50 Easy Pasta Opskrifter til den perfekte Weeknight Dinner

Uanset om du er i humør til hjertelig komfort mad eller en lys, lyse sommer pasta, kan du aldrig få for mange pasta aftensmad ideer. Pasta retter er en stor ting at have i din repertoire , især disse let pasta opskrifter, der ikke vil tage op for meget kostbar aften tid. Brug for en one-pot aftensmad? Pasta til undsætning! Havde en lang dag, trættende dag? Bland op et parti af vores ooey, klæbrig makaroni og ost og sætte fødderne op. Uventet drop-in gæster? Wow dem med amatør-end-det-ser Skillet-Ristede Gnocchi med ærter. Spring grøntsager, falde grøntsager, kylling, hakket oksekød, ost, pølse, sauceâ € ”kombinationerne er uendelige, og kan være skræmmende på grund af den store mængde af mulige retter. Med denne samling af vores foretrukne hurtige pasta opskrifter, vil du altid have mindst én skål at henvende sig til i en knivspids. Plus, disse retter er alle så let at sammensætte og foder en hel familie. Børnene vil helt sikkert vende tilbage til sekunder.

øjeblikkelig pot bang bang rejer pasta

Pasta. Hvor mange kærlighedsbreve kunne vi skrive til pasta? Godt. ton, fordi der er så mange forskellige slags pastaâ €”og så mange måder at tjene dem. Hvad vil du vælge: noget herligt næsvis, noget glat og hvidløgssmag, noget rig og osteagtig? Mulighederne er uendelige, og det er ved design: Vi kan stort set holde spise pasta nat efter nat og aldrig kede! Ree Drummond kalder det hendes livret, periode.

Leder du efter en cremet pastaret? Vil AA sund pasta opskrift, eller måske de hurtigste spaghetti til at gøre for familien? Prøv vores bedste pasta ideer her, så tjek vores bedste karry opskrifter, hurtig middag opskrifter anda sunde vegetariske opskrifter.

fedtreduceret crme fraîche gør denne populære laks pasta sunde, men stadig lige så cremet. Ærter og dild tilføje grønne områder og theres citronskal til friskhed. Tjek flere af vores sunde pasta opskrifter her.

TIP: Hvad kan jeg tilføje til pasta til mere smag? Svaret er simpelt: SALT! Når madlavning vandet kommer i kog og før du tilføjer den pasta, sæson kogevandet med en generøs mængde salt, så det smager salt som havet. For at undgå grubetæring potter, tilsæt salt, efter at vandet er kommet i kog. Og kosher salt i stedet for bordsalt er bedst i min bog.

Nicole kommenterede : Dette er den ultimative spaghetti carbonara ! Jeg elsker pasta, denne opskrift bliver perfektion. Det er en ret, som er påkrævet ved middagsbordet mindst en gang om ugen i mit hus. Jeg kan ikke vente med at prøve det, tak for deling:.

Marcy kommenterede : Jeg var på udkig efter noget, hele familien gerne vil, herunder ud to kræsne drenge i alderen 8 12, og denne opskrift ramt mærket! Jeg har allerede haft alle disse ingredienser på hånden, så det var ret nemt at kaste sammen. Det var virkelig lækker! Vi vores absolut vil tilføje dette vores rotation! Lækkert!

Vi er skyld fik alt fra hurtige og nemme pasta opskrifter, pasta salat opskrifter, hjemmelavet pasta, pastaprodukter med fyld, veganske pasta, bagt pasta weve selv smidt i en håndfuld af noodle opskrifter på god foranstaltning! Var her for at lokke alle dine pasta cravings!

Hvis du elsker pasta, disse 25 nemme pasta opskrifter er præcis, hvad du har brug for. Her vil du finde alle former for lækre pasta ideer: fettuccine, spaghetti, penne, lasagne, hjemmelavet ravioli, og tortellini opskrifter. Du vil finde masser af muligheder at vælge imellem til at hjælpe dig med at planlægge dine weeknight eller weekend middage. Hvis du er på en glutenfri kost, har mindst halvdelen af disse enkle pasta opskrifter blevet testet med glutenfri brune ris pasta, og de arbejdede meget!

7. Kylling og Bacon Pasta med spinat og tomater i hvidløg fløde Sauce-dette er en af de bedste nem kylling pasta opskrifter jeg nogensinde er lavet! Masser af grøntsager, kylling og bacon â € ”og alt, der er blandet i en lækker, cremet, hjemmelavet alfredo sauce.

8. Fettuccine Alfredo med kylling, broccoli, og Bacon-Denne enkle pastaret har alle mine yndlings ingredienser: cremet broccoli, bacon, kyllingebryst â € ”alt sammen i en lækker cremet parmesan sauce.

15. Hjemmelavet cremet fire ost hvidløg spaghetti sauce - lad ikke denne enkle pasta opskrift narre dig - det er så godt, at du ikke vil kunne stoppe med at spise det! Også denne fantastiske pasta skål går godt med grillet kylling og andre grillede kød!

16. Butternut Squash og Spinat Lasagne - Denne pasta skål modtog så mange gode anmeldelser. Det er helt sikkert en af ​​de bedste pasta opskrifter, jeg nogensinde har lavet. Det er nemt, men ligesom med enhver lasagne opskrift - det tager lidt længere tid at lave lasagne end at lave, sige en regelmæssig kyllingpasta.

Pasta. Er det en ingrediens eller en skål? Hvem ved. Uanset hvad vi elsker det. Dens base for mange af vores hurtige midweek måltider, og Weve fik et par pasta udfordringer Kastet ind for godt mål, hvis du har lyst til at vise dine evner.

Først op: Sæt modne tomater til god brug og lav en frisk tomatsauce til toppen sød italiensk pølse og penne pasta. Anmelder SillyBluestarr raves, jeg ændrede ikke noget om opskriften, og det er så fantastisk. Jeg gør dette til gæster, når de kommer over!

Intet definerer komfort mad bedre end Mac og ost, og intet giver trøst et dårligt ernæringsmæssigt navn ret så lækkert: En typisk skål kan indeholde en halv dags værd af kalorier og to dages mættet fedt. Så vi gav den velkendte klassiske skål en tiltrængt makeover. I stedet for den traditionelle buttery, heavy sauce, vendte vi os til en usandsynlig helt til et boost: Butternut Squash. Kombineret med nonfat mælk og græsk yoghurt, tilføjer squash en rig, nutty smag, snigger i nogle vegetabilske, og brilliantly efterligner farven og creminess af cheddar sauce. Over halvtreds 5-stjernede anmeldelser er enige: Butternut Squash er en lækker tilføjelse.

Smagen og kontrasterende Teksturskrunchy Selleri, løg og valnød, chewy pasta, ømt kylling og saftig grapesmage en let salat, der kan laves fremad og rejser godt , enten for en middag på farten eller en arbejdsdag frokost. Leftover Kylling, eller Deli Ham eller Tyrkiet kan tage plads til butikken-købt rotisserie fugl, hvis du foretrækker det.

Anmelder Cookfromsocal gav skålen 5 stjerner: Dette var fantastisk, masser af smag og så let. Næste gang vil der blive lagt i flere pinjekerner. Kunne ikke vente med at have rester til frokost den næste dag. En bestemt gentagelse.

Alle har en go-to pasta opskrift, som de kender som bagsiden af ​​deres hånd, om det er en super simpel spaghetti, bagt ziti, en tage på Alfredo eller endda en familiehæret lasagne. Og alligevel er der tusindvis af måder at klæde din yndlingspasta, som du går glip af. I modsætning til den populære tro kræver ikke enhver livskiftende pasta sauce, at du skal frantically svæve komfuret; Nogle af de bedste pasta retter er ligetil og kan laves på under 30 minutter. Følgende pasta opskrifter er nemme retter, der kan hjælpe dig med brise gennem middag og derefter nogle, som disse ideer gør for lækre rester. Vigtigst er det, selvom de vil glæde hele familien og hjælpe dig med at skifte ting op hver gang imellem.
Nyankomne

Hvid eller hvede bedste peanut buttertojelly ratio Sådan gør du den perfekte PBJ Sandwich, ifølge eksperter

Hvid eller hvede bedste peanut buttertojelly ratio Sådan gør du den perfekte PBJ Sandwich, ifølge eksperter

Hvem elsker ikke PBJ, når jeg virkelig vil oppe min mor spil, bringer jeg ud den grillede jordnøddesmør gelé sandwich til sejren.

Hvor finder man den bedste cheesesteak i Philadelphia

Hvor finder man den bedste cheesesteak i Philadelphia

Vi kan ikke sige, at det vil afslutte debatten for evigt, men den nyeste kamp over, hvem der gør den bedste Philly Cheesesteak, har en ny Victor.

Peterboro Traditionel Picnic Basket

Peterboro Traditionel Picnic Basket

Shop online til picnic kurv sæt på Ubuy Indien, en førende eCommerce butik med stor samling af picnickurv sæt til lave priser. Gode tilbud, cashbacks, rabat tilbud hurtig levering option med millioner af produkter til at udforske.

7 Gorgeously Romantic Picnic kurve til to picnic livsstil

7 Gorgeously Romantic Picnic kurve til to picnic livsstil

De bedste picnic sætter tilbehør til 2021, herunder de bedste picnic kurve og udendørs spisestue sæt til at hæve din park møde ups. Tænk rygsæk picnic sæt og en kurv picnic kurv og du på sporet.

Leslies Bedste Pineapple Tart opskrift ieatishootipost

Leslies Bedste Pineapple Tart opskrift ieatishootipost

Nastar er dybest set den rige smøragtig mørdej med hjemmelavet sød ananas marmelade som fyldet. Dens lækre og smuldrende.

9 Bedste Pizzelle Makers 2022 Anmeldelse Opkøb Tips og FAQ

9 Bedste Pizzelle Makers 2022 Anmeldelse Opkøb Tips og FAQ

Ønsker du at købe det bedste pizzelle producent af 2022 Det er vores anbefalede produkter og tilbundsgående anmeldelser baseret på pris, kvalitet, mærke og durablity.

The Living Age

The Living Age

Madlavning et bud og røget oksekød bryst kommer fra at vide, hvordan man vælger den bedste form for oksekød baseret på kvalitet, fedt og mere.

De bedste poke pletter i Oahu, Hawaii

De bedste poke pletter i Oahu, Hawaii

Sækken skål er en kvintessensen hawaiiansk fad af marineret, stegt tun tjente over varm ris. Det har uendelige variationer. Ingredienser 1 12 ...

Sådan Bestil Poke Like a Pro

Sådan Bestil Poke Like a Pro

Bestil online til takeout Sakura Poke skål 2 Protein fra Sakura Japan Salisbury. Servering de bedste japanske i Salisbury, MD.

Nyankomne

Shop for Theater Popcorn Poppers i bedste fald køb. Find lave daglige priser og køb online til levering eller instore afhentning.

Lær mere

Ofte set

De bedste popcorn maker anmeldelser af vores eksperter. Sammenlign mærker og produkter på markedet med de mest omfattende produktguider

De bedste popcorn maker anmeldelser af vores eksperter. Sammenlign mærker og produkter på markedet med de mest omfattende produktguider

De bedste popcorn maker anmeldelser af vores eksperter. Sammenlign mærker og produkter på markedet med de mest omfattende produktguider

Hvad er den bedste popcorn maker at købe Firstlawcomic

Hvad er den bedste popcorn maker at købe Firstlawcomic

Her er en opskrift på hvordan man laver den mest fantastiske hjemmelavede popcorn med en enkel gryde på komfuret. Super velsmagende

Badekar Badekar vandhaner Costco

Badekar Badekar vandhaner Costco

For espresso obsessives og vanemæssige cappuccino drikkende, de bedste mælkeskummer er fundamentet til en wellrounded hjem kaffebar. Vi er skyld rundet op nogle af de bedste for alle dine athome latte og flade hvide behov.

De bedste popcorn poppere på 2022

De bedste popcorn poppere på 2022

Uanset om det er en elektrisk, komfuretop eller mikroblæselig model, vil de bedste popcorn-poppere pålideligt vise sig perfekte kerner, og nogle kan endda bruges til andre køkkenopgaver som stegning af kaffe. Fremover finder du en sammenbrud af, hvad hver popper

Vores favorit svine mørbrad opskrifter

Vores favorit svine mørbrad opskrifter

A smokysweet tør rub sikrer, at dette grillet svinemørbrad kommer ud gløderne med en fantastisk skorpe. Skiver op og serveret med en skål af

Let sennep mashed kartoffel

Let sennep mashed kartoffel

Tænk alle spuds er de samme tænker igen. Læs videre for alt hvad du behøver at vide om kartofler og hvordan man vælger de rigtige til din opskrift, finder nye ideer og inspiration med Sainsburys opskrifter.

Amazon. om bønne komfur

Amazon. om bønne komfur

Leder du efter trykkomfur, især til madlavningsbønner, så her er den bedste trykkomfur til bønner med komplet købsvejledning.

Perfekt Prime Rib Rub Recipe

Perfekt Prime Rib Rub Recipe

Easy 4 Ingrediens Classic Prime Rib Recipe Lawryys Prime Rib, der ikke kun er nemt at lave, men når færdig er en af ​​de måltider, der ser ud som om du arbejdede i timevis og

Lige et øjeblik...

Lige et øjeblik...

Food Network jest Jednym z najbardziej znanych jeg rozpoznawalnych kanaw podrniczych w Europie, Afryce, Azji i na Bliskim Wschodzie.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.