Banoffee Crumble Opskrift Movers og bagere

Hvad er forskellen mellem en sprød, smuldre, og skomager?

Denne opskrift blev udviklet fra en banan muffin, der havde en lignende smuldrende top. Da jeg så Stephan spiser toppen og udvælge de banan bidder, jeg indså en ny dessert ville være sundere, fugtigere, og bedre værdsat . Jeg havde ret, men sørg for at tjene dette meget varme og ikke bruger meget gamle, overmodne bananer smagen bliver lidt intens for børn. Mash og fryse sådanne overmodne bananer i en plastbeholder for en banan brød eller andre lignende confections.

Kan vi tale om dette smuldre topping til en anden? Dens meget tæt på et æble sprød topping. Dens smøragtig og lidt sprødt. Alle de havre, sukker og kanel arbejder sammen for at give denne enkle søde brød en ekstra speciel element. Jeg forsøger at få lidt smuldre i hver bid jeg tager. Det er så godt!

Muffins: Smør en muffin gryde med nonstick spray eller linje med foringer. Forbered dejen og smuldre topping. Skeen dejen i hvert bæger, fylde omkring halvt fyldt. Drys smuldre topping til lige under panden niveau. Bag ved 350F i ca 20-25 minutter, eller indtil en tandstikker indsat i midten kommer ren. Cool i pander i 5 minutter. Vend ud på køling stativer til at afkøle helt.

Har du fået lidt af en sød tand, men altid føle sig skyldig efter du spiser en dessert? Nå denne sundere smuldre er perfekt for dig. Vores opskrift er fyldt med banan, havre og fuldkornsmel mel og serveres med creme fraiche i stedet for creme.

Sulten for mere? Prøv en af ​​disse!

En naturlig granuleret sukker-fri alternativ. Du kan også bare lade det ud, og nyde sødmen fra banan og rosiner. Eller du kan bruge en anden melis valg. Bemærk, at væske sødestoffer vil skabe en blødere konsistens.

3. For smuldre topping, kombinere mel, sukker, kanel, muskatnød og butterin en stor skål og gnid med fingerspidserne indtil blandingen Ligner rasp og starter at klumpe sammen. Alternativt kan blandingen pulseret i en foodprocessor indtil lige kombineres. Stir i havre.

Elsker denne opskrift? Abonner på TRTLMT nyhedsbrev og aldrig glip af en opskrift lige så stor som denne! Eller slutte op til vores månedlige ene får alle de seneste TRTLMT nyheder. Abonner på mit nyhedsbrev her.

Så her til morgen, da jeg nåede ind i køleskabet i nogle fløde at tilføje til min tiltrængt kaffe, jeg kunne ikke hjælpe, men blive begejstret af tilstedeværelsen af en smuk bundt af lys rosa rabarber plukket jeg op på markedet landmænd over weekend. Det så så smuk hele bundtet i sin bue-bundet streng, at jeg ærligt ønsket at vugge det i mine arme en værne om det for altid .. er så underligt? Dont besvare dette.

Alvorligt imidlertid kan rabarber sæson bare behage aldrig ENDI ved ikke, om dig, men jeg bare elsker den flotte lyserøde ting. Dets en af mine all-time favorit ingredienser til at bage med, fordi det er så alsidigt og stort set smager fantastisk med noget og alting. Hvert år jeg afprøve det med forskellige frugt kombinationer og jeg altid finde mig selv forelsket i de nye smag kombinationer.

Dette var tilfældet, da jeg faldt over en opskrift på en af mine foretrukne canadiske Living kogebøger til Rabarber-Banana smuldre. Sig whatttt? Nu skal jeg være lige op skør, fordi indtil jeg så, at canadiske Living opskrift, jeg havde aldrig selv tænkt på par sammen rabarber og banan; Men så snart jeg tænkte over det, jeg var ligesom uhmmm duh! Â Så efter at sætte min egen spin på opskriften og efterfølgende smage en lottt resultatet. Jeg skal være ærlig med jer og sige dette er hænderne ned mit foretrukne Rabarber dessert af sæsonen.

likeI sagt før, denne opskrift er min tage på den canadiske LivingRhubarb Banana smuldre, men jeg har tilføjet / byttes ud et par ingredienser til at gøre det min ownand skabe, hvad jeg synes er en virkelig lækker tage på opskriften.

Så heres hvad jeg gjorde; Først vil jeg byttes den granulerede sukker til brunt sukker, fordi når det kommer til tærter og opløsningskonflikter, denne pige handler om den brune sukker; Dernæst IA tilføjede blot en subtil antydning af to af mine favorit baking spices kanel og muskatnød; Then jeg tilføjet en søm af ren vanille ekstrakt til fyldet fordi jeg elsker smag af vanille med både rabarber og banan; Endelig jeg byttet ud den oprindelige smuldre topping opskrift på min all-time favorit smuldre opskrift, fordi det bare for godt til at blive ignoreret.

Så hvad var det resultat du spørger? Et ord â € "himlen. Det brune sukker gav bananerne en karameliseret smag og bare den lille antydning af kanel og vanille skabte en himmelsk aroma og smag til den samlede smag af påfyldningen. Rabarbernes frugtpunkts tartness er perfekt afbalanceret af Caramelly smag fra det brune sukker og bananer; Og som for den oatty, smuldrende topping .. Nå, jeg tror, ​​at det bare taler for sig selv, ikke dig?

Ærligt er du serveret op varmt med en scoop af Smelty Vanilla Ice Cream på toppen, du kommer til at være i en tilstand af himmelsk lyksalighed for resten af ​​sommeren. o Jeg er officielt færdig med at holde ud af dig! Her er opskriften peeps og jeg håber du nyder denne så meget som jeg gjorde!

En af mine venner gjorde det for os for et par måneder siden, og jeg har været ved at dø for at få mine hænder på opskriften lige siden. Og jeg ved, at jeg ikke er den eneste jeg har haft venner clamoring for opskriften også efter prøveudtagning denne!

Er du nogensinde ender med en flok overtryk bananer i slutningen af ​​hver uge? Eller er det bare mig? Jeg køber typisk nogle bananer hver uge i købmanden med hensigten at være sund og faktisk spise dem. Men i slutningen af ​​ugen har jeg normalt et par venstre, der skal bruges.

Jeg elsker virkelig mywhole hvede bananbrød, jeg leder efter noget lidt sundere. Men nu og da bruger jeg Loveto Bananasfor noget lidt mere rig og dekadent som denne banankrumkage.

Først skal du gøre crumb topping. Pisk sammen de tørre ingredienser, og skære det kolde smør i blandingen ved hjælp af dine hænder eller en konditor. Stop, når blandingen begynder at danne krummer.

Kan jeg bruge en kærnemælk erstatning

Har du nogensinde spekuleret på, hvorfor du ser smuldre opskrifter til bær, pærer, æbler. Ust om enhver frugt, men bananer? "Vi generelt bare tænker ikke på bananer, når vi tænker på frugt desserter som, chips eller crumbles. Jeg spekulerer på, om det er fordi vi ikke tror, ​​at de ville holde op for at blive bagt?

Var vant til at bruge meget modne bananer til bagning, blacker jo bedre er faktisk. Når du laver en banancrump, vil du have bananen til at være moden så vidt som en god lysegul uden grøn på den eller tegn på at begynde at modtage. Det er den perfekte banan for denne opskrift. Lad os nu samle ingredienserne og få bananen smuldre sammen.

Opskriften kom så hurtigt sammen, topping er lavet først og nedkølet. For at gøre topping placere lyset eller mørkebrune sukker, gammeldags havre, alt formål mel og smør i en mellemstørrelse skål. Arbejd ingredienserne sammen med dine fingre, indtil de bliver smuldrende. Tilsæt de ristede pekannødder til skålen og rør for at blande dem i de andre ingredienser. Køle toppen, mens vi laver påfyldningen.

Smelt to spiseskefulde smør over lav varme i en 10 tommer støbejerns stegepande eller en ovn sikker stegepande. Tilsæt det brune sukker og rør, indtil det opløses , ca. 3 minutter. Ingredienserne sammen vil ligne en våd masse sukker, der glider rundt om panden. Rør i kanel og salt. Tilsæt appelsinjuice omhyggeligt, det vil sizzle op og splitte lidt. Kog blandingen ca. et minut, indtil det tykkes lidt. Tilsæt bananchunks til stegepanden og kast dem forsigtigt, indtil de er godt belagt.
Nyankomne

Banan Muffin Opskrift Crumb Topping

Banan Muffin Opskrift Crumb Topping

Fyldt med banan smag og toppet med en crunchy topping, disse banan crumb muffins er en fantastisk måde at bruge OurTipe Bananas.

Den lækre smag af banan brød er lavet i boller og toppet med en uimodståelig streusel topping.

Den lækre smag af banan brød er lavet i boller og toppet med en uimodståelig streusel topping.

Den lækre smag af banan brød er lavet i boller og toppet med en uimodståelig streusel topping.

Hurtigt Vægttab GM kost plan kan hjælpe dig tabe 5 til 7 kg i 7 dage Times of India

Hurtigt Vægttab GM kost plan kan hjælpe dig tabe 5 til 7 kg i 7 dage Times of India

Din madplan for denne tre dage banan kost kan være følgende Spis threefive bananer og drik threefour kopper mælk i løbet af dagen. Ordningen er sådan spise en banan, drikke et glas mælk. Efter 2 timer igen en banan, vente omkring en halv time og igen drikke et glas mælk.

Banana Diet anmeldelse Plan for vægttab resultater

Banana Diet anmeldelse Plan for vægttab resultater

Har det i kontrollerede dele, banan hjælper dig med at tabe også. Vi har nogle fantastiske banan shakes til dig

Simpel banan fransk toast

Simpel banan fransk toast

En stor morgenmad og en snigende måde at få børn til at spise frugt.

Nigella Lawsons marcipan brød kage er lækkert med en kop te, eller serveres varm med en plamage af crme frache og bær.

Nigella Lawsons marcipan brød kage er lækkert med en kop te, eller serveres varm med en plamage af crme frache og bær.

Nigella Lawsons marcipan brød kage er lækkert med en kop te, eller serveres varm med en plamage af crme frache og bær.

Banana æbleskiver Opskrift Stegning Up Lokal With The Karusse Contessa

Banana æbleskiver Opskrift Stegning Up Lokal With The Karusse Contessa

Disse bananer Rösti har kun 5 ingredienser og er nemme at lave. De gør en perfekt morgenmad, snack eller frokost.

Gulgula Opskrift Stegt og ikke Fried Gulgule opskrift Opskrift af Plain og Banana Gulgula

Gulgula Opskrift Stegt og ikke Fried Gulgule opskrift Opskrift af Plain og Banana Gulgula

En opskrift på en lækker snack af stegte bananer hjælp kun 6 ingredienser.

Lige et øjeblik...

Lige et øjeblik...

Disse cookies har alle smag af en banan creme pie i en pæn, blød, men alligevel sprød cookie. Hvad er en fantastisk måde at bringe banan fløde cirkel hvor du har lyst.

Nyankomne

Super nem og cremet velsmagende Graham Cracker Icebox Cake

Lær mere

Ofte set

Lige et øjeblik...

Lige et øjeblik...

Whats fab om denne banan brød, alt Dens et dagligt syn opskrift, hurtig, nem, pakker smag, pakker fugt, har minimal ingredienser, minimal tilsat sukker, smøragtig blød, perfekt til veganske og ikke-veganere, og smagen vil forlade dig trang dette smag combo

Lemon Banana Muffins opskrift Kiwi Familier

Lemon Banana Muffins opskrift Kiwi Familier

Stor opskrift på banan brød med citronskal. Lært denne lækre opskrift fra min hårdtarbejdende MOM og gjorde det til min mor i loven

Fugtig og lækker banan Loaf Cake

Fugtig og lækker banan Loaf Cake

Brug modne bananer for den bedste smag er det ligegyldigt, om de er sorte på ydersiden Opskrift fra AGA Demonstrator Dawn Veje.

Ikke tilgængelig Køb Moon Pie Mini Banana Marshmallow Sandwiches, 1 oz., 12 tæller på Walmart. om.

Ikke tilgængelig Køb Moon Pie Mini Banana Marshmallow Sandwiches, 1 oz., 12 tæller på Walmart. om.

Ikke tilgængelig Køb Moon Pie Mini Banana Marshmallow Sandwiches, 1 oz., 12 tæller på Walmart. om.

Banana Nut Muffins opskrift

Banana Nut Muffins opskrift

Banana Brown Sugar Muffins er en enkel, men velsmagende muffin at gøre. Fra start til slut de tage 30 minutter, perfekt til weekend morgenmad.

Banana Havregryn Muffins

Banana Havregryn Muffins

Nutfree, eggless, veganske banan havre muffins er perfekte til måltid prep. De bo godt i køleskabet og smager fænomenal på snack tid. Nyd en perfekt skole snack eller en til dit kontor madkasse.

Simpelthen perfekte bananmuffins

Simpelthen perfekte bananmuffins

Stor opskrift på bananmuffins uden ovn. Jeg plejer at bage denne muffins til mine døtre frokostkasse ... UT Hun spiser hjemme på samme måde som meget sundt snack kan gøre det lettere .. Weasketogether

Denne lille batch banan chokolade chip boller er pakket med bananer, creme fraiche, brun sukker, og mini chokolade chips Opskriften gør 6 boller.

Denne lille batch banan chokolade chip boller er pakket med bananer, creme fraiche, brun sukker, og mini chokolade chips Opskriften gør 6 boller.

Denne lille batch banan chokolade chip boller er pakket med bananer, creme fraiche, brun sukker, og mini chokolade chips Opskriften gør 6 boller.

Banana Nut Brød Opskrifter

Banana Nut Brød Opskrifter

Banana Nut Brød Opskrifter

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.