21 High Protein Low Carb Soup Opskrifter

Lav din egen gourmet suppe hjemme med denne nemme keto hummer bisque opskrift. Den bedste del om denne keto suppe opskrift? Denne hjemmelavede version er også glutenfri og har kun 390 kalorier og 4 netcarbs per servering!

Hummer kød er fremragende til salater eller dypning i smør til en lækker middag. Endnu bedre, det er nemt at lave en hjemmelavet hummer bisque, som er en af ​​vores foretrukne måder at nyde denne velsmagende skaldyr på!

For at få den glatte tekstur, bliver suppebasen eftersætning i fisk og skaldyr. Den eneste skaldyr i en autentisk hummer bisque opskrift er hummer, som du kan parre med grøntsager og andre garnishes.

Særlige fødevarer har tendens til at tale deres egne kærlighedssprog. En hjemmelavet kage er en varm velkomst til en ny nabo. Paella blandt en gruppe venner er en fest i en pande. Og pasta alla vodka, når den deles med din betydelige anden, er romantik på en plade. OUP er simpelâ € "sin kærlighed i en skovle. Komfort mad til at tjene og nyde. En skefuld kan tage dig tilbage til din barndom, en kop kan berolige sjælen og en skål kan transportere dine smagsbuds på en tur til fjerntliggende steder med ingredienser, der gør dig til at drømme om rejser. y favorit? Denne sæson, jeg samler lav-carb suppe recipesthat kan give komfort og sundhed i en skål.

Selvom det er en årlig gane pleaser, her i Texas, nyder jeg suppe bedst i januar. Dage er skarpe og solrige, og nætterne er perfekt kølige, som er formlen for suppe sæson. Den kommende måned handler om Hunkering ned med en trøstende skål med hjemmelavet suppe, der er blevet simmerende på ovnen hele eftermiddagen. Og få fødevarer kan skinne som en starter, side og en vigtigste måde, hvorpå suppe gør, mens du ser fotoshoot klar.

Cremet vegansk butternut squash suppe med ingefær kokosmælk

Hvorfor vi elsker det: Vær stegt, simmeret, grillet eller mashedwere altid her for en butternut squash skål. For denne delish suppe kombineres Butternut Squash kombineret med rig kokosnødemælk, hvilket tilføjer creme minus mejeriet.

Cremet hvid bønner og tomat suppe fra kærlighed citroner

Hvorfor vi elsker det: elsker rige, cremet supper, men vil ikke have alt det smør og mel? Prøv denne veganske mulighed fra Cotter Crunch, som bruger mælkefrit smør og arrowrootmel som et fortykkelsesmiddel.

Offentliggørelse: Jeg blev forsynet med denne bog fra Victory Belt Publishing gratis i bytte for min retfærdige og ærlige anmeldelse. Se venligst MyDisclosure-politikken. Dette indlæg indeholder også affilierede links, hvilket betyder, at jeg uden ekstra omkostninger for dig kan lave en lille smule penge for at hjælpe med at støtte denne blog. Tak skal du have!

Der er så mange fantastiske opskrifter i denne bog, herunder nogle nyttige oplysninger om forskellige former for bouillon og lager! En af de opskrifter, der virkelig stod ud for mig, var den finske laksesuppe. Jeg elskede udseendet af den cremet base med flakey laks og frisk dill men også fordi det omfattede Daikon Radish, som jeg aldrig havde kogt med før.

Tilføj den hakkede Daikon og skaldyr eller fiskebestand eller bouillon. Kog, indtil radien er ømt, så tilsæt den hakkede laks, tung creme og hakket frisk dill. Smag til krydderier og tilsæt salt og peber efter behov vil variere afhængigt af det lager, du brugte!

Dette indlæg indeholder affilierede links. Hvis du køber gennem dem, vil dine omkostninger forblive det samme, men skønhed og foodie kan modtage vederlag eller en lille provision. Mange tak for din støtte. Oplysning og privatlivspolitik.

Bortset fra at skrive en kogebog, har din egen madbil sandsynligvis på toppen af ​​mange Food Bloggers Bucket List. Luise og jeg har været hemmeligt planlægning og drømmer om, ikke en fødevare lastbil, men en fødevare cykel. Vi ville genopbygge en Christiania-cykel, der passer til vores behov og derefter cykel omkring Stockholm og sælge sunde hele fødevarer som salater, supper og smoothies. Det gør ikke lyde som en sjov idé? Vores mål var at gøre det denne sommer, men tiden fløj forbi os. Så nu er vi sigter efter næste sommer.

I mellemtiden, i hvert fald halvdelen af vores drøm er netop blevet opfyldt. Et stykke tid siden vi hvor bedt om at udvikle to suppe opskrifter for Church of Swedensfood lastbil. Jep, de faktisk har deres egen mad lastbil. Og jep, de spurgte en Jøde og en dansk hippie til at udvikle deres opskrifter. Bortset fra at bare at være kirken, arbejder de internationalt sammen med ACT-alliance med humanitær hjælp og arbejder mod fattigdom og sult. Lige nu fokuserer de på Haiti og Cambodja, og de bad os om at udvikle to supper inspireret fra disse lande, der skulle sælges i deres madbil. Trucken vil gøre en tur rundt i Sverige i løbet af de næste to uger og sælge vores supper, og al indtjening vil gå til humanitær bistand. Det er en vidunderlig ide, og vi er glade for at være en del af det.

Den kambodjanske ris nudelsuppe er ikke så kendt som den vietnamesiske kusin, men i det mindste lige så god. Det har et andet sæt smagsstoffer - citrongræs, ingefær og lime tilføj friskhed og kokosmælk tilføjer en rig og cremet touch. Vi lavede denne version med tofu, men er velkommen til at erstatte champignon eller broccoli. Serveres med en generøs mængde bønnespirer, friske urter og lime.

Denne suppe er løst inspireret af den traditionelle haitiske græskar suppe suppe joumou en græskar og oksekød suppe oozing af fed. Vi brugte søde kartofler i stedet for græskar og erstattet oksekød med majs. Suppen er blød og cremet med en dejlig sød smag, et strejf af clove og kål og gulerod klumper til chewiness .

Carolyn Ketchum er forfatteren, fotografen og ond mastermind bag hele dagen, jeg drømmer om mad, en lav-carb og glutenfri mad blog. Siden starten i 2010 er Adidaf blevet en af ​​de mest populære lav-carb-websteder på nettet. Med over en million sidevisninger pr. Måned har den en hengiven følgende blandt dieters, diabetikere, cøliakker, og de forsøger simpelthen at leve en sundere livsstil. Kethcums opskrifter og billeder er blevet omtalt i kvinders sundhed, Huffington Post, Diabetisk Living, Redbook og Form og on Glamour. om, blandt andre publikationer. Hendes mission er at bevise for verden, at særlige kostvaner ikke behøver at være kedelige eller restriktive , og at lav-carb og glutenfrie retter kan være lige så gode som eller bedre end deres konventionelle modparter. Dens forbløffende, hvad der kan gøres med en pose med mandelmel, en pind af smør og en vilje til at eksperimentere!

Sara er en mad og livsstil freelance forfatter i Los Angeles. Hun skriver en ugentlig hændelseskolonne til Los Angeles Times og elsker at skrive madindhold til Brit Co. Når alt kommer til alt, anvendes det engelske sprogs mest sjove adjektiver bedst på lækre fødevarer. I sin fritid er hun en hip hop danser, Avid Moviegoer og grundig ansigtsmaskebruger.

Denne suppe kan forblive i dit køleskab i op til 5 dage, men det er meget vigtigt at opbevare bouillon, kød, nudler og toppings i separate beholdere. Du kan også varme det meget hurtigt på ovnen.

Kan jeg gøre dette i den langsomme komfur?

Ja, du kan gøre denne opskrift i en crockpot. Sørg for at sørge for grøntsager og krydderier på komfuret først. Derefter langsomt kog bouillon i op til 12 timer på lav, før du går videre til trin 4.

I et øjeblik lukker øjnene. I dit sind øje, forestil dig selv ved et lille bord foran en caf på Champs-Elyses i Paris. Til venstre og ned ad gaden er en måde den storslåede Arc de Triomphe.

Som du overvejer Napolon og hans hære, fanger to tørrede rødlige blade dit øje, da de falder fra et nærliggende træ og lande på bordet ved siden af ​​din. Du smiler, da sollyset fanger dit ansigt.

Er løg godt for en keto kost?

Hvis vi tager et kig på den fælles og stede løg, er der mange punkter at overveje. For det første, hvad er de sundhedsmæssige fordele? For det andet hjælper løg og hindrer en keto kost? For det tredje opvejer fordelene nogen negativer ?

På den anden side er løg godt for en keto kost? Løg har flere carbs end nogle andre grøntsager og er højere i naturlige sukkerarter. Disse fakta forhindrer mig ikke i at spise løg. Men de begrænser det beløb, jeg forbruger.

Men som suppe selv, kan sundhedsfaktoren med skålen være variabel. Før du har lunet ud scoops af din yndlingsfaldsfødevarer, skal du tjekke Desotos råd om, hvordan det bedst kan holde it-næringsstyrelsen måske endda høste nogle vægttabsydelser. Så sørg for at gennemgå vores liste over de 23 hyggelige suppeopskrifter, der er perfekte til vægttab i efteråret.

Det første, jeg altid fortæller mine kunder, er at se natriumindholdet i forudfremstillede bouillon, siger hun. Det er altid bedst at lave din egen bestand eller bouillon for at styre mængden af ​​natrium, der går i det og fokuserer på at øge naturlige smagsstoffer, der tilsidesætter behovet for salt.

Vi taler veggies, bønner og magert protein. Ikke alene er det sjovt at smide det hele i puljen, en mere forskelligartet suppe kunne også hjælpe med at fremme mæthed og holde dig selv længere, ifølge Desoto. Interessant nok kommer denne sundheds hack også ned til tyggens handling.

Vi ved, vi kender. Den broccoli-cheddar creme drøm er smuk uovertruffen . Men som Desoto gør klare, cremetupper er typisk høje i kalorier, mættet fedt og natrium. Vælg Ryd bouillonbaserede supper for at blive på sporet med dine vægttabsmål og brændstof din krop.

Den store nyhed, for suppe elskere, er, at skålen generelt er forbundet med bedre sundhed. Desoto pegede os i retning af en undersøgelse, der fandt ud af, at folk, der forbruger suppe, ofte har tendens til at have overordnet bedre kostkvalitet og en faldt Risiko for fedme.

Easy, Keto Low-Carb Zuppa Toscana suppe er den bedste olivenhave copycat opskrift. Hans keto suppe lavet med pølse, kale, blomkål og en cremet bouillon. Ernæringsfakta og makroer er perfekte til keto kost. Hvis du leder efter keto venlige ideer, er denne suppe perfekt til din måltidspræget!
Nyankomne

10 luftfrit kylling lår opskrifter til at lave til middag i aften flipboard

10 luftfrit kylling lår opskrifter til at lave til middag i aften flipboard

Tag din stegte kylling til et sundere niveau med denne kærnemælk luftfrit opskrift. Kylling lårene kommer ud vidunderligt fugtige og skarpe med masser af smag.

Luftfrit Salmon til en

Luftfrit Salmon til en

Luftfrigivelseslaks giver ungdomsjuiciest laks med et sprød udvendigt hver gang. Denne luftfrit Salmon opskrift vil være den nye måde, du laver laks på hver

Kylling vinger dyppet i smeltet smør og belagt med parmesanost og urter bage op i en fantastisk sprød appetitvækker til tailgating.

Kylling vinger dyppet i smeltet smør og belagt med parmesanost og urter bage op i en fantastisk sprød appetitvækker til tailgating.

Kylling vinger dyppet i smeltet smør og belagt med parmesanost og urter bage op i en fantastisk sprød appetitvækker til tailgating.

Chef Johns sjusket Joes

Chef Johns sjusket Joes

Denne klassiske franske hvide bønner og pølse parabol er langsomt kogt til bud perfektion under en sprød, karamelliseret skorpe.

Hjemmelavet Fajita krydderier

Hjemmelavet Fajita krydderier

Farvel opbevaring og hej, hjemmelavet Fajita krydderier dette kan nemt være dobbelt, tredoblet eller firdoblet ... Bare brug 2 til 3 spsk pr. Opskrift.

10 bedste friske fighedopskrifter yummly

10 bedste friske fighedopskrifter yummly

Få opskriften på OlympianAvtRoved Fig Jam Cookies.

G er til Golden Years, A Life Berigelse Guide for Senior Living

G er til Golden Years, A Life Berigelse Guide for Senior Living

Find mere end 460 betroede dessert opskrifter fra vores Mærke ambassadører komplet med vurderinger, anmeldelser og madlavning tips.

EASY PEACH Crumble OPSKRIFT Smør med en side af brød

EASY PEACH Crumble OPSKRIFT Smør med en side af brød

Meget lækker fersken cirkel. Jeg fik denne opskrift fra Betty Crocker Fall Bagning Book Fall 2007 240

Country Ham og Redye Gravy Opskrift

Country Ham og Redye Gravy Opskrift

Country Ham med Redye Gravy Opskrifter Bedste Opskrifter og relaterede opskrifter

Nyankomne

Fermentering 101 hvordan man laver hjemmelavet lowsaltsauerkraut

Lær mere

Ofte set

Vegetarisk Baked Beans

Vegetarisk Baked Beans

Nem hjemmelavet veganske bages bønner er fyldt med rige tomatoey smag. Super hurtige til at kaste sammen, og så meget sundere end dåse

Bare hvordan hvor længe gør ting som mel, bagepulver, allspice og muskatnød sidste før ...

Bare hvordan hvor længe gør ting som mel, bagepulver, allspice og muskatnød sidste før ...

Bare hvordan hvor længe gør ting som mel, bagepulver, allspice og muskatnød sidste før ...

Allehånde California Tropical Fruit Tree Nursery

Allehånde California Tropical Fruit Tree Nursery

Allehånde er lavet af formaling af frøene af allehånde træ og smager som en kombination af kanel, muskatnød og nelliker.

Allspice Powder 12oz.

Allspice Powder 12oz.

Allspice er den tørrede frugt af Pimenta Dioica plante. Mortant til forskellige caribiske køkkener, allspice har smagskombinationer af kanel, muskatnød og fed. Fælles i græskar tærte krydderier i dag.

Spice Profile Star Anise

Spice Profile Star Anise

Nej, de er ikke det samme. Allspice er et bestemt krydderi, der er et rundt frø, der ser ud som en glat peberkorn. Fem krydderi er en blanding af fem krydderier stjerneanis er den overvejende. Hvis du ikke kan finde allspice, kan du bruge jordklædet kanel som en erstatning.

Den bedste erstatning for Pumpkin Pie Spice

Den bedste erstatning for Pumpkin Pie Spice

Hvad er i pumpkin pie krydderi, og er der en god græskar pie krydderi erstatning Her vi besvare alle presserende spørgsmål om PPS og give dig en nem pumpkin pie krydderi recipefor når du har brug for et græskar pie krydderi erstatning eller blot ønsker at prøve en DIY udgave .

Whats en god erstatning for nelliker

Whats en god erstatning for nelliker

Chilli er den kulinariske årsag vi husker Columbus rejse, krydderi, der eksploderede over hele verden, og etableret sig i Asien så dybt vi har svært ved at tro det oprindeligt kom fra Amerika.

Glutenfree Almond Bundt Cake

Glutenfree Almond Bundt Cake

Torta Caprese er en flourless, chokoladealmond kage fra Capri. Hvis du elsker Fudgy Brownies, vil du elske denne glutenfree chokoladekage

Amaretto Almond kage opskrift Ernæring Beregning

Amaretto Almond kage opskrift Ernæring Beregning

Amaretto kage fra kage mix Opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.