Cuban Black Bean Soup

I denne måned fejrer vi Caribbean American Heritage Måned med opskrifter fra hele Caribien. Black Bean suppe er en favorit i caribiske lande med en stærk spansk indflydelse. Det er let at lave og nærende. Hvis du er vegetar velkommen til at justere ingredienser og fjern skinke hock. Her er ourCuban Black Bean Soup.

Jamie Silva er skaberen, opskrift developerandphotographer behindA Sassy Spoonâ €”en hjemmeside for hjem kokke og madelskere udkig efter klassiske komfort fødevarer opskrifter med en frisk, sæsonbestemt, og moderne twist. Født og opvokset fra cubanske forældre i det sydlige Florida, hun nyder developingrecipesthat vækker minder af hende barndom, hendes rige arv, og alle thefoodie adventuresshe'shad undervejs.

I en hollandsk ovn, varme olie over medium varme. Tilsæt løg og saut i 2 minutter. Tilsæt hvidløg, rød og grøn peber. Saut i 2 minutter mere. dd bestanden eller vand, Califia Farms Usødet bedre halvdel, sorte bønner, spidskommen, oregano, røget paprika, chili pulver, eddike, laurbærblade, salt og peber. Koge. Skru ned for varmen og lad det simre i 10 minutter. Fjern fra varmen. Serveres og pynt med toppings. God fornøjelse!

Denne cubanske sort bønnesuppe opskrift er fra den nye kogebog, Glad Planteæder Udland: En Travelogue og Over 135 Fat-Free og fedtfattige veganske opskrifter fra hele verden ved Lindsay S. Nixon. Lindsayisfamous for hende focuson fedtfattig andlow kalorieindhold veganske opskrifter; denne cubanske Black Bean Soup er stor med 22 g hver til protein og fibre per portion, men hver skål kun indeholder 4 gram fedt og mindre end 400 kalorier.

Selvfølgelig er dette cubanske sort bønne suppe er perfekt til de køligere måneder. Men da den madlavning timeis så kort, og den samlede opskrift er ganske let, det kunne nemt nydes i foråret og sommeren, også. n faktum, Lindsay haft cubanske sort bønnesuppe mest under hendes tid i det solrige Florida.

Jeg deltog i gymnasiet lige uden for Tampa, Florida, hvor cubanske køkken er populær på grund af Ybor Citys rige historie. Ybor City blev grundlagt af cigar fabrikanter i slutningen af 1800, og tusindvis af mennesker immigrerede til området fra Cuba. Cubanske sort bønne suppe var noget jeg altid længtes efter og savnet, indtil jeg fandt en vegetarisk udgave i en gammel udgave af at spise godt. Ive siden tilpasset denne opskrift til at være veganer og mere minder om den suppe jeg voksede op med. Lindsay S. Nixon, Glade Planteæder udlandet

Jeg har haft en hård tid at gengive noget eksternt ligner de duftende virkelige cubanske sorte bønner, indtil min ven Laura, der er gift med Osquel, født og opvokset i Cuba, gav mig en opskrift overleveret til hende ved sin mor .

Chef Douglas Rodriguez af DeLaCosta restaurant i Chicago blev født i USA, men denne opskrift er inspireret af sin mors sorte bønnesuppe, som tilbød robust smag for folk, der ikke har penge at bruge på kød til lager. Her bruger vi både frisk og tørret oregano, fordi hver formidler en anderledes smag til den endelige fad. Skinken er opført i ingredienserne, men da jeg altid har gjort min sorte bønner uden kød jeg gjorde det på den måde igen. Dette var i Cooking Light, 01-01-2008! Blot endnu tage på sorte bønner, som jeg mener er fantastisk! Cubanske madlavning afspejler indflydelsen fra Spanien og Afrika samt andre caribiske lande. Spicy varme ikke så udtalt i cubanske køkken som i andre latinske billetpris.

For ni år siden, motiveret af et mål om at tabe nogle vægt, så jeg dokumentarfilmen Gafler Over Knivesand kom væk overbevist om, at jeg kunne omfavne en hel-mad, plante-basedlifestyle og opnå optimal sundhed på samme tid. At udrette denne â €”og med fasten nærmer sig et €” Jeg besluttede at skifte til en WFPB kost på forsøgsbasis, da jeg vidste, jeg kunne opgive noget i seks uger. Inden 7-10 dage efter ændringen, alle mine cravings for salt, sugarand fedt var forsvundet og blev erstattet med trang til frisk frugt og grøntsager. Ved den tid, påske rullede rundt, jeg vidste, at jeg kunne spise på denne måde permanent, og jeg har aldrig set sig tilbage. Og, ja, ikke kun gjorde jeg mister overskydende vægt, men jeg har også holdt det ud. Jeg har aldrig haft det bedre.

At forbruge kun let forarbejdede fødevarer, nøglen til at gøre sunde valg er ikke at læse på forsiden af etiketten, men snarere for at gå til listen over ingredienser. Målet for produkter med en kort liste ingrediens helst fire ingredienser eller færre med navne, der er genkendeligt . Kig efter ord der ender på ose,  som betyder sukker. Se for animalske produkter, der kan komme i form af lactose, casein og mælkesyre. Hvis cholesterol er større 0%, der er en indikation et animalsk produkt er til stede.

Prøv at spise sæsonmæssigt og lokalt. Forbruge masser af friske salater med sunde greens, såsom spinat, grønkål eller schweiziske chard roer, collards, dandelions og sennep greens er gode muligheder, også, hvis du føler dig eventyrlysten. Spis frisk frugt, berries og meloner i sommertiden. Efterår og vinter invitere hjertelig supper, gryderetter og pastaretter chock fuld af rodfrugter, beans eller linser. Stir-fried grøntsager serveres i en skål med ris, quinoa eller couscous er en anden stor mulighed, og er hurtig og nem, også.

Denne rejse jeg ud på ni år siden har virkelig været en oplevelse med mange uventede fordele, der rækker langt ud over mit helbred og vægt mål. Da jeg ikke spiser ud så ofte som før andbynot indkøb forarbejdede fødevarer, meator mejeriprodukter, min købmand regningen er meget lavere. Mit liv er blevet beriget ved at deltage i den veganske Fællesskabet af Eastern Iowa Mød op Group, hvor jeg nyder comradery af ligesindede venner, der deler ideer, foodand opskrifter. Jo mere jeg læser og lærer om hel-mad, plante-baseret veganisme, jo mere jeg sætter pris på, at en simpel livsstil ændring kan have langsigtede, verdens skiftende, varige virkninger. Det er godt for miljøet, dyr, dyreliv, vand conservationand vores økosystemer , samt hjælpe til lindre sult i verden.

Ive altid elsket denne kombination af jordiske bønner, dyb umami fra svampe eller svinekød eller Baco-bits vi plejede at bruge, når jeg var vegetar kid nelliker og sherry. Dens en billig og tilfredsstillende måltid, enkle at lave og utrolig påfyldning. Gør det vegetariske ved at bruge svampe eller kødfulde med salt svinekød eller svinekød maven.

Skyl og suge bønnerne i koldt vand i mindst 3 timer eller natten over. Eller du kan dække dem med rigeligt koldt vand i en gryde, bring dem i kog, derefter slukke og lad blød i en time. Denne opskrift fungerer også fantastisk i en trykkoger, i hvilket tilfælde theres ingen grund til at suge bønnerne.

Hvis der anvendes svampe, sættetid eventuelle tørrede svampe i varmt vand i 15 minutter, fjerne dem fra vandet og hak dem groft. Gem væsken, dens fuld af smag. Opvarm en gryde stor nok til at rumme alle ingredienserne og sauter de udblødte eller friske svampe i lidt olie ved høj varme, omrøring ofte. Hvis du bruger kød, brun godt på alle sider.

Så kan du spekulerer på. hy tørrede bønner? Ernæringsmæssigt tørrede og dåse bønner er sammenlignelige, men dåse bønner er ofte emballeret i dåser, der indeholder BPA, som er blevet forbundet i nogle undersøgelser for en højere risiko for kræft, hjertesygdomme, diabetes og fedme. Nogle dåse bønner er pakket i BPA-fri dåser, men er relativ dyrere. Tørrede bønner er virkelig nemt at tilberede og meget billig. Du kan enten suge dem natten over og kog dem den næste dag, eller hurtig-suge dem i varmt vand og kog dem med det samme. Bare lidt planlægning er påkrævet. Dog kan de gøres forud for tid og nedkølet, indtil du har brug for dem.

Har du nogensinde ønsket en suppe thats varm, hyggelig og hjertelig, men også godt for dig? Også mig! Denne sorte bønnesuppe er perfekt til de dage, hvor du bare ønsker en lækker skål af sundhed med friske ingredienser. Traditionelle cubanske sort bønnesuppe er normalt lavet med tørrede sorte bønner, skinke hock og oksekød bouillon. I et forsøg på dog at gøre denne suppe vegetar, lettet op version til en travl aften, jeg kom op med denne opskrift bruger Califia Farms Usødet bedre halvdel.

Først skal du Saut løg, grøn peber og rød peber med olivenolie i en hollandsk ovn. Tilføj bestand, Califia Farms Usødet bedre halvdel, sorte bønner og krydderier. Jeg valgte drænet og skyllet dåse sorte bønner vs tørrede sorte bønner for at spare tid. Du kan nemt suge sorte bønner natten over og kog dem til denne opskrift, hvis du foretrækker. Når du gør brug dåse sorte bønner, skal du sørge for altid at inkludere friske urter og krydderier til virkelig ophøje smag.
Nyankomne

Arroz Con Pollo A La Chorrera kylling og ris kogt af Julie

Arroz Con Pollo A La Chorrera kylling og ris kogt af Julie

Citrus hvidløg mojo kylling opfylder kylling og ris i dette Øjeblik Pot cubanske kylling og ris opskrift thats en perfekt aften middag

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Dette Fricase De Pollo cubanske Kylling Frikasse opskrift er så lækker og fuld af smag. Dets en af de mange store opskrifter deles af hjem kokke på BakeSpace. about, verdens sødeste opskrift swap samfund.

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Howesiest WaystepsSimple WaystepbyStep Guide til MakePrepaSeCipe OfHOWSeasiEST WAYSTEPSSIMPLE WAYSTEPBYSTEPE GUIDE TIL MAKEPREPARE PERFECTULUREUTEFORDING GUIDEAWARNWINNINGQUICKSPEEDYSUPER QUICK HOMEMaDEHOMEMaDEANYYNEOVEOFTHEWEHEW HVORDAN AT GØR TIL AT GØR TILBUDNING EASY CUBAN STYLE Kylling gryderet

Classic Cuban Mojito Opskrift Vi Heart Living

Classic Cuban Mojito Opskrift Vi Heart Living

Indtast nu for at kontrollere Mojito. nter ind for øl elskere

Hvad er Den Autentiske Mojito Cuba Forum

Hvad er Den Autentiske Mojito Cuba Forum

Svar 1 af 8 Fra læser nogle tråde og anmeldelser, synes der at være en vis forvirring om, hvad en autentisk Mojito er. Hvad ingredienserne er, og hvordan dens forberedt. Og nogle synes at have drukket knockoff erstatninger for så længe de ...

Mojo cubanske Roast Pork Lechon Asado

Mojo cubanske Roast Pork Lechon Asado

Ikke tilgængelig Køb Goya Marinade, Mojo Criollo, 24 fl oz på Walmart. om

Leisure Lifestyle Hub, der giver medlemmer adgang til diskonterede tilbud og specialtilbud.

Leisure Lifestyle Hub, der giver medlemmer adgang til diskonterede tilbud og specialtilbud.

Leisure Lifestyle Hub, der giver medlemmer adgang til diskonterede tilbud og specialtilbud.

Sucuri Website Firewall Adgang nægtet

Sucuri Website Firewall Adgang nægtet

Keto Lechn cubanske svinekød er en klassisk Hispanic måltid lavet i en langsom komfur. En god måde at indarbejde det cubanske køkken i en lav Carb keto venlig måde.

Picadillofiled empanadas.

Picadillofiled empanadas.

Stegte omsætninger fyldt med picadillo 2 pr rækkefølge

Nyankomne

Traditionel Cuban Picadillo Opskrift

Lær mere

Ofte set

Cuba Libre Cocktail Opskrift

Cuba Libre Cocktail Opskrift

Shop Big 5 Cuban Rum Punch Cocktail til de bedste priser. Udforsk tusindvis af vine, spiritus og øl, og køb online til levering eller afhentning i en butik i nærheden af ​​dig.

500 intern serverfejl

500 intern serverfejl

Gennemse Topkarakter skaldyr cubanske 1030 opskrifter. Cuban Festival Calamari og æbleskiver med Mango Chilli dypning Sauce etc.

Rejer Gul Rice ComfortFood med Amy Freeze

Rejer Gul Rice ComfortFood med Amy Freeze

Vigo gule ris og rejer opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Cubanske Rejer Creole Enchilado Enchilado De Camarones

Cubanske Rejer Creole Enchilado Enchilado De Camarones

Deliciousanddelicatetasteisthemixtureofherbs, sukker, limeandwineforshrimpsauce, accompaniedwithwhiterice, saladandgreenplantains

Autentiske cubanske rejer opskrifter

Autentiske cubanske rejer opskrifter

Instruktioner Varm en stor saute pande på medium varme. Tilsæt olivenolie, sofrito, rød peber og løg. Saute i 5 minutter, indtil veggies blødgør.

Wrights Gourmet House, Tampa Picture cubanske og rejer salat. og OH cupcakes Tjek Tripadvisor medlemmer 133 oprigtige fotos og videoer af Wrights Gourmet House

Wrights Gourmet House, Tampa Picture cubanske og rejer salat. og OH cupcakes Tjek Tripadvisor medlemmer 133 oprigtige fotos og videoer af Wrights Gourmet House

Wrights Gourmet House, Tampa Picture cubanske og rejer salat. og OH cupcakes Tjek Tripadvisor medlemmer 133 oprigtige fotos og videoer af Wrights Gourmet House

Hvad Er Dulce de Leche Alt du behøver at vide om Sweet Confection

Hvad Er Dulce de Leche Alt du behøver at vide om Sweet Confection

Denne nemme Tres Leches Cake er et let og luftigt dessert dyppet i mælk og matteret med flødeskum. En drøm går i opfyldelse

Tres Leches Boston Cream Cake Opskrift

Tres Leches Boston Cream Cake Opskrift

Sød, svampet og cremet. Få desserter er lige så tilfredsstillende som en tres leches kage. Heldigvis har SoCal tonsvis af store.

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Det Store British Baking Show leverer en hjerteskærende semifinal elimination i Patisserie Week

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.