Kylling Enchilada gryderet er alt hvad du behøver

Med kun fire grundlæggende ingredienser kan du have en sund og nem kylling enchilada gryderet klar til at gå i ovnen - med kun 10 minutter preptid! Nutritiske og familievenlige weeknight middage får ikke nogen hurtigere end dette. Garnér hver plade med dine foretrukne påfyldninger, og server den smagfulde gryderet med majsalat, ris, ranch-stil bønner eller tortilla chips andguacamolefor en familievenlig weeknight måltid!

Monter gryden som anvist, dække tæt med folie, og fri i op til 3 måneder. Når du er klar til at bage, tæbe skålen i køleskabet natten over og tillade at komme til stuetemperatur på tælleren, før den går i ovnen.

Har du en favorit gryderet skål? Du ved, din standard gå til, når du har brug for et hurtigt og lækkert måltid, der vil fodre mange? Dette sunde spin på vores yndlings kylling tortilla gryderet er en af ​​mine go-to comfort food casseroles.

Hvad gør dette til den bedste kylling tortilla gryderet? Det er saucen! Dette er en cremet, garlicky, buttery sauce lavet af bunden. Ingen dåse suppe i denne gryderet, så du kan føle dig godt til at betjene familien ægte hjemmelavet mad.

Ja. Hvis du vælger at bage det, mens det stadig er frosset, skal du tilføje 40 til 50 minutter til bagningstiden. Hold det dækket, mens det bakker og for de bedste resultater, kontroller den interne temperatur med et øjeblikkeligt læset termometer. Den indre temperatur skal nå 165F.

Denne kylling tortilla gryderet er det perfekte middag-in-a-pinch måltid, der kræver meget lille prep, så længe du har nogle leftover kylling på hånd. Dens velsmagende og smagfuldt og lækkert osteagtig - en travl mor vinder, hvis der nogensinde var en.

Denne nemme opskrift passer lige ind i dash dietten tilgang, og hele din familie vil elske det. Det har enkle ingredienser som krydret magert kylling, veggies, hel-hvede tortillas og fedtfattig mejeri græsk yoghurt. Smagen er virkelig amped op med en lille jalapeo, hjemmelavet taco krydderi, hjemmelavet enchilada sauce, cremet avocado, frisk cilantro og cool yoghurt påfyldninger. Dens en lækker og nem weeknight måltid!

Forvarm ovnen til 375 grader. Frakke en 9 x 11 tommer bageplade med madlavningsspray. Varm olien i en stor stegepande over medium varme. Tilføj løg, Red Bell Pepper Andjalapeà ± o og sautà © i 4 til 5 minutter indtil blød. Tilføj jorden kylling og sautà © i yderligere 5 til 7 minutter, omrør ofte for at bryde op kødet, indtil kyllingen er kogt. Rør i hvidløg og taco krydderier. Fjern fra varmen.

Prøv at portner denne gryderet med denne 5 minutters mexicanske coleslawrecipe, som er den nemmeste og hurtigste løsning. Lime dressing og cilantro går godt sammen med det jordiske krydderi i denne opskrift. Eller hvis du serverer en skare, ville den mexicanske majs salat være fantastisk og kan laves foran. Mexicansk Bean Salat er også en stor make fore side skål til at tjene med disse enchiladas.

En yummy lydende opskrift fra EatBetterAmerica. om. Det har mange gode anmeldelser på det websted og lyder som noget, vi ville nyde. Jeg vil foreslå tweaking krydderierne for at passe din smag. Vi kan typisk lide lidt mere end hvad en opskrift kræver: - også en anmelder foreslår at tilføje sorte bønner og majs, hvilket kunne tilføje en anden Dimension til denne skål.

Vi elsker en god gryderet, og dette er bestemt ikke skuffe . Tortillas holder alle de lækre påfyldning sammen så perfekt og gør denne en publikum behageligt skål. I stedet for at rulle alle enchiladas hedder denne gryderet op ad processen ved at lægge alt sammen i panden. Spring over butikken købt enchilada sauce og lav din egen hjemmelavede sauce. Du kan justere varmen op eller ned efter din præference, og smagen er 10x bedre.

Trin to: Herefter opvarm en stor stegepande over medium høj varme. Når du er varm, tilføj avocadoolie, tærte løg, tærte courgette og hakket hvidløg til stegepanden. Saut veggies indtil ømme og derefter afsat.

Kylling Enchilada gryderet er en af ​​de retter, der virkelig bringer mig tilbage til barndommen. Det var en af min mors go-to retter, som var helt fint med os, fordi vi elskede det så meget! Skønheden i enchilada gryderet er, at du får al den smag af enchiladas uden arbejde. Hvis du aldrig har lavet enchiladas, før det kan være en lang proces, der involverer dypning tortillas i varm olie, ruller dem rundt om ost og kylling og håber, at de ikke rives, derefter topping med sauce og ost og bagning.

Kan du bruge salsa i stedet for enchilada sauce?

Absolut! Denne enchilada gryderet kan laves med enten majs eller mel tortillas, du vælger , hvad der du kan lide bedst! Bemærk, at mel tortillas tendens til at få en lille smule soggier end majs tortillas, men slutproduktet er stadig virkelig lækkert.

Hvad er de bedste tortillas at bruge til enchiladas?

Mens traditionelle enchiladas kræver rullende tortillas omkring en enchilada påfyldning, kræver denne enchilada gryderet opskrift ikke at rulle tortillas på alle tortillas lå i et fladt lag her, hvilket betyder, at du ikke bør løbe ind i nogen problemer med tortillas falder fra hinanden.

Hvordan holder du mel tortillas fra at få soggy i enchiladas?

Selvom sogginess er helt sikkert et faldfald, når det kommer til at bruge mel tortillas, er der ingen reel måde at undgå det, når det kommer til enchilada gryderet. Ofte vil traditionelle enchilada opskrifter opfordre til at stege tortillaerne på forhånd, men vi har til formål at gøre denne opskrift som no-ståhej som muligt, så vi vil ikke bede dig om at gøre det!

1. Forvarm ovnen til 350 F. 2. Whisk sammen tomatsauce, tomatpasta, kylling bouillon, salt, chili pulver, spidskommen, oregano og peber, indtil glat. 3. Spred kop enchilada sauce i bunden af ​​en 3-quart, 9Ã-13 tommer pande, derefter lag 6 tortilla halvdele over saucen, indtil den er fuldt dækket. Layer 2 kopper shredded kylling over tortillas, hæld derefter over 1 kop enchilada sauce, og 2 kopper ristet ost. 4. Gentag trin 3 for at opbygge det næste lag ved hjælp af resten af ​​tortillas, enchilada sauce og ost, og derefter bage gryderet ved 350 F i 30 minutter, indtil toppen er brunet og boblende. Fjern gryderet fra ovnen og lad afkøle. 5. I en lille skål, pisker kalkjuice og creme fløde, så drys den over gryderet. Garnér med Avocado og Cilantro, så tjener!

Kalorier: 466kcal Carbohydrater: 36G Protein: 29G Fedt: 23G Mættet fedt: 11G Kolesterol: 87mg Natrium: 1200 mg Kalium: 696mg Fiber: 6G Sukker: 8G Vitamin A: 1705IU Vitamin C: 25. Mg Calcium: 384mg Iron: 2. Mg.

Hej, jeg wendy! Jeg er en kok, forfatter, blogger, naturlig sundhed entusiast. nd mest vigtigere en mor. Mine drenge er 10 11, og min sene livsprincess er 3. Firm troende I Livsstil Design, vores familie har været placering Uafhængig Siden 2008. Deltag Mig at læse om vores eventyr i køkkenet. nd ud!
Nyankomne

Kylling tortilla suppe

Kylling tortilla suppe

En nem og smagfuld kyllingesuppe lavet i langsom komfur, toppet med ristet ost og krydret tortilla strimler.

Kfctwister kylling måltid

Kfctwister kylling måltid

Bestil mad online fra KFC Abids Road Basher Bagh og se dens menu til hjemlevering i Hyderabad. Hurtigste levering Ingen minimumsordre GPS tracking.

KFC American Twister Opskrifter med ingredienser, Ernæring, Instruktioner og relaterede opskrifter

KFC American Twister Opskrifter med ingredienser, Ernæring, Instruktioner og relaterede opskrifter

Find Twister Fries Stock Images i HD og millioner af andre royaltyfree stock-fotos, illustrationer og vektorer i Shutterstock-samlingen. Tusindvis af nye, highquality billeder tilføjet hver dag.

... tendenser i forskellige former for offentlig og privat lettelse i byområder, 192935

... tendenser i forskellige former for offentlig og privat lettelse i byområder, 192935

Wring definition, at dreje tvunget han vrede kyllingshalsen. Se mere.

Nem kylling og dumplings med grøntsager

Nem kylling og dumplings med grøntsager

Prøv denne lækre opskrift på Kylling grøntsagssuppe med Carrot Dumplings fra College Inn. Hurtig, enkle instruktioner gør denne opskrift det perfekte valg.

Astray Opskrifter Red Velvet Cake legenden

Astray Opskrifter Red Velvet Cake legenden

Astray Opskrifter Red Velvet Cake legenden

Kylling Velvet Soupyummmmm Review af L.. Ayres Tea Room, Indianapolis, In TripAdvisor

Kylling Velvet Soupyummmmm Review af L.. Ayres Tea Room, Indianapolis, In TripAdvisor

Her er vores valg for de bedste steder at få lækker suppe i Indianapolis.

Nyankomne

Creamy Velvet Kylling og Risesuppe med Lemon Mahatma Ris

Lær mere

Ofte set

Barfodet contessa sennep kylling salat opskrifter bedste opskrifter og relaterede opskrifter

Barfodet contessa sennep kylling salat opskrifter bedste opskrifter og relaterede opskrifter

Jeg er så begejstret for at kunne meddele, at min nye serie koger som en Pro Startthis søndag, 28. maj, i11 am Eton Food Network. Im delinglots af opskrifter og

Kylling bagt med abrikoser, oliven kapers

Kylling bagt med abrikoser, oliven kapers

Hannah Bronfman forklarer hendes goto opskrift, marokkansksporet kylling med abrikoser og oliven, som lyder fancy, men er en let weeknight måltid.

Easy Balsamic Chicken.

Easy Balsamic Chicken.

Lær at gøre denne fantastiske caprese kylling fra delish. om

BBQ kylling lår med Jezebel Sauce The Wine Lovers Kitchen

BBQ kylling lår med Jezebel Sauce The Wine Lovers Kitchen

Jezebel Kylling Lår opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Tofu i Oyster Sauce Opskrift Panlasang Pinoy Food News

Tofu i Oyster Sauce Opskrift Panlasang Pinoy Food News

Denne hurtige, nemme og lækre kylling asparges opskrift er et perfekt måltid til din frokost eller weeknight middag.

Kinesisk salt og peber kylling opskrift The Curry Mommy

Kinesisk salt og peber kylling opskrift The Curry Mommy

Hurtig og nem sprød salt og peber kylling. En meget populær kinesisk Take livret. Lær vores enkle teknikker hvordan man kan gøre derhjemme

Kylling Lår Fyldt med spinat og soltørrede tomater

Kylling Lår Fyldt med spinat og soltørrede tomater

Her er hvad du har brug for hele hvede pasta, udbenet, uden skind kyllingebryster, olivenolie, peber, salt, hvidløg, revet mozzarella ost, Baby spinat, soltørrede tomater, marinara sauce, Baby spinat

Kylling parmesan med zucchini pasta

Kylling parmesan med zucchini pasta

En Julienne Peeler skaber dejlige zoods, men må vi foreslå en spiralizer, det virker som en blyantspidser, der drejer veggies til nudler, kig efter dem på køkkenbutikker og Amazon. om.

Panda Express Kylling Zucchini champignon opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Panda Express Kylling Zucchini champignon opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Panda Express zucchini og Mushroom Kylling Stir Fry Opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.