din familie? Er de dagligdags fødevarer eller fødevarer, du spiser kun på ferie eller særlige lejligheder?
Nyankomne

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Foretag lækre og simple Thanksgiving forretter før den store fest med disse enkle 3 ingrediens opskrifter, fra Food.com.

Red Pepper Jelly hønsesalat Wonton Cups

Red Pepper Jelly hønsesalat Wonton Cups

Smeltet Brie toppet med rød peber gelé inde lys og flaky Athen phyllo skaller. En simpletomake forretter, du plejer at kunne stoppe med at spise

Kartoffelsalat Appetizer

Kartoffelsalat Appetizer

Dine gæster vil elske disse bitesized skewers mozzarella ost, frisk basilikum, og tomater.

Bøf og Ost Wonton Cups

Bøf og Ost Wonton Cups

Hvis du elsker buffalo sauce og flødeost, vil du elske disse bøffel kylling wonton kopper Buffalo Chicken Wontons er nemme at lave

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Gena Bell Live. Kærlighed. Grine. Mad. Apple Almond Coffeecake opskrift

Pære og rabarber cobbler

Pære og rabarber cobbler

Ginas Pear og Apple Cobbler Opskrifter med ingredienser, Ernæring, Instruktioner og relaterede opskrifter

Den perfekte æble pære smuldre opskrift med et billede og enkle skridtvise instruktioner. Mere...

Den perfekte æble pære smuldre opskrift med et billede og enkle skridtvise instruktioner. Mere...

Den perfekte æble pære smuldre opskrift med et billede og enkle skridtvise instruktioner. Mere...

Æble, pære blackberry crumble

Æble, pære blackberry crumble

Denne enkle Bramley Apple og Pear Crumble Recept kombinerer to klassiske britiske frugter i en velsmagende dessert.

Apple Plum Oat Crumble Opskrift fra Mornflake Mighty Havre

Apple Plum Oat Crumble Opskrift fra Mornflake Mighty Havre

Plum og apple crumble med 10 ingredienser. Denne sund, veganer, og glutenfri sprød opskrift er meget let at lave og perfekt til morgenmad.

Nyankomne

Meget gode opskrifter af stegt og æble

Lær mere

Ofte set

Boozy Apple Cinnamon Brødpudding

Boozy Apple Cinnamon Brødpudding

Hver opskrift, der kræver kanel, bør også indarbejde kanel whisky. Især dem med æbler som denne boozy brødpudding.

Apple Pumpkin Bundt Cake

Apple Pumpkin Bundt Cake

Få og dele bedste opskrifter om Apple Cider Bundt Cake Opskrifter Moist med videoer, madlavning tips og mad ideer fra stjernekokke, shows og eksperter.

3ingredient Apple Cake Opskrift

3ingredient Apple Cake Opskrift

Cake Mix Apple Pie Cake

Enkel æbletærte fra fluffy dej med creme fraiche og olie

Enkel æbletærte fra fluffy dej med creme fraiche og olie

Jeg indsendt denne opskrift som svar på en opslagstavle anmodning. Det er en familie favorit, som jeg gør ofte i efteråret, når æblerne er i sæsonen. Jeg bruger kun røde lækre æbler på grund af deres smag, og fordi de ikke får alt for rørstrømsk, når bagt i kagen.

Canning Apples Idéer Opskrifter med ingredienser, Ernæring, Instruktioner og relaterede opskrifter

Canning Apples Idéer Opskrifter med ingredienser, Ernæring, Instruktioner og relaterede opskrifter

Lær processen med konserves æbler på mange måder til senere at bruge opskrifter til æbleauce, tærtefyldning, æble smør og smag.

Apple Flødeost Braid dansk

Apple Flødeost Braid dansk

Pakket butterdej omslutter en sød ost fyldning toppet med friske æbler i disse imponerende Morgenmad behandler.

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Dette er interessant og nem teknik til at lave masser af dansk hurtigt. Ark af butterdej er toppet med en applecream ost påfyldning, toppede med mere butterdej inden de bages og snit. Simpelt som 1, 2, 3.

Apple Cider Timian grillet kylling

Apple Cider Timian grillet kylling

Her er en lækker opskrift på kylling skewers med æble cider eddike BBQ Marinade. Gennemse selvom en bred vifte af opskrifter, tips og inspirerende ideer.

Top 5 Sundhedsmæssige fordele ved Apple Cider Vinegar Ecowatch

Top 5 Sundhedsmæssige fordele ved Apple Cider Vinegar Ecowatch

Drikke æblecider eddike har vist sig at hjælpe med at studere emner tabe sig og forbedre deres samlede sundhed. Heres, hvordan man gør det hjemme.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.