Chipotle Taco Bell Memorial Day Timer 2021 Er de åbne

Hvis du ønsker en burrito eller en taco på Memorial Day 2022, så kan du være lyst til at stoppe med Chipotle Mexican Grill eller Taco Bell. Men vil enten gemme være åben i nærheden af ​​dig? Svaret er ja, på de fleste steder, både Chipotle og Taco Bell er åbne for Memorial Day den 31. maj 2022.

Når det er sagt, vil jeg stadig kneppe en skål fuld af det, når jeg er færdig med dette hurtigt . Jeg vil 100 støtte alternativer til stivelsesholdige sider. Hvis Chipotle leveres med zoodles eller riced courgette, har de min tegnebog på lockdown.

Jeg hører det er ikke så godt. Dens en 2 upcharge, smager meh, gør hele butikken lugt som blomkål, og der har været problemer med butikker modtagelse det allerede rådne. Id elsker at se blomkål ris som en menupunkt, hvis det var gjort godt, men i øjeblikket virker det ikke for lovende: /

Jeg kan godt lide det, men der er en bred vifte i prep stil, fra let sauted, som er dybest set hvid med cilantro blandet ind i mørkebrun og virkelig blød. Jeg tror $ 2 er lidt stejl. 1 virker som en mere rimelig upcharge.

Jeg har også bemærket sin 2 pr. Scoop, som virker forfærdeligt dyr. Især for noget, der smager sådan her. Det er sjovt, fordi jeg selv spurgte de andre Chipotle-medarbejdere, og de var alle enige om, at det er brutto. Ikke en enkelt en vil anbefales.

Vil du bruge riced blomkål? I stedet for en riskomfur, siger nogle kilder en mikrobølgeovn er den bedste mulighed for blomkålrør. Og chipotle bruger den samme gitter, der bruges til at grille deres fajita grøntsager.

Havde en kunde komme ind og bede om blomkålrør. Jeg gav hende den rette del, hun blev ked af, da hun bad om mere sur, jeg fortalte hende, at jeg skulle opkræve hende endnu 2 for en anden scoop. Hun forlod ikke linjen, men hver gang jeg spurgte hende, hvad hun ønskede, sagde hun, at det ikke var noget. Vi kom til salsas og hun blev sur og sagde glemme det. Gik ud. Jeg endte med at spilde to scoops af blomkålrør og en hel del kylling. Jeg ville bare ønske, at vi kunne give folk lidt mere, som vi gør med den regelmæssige ris.

Så hvad skal du spise på Chipotle, hvis du træner? Hvis du taber vægt, vil en salat med protein, blomkålris og ost give et højt protein og moderat til fedtfattigt måltid. Hvis du er bulking, vil en burrito skål med dobbelt protein og lette ost give et højt protein og carb, men moderat fedtmåltid.

Spise på Chipotle, når du skærer: Måltider

Ved at bestille en salat med blomkål ris i stedet for regelmæssig ris, sparer du dig selv 170 kalorier og 33 g kulhydrater. Carbs er en hurtigere energikilde, hvilket betyder, at du ikke finder risfyldelsen, så længe du har spist. Ved at vælge salat, er det en nem måde at reducere de samlede kalorier uden at føle sig sultne senere.

Tilføjelse af bøf og Monterey Jack Ost til dit måltid vil tilføje en fuld servering af protein og fedt. Begge har en lignende virkning, hvor du føler dig fuld og tilfreds i længere tid, efter at du har at spise. Dette er ret nyttigt, når du spiser mindre kalorier så vigtigt at medtage i dine måltider.

Tilføjelse af en dobbelt rækkefølge af bøf øger måltider proteinet med 21g. Protein giver en følelse af at være fuld og satiated i et par timer efter at du har spist. Ved at sikre dit måltid har masser af protein, kan dette hjælpe med at gøre de nedre kalorier spist under vægttab, meget mere komfortabel.

For yderligere at tilpasse dit måltid til før og post træning, bestil dette måltid med halv ris og halv blomkål ris og hold majs inkluderet. Dette vil give kulhydraterne, at du har brug for at holde dig til at føle sig Energiserede i hele din træning.

Tilføjelse af ekstra Monterey Jack Ost til din ordre vil øge både fedtet og proteinet i dit måltid. Både Makronæringsstoffer Giv dig den fulde og tilfredse følelse, hvilket er noget, vi ønsker at drage fordel af, som vores kalorier falder.

Tilføjelse af sorte bønner til din ordre vil tilføje high fiber carbohydrates. Ligesom fedt og protein hjælper Fiber til at holde den fulde følelse i længere tid efter at have spist. Igen vil vi bruge dette til vores fordel, når vi reducerer vores kalorier, da det vil gøre oplevelsen mere behagelig og lettere at holde fast i lang sigt.

Hvis du vil spise dette måltid omkring din træning, anbefaler jeg at lave begge substitutioner. Både fiber og fedt vil være minimal omkring din træning, ellers vil du sandsynligvis finde, at du føler dig helt fuld og mindre Energiserede .

Jeg vil også anbefale at vælge en halv blomkål ris og halv regelmæssig ris. Dette vil bidrage til at øge carbs i dit måltid, hvilket giver dig løftet af energi, du har brug for at have en hård session i gymnastiksalen.

En burrito skål giver en relativt jævn blanding af carbs, protein og fedt. Ved bulking er dette nyttigt at sikre, at vi får nok protein og kalorier til at opbygge muskler uden at føle sig også fysisk fuld.

Herunder en dobbelt servering af kød i din burrito skål vil øge proteinet med 21g. Dette er vigtigt, når bulking for at give din krop proteinet, det har brug for at opbygge muskelmasse og styrke.

Hvis du planlægger at spise dette måltid enten før eller efter din træning, anbefales det ikke ekstra fedt eller bønner. Dette vil lade dig føle sig fuld og generelt mindre Energiserede . I stedet vælger du bare den ekstra ris, så du føler dig drevet til din træning.

Jeg er på en keto kost, så jeg var selvfølgelig begejstret for blomkålren. Gik for at få en skål, bad om Cauli Rice og medarbejderen satte en trist scoop af det derinde. Jeg bad om lidt mere, hun sagde sikker, men det ville være en ekstra 2 som dets 2 pr. Scoop. Jeg påpegede, at delen ikke var den samme mængde, de bruger til regelmæssig ris. Hun sagde, at hun kunne sætte nogle hvide ris derinde i stedet, men hun kunne ikke give mig mere cauli ris uden en anden opad. Jeg sagde ikke bekymre mig om det og jeg forlod. Følte dårligt, men jeg ville have brug for at betale en ekstra 6 bare for at få nok ris til materie.

Nogle af de tilpassede menupunkter omfatter en gade majskål med Jalapeo Kål og Cilantro Lime Rice og Baja, som er en barberet kål taco med sød chipotle sauce, Cilantro og Vegan Chipotle Crema.

Theres også den skyldige burrito, lavet med spansk blomkålrør, sorte bønner, peberfrugter, jalapeo kål og vegansk chipotle. Selvom du kan tilføje en lille lækker skyld ved at følge kokke anbefaling for ikke-veganer og tilføje Achiote Chicken og Oaxacan Queso.

Som mange fastfood ledd, serverer Chipotle også mad højt i carbs, fedt, natrium og sukker, men det betyder ikke, at en tur til denne populære mexicanske restaurant skal være helt væk fra bordet, selvom du har diabetes . AST Food kommer med masser af fordele, såsom bekvemmelighed og konsekvent kvalitet, uanset hvor du går, hvilket betyder, at der er øjeblikke, når det er den eneste mulighed for et måltid, når du sidder fast i en lufthavn eller på en biltur.

For eksempel har en salat med en base af romaine salat, carnitas, guacamole, pinto bønner og stegt tomat rød chili salsa kun 30 gram kulhydrater for i alt 470 kalorier. F Du bestiller drikkevarer på Chipotle, det er vigtigt at gå kun til sukkerfrie muligheder, fordi de regelmæssige drikkevarer er lastet med sukker og kan forårsage en øjeblikkelig Spike i dit blodsukker.

Er dette en virksomhed mandated ting? Fordi Ive oplevede dette på tværs af flere steder nu, og en gang jeg selv spurgte fyren for mere efter at han sprang denne ynkelige mængde i skålen, og han sagde, at han ikke fik lov til at fordi det er en ekstra.

Jeg har altid lavet mine skåle med salat BasemeTextra Fajita VeggiesExtra Pico og Corn Salsaboth Salsasextra Salat. Bogstaveligt talt som tre måltider og ingen spildte kalorier på bønner eller ris. Du får så meget mere mad, hvis du slippe af med ris og bønner.

Den seneste justerede indtjening var 5. 6 A Aktie. Det er før 91 cent af udgifter bundet Toa "de uforudsete virkninger af COVID-19, restaurant-nedskrivninger af aktiver og nedlukningsomkostninger, og corporate omstrukturering ," Chipotle sagde i en erklæring.

Nye menupunkter, effektiv markedsføring, styrke i digitale salg og en medvind fra statslige stimulus betalinger til forbrugerne bidraget til første kvartal vækst i omsætningen, Chipotle sagde i en erklæring.
Nyankomne

Lige et øjeblik...

Lige et øjeblik...

Lær at gøre blomkålrisen med denne idiotikre opskrift indeholder to teknikker ved hjælp af enten en boksritter eller fødevareprocessor.

Ægte mad fra banen op afslører to nye blomkålproduktlinjer

Ægte mad fra banen op afslører to nye blomkålproduktlinjer

Shop Nudie Snacks Blomkål Crisps Katsu Curry på Holland Barrett.

Chettinad Bønner Blomkål Poriyal opskrift Syd indisk Stir Fry

Chettinad Bønner Blomkål Poriyal opskrift Syd indisk Stir Fry

Gobi sabzi eller blomkål røre FRJ opskrift en hurtig og nem blomkål sabzi opskrift, der er perfekt til at gå med rotis eller ris.

Visuelt prangende og kreativt overbevisende, lilla af Sicilien har klumpet, tæt komprimeret, strålende lilla hoveder. Denne eftertragtede italienske arvestykke vejer ind på to til tre pund med en sød smag og bare et antydning af den karakteristiske Brassica Tang. Turnin.

Visuelt prangende og kreativt overbevisende, lilla af Sicilien har klumpet, tæt komprimeret, strålende lilla hoveder. Denne eftertragtede italienske arvestykke vejer ind på to til tre pund med en sød smag og bare et antydning af den karakteristiske Brassica Tang. Turnin.

Visuelt prangende og kreativt overbevisende, lilla af Sicilien har klumpet, tæt komprimeret, strålende lilla hoveder. Denne eftertragtede italienske arvestykke vejer ind på to til tre pund med en sød smag og bare et antydning af den karakteristiske Brassica Tang. Turnin.

Causa rellena causa peruana

Causa rellena causa peruana

Find Causa Peruana Stock Images i HD og millioner af andre royaltyfree stock fotos, illustrationer og vektorer i Shutterstock Collection. Tusindvis af nye, highquality billeder tilføjet hver dag.

Cavatelli Broccoli og pølse opskrifter

Cavatelli Broccoli og pølse opskrifter

Denne opskrift, der parpuglia med Toscana fremkalder ragnens hjertelighed i en brøkdel af tilberedningstiden.

Cavatelli med broccoli voldtægt

Cavatelli med broccoli voldtægt

Cavatelli og broccoli vil overraske dig med, hvor komplekse smagene er. Gør det i dag for at nyde en udbrud af sød godhed i munden

Cavatelli med aubergine, pølse og peberfrugter

Cavatelli med aubergine, pølse og peberfrugter

Efter at have gået i alt for meget dybde på Cime Di Rapa i en anden opskrift, se Orecchiette, foreslår jeg, at du ser der, hvis du har brug for råd om forberedelsen. Denne opskrift er bedst lavet med længere 2 eller ...

Nyankomne

Caye på engelsk med kontekstuelle eksempler

Lær mere

Ofte set

Kalorier i Pineapple Selleri Juice er Pineapple selleri juice sund

Kalorier i Pineapple Selleri Juice er Pineapple selleri juice sund

Fyldt med masser af godt for dig ingredienser, er denne Kale Smoothie med ananas og banan fyldt med jern, kalium, fibre og så meget mere. Og dens sådan en lækker grøn smoothie opskrift, vil selv børnene elsker det

Kartoffel selleri rod suppe fuld mavebård

Kartoffel selleri rod suppe fuld mavebård

Knobby pæren kaldet celeriac eller selleri rod har en selleriagtig smag, men en der er mere robust og cremet på samme tid. Tilføj Leftover Tyrkiet for at gøre dette til en entre.

5 te ingredienser, der skader dit helbred

5 te ingredienser, der skader dit helbred

Farlig te advarsel om udsættelse af sundhedsrisici for konventionelle og organiske sorter

Havsalt eller Himalaya Pink Salt Grinder Stonemill

Havsalt eller Himalaya Pink Salt Grinder Stonemill

Vi udækkede Forskellene mellem Celtic Sea Salt vs Himalaya Salt for at bekræfte sundeste Mulighed for mennesker med diabetes og højt blodtryk.

Lær at lave mad godt litauisk cepelinai kartoffel dumplings med champignon sauce bacon. Crecipe. OM levere fint udvalg af kvalitet litauisk cepelinai kartoffel dumplings med champignon sauce bacon opskrifter udstyret med vurderinger, anmeldelser og blande tips.

Lær at lave mad godt litauisk cepelinai kartoffel dumplings med champignon sauce bacon. Crecipe. OM levere fint udvalg af kvalitet litauisk cepelinai kartoffel dumplings med champignon sauce bacon opskrifter udstyret med vurderinger, anmeldelser og blande tips.

Lær at lave mad godt litauisk cepelinai kartoffel dumplings med champignon sauce bacon. Crecipe. OM levere fint udvalg af kvalitet litauisk cepelinai kartoffel dumplings med champignon sauce bacon opskrifter udstyret med vurderinger, anmeldelser og blande tips.

Er nonstick pander sikker Sandheden om denne populære køkkengrej

Er nonstick pander sikker Sandheden om denne populære køkkengrej

Youve sikkert set Keramisk Køkkengrej, når du ruller på sociale medier, og du måske har tænkt på, om deres pastelcolored nuancer er virkelig sikkert at lave mad med.

Skjulte keramiske køkkener fordele og ulemper, de ikke fortæller dig

Skjulte keramiske køkkener fordele og ulemper, de ikke fortæller dig

Alle stenkogeværker fordele og ulemper er forbundet med hvilke typer sten ler og indre kerne basismaterialer skal være enten rustfrit stål eller aluminium.

Rio keramik nonstick 16piece køkkengrej sæt, sort

Rio keramik nonstick 16piece køkkengrej sæt, sort

Rio keramik nonstick 16piece køkkengrej sæt, sort

Amazon. n keramisk pan.

Amazon. n keramisk pan.

Undrer du dig over, hvordan man laver mad med keramiske pander

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.