3 Packet Pot Roast Opskrift

Den eneste ting, jeg ønskede, jeg gjorde anderledes om denne instant pot stege opskrift, er dog, at jeg ville ønske, at jeg ville have valgt et mindre fedtstykke af kød. Har du nogensinde fået snakket ind i noget på grund af prisen? Nå, jeg shoppede for det perfekte stykke kød, da jeg fandt denne på kun $ 2. 9 pr. Pund. Jeg kunne have haft et mindre fedtstykke, men det ville koste mig $ 4. 9 pr. Pund. Jeg ønskede den billige pris, så jeg købte det og fortalte mig selv, at fedtet ville desintegrere mens madlavning og syg bare har et velsmagende stykke kød, der stirrer på mig. Nå, det lækre stykke køddel var sandt, men. Jeg var nødt til at skære omkring masser af fedt og gristle. Ingen af ​​det Disintegrerer D! Det ville have været værd at betale mere, så jeg ikke behøvede at arbejde omkring fedtet, men vi boede og smagen af ​​kødet var stadig helt fantastisk!

Hvis du ikke har brugt en trykkomfur eller instant pot før, men har det sidder på din hylde, ville det være en stor opskrift at starte med. Selvfølgelig kan du stadig gøre denne opskrift i din langsomme komfur, i stedet for at følge mine anvisninger til instant potten, hvis du ikke har en trykkomfur. Bare saml det hele på samme tid og kog det på lav i 8 timer.

Ok, nu, lad os tale om, hvad vi gjorde for opskriften og de forskellige trin, du skal tage med den øjeblikkelige pot. Det tog mig lidt for at føle sig godt tilpas med at dele instant potte opskrifter med dig, fordi jeg var ubehageligt med at skulle lave mad i trin. Jeg ønskede at smide det hele, som jeg gør en langsom komfur. Du kan gøre det, men jeg anbefaler det ikke, når der er involveret grøntsager, ellers vil de være overcooked og grødet. Jeg lavede engang kylling, broccoli og ris i min instant pot og endte med grøn ris. Broccoli var så blød, den blev lige omrørt i risen, og du kunne ikke selv fortælle, at der nogensinde var broccoli der overhovedet.

Næste placerede jeg stegen i den øjeblikkelige pot og kastede nogen overskydende krydderier over toppen. Efter at jeg var færdig, hældte jeg 1/2 kop oksekød bouillon over toppen og placerede låget på toppen og lukkede ventilen.

Kalorier: 452kcal Carbohydrater: 352KCCAL Carbohydrates: 31G Protein: 37G Fedt: 19G Mættet fedt: 8G Kolesterol: 117mg Natrium: 1314 mg Kalium: 1358 mg Fiber: 5G Sukker: 2G Vitamin A: 7840I Vitamin C: 19. Mg Calcium: 95mg jern: 9. Mg.

Instant pot3 pakke stegt â € "En super nem og hurtig måde at lave en utrolig øm og smagsstoffer stege. Du behøver bare en pakke ranch, italiensk dressing mix og brun sovs sammen med en chuck stege til denne opskrift. Hvis du foretrækker at lave hjemmelavede versioner af disse pakker, har jeg også disse opskrifter til dig!

For denne instant pot 3 pakke stege opskrift, brugte jeg denne instant pot IP-Lux60 V3 programmerbar elektrisk trykkomfur. Dens 6 quarts, så den samme størrelse som de fleste langsomme komfurer. Det kostede mig omkring $ 80 på Amazon.

Tak for at stoppe ved! Elsker du crockpot og instant potrecipes? Ønsker du mere gode, at din familie rent faktisk ville spise? Få alle mine nye opskrifter leveret til din e-mail-indbakke ved at tilmelde dig her. Dette er en gratis service! Prøve det. Du vil spise bedre og være mere inspireret til at gøre familie middag ske i dit hus.

Hvis du vil brune stegen, vil det tage et par ekstra minutter, men vil få det til at smage godt. Drej potten til sauté og lad den varme op. Varm 2 tsk olie over medium høj varme. Brun stegt på hver side i 5 minutter. Dette trin er ikke Obligatorisk Men det gør stegt smag bedre! Jeg brugte min 6 kvart Øjeblikkelig Pot til denne opskrift.

Karen Petersen er deltager i Amazonas Services LLC Associates Program, en affiliate reklamer program designet til at give et middel til websteder for at tjene reklame gebyrer af reklamer og linke til amazon. om.

Jeg var på vej gennem arkiverne den anden dag og begyndte at grine, da jeg indså, at jeg ikke har lavet en pot stege endnu i år. normalt gør pot stege i crockpot 4-5 gange om året ---- men 2008 har slags taget på et liv i sin egen.

Mere pot stege? intet problem! værsgo! Â

Pot stege er en af de ting, jeg er anført, at jeg hadede som barn, men jeg kan ikke få nok af disse dage. Der er få ting bedre end en god bud flavorful pot stege med sovs. Jeg har denne her opskrift, Ive brugt i mange, mange år Ive faktisk kaldt det den bedste nogensinde Pot stege. og jeg stadig står bag den udtalelse. Men en ven gav mig en opskrift for nylig, at jeg også tror er absolut lækker og det kommer i et meget, meget tæt sekund. Men så igen â € ", som alle afhænger af de smag, du kan lide. Mit råd? Prøv dem begge! Eller hvis du har en af ​​opskrifterne ingredienser på hånden, men ikke den anden â € "Nå, der går du!

Bland alle 3 pakker i med 1 kop vand, giv det en god whisking med en gaffel. Hæld det over en 3 til 4 pund chuck stege i din langsomme komfur. Du kan brune stegt på forhånd eller ikke â € "det er virkelig op til dig. Jeg plejer at seje min på begge sider først, men det er ikke nødvendigt.

Sear din stegt over høj varme, hvis det ønskes. Placer stege i en langsom komfur. Whisk sammen vandet med alle 3 krydderpakker hæld over stegen. Kog på lav i 6 til 8 timer, eller indtil den nemt styrker med en gaffel.

Kogopskrifter indeholdende frosne kød i yderligere 4 til 6 timer på lavt, eller yderligere 2 timer på høj. Hvis du foretrækker at gøre denne Mississippi stege opskrift i ovnen i stedet for en langsom komfur, kan du følge de samme krydderier og derefter placere den i ovnen ved 350 grader F i 2 til 2 timer. Du kan også bruge instant potten.

Steg, når du vælger en chuck stege, tag et godt marmoreret kød. At have en marmoreret stykke kød tilføjer mere smag, da fedtet smelter ind i stegen, mens den koger. Hvis du vil have, kan du brune chuck stegt i en pande, før du tilføjer den til den øjeblikkelige pot, hvilket vil hjælpe med at bevare kødets fugt, og du gættede det, tilføj mere smag.

Opskriften med de fleste klik: Mamas kogte til døden grønne bønner af fru Glad Homemaker. Opskrifter, der fangede vores opmærksomhed: Langsom komfur skinke grill sandwich af gårdskampen kokke. Crock pot chili af kippi derhjemme. Fremhævet værtinde Opskrift: Crock Pot 3-pakk pot stege ved landet kok. Dine værtinder: Landet Cook Brandie

3 ingrediens langsomt komfur pot stege alvorligt, 3 ingredienser og mindre end 2 minutter preptid og aftensmad vil blive langsomt kogt til dig. Bonus? Du vil mere end sandsynligt have nok til middag en anden nat også! 3 ingrediens langsomt komfur pot stegt er fugtigt, smagfuldt og meget ømt. Ugedag middage får ikke nogen nemmere!

I 1 kop varmt vand tilsættes 3 pakker og pisk til glat. Hæld over grøntsagerne og chuck stege. Indstil din instant pot til manuel, højt tryk og i 70 minutter. Efter de 70 minutter tillader din instant pot at lave en naturlig frigivelse i 10 minutter. Overfør stege og grøntsager til en servering plade og hæld sovs over.

Hvis du ønsker at brune din stege, kan du og følge den samme opskrift. Er denne opskrift alt for salt? Hvis du bruger en 4-pund stege eller større, har saucen en perfekt balance af smagsstoffer. For en lille stege skal du bruge mindre af hver krydderpakke. 3-pund stege â € "3/4 af hver krydderpakke; 2-pund stege â € "1/2 af hver krydderpakke

Dette er en ubesværet Middagsopskrift, som du virkelig ikke kan ødelægge. Så længe du koger potten steg langsomt og lavt, viser det sig udbud hver gang, og kombinationen af ​​disse 3 krydderikere skaber fremragende smag.

Leder du efter nemme crockpot middagsopskrifter til din familie? Denne enkle pot stege er helt utroligt. Kun 4 ingredienser: oksekød stege, ranch krydderier, italiensk krydderier og brun sovs mix. Jeg kan også godt lide at gøre det med kartofler, gulerødder og selleri, men du kan tilføje nogen veggies, som du foretrækker.

Grib det ninja foodi og lav denne hjertelige 3 pakke pot stege til din weeknight middag denne uge! En oksekødspotte, der er fyldt med smag og kræver kun en håndfuld ingredienser. Denne ninja foodi pot stege opskrift er en af ​​mine foretrukne måder at lave en pot stege på.

Jeg plejede at elske at lave min pot stege i den langsomme komfur, og nu kan jeg ikke tænke på at gøre min stege på nogen anden måde. Denne opskrift koger så hurtigt information mere smag i oksekød og er så nemt at lave.

Jeg elsker min ninja foodi. Det er sådan et praktisk køkken Tilbehør At jeg anbefaler at tilføje til din juletilpasningsliste, hvis du ikke har fået en endnu. Det er i det væsentlige en trykkomfur og luftfrit i en.

Hvordan tykkere saucen i en pot stege

Du vil gerne fjerne kød og veggies fra puljen, og derefter skabe en majstarkopslæmning, som du vil røre ind i væsken. Efter et par minutter at være varm, begynder det at tykke som sovs. De fulde instruktioner er nedenfor.

Hvilke grøntsager tilføjer du med pakke stege

Jeg tilføjede i baby gulerødder og derefter kartofler. Du er mere end velkommen til at kaste i andre grøntsager, hvis du vil have det. Dette er op til dig på, hvad du kan lide at spise med din stege. Bare tilføj i veggies samme tid som gulerod og kartofler i opskriften nedenfor.

Hvad er den bedste snit af oksekød til madlavning af en stege

Fordi du vil blive pres på at lave madlavning af denne stege, er du velkommen til at bruge næsten enhver stegt stegt. Da det koger højt tryk, vil det hjælpe med at bryde ned og tømme kødet ret hurtigt.

Har jeg brug for at bruge alle pakker af krydderier

Jeg vil sige ja til dette. Hvis du ikke tror, ​​at du kunne finde ud af, at din pot stege mangler lidt smag. Jeg har ikke prøvet at gøre det med kun to eller bruge to af de samme til at erstatte en, jeg ikke brugte. Hvis du gør det, vil jeg sige, at der er en risiko, det kan ikke vise sig. Så det er op til dig, hvis du vælger at forlade en pakke ud af opskriften.

Hvorfor kaldes det tre pakke stege? Fordi tre pakke stege, også kendt som tre konvolut stege er stort set bare det, et snit af chuck stege krydret med tre konvolutter eller smagspakker. Hemmeligheden er den slags intense smag pakket i disse pakker: ranch dressing, italiensk dressing og brun sovs. Alle de smag, der gør hver enkelt af dem, skinner individuelt til en lækkert tangy, salte og dybt robust stege. Så lad os begynde at lave mad!

Sæson generøst klapp oksekødet tørt med papirhåndklæder på forhånd. Sæt din krukke steg grundigt på begge sider med salt og peber, og sørg for at klappe krydderierne i, så de klæber. Jeg kan godt lide at bruge groft havsalt, fordi det er mere tilgivende end dit gennemsnitlige bordsalt, og du kan være så generøs som du kan lide med det.

Sear kødet searing kødet, før du sætter det i den langsomme komfur er en af ​​de bedste måder, du kan få en saftig, smagfuld pot stege. Dette trin er valgfrit, men anbefales stærkt! Sear styret i ca. 5 minutter pr. Side indtil pænt brunet.

Langsom komfur til store roasts som disse, du har brug for mindst en 6 qt. Langsom komfur for at passe alt. Jeg kan især lide dette mærke, fordi jeg kan sear mine roasts i indsatsen selv og springe over vask en anden gryde.

Tilføjelse af veggies Du kan også kaste i et par veggies som gulerødder og kartofler. Jeg kan godt lide at skære dem op, så de ikke falder bortset fra madlavning for længe i den langsomme komfur. Jo større skåret, desto mindre er de desintegrerer og falder fra hinanden i den langsomme komfur, så jeg skærer min i 3 stk. Du kan også bruge baby kartofler, perle løg og baby gulerødder, som at have dem hele gør dem mindre tilbøjelige til at falde fra hinanden i den langsomme komfur.

sauce Du kan lave den ned ad sovsen over komfuret eller ved at bruge en majstarkopslæmning. Dette er min foretrukne metode til fortykkede ting, og jeg har altid noget cornstarch praktisk specifikt til fortykkelse af supper, gryderet, sovs eller saucer. Det er den mest effektive og nemmeste måde at tykke ting på.

Hvis du kunne lide denne opskrift, giver det en stjernebedømmelse â ~ ... â ~ ... â ~ ... â ~ ... â ~ ... i kommentarerne nedenfor hjælper virkelig! For flere opskrifter, abonnerer du på mit nyhedsbrev eller følg mig på Facebook, Instagramâ and Pinterest.
Nyankomne

Danskerne og deres brød

Danskerne og deres brød

LISTE INKLUDERER HNS I ASPARGES, TEBIRKES, KARDEMOMMEBOLLER.

Ultimate Healthy Banan Bread Opskrift lavet med 4 ingredienser

Ultimate Healthy Banan Bread Opskrift lavet med 4 ingredienser

4 ingredienser bananbrød opskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

4 Ingredienser Banana Choco Muffins opskrift ved Rekha Unni ved BetterButter

4 Ingredienser Banana Choco Muffins opskrift ved Rekha Unni ved BetterButter

Jeg ved ikke om dig, men bagning er, hvad jeg gør, når vejret er crappy, og jeg er stak indendørs dag ud og dag ind. Vi kommer ud til vores planlagte udflugter to gange om ugen, men spille udenfor har været hård, fordi LJ kunne ikke gør kulden, og denne vinter var koldt. Jeg henvendte mig til kitche ...

4 Ingrediens Hamburger gryderet hurtig nemt

4 Ingrediens Hamburger gryderet hurtig nemt

Disse nemme fouringredige hakker opskrifter beviser, at middagen er enklere end nogensinde på dagens show, læs mere

Hvordan man laver den bedste glutenfri Biscuit opskrift

Hvordan man laver den bedste glutenfri Biscuit opskrift

Du vil elske disse ekstra fluffy glutenfri kiks Let at gøre med enkle ingredienser, de er tykke, fluffy, lækker

Oreo Cookie Fudge Opskrifter med ingredienser, Ernæring, Instruktioner og relaterede opskrifter

Oreo Cookie Fudge Opskrifter med ingredienser, Ernæring, Instruktioner og relaterede opskrifter

Oreo Cookie Fudge Opskrifter med ingredienser, Ernæring, Instruktioner og relaterede opskrifter

4 ingrediens peanut smør fudge ingredienser, opskrift retninger, ernæringsmæssige oplysninger og bedømmelse

4 ingrediens peanut smør fudge ingredienser, opskrift retninger, ernæringsmæssige oplysninger og bedømmelse

4 ingrediens peanut smør fudge ingredienser, opskrift retninger, ernæringsmæssige oplysninger og bedømmelse

Easy Pineapple Bundt Cake

Easy Pineapple Bundt Cake

Fra American Heart Association sunde opskrifter hæfte. En kage, der lugter som en ananas på hovedet kage, men uden alle fedt og kalorier. Sausen tilføjer virkelig meget til kagen, men er valgfri, hvis du bare vil have en avanceret dessert.

Klassisk Pound Cake En nem 4 Ingrediens Pound Cake Opskrift TheDirtyGyro

Klassisk Pound Cake En nem 4 Ingrediens Pound Cake Opskrift TheDirtyGyro

Traditionel 4 Ingrediens Pound Cake Opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Nyankomne

4 Ingrediens Pumpkin Cookies med vin fodboldmesterskaber

Lær mere

Ofte set

FourIngredient Cranberry Pumpkin Muffins

FourIngredient Cranberry Pumpkin Muffins

Få og dele bedste opskrifter omkring 4 Ingrediens Pumpkin Muffins med videoer, madlavning tips og mad ideer fra stjernekokke, shows og eksperter.

I dag er National Waffle Day for at fejre, at vi har parret med Gee Collins for at skabe lækre og enkle græskarformede vafler, der er fulde af efterårsmag og sjovt

I dag er National Waffle Day for at fejre, at vi har parret med Gee Collins for at skabe lækre og enkle græskarformede vafler, der er fulde af efterårsmag og sjovt

I dag er National Waffle Day for at fejre, at vi har parret med Gee Collins for at skabe lækre og enkle græskarformede vafler, der er fulde af efterårsmag og sjovt

Mexicansk fire bønne salat

Mexicansk fire bønne salat

Kærlighedssalater Denne sommer Fresh Seven Grain Salad Copycat Opskrift er sikker på at vinde over de valgte af ædere, og det er ret sundt

Let langsom komfur kødbold og grøntsagssuppe

Let langsom komfur kødbold og grøntsagssuppe

MeatBall Soup er en nem og hjertelig weeknight måltid med hjemmelavede kødboller, albue macaroni, tomat suppe, parmesan ost og italiensk krydderier.

Sucuri Website Firewall Adgang nægtet

Sucuri Website Firewall Adgang nægtet

Heres Hvad du har brug for usaltet smør, sukker, forkortelse, æg, fuldmælk, citronekstrakt, vaniljeekstrakt, mel, bagepulver, salt, vanilleis, frisk bær

Hvordan laver græskar Muffins komplet opskrift, ingredienser, koge tid og portionsstørrelse.

Hvordan laver græskar Muffins komplet opskrift, ingredienser, koge tid og portionsstørrelse.

Hvordan laver græskar Muffins komplet opskrift, ingredienser, koge tid og portionsstørrelse.

5Ingredient Kylling Pesto Soup

5Ingredient Kylling Pesto Soup

En god suppe eller bouillon skal være pakket med masser af smag og aroma. Lær hvordan du opretter greattasting lagre med disse enkle men flavourful ingredienser. Din suppe retter vil være tale om byen

Kombinere opbevaret hummus og frosne spinat for en suveragtig dip.

Kombinere opbevaret hummus og frosne spinat for en suveragtig dip.

Kombinere opbevaret hummus og frosne spinat for en suveragtig dip.

Foodie fredag Fem Layer mexicanske Dip gryderet

Foodie fredag Fem Layer mexicanske Dip gryderet

De berømte country sangere formodede middag opskrift var temmelig enkle at følge, og det endte med at blive rigtig lækker, også.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.