Kamerun Banana Cake Opskrift

Kagen får en fugtig krumme fra mashed op bananer og kærnemælk, og selvfølgelig går det også op ad Nilla Wafers derinde også. Binder det hele sammen? En sød og tangy brun sukker creme ost isning.

Jeg viljo alle de andre bagere på internettet for at proklamere, at denne banan kage opskrift er den bedste nogensinde! Ja, det skal være, da jeg har forsøgt mange af de andre bedste opskrifter på internettet og fundet dem ønsker. Så efter mange måneders forsøg og40 + banan kager senere, her er min version af den bedste banankage nogensinde!

Så hvorfor tog jeg så lang tid? Nå, sandheden om sagen er, at jeg ikke er en uddannet bager, så jeg holder ikke til nogen bestemt måde at gøre ting på. Så jeg var villig til at eksperimentere og gå imod Convention for at se, hvad der sker med min kage. Jeg må sige, at jeg har lært en masse i de sidste par måneder!

Lad mig først og fremmest sige, at dette er den asiatiske stil banankage og ikke en amerikansk stil bananbrød. Det er den lyse og fluffy old-school banan kage, som du kan finde i mange af de traditionelle konfekture i Singapore. Den amerikanske stil bananbrød er tættere og har ofte hakket valnødder og krydderier i det. Batteren til denne kage er meget lys, så det vil ikke være i stand til at holde møtrikkerne, og de vil alle synke til bunden.

Desværre kommer jeg ikke på tværs af, hvad jeg ville overveje Perfectbanana kagen. Jeg prøvede den fra Hiap Joo Bageri, som i vid udstrækning anses for at være den bedste, men jeg fandt det lidt for lys og ikke væsentligt nok. Jeg forsøgte også en japansk banankage, som jeg hentede fra ionplantage og fandt ud af, at det var for tæt og manglede banansmag. Den perfekte banankage, det ser ud til, eksisterer kun i mit hoved, men denne kommer tæt på.

Ingredienserne i en banan kage er temmelig standard. Det er proportionerne og sekvensen, hvori de er inkorporeret til batteren, hvilket er vigtigt. Jeg har eksperimenteret med flere mel vs mindre mel, kage mel vs plain mel, mere sukker vs mindre sukker, brunt sukker vs hvidt sukker, flere bananer vs mindre bananer, forskellige typer bananer, bananer i forskellige stadier af modenhed, flere æg vs mindre æg .. du får billedet.

Jeg eksperimenterede også med den bedste måde at kombinere ingredienserne sammen, om det er at fløde smør og sukker først eller slå æggene først eller smør og mel først osv. Det var ikke godt nok til at komme med en metode. Det virker, det skal også være det nemmeste. Jeg var også bekymret for, hvordan kagen ser efter bagning og hvordan skiverne ville præsentere sig på pladen. Så jeg måtte eksperimentere med forskellige bagningspander og forskellige ovntemperaturer.

Er det perfekt godt, jeg kan ikke sige det er perfekt, men alligevel. Jeg føler, at banan smag kan stadig være mere intens, og kagen kan være moister, men jeg tror på dette stadium, opskriften er god nok til at dele med jer alle sammen. Jeg vil dele flere tips om, hvad jeg har lært på min bagningstur nedenfor. Det er mit håb, at du bager en succesfuld banankage på den første gang. Bare følg min opskrift nøjagtigt, som jeg har skrevet helt ned til størrelsen af ​​kagepanden.

Når du har bagt din første succesfulde kage baseret på min opskrift, så gå og gør hvad som helst modifikation du kan lide. Men uanset hvad du planlægger at gøre, tror jeg, jeg har sikkert allerede prøvet det. Men hvis du formåede at lave en banan kage, der er endnu mere bananer, ville jeg elske at høre om det!

Mulighed for at tilføje banan på toppen af ​​kagen, tyndt skive bananen og forlade i fryseren for at fastgøre. Placer bananen på toppen af ​​kagen, når toppen begynder at brune, omkring 20 minutter i bagningstiden

For bagningen brugte jeg den kitchenAid digitale bordplade ovn. Du kan selvfølgelig bruge en indbygget ovn også. Denne bordplade ovn er ret praktisk, hvis du har begrænset køkkenplads, da det er bygget højere, så tager mindre plads på køkkenetælleren, men gør en masse mere end en ovnbrødere med højere kapacitet. Jeg har lavet en tynd og sprød japansk stil pizzaand focaccia brød med det før.

Special Bundle Promotion KitchenAid Håndblander og digital bordplade ovn

Vi lever i en del af verden, hvor der er så mange sorter af bananer, så vi burde have et ben op med det kommer til banan kage! Alle banan kage opskrifter fra USA gør brug af den cavendish banan, som du ofte finder på supermarkederne. Det er ok, men bananen du vil have til denne opskrift er enten Pisang Berangan Aka Ang Bak Jioh eller Pisang Rajah. Jeg har også brugt Cavendish og Kepok, men de giver ikke den bedste smag. Pisang Berangan er den, der bruges af Hiap Joo Bageri og anbefales af de fleste eksperter. Rajah er også godt, men sværere at købe.

Brug altid bananer, der er super modne. Du kan nemt købe dem fra frugtstallen til en god pris. Jeg kan godt lide at købe en hel flok og virkelig lade dem blive brune og derefter sætte dem i fryseren. Alt du behøver at gøre er at afrimme dem i mikrobølgeovn og derefter mos dem.

Jeg har prøvet madlavning af bananerne for at forsøge at koncentrere smagen, men det gør ikke rigtig meget. Jeg har forsøgt at øge mængden af ​​bananer, men den ekstra stivelse får kagen til at blive for tæt og ikke fluffy, mere som en kueh end en kage. En anden ting, jeg har gjort, er at dehydrat bananerne ved at sætte dem på et stativ i en 50C ovn i 8 timer. De tørrer op og bliver som rosiner. Meget flot til min bananbrød, men kan ikke bruge til banan kage, fordi de alle synker til bunden. I sidste ende er den bedste måde at øge banansmag for at tilføje en teskefuld banan essens. Det er som at bage orange kage og tilføje orange zest. At en teskefuld essensen gør en stor forskel på kasen af ​​kagen. Jeg forsøgte flere mærker. Bages King er ok og er let tilgængelig i supermarkedet, men den ene foretrækker at bruge er fra Ailin Bakery Supplies.

Æg tjener som et bindemiddel i kagen for at holde mel og olie sammen. Min oprindelige opskrift havde 3 æg og i lang tid var jeg kæmper med en kage, der var temmelig tæt i stedet for at være fluffy og smuldrende. Da jeg endelig reducerede det til to æg, forbedrede teksturet markant! I en af ​​mine eksperimenter brugte jeg kun ét æg, og kagen viste sig virkelig fluffy! Men det kunne ikke holde sammen og ligesom bananen, det splittede!

Jeg eksperimenterede med begge veje og foretrækker først æggene. Du kan piske hele æg, men det vil tage længere tid. Whipping Whites Først, og derefter tilføjer æggeblommen ned på pisketiden. Du vil piske de hvide, indtil du ikke kan se flere store bobler, så tilsæt æggeblommer efterfulgt af den kondenserede mælk.

Chokolade banan kage er et snap at sammensætte. Femten minutter handler om alt hvad du behøver. Det er mere som et hurtigt brød, idet du ikke bruger en mixer, kun to skåle. En til de tørre ingredienser og en til de våde ingredienser. De to blandes derefter sammen, og du er færdig. Fedtet er i flydende form, som giver kagen en vidunderlig fugtig tekstur og ømt crumb, der holder kagen blød selv, når de er nedkølet. S langt som typen af ​​olie, der skal bruges i denne kage, kan du bruge CANOLA, vegetabilsk eller majs.

Hvilken pan for at bruge til bage banan kage?

Jeg lavede dette varmt på hælene af et dårligt løb af glutenfri bagning, så indsatsen var høje. Jeg brugte Dove Glutenfri brun brødmel i stedet for SR-melet og erstattet 10g med kakaopulver. Jeg tilføjede også en halv tsk hver af bagepulver og bagepulver. Jeg deler sukkeret i halvt caster, halvt gyldne caster sukker og derefter for blot at ringe ændringerne, tilføjede 8 brudte firkanter på 70 mørk chokolade. Dette var en fremragende, fugtig men ikke soggy, vel- struktureret bananbrød, der helt slettede minder om mine forfærdelige køkkenpisoder.
Nyankomne

Dette er et fugtigt, lækkert bananbrød, jeg har bakket i lang tid. Jeg kan godt lide at gøre store bananmuffiner til at tage på arbejde. Ved at lave muffins, kan du tilføje valnødder til nogle og ikke andre. god fornøjelse

Dette er et fugtigt, lækkert bananbrød, jeg har bakket i lang tid. Jeg kan godt lide at gøre store bananmuffiner til at tage på arbejde. Ved at lave muffins, kan du tilføje valnødder til nogle og ikke andre. god fornøjelse

Dette er et fugtigt, lækkert bananbrød, jeg har bakket i lang tid. Jeg kan godt lide at gøre store bananmuffiner til at tage på arbejde. Ved at lave muffins, kan du tilføje valnødder til nogle og ikke andre. god fornøjelse

Hvad ser 100 kalorier ud

Hvad ser 100 kalorier ud

Hvis du følger en reduceret calorie kost for at hjælpe dig med at miste de uønskede pund, vil banankalorier ikke stoppe dine bestræbelser, når de er inkluderet i din kostplan.

Keto banan møtrik muffins

Keto banan møtrik muffins

Velkommen tilbage til Instagram. Log ind for at tjekke, hvad dine venner, familieinteresser har fanget deling rundt om i verden.

Hvede Banana Chocolate Chip Mini Muffins

Hvede Banana Chocolate Chip Mini Muffins

Disse veganske banan chokolade chip boller er fluffy, fugtig, så let at lave og smager fantastisk. Perfekt for sunde mellemmåltider og fantastisk til morgenmad også

Banan, gulerod chokolade muffins opskrift lækker ella

Banan, gulerod chokolade muffins opskrift lækker ella

En variation af nigellas chokolade banan muffins.

Chokolade Banan Muffins med Cookie Dough Streusel Topping

Chokolade Banan Muffins med Cookie Dough Streusel Topping

Chokolade chip bananbrød med streusel topping varmt og trøstende bananbrød besat med chokolade chips og toppet med smuldrende streusel topping.

Perfekt Peanut Butter Chokolade Banana Protein Muffins

Perfekt Peanut Butter Chokolade Banana Protein Muffins

Ikke kun gøre disse muffins smager bombe, men de er så smukke. De varme mini chokolade chips skabe en marmor effekt i dejen. De er gode til morgenmad eller på farten

Banoffee Crumble Opskrift Movers og bagere

Banoffee Crumble Opskrift Movers og bagere

Opskrift kommer fra Ashley Manor i Barnstable, Massachusetts.

Disse Best Banana Muffins er så lækker, du ikke ønsker at gøre noget andet opskrift Min familie elsker streusel topping og hvor blød flavorful de er.

Disse Best Banana Muffins er så lækker, du ikke ønsker at gøre noget andet opskrift Min familie elsker streusel topping og hvor blød flavorful de er.

Disse Best Banana Muffins er så lækker, du ikke ønsker at gøre noget andet opskrift Min familie elsker streusel topping og hvor blød flavorful de er.

Nyankomne

Banan Muffin Opskrift Crumb Topping

Lær mere

Ofte set

Den lækre smag af banan brød er lavet i boller og toppet med en uimodståelig streusel topping.

Den lækre smag af banan brød er lavet i boller og toppet med en uimodståelig streusel topping.

Den lækre smag af banan brød er lavet i boller og toppet med en uimodståelig streusel topping.

Hurtigt Vægttab GM kost plan kan hjælpe dig tabe 5 til 7 kg i 7 dage Times of India

Hurtigt Vægttab GM kost plan kan hjælpe dig tabe 5 til 7 kg i 7 dage Times of India

Din madplan for denne tre dage banan kost kan være følgende Spis threefive bananer og drik threefour kopper mælk i løbet af dagen. Ordningen er sådan spise en banan, drikke et glas mælk. Efter 2 timer igen en banan, vente omkring en halv time og igen drikke et glas mælk.

Banana Diet anmeldelse Plan for vægttab resultater

Banana Diet anmeldelse Plan for vægttab resultater

Har det i kontrollerede dele, banan hjælper dig med at tabe også. Vi har nogle fantastiske banan shakes til dig

Simpel banan fransk toast

Simpel banan fransk toast

En stor morgenmad og en snigende måde at få børn til at spise frugt.

Nigella Lawsons marcipan brød kage er lækkert med en kop te, eller serveres varm med en plamage af crme frache og bær.

Nigella Lawsons marcipan brød kage er lækkert med en kop te, eller serveres varm med en plamage af crme frache og bær.

Nigella Lawsons marcipan brød kage er lækkert med en kop te, eller serveres varm med en plamage af crme frache og bær.

Banana æbleskiver Opskrift Stegning Up Lokal With The Karusse Contessa

Banana æbleskiver Opskrift Stegning Up Lokal With The Karusse Contessa

Disse bananer Rösti har kun 5 ingredienser og er nemme at lave. De gør en perfekt morgenmad, snack eller frokost.

Gulgula Opskrift Stegt og ikke Fried Gulgule opskrift Opskrift af Plain og Banana Gulgula

Gulgula Opskrift Stegt og ikke Fried Gulgule opskrift Opskrift af Plain og Banana Gulgula

En opskrift på en lækker snack af stegte bananer hjælp kun 6 ingredienser.

Lige et øjeblik...

Lige et øjeblik...

Disse cookies har alle smag af en banan creme pie i en pæn, blød, men alligevel sprød cookie. Hvad er en fantastisk måde at bringe banan fløde cirkel hvor du har lyst.

Super nem og cremet velsmagende Graham Cracker Icebox Cake

Super nem og cremet velsmagende Graham Cracker Icebox Cake

Denne lækre og nemme Graham Cracker IceBox Cake Opskrift bruger kun 8 ingredienser og er en stor dessertmulighed på varme dage.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.