Osteagtig polenta med tomatsauce

Jeg fandt denne opskrift online, og du vil ikke blive overrasket over at lære det fra min yndlingschef Ottolenghi! Han anbefaler det som en sideskål, som vi havde med en dejlig saftig bøf. Men tomatsaucen selv ville være fantastisk med pasta, og der er absolut nok sauce til at spise nogle og fryse nogle, hvis de har som en side. Alternativt kunne jeg nemt have spist en hel skål af dette til min middag!

Feasts, hvis du har formået at planlægge en til i denne weekend, kan alt for nemt blive domineret af den ene store ting: For eksempel dikterer et helt leg af lam som tradition i påske. For mig, men det sjovt, hvormed jeg mener de enkle, lækre retter, der altid ser folk, der når for mere løgne oftere i de hurtige og nemme, friske og hurtige sider. Her tilbyder jeg to sådanne retter: de er begge gode til at gå til i weekender stort måltid eller til at file væk, indtil foråret er fuldt sprang, og vi kan alle forhåbentlig venture ud i solen.

Dette undervurderet Sideskål er klædt op nok til at holde alle ved bordet glad, men simpelt nok til ikke at stjæle showet fra hovedretten. Det ville parre rigtig godt med stegt kylling eller grillet fisk og skaldyr. Du kan gøre saucen godt på forhånd bare varme det igennem, mens du laver polenta, men gør ikke polenta indtil lige før du er ved at tjene, ellers det er sandsynligt at sætte.

Tilsæt ærterne, 350 ml vand og tre fjerdedele af en teskefuld salt til løgpanden og kog på en medium høj varme i yderligere 14 minutter, indtil ærterne er meget bløde, du kan hjælpe dem med lidt knuse nogle af dem med en kartoffelmasker.

Gnid overfladen af ​​polentaen med blødgjort smør og drys med den resterende revet parmigianoost. Bages i en 375 ovn i 1 time, indtil toppen og siden er let brunet og skarp. Lad stå i 20 minutter før du skærer det i kiler.

Jeg vil gerne sige, at jeg ville tjene dette som en side sammen med nogle stege kylling eller noget, men det er virkelig et måltid i sig selv! Jeg kender ikke nogen, der kunne modstå en varm osteagtig skål af denne gennemsnit, italiensk mad er trøstende af en grund! Næste gang kan jeg tilføje lidt krydret kyllingepølse mellem lagene, men det alene er lick-din-plade god.

8 timer siden Forvarm ovnen til 400. Kombiner mælk, saltmør i en kasserolle over medium varme til en simmer. Tilsæt langsomt majsmel, whisking det tungt for at undgå klumper. Reducer varmen til lavt og rør konstant i ca. 10 minutter. I en smurt lungpande tilsættes halvdelen af ​​majsmelblanding. Dæk med en kop ost. Hæld resterende majsmel blanding på topdækslet med

Denne polenta gratin ser indbydende bagt ud i en stor lervarer, der er opstået, den til bordet bobler og duftende og serverer det familie stil. Til mere formelle lejligheder er det meget attraktivt bagt i individuelle retter. Både polenta og tomatsauce kan laves i god tid. At sætte gryderet sammen tager kun en kort tid.

Lav en simpel tomatsauce. Varm olivenolien med bugten blad, basilikum, persille, løg og hvidløg, og kog langsomt i 3 til 4 minutter. Tilsæt tomaterne, hæv varmen til medium høj og kog, indtil de er ret bløde og brudt fra hinanden, ca. 15 minutter. Videregive dem gennem en madmølle; Derefter returner sausen til panden og lad dem simre, indtil det er ganske tyk. Hvis det er nødvendigt, tilsæt en knivspids eller to sukker for at afbalancere surheden, og sæson med salt og friskmalet sort peber. Dette skal gøre 1 kopper.

Mens saucen er madlavning, skal du bringe 4 kopper vand til kog og tilsæt 1 teskefulde salt. Pisk i majsmelten i en strøm, så klumper ikke danner, og når det hele er blevet tilsat, skift til en træske, sænk varmen og rør i 15 minutter. Hæld det i en loafpande eller en 9-by-12-tommers bageplade, og sæt den til side for at afkøle. Når det er grundigt køligt og fast, skal du slå det ud og skære det i stykker om tommer tykke og ca. 3 inches lang. Hvis der blev brugt en loaf-pande, skal du klippe stykkerne igen, diagonalt .

Forvarm ovnen til 400F. Let smør en gratin skål og spredes omkring 1 kop tomatsauce over bunden. Arranger polenta og skiver af Fontina i Overlappende lag. Sked forsigtigt den resterende tomatsauce over lagene i en dekorative måde, forlader bands af rød sauce mellem den gule polenta og ost. Crumbler Gorgonzola over toppen, peber generøst, og bage gratinen, afdækket, i 25 til 35 minutter. Osten smelter ind i tomaten, hvilket gør en sauce til sked over polentaen. Garnér med de friske urter.

Armie Hammer er midt i en skilsmisse fra sin kone Elizabeth Chambers. Bagt polenta med ost Jeg mener, de siger, at 'hvad er sandt, hvad der er præcis, hvad DW Tweet siger. Bagt polenta med ost, de sparker ham bare, da han er på vej ud af døren med Great Glee. Bagt Polenta med ostdistrikt Dommer Esther Salas, Mandag, 20. juli, 2020, i nord Brunswick, N. Bagt Polenta med ost

Sæt ovnstativ i mellemposition og forvarm ovn til 450F. Olie en 9-tommers tærteplade eller en 4-kops gratinskål med 1 tsk olie. 3CUT POLENTA ROLL Crosswise i 1/4-tommers tykke skiver og line pie plade med halvdelen af ​​skiver, Overlapping Skiver lidt for fuldstændigt at dække bunden af ​​Pie Plate. Rør 1 spsk basilikum i 1 1/2 kopper pasta sauce og spred over polenta, så drys med halvdelen af ​​mozzarella. Top med resterende halvdel af polenta skiver, så drys med parmigiano-reggiano og resterende halvdelen af ​​mozzarella.

lækker! Og så nemt. Hvad der ikke udtrykkeligt blev sagt, er, at regelmæssig tomatpasta sauce vil være for tynd og suppe til denne opskrift. Jeg tilbragte bogstaveligt 10 minutter sauting nogle løg, hvidløg, urter og hakket broccoli, tilføjede 1/2 tjs jarred pasta sauce og simrede i et par minutter. Dette strammet op sauce og lavede denne skål lidt sundere. Derefter lagde jeg polenta, sauce og ost. Jeg er glad for, at jeg gjorde det, og det viste sig godt, med den rigtige tekstur og ikke for løs. Jeg tjente ikke sauce på siden - ikke nødvendig. Perfekt til en simpel "tv" middag på en kold nat.

Udover at være latterligt let at lave, giver denne skål sig godt til rester. Fik et par svampe om at gå dårligt? Kast dem ind. Ditto med spinat, squash osv. Elsker det, elsker det. Åh, og jeg har gjort det flere gange og aldrig brugt den anbefalede sauce. Jeg kan især lide det med en Puttanesca eller Arrabiata.
Nyankomne

Bagt Dory Fish med urter

Bagt Dory Fish med urter

Rengøring af fisken er nøglen til denne filippinske fiskopskrift til Bangus, eller mælkefisk, bagt med tangy calamansi juice, sojasovs og tomater.

Har brug for en hurtig, nem og lækker middag opskrift ide til familien Prøv denne nemme osteagtig bagt ziti opskrift den perfekte opskrift på travle moms

Har brug for en hurtig, nem og lækker middag opskrift ide til familien Prøv denne nemme osteagtig bagt ziti opskrift den perfekte opskrift på travle moms

Har brug for en hurtig, nem og lækker middag opskrift ide til familien Prøv denne nemme osteagtig bagt ziti opskrift den perfekte opskrift på travle moms

Bagt ziti med ricotta yummy afhængighed

Bagt ziti med ricotta yummy afhængighed

Denne lækre cheesy ricotta bagt ziti er den perfekte hyggelige italienske opskrift og er bedst for en velsmagende familie middag alle vil elske.

Cremet Bagt Beefaroni Light

Cremet Bagt Beefaroni Light

Gjort dette til aftensmad i aften lækker, cremet og osteagtig Mmmmmm Og dens en let opskrift Ja Dette er en tilpasset version fra en R. Reisman opskrift

Nem Beefy Cheesy Enchilada gryderet

Nem Beefy Cheesy Enchilada gryderet

En velnæret, næsvis enchilada bage, der tager kun ti minutter af prep.

Cheesy Broccoli Bites.

Cheesy Broccoli Bites.

Du ved, at broccoli ost suppe vi alle elsker godt, vendte Weve den smag til en Quickfix, Bitesized Appetizer, vi kan godt lide at ringe Cheesy Broccoli Bites

Nødkylling ris gryderet fra bunden

Nødkylling ris gryderet fra bunden

Jeg ændrede Loves2Teachs stor opskrift på osteagtig broccoli ris 67521 for at lave en hovedret kasserolle uden dåse supper. god fornøjelse

Myfridgefood osteagtig kylling pasta bage

Myfridgefood osteagtig kylling pasta bage

Fire ost kylling pasta bage er en rig og cremet pasta bage lavet med en firechese sauce, kylling og nudler. Let at forberede, endnu bedre at dele.

Nyankomne

Cheesy Crab Greger Gregs Kitchen

Lær mere

Ofte set

Easy Macaroni og Ost Opskrift Enkelt betjener et skål køkken

Easy Macaroni og Ost Opskrift Enkelt betjener et skål køkken

Dette er den creamiest hjemmelavede makaroni og ost sin ekstra osteagtig og så let at lave. Denne enkelt servering makaroni og ost er simpelthen den bedste

15Minute cheesy penne pasta opskrift med soltørrede tomater kun 5 ingredienser til en fabelagtig pasta middag pasta 30 sekunders mad

15Minute cheesy penne pasta opskrift med soltørrede tomater kun 5 ingredienser til en fabelagtig pasta middag pasta 30 sekunders mad

Vores opskrift på cremet ost penne pasta med pan fyret kylling, perfekt til en hurtig middag ide.

Kraft Cheesey pasta 95p 190g

Kraft Cheesey pasta 95p 190g

Køb Kraft Cheesey Pasta 190 g Pack på 12 online til bedste pris ved Desertcart. Gratis levering på tværs af Indien. Gratis returneringer 149736450.

Osteagtig pesto og kylling pasta bage i 30 minutter

Osteagtig pesto og kylling pasta bage i 30 minutter

Onepot cremet pesto chicken pasta er et let 30 minutter måltid, der kun har en skål til at rydde op creme ost gør denne pesto pasta nice og cremet ..

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Opskrift på osteagtig pinto bønner og ris gryderet.

MakeAhead Cheesy Potato Casserole Thanksgiving Side Chef Ronnie Woo

MakeAhead Cheesy Potato Casserole Thanksgiving Side Chef Ronnie Woo

Osteagtig Kartoffel gryderet med Bacon er en lækker side parabol opskrift lavet med frosne hakkede hash brune kartofler, Campbells kondenseret fløde af bacon suppe, ituskårne mozzarella, cheddar og smuldret bacon.

Bedste osteagtig begravelses kartofler

Bedste osteagtig begravelses kartofler

Cheesy kartoffel gryderet bage denne osteagtig kartoffel gryderet bage er en perfekt side skål med fantastisk smag. Dens lastet med gobs ost og er en lækker kartoffelopskrift, at hele familien vil elske. Let, osteagtig og lækker. Perfekt måltid tidsside skål til enhver nat i ugen.

Osteagtig kartoffel suppe langsomt komfikker opskrift glæde livet

Osteagtig kartoffel suppe langsomt komfikker opskrift glæde livet

Kuber af forarbejdet ost omrøres i skiver af pølse og kartofler kogt i kylling bouillon for at skabe en tyk suppe, som er tyndt til den ønskede konsistens med fordampet mælk.

Enkel kartoffel suppe med kylling bouillon

Enkel kartoffel suppe med kylling bouillon

Denne ham og ost kartoffel suppe er en klassisk hurtig og nem familie favorit, den er fyldt med veggies, leftover ferie skinke, creme creme og ost.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.