4 sunde grunde til, at æg og veggies er den bedste combo

Mange mennesker, der crowd i kokken Zoe Nathans Huckleberry Caf i Santa Monica kommer til hendes fænomenale morgenkager og bagværk, herunder ligesom chokolade-mandelmuffins, blåbærscones og citron-kumquat-teakage. Men Nathan - hvem er en veteran af San Franciscos kult favoritbageri, Tartineâ - blev faktisk uddannet som kok, ikke en bager og kogte på restauranter som BLD i Los Angeles og Lupa i New York City før overbevisende Hendes nu-mand og forretningspartner Josh Loeb for at ansætte hende som en konditor på sin restaurant Rustic Canyon. "Jeg havde aldrig gjort desserter før," minder hun om. "På Tartine havde jeg gjort morgenmadsbrød og masser af SAWORIES, så jeg slags løj og fortalte ham, at jeg havde wienerbrød oplevelse, og da jeg fik jobbet, måtte jeg gå til mit forældres hus for at lære mig at bage ! "

Selv thybepomries og morgenmad behandler en stor del af Nathan's repertoire på Huckleberry Café, Bageriet Hun og hendes mand åbnede i 2009, den salte side af hendes gane er ikke blevet glemt. I disse dage viser hun det på en menu, der omfatter æg, der serveres hver eneste vej - i et hul på en hjemmelavet engelsk muffin og i en fantastisk champignon frittata - såvel som i fuldkornskreationer som helhvede scones og Brune ris og quinoa pandekager.

Denne enkle opskrift forfrydt rodgrøntsager og ægsis som alsidig som det er sundt: Nathan spiser det til morgenmad, frokost og aftensmad. "Du kan have de stegte grøntsager fra et andet måltid, og du kan gøre noget trøstende og fylde ved bare at sætte et æg på toppen," siger hun. "Du har bare en lille smule Fattighed fra ægget, og proteinet, og det er super-sundt."

Nathan'Snew Book, Huckleberry: Historier, hemmeligheder og opskrifter fra vores køkken, er dedikeret til både den søde og den salte, med 115 opskrifter til morgenmad, brunch, sider og bagværk samt bagningstips. Blandt hendes forslag: Vælg den ripste frugt, brug fuldkornsmel, når det er muligt, bage ved en høj temperatur for mere smag og brunning - og reducer sukkeret og tilsæt lidt mere salt. "Folk er bange for at bruge salt, men det er en smagsforstærker," forklarer Nathan. "Du kan halve mængden af ​​sukker i de fleste opskrift og bare fordoble saltet, og det vil smage så meget lysere."

For Nathan, spiser godt, handler godt om mere end hele korn og lokale fødevarer. Det handler om moderation og mindfulness. Smør og hvidt mel og wienerbrød er faktisk okay på en opmærksom måde, hvor du sidder ned og en har lækker latte med et stykke kage, som nogen har omhyggeligt lavet for dig, siger hun. Der bør ikke være nogen skyld omkring mad. Det handler ikke om at spise en cookie i mørket, efter at din mand er gået i seng! Stol på mig, jeg er en kvinde, der har to børn, jeg får det. Men balance er nøglen.

Kast æblet, robber og gulerødder med 2 spiseskefulde olivenolie, 1 tsk salt og rosmarin. Placer på et ark og stegt ved siden af ​​rødbeder indtil brunet, 15 til 20 minutter længere, og rødbeder er gaffeltøj. Mens varm, men ikke varmt, gnid huden ud af rødbeder med et papirhåndklæde eller et rent køkkenhåndklæde. Skære rødderne.

Lindsay Boyers er en ernæringskonsulent med speciale i elimineringsdiet, Gut Health og Food Sensibilities. Lindsay tjente en grad i fødevarernæring fra Framingham State University, og hun har et certifikat i holistisk ernæringskonsultation fra American College of Healthcare Sciences.

Der er masser af forskellige diæt Principper derude, men en ting, der næsten hver ekspert kan blive enige om, er, at du skal spise din Vegetabesand mange af dem. Men selvom de nuværende USDA-anbefalinger rådgiver at spise mellem 1 og 3 kopper grøntsager hver dag, kun 9% eller omkring en ud af 10 amerikanske voksne får nok, ifølge CDC.

Hvis din eneste ide om morgenmad grøntsager er hjemmelavet eller hash browns serveret med dine krypterede æg, tjek disse 15 opskrifter, der gør det nemt og lækkert at spise flere veggies til morgenmad.

Glutenfri sød kartoffel gulerod vafler

Denne sunde vegetar quiche opskrift er så simpelt som det bliver. Det er en quiche uden kræsen skorpe! Det er fyldt med søde vilde svampe og krydrede Gruyre ost. Nyd det til morgenmad eller brunch, eller tjene det med en let salat til frokost.

muffin-tin tærter med røget cheddar kartoffel

Tænd op din morgen rutine med disse enkle vegetariske mini quicher. Jordiske svampe og spinat par pænt med rig og cremet Gruyre ost. Serveres dem på et fad med en frisk frugtsalat til en simpel weekendbrunch.

Hvad spiste du til morgenmad i morges? En bagel og flødeost, en skål korn eller måske en granola bar greb mens du løber ud af døren til arbejde? Mens de er søde eller undertiden salte, er traditionelle amerikanske morgenmad tendens til at være en smule anæmisk, når det kommer til ernæring. At sige, at vi kan gøre det bedre, er en underdrivelse.

Livingston kan lide at sætte hendes is-kubebakker til at bruge til praktisk add-ins i løbet af ugen. Purees i en række forskellige former greener, græskar eller squash, for eksempel fryses let i serveringsstørrelser, at hun kan kaste ind i smoothies eller afrimning og brug i bagning eller madlavning.

Det vigtigste måltid Mange mennesker spiser ikke deres første grøntsag af dagen til middag, ifølge Sharon Palmer, Rd, forfatter af den plantedrevne kost og plante-drevet til livet. På det tidspunkt er det sandsynligvis for sent til at passe i de fulde 2 eller 3 kopper anbefales. Plus du ikke får fordelene ved en god kilde til phytochemical-rige fødevarer med antioxidant og antiinflammatoriske forbindelser, der pumper gennem din krop hele dagen, siger hun. Så hvorfor ikke forsøge at inkludere grøntsager i kosten i starten af ​​dagen? Mange kulturer spiser grøntsager til morgenmad, og der er ingen grund til, at vi heller ikke kan. Ved at spise dem til morgenmad, er du monteret i de vigtige portioner og får mere fiber og mere næringsstoffer til at øge din dag. Plus du kan skære ned på uønskede kalorier ved at fylde på disse plantefødevarer.

Efter at have sovet syv eller otte timer, spiser morgenmad i morgentypet inden for en time af vågne op, en god måde at genvinde og brænde kroppen til at starte dagen, tilføjer Barbara Ruhs, MS, Rd, LDN, et tidligere supermarked diætist og ejeren af ​​naboskabs ernæring i Phoenix. Spise morgenmad hjælper os med at bringe vores blodsukker tilbage til normal, brændende vores hjerner til den kommende dag.

Det Internationale Fødevareinformationsrådsstiftelse gjorde en undersøgelse, der fandt ud af, at selv om 93 af amerikanere er enige om morgenmaden er det vigtigste måltid af dagen, kun 44 spiser det, siger Elizabeth Pivonka, PhD, Rd, Præsident og CEO af produkterne for bedre sundhedsfond. Morgener er meget travle og hektiske, og jeg tror, ​​at den største grund til, at mere end halvdelen hopper over morgenmad.

Amerikanerne hopper over morgenmad af andre grunde, siger Amy Myrdal Miller, MS, RDN, senior direktør for programmer og kulinarisk ernæring til Culinary Institute of America. Nogle mennesker tror, ​​at de er for travle, selvom der er mange meget hurtige, nemme morgenmadsmuligheder, siger hun. Andre tror at spise morgenmad gør dem hungrere end hvis de springer morgenmad, men det kan overvindes ved at vælge mere sunde morgenmadsmad. Highglycemic-load morgenmad som appelsinjuice, en sødet raffineret korn korn og nonfat mælk vil lade folk føle sig ret sulten kun et par timer senere. Men en lavere glycemisk belastning morgenmad som en hel orange, fuldkorn morgenmad korn, nonfat mælk og nogle nødder eller møtrik smør vil lade folk føle sig tilfredse i en langt længere periode.

Nyttige tip til succes Nogle gange, bare forsøger at komme ud af døren til tiden om morgenen kan være en kamp, ​​endsige at forsøge at spise Sundtisk . Det er derfor, at Pivonka siger Dietitians bør foreslå fødevarer, der er nemme at passe ind i en travl tidsplan. Tomatjuice er en fantastisk måde at få nogle grøntsager hurtigt, siger hun. Folk skal ofte mindes om, at de kan indarbejde frugt og grøntsager i alle FormScanned, frosne, friske eller tørrede for at finde måder at inkorporere mere.

Grøntsager kan også bages i muffins. Tilsætning af ryste græskar eller ristede gulerødder eller courgette til hele din kornmuffiner er en fantastisk måde at indarbejde grøntsager, siger Todd. Lav en stor batch og fryser ekstramateriale til en hurtig, veggie-pakket behandler på flugt.
Nyankomne

250 Utroligt sprød, nemme, sunde, hurtige friske opskrifter til din Breville Air Fryer Ovn

250 Utroligt sprød, nemme, sunde, hurtige friske opskrifter til din Breville Air Fryer Ovn

Få og del bedste opskrifter om Breville Air Fryer Brødrister Ovn Opskrifter med videoer, Madlavningstips og måltider fra topkokker, shows og eksperter.

Hej, det ser ud som du har scripts handicappede

Hej, det ser ud som du har scripts handicappede

Køb brødristere herunder 2 og 4 slice brødristere fra mærker som Breville, Longhi og Sunbeam Find de bedste køkkenmaskiner online på JB HiFi.

Brie og tranebær mac n ost

Brie og tranebær mac n ost

Langsom komfur makaroni og ost. En simpel Mac og ost opskrift, der er den perfekte komfort mad, der nemt gøres i den langsomme komfur

Luft fryer dill pickle kylling

Luft fryer dill pickle kylling

Brining kylling i pickle juice opskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Picklebrined stegt kylling

Picklebrined stegt kylling

Vidste du, at du kan bruge leftover pickle juice til saltvand kyllingebryster perfekt krydret, saftigt og ikke overhovedet pickley smagning

Guy Fieri gør super sprøde kyllingebud med mindre fedt ved at lave dem i en luftfrit.

Guy Fieri gør super sprøde kyllingebud med mindre fedt ved at lave dem i en luftfrit.

Guy Fieri gør super sprøde kyllingebud med mindre fedt ved at lave dem i en luftfrit.

Var vores svinekød Chop for salt Vi testes igen Det at finde ud

Var vores svinekød Chop for salt Vi testes igen Det at finde ud

Læs dræbt et andet sæt af brined svinekoteletter diskussion fra Chowhound Home Cooking, svinekød mad samfund. Deltag i diskussionen i dag.

Bag en blåbær fransk toast gryderet med flødeost og en kanel streerusel topping. Hurtig og nem overnatning morgenmad opskrift, der smager så fantastisk

Bag en blåbær fransk toast gryderet med flødeost og en kanel streerusel topping. Hurtig og nem overnatning morgenmad opskrift, der smager så fantastisk

Bag en blåbær fransk toast gryderet med flødeost og en kanel streerusel topping. Hurtig og nem overnatning morgenmad opskrift, der smager så fantastisk

Grillet ost sandwich. En nem opskrift, der smager fantastisk hver eneste gang. En opskrift, så enkel, men så dekadent og lækker

Grillet ost sandwich. En nem opskrift, der smager fantastisk hver eneste gang. En opskrift, så enkel, men så dekadent og lækker

Grillet ost sandwich. En nem opskrift, der smager fantastisk hver eneste gang. En opskrift, så enkel, men så dekadent og lækker

Nyankomne

Brioche morgenmad sandwich opskrift den herbeevore

Lær mere

Ofte set

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Fonda nbo, nairobi billede conchas a brioche type brød med cookie crust ocing check out TripAdvisor-medlemmer 189 Candid Billeder og videoer.

Skinke grillet ost sandwich st pierre bageri os

Skinke grillet ost sandwich st pierre bageri os

Hemmeligheden til Chris Kroners Delectable Sandwiches er syltetøj spiked med Pinot Noir. Kronner fik ideen, da han hjalp Elisabeth Pruitt-test ...

Donnsoak Meadow Drive Morgenmad menu

Donnsoak Meadow Drive Morgenmad menu

Stor mel tortilla fyldt med fajita eller brisket smothered med enchiladasauce derefter toppet med smeltet amerikansk ost, en oksekød chalupa, ris andbeans

Brisket med smeltede og syltede løg

Brisket med smeltede og syltede løg

Grill Brisket Sandwiches Opskrift Denne Saucy Sandwich er perfekt til tote til potlucks. At transportere blandingen og holde den varm, indpakke langsomt komfur i flere lag håndklæder.

Grillet brisket mac n ost sandwich

Grillet brisket mac n ost sandwich

Fantastisk røget brisket grillet ost sandwich er lavet på mindre end 15 minutter og er så godt, du vil ikke dele en enkelt bid

The Ultimate BBQ bryst sandwich med Infografik Martins Berømte Potato Rolls og brød

The Ultimate BBQ bryst sandwich med Infografik Martins Berømte Potato Rolls og brød

Med den rigtige teknik og praksis kan du lave perfekt bud røget bryst til sandwich på dit hjem grillno fancy ryger behov.

Hvor finder man Tamales i Austin for ferien

Hvor finder man Tamales i Austin for ferien

Trukket svinekød brisket bbq tamales Tiden var endelig kommet for at prøve noget nyt for mig Tamales Ive havde visionen om BBQ Tamales i mit hoved til ...

Eves Pudding en traditionel britisk Apple Dessert

Eves Pudding en traditionel britisk Apple Dessert

Storbritannien er kendt for velsmagende buddinger som æble Charlotte. Smurt og bagt brød er fyldt med æbler, derefter dækket i creme sauce i denne klassiske dessert.

Berømt corned beef hash opskrift fra England Darley Newman

Berømt corned beef hash opskrift fra England Darley Newman

Kom og tag et kig på denne corned beef og æg hash opskrift, det er en utrolig velsmagende æg opskrift og ideel, hvis du er på et budget.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.