5 Easy Crockpot måltider til nye moms

Disse fryser måltider til nye moms vil gøre overgangen til moderskab så meget lettere. Gør fremad fryser måltider er de bedste hurtige og nemme graviditetsmåltider og vil være klar til dig, når du har brug for dem ved at gøre bare et lille måltidsprep når gravid.

Hvordan kan du hjælpe første gang forældre, når babyen ankommer?

Hvis du er nogen, der kan lide at lave en masse madlavning i bulk eller ønsker at have nemme måltider til rådighed, måske har du en operation, der kommer op, eller en elsket er syg osv. Det er dejligt at have nogle måltider præ- lavet, så alt hvad du skal gøre er bare at varme dem op.

De bedste nemme fryser måltider til nye moms vil have flere makronæringsstoffer og madgrupper, så de nærer dig og holder dig fuld i en periode. EW Moms har høje energibehov baseret på fødsel og opsving.

Hvad har du brug for til fryser måltid forberedelse?

Jeg vil dele nogle af mine yndlingsressourcer til graviditetsmåltidsprep, fordi for at lykkes, skal du have et par systemer på plads. Selvfølgelig, hvis du har brug for graviditetsmiddagsideer, eller du vil lave fryeberbare måltider til nye mødre, har du brug for de rigtige forsyninger.

Gør måltider og fyld dem i fryseren før min 2. baby blev født var en af ​​de smarteste ting, jeg gjorde under min anden graviditet. Jeg deler mere end 30 postpartum fryser måltider til nye moms. Make-ahead måltider for at gøre, mens du er gravid for at spare tid, der forbereder mad, når din baby ankommer!

Hvis jeg er ærlig, kom jeg ikke til lur meget i løbet af dagen, da min datter tog mange 20 minutters lur, i stedet for færre lange stints. Ligesom skuret begyndt at sove, lå Id ned. Før jeg kunne blive helt afgjort, var hun vågen igen.

Og jeg antog naivt bedsteforældre ville banke på døren for at hjælpe. Jeg mener, id har altid hørt historierne om så-og-sos mor eller svigermor, der kommer til at lave mad middag til familien for at hjælpe alle med at slå sig ind.

Jeg tilbragte de første flere måneder at lære ud, hvordan man plejer en høj Har brug for baby, der råbte non-stop, undtagen for hende 15- til 20 minutters lur. At finde tid til at lave mad, meget mindre rydde op efter, var svært.

Men jeg behøvede ikke at bekymre sig om ikke at føle sig op til madlavning. Mit hårdt arbejde forbereder fryser måltider før baby ankom gemte os de fleste nætter i den første måned. Og det er derfor, jeg siger planlægning og forberedelse af fryser måltider er en af ​​de smarteste ting, du kan gøre, mens du stadig er gravid.

Bortset fra graviditet, forbereder fryser måltider til din familie en enorm tidsbesparende. Og i tilfælde af en nødsituation på eller ren laziness, er du virkelig glad, du tog en del af en dag eller to for at forberede disse til lejlighedsvis.

Hvad jeg ikke i starten har var en liste over gode fryser måltider at prøve. Så jeg troede id runde op et par velsmagende lyserede fryser måltider til dig. Pin eller gem så mange som lyd interessant for dig. Stash Disse, hvis du er ved at have en baby, eller hvis du leder efter en lille ekstra Organisation Gør dig klar til skole!

Offentliggørelse: Â Vi er deltager i Amazon Services LLC Associates-programmet, et affilieret reklameprogram designet til at give et middel til at tjene gebyrer ved at forbinde til Amazon. OM og tilknyttet Sites.

Gør fryser måltider i løbet af din sidste måned af graviditeten kan være udmattende, men du vil være glad for at du gjorde det, så du kan bruge tid sammen med din baby. Tjek den gratis liggende i planen fra Earth Mama, ved at klikke på følgende billede:

For cirka to år siden delte jeg et indlæg på nogle fryser måltider, jeg havde begyndt at lave i vores langsomme komfur check ud del 1, Â del 2 og del 4. Jeg var chokeret over antallet af nye og forventer mødre, der kommenterede eller nåede ud til mig, takker mig for at dele det post. Nå damer, jeg får det nu. Jeg får det helt. Hellige hat, madlavning, mens du opretholder lille menneskeliv, er alvorligt udfordrende. Det er så nemt at falde i dårlige, usunde vaner som en ny mor, som selvfølgelig er den sidste ting, du skal gøre.

Så i dag skal jeg dele et par nye opskrifter, som jeg har testet. Ikke alene er de nemme fryser TOCROCK POT MASTER, de har også et ton af næringsstoffer, nye mødre har brug for, især dem, der er sygepleje. Fair advarsel, disse måltider er sunde, og selv om nogle af dem er seriøst lækker, i min ydmyge mening, smager nogle af dem så sunde som de er. Brit og jeg har lige tilføjet salt eller ost eller en anden scoop af is til vores desserter for at gøre op for sundheden. Vi er ikke perfekt. OTE: Hvis du ikke er en forælder, skal du ikke holde op med at læse. Disse måltider er fantastisk til alle, der forsøger at få et nærende måltid. Hvis du ikke er interesseret i det, så ja, måske stoppe læsningen nu.

Lige en hurtig gennemgang af nogle tips og detaljer, før jeg kommer ind i opskrifterne. Jeg plukket disse særlige opskrifter til deres ingredienser. Til ammende mødre, anbefales en kost med jern, protein og calcium. Så disse opskrifter indeholder ingredienser såsom kylling, linser, ærter, grønkål, quinoa og andre store kilder til næringsstoffer.

Jeg har nævnt min metode til at skabe en indkøbsliste før, men hvis du er ny til min blog velkommen Jeg sektion mine lister i kategorier!. Jeg forsøger at organisere dem baseret på layoutet af købmand i. . hvis den første midtergangen af butikken er produkter, der er den første sektion på min liste. Mine lister for fryser måltider er lidt anderledes, fordi jeg ikke er rigtig at få daglige poster, som mælk eller kaffe. Men de er stadig tømre på en måde, der giver mening for mig. Tjek min ny metode til indkøbsliste shopping her!

Jeg tilbragte 85 for de 9 opskrifter. Da nogle af opskrifterne er opdelt i 2 måltider, der er i alt 13 måltider fremstillet. Denne totaler til 6 pr måltid, og efter ca. 4 portioner pr måltid, det handler om 1. 0 per portion. Thisa omfatter ikke ingredienser, jeg allerede havde på hånden sådan krydderier og krydderurter, som kan få virkelig dyr. Nu, hvis dit køkken er helt tomt uden en skrot til en mus, vil din købmand regningen være en lille smule højere. Hvis du har en masse af det grundlæggende allerede, du er ved at være rig på mad uden at sprænge banken.

Sørg LBJ sover - ja dette er en ny! Jeg faktisk prepped alle disse måltider, mens Brit var væk for arbejde og LBJ sov for natten. Vil ikke lyve, gav jeg mig selv en tavs runde af bifald, når jeg er færdig og tænkte tatovering rockstjerne til min pande. At sige jeg følte dygtig er lidt af en underdrivelse.

Jeg måtte bare dele dette billede af min mærket taske. Dette er, hvad der sker, når du forbereder måltider som en søvn berøvet ny mor. En eller anden måde søde mini forvandlet til Minter, og bemærk den forvirring på hvordan man staver røget. Jeg kan stadig ikke tror, det er rigtigt.

Der er en lille metode til vanvid her. Jeg er ikke bare chucking stumper af hakket løg i en frysepose og håbe på det bedste. Som nævnt ovenfor, bruger jeg en afstivning af poserne. En stor skål, kande, eller endda posede reoler yup, de eksisterer arbejde godt.

Den rækkefølge, som du lægger ingredienserne i posen også spørgsmål, en smule. For måltider med masser af krydderier og krydderurter, jeg forsøger at tilføje disse ingredienser lige før du tilføjer en flydende ingrediens, på den måde at tørre krydderi ikke går i stå til siderne af posen og risikerer at miste ud på, at ekstra smag når der overføres til crock pot.

Inden frysning måltider, jeg folde poserne i halve. Det gør ikke kun dem lettere at opbevare i vores skuffe fryser, kondenserer måltidet til en form, der vil passe perfekt i vores langsom komfur.

Madlavning fryser crockpot måltider er en Goodway at bo på toppen af din families ernæring, mens jonglering andre husholdningsartikler og forældrerollen opgaver. Du kan blot simre dine opskrifter over svag varme, mens du gør andre familie ansvar . Der er mange crockpot opskrifter du kan prøve. Du skal bare nødt til at vælge dem, der passer til dit familiens præferencer og budget. At vide mere om prepping fryser crockpot måltider, holde læsning!

Fryser crockpot måltider alt hvad du behøver at vide

Du bør altid gå efter de bedste kvalitet ingredienser, du har råd. Før du vælger hvilke opskrifter til at forberede, skal du indstille dit budget først. Selv på en 5-dollar budget for hvert måltid, kan du oprette lækker morgenmad, frokost og aftensmad hver dag. Her er et par opskrifter, du kan prøve med kun 5 hver.

Hvor kan du shoppe dine ingredienser til dine fryser crockpot opskrifter?

Hvis du er bare snublende på begrebet madlavning ved hjælp Crockpot Fryser Måltider, du kan føle en lille smule ophidset og over ivrig efter at få denne nye måde at madlavning middag startede allerede. Jeg husker, da jeg først indså, kunne jeg gøre alle mine prep arbejde for ugen i en madlavning session, jeg havde store forhåbninger, at mit liv ville forbedre til det bedre.

Det fik mig til at tænke. ts absolut tid til at hjælpe nogle andre mennesker figur dette fryser måltid madlavning ting ud. Dens absolut ikke alt for svært, og jeg har et væld af opskrifter til at dele for at gøre jeres liv lettere.

Hvor mange opskrifter kan du gøre på en gang?

Når jeg gør en uge ad gangen, kan jeg samle alt til fryseren i en time eller to. Det er fantastisk! Hvis Im gør mere, kan det tage op til 4 timer. Jeg plejede at lave mad en gang om måneden madlavning måde, og det tog mig 2 fulde dage med småbørn, der krybte omkring mine ankler. Det var forfærdeligt. På denne måde er soooo meget bedre! Hvis du kan afsætte en time eller to hver weekend for at forberede dig på ugen, vil du være alt for at have en mindre stressuge!

Skal du tynde crockpot fryser måltider, før du koger dem?

Teknisk set bør du. Betyder det, at Ive aldrig kastet mit måltid i frosset? Nej, absolut ikke. Hvis jeg ender med at sætte mit måltid i den langsomme komfur, vil jeg tilføje en ekstra 1 time på tilberedningstiden. Hvis jeg kommer til at være hjemme med det, vil jeg gøre det højt for den første time, bare for at afrimme det hurtigere, så det ikke sidder ved farlige temperaturer for længe. Hvad jeg tilstræber at gøre, men er enten afrimning det i mikrobølgeovnen først, eller sæt det i køleskabet en dag eller to, før jeg planlægger at tjene det for at få det deprostering hurtigt. Og ja, nogle gange satte jeg det endda ud på min tæller natten før, især hvis det er en stor del af kød, som jeg ved, vil tage et stykke tid at afrimme.

Jeg foretrækker heller ikke at fryse rå kartofler. Hvis nogen del af kartoffelen stikker ud og ikke dækkes i væske, bliver det sort eller mørk brun, ser uspiget. Så jeg planlægger bare at tilføje mine kartofler på dagen for madlavning. Hvis dens hash browns, tater tots eller noget langs disse linjer, er det helt ok at tilføje dem til opskriften.

Har du nogle tips til frysning Crockpot fryser måltider?

Først og fremmest, sørg for at finde noget at fremlægge dine tasker med. Jeg kan godt lide at bruge disse jokari taske står. Jeg købte dem på Amazon og de hjælper mig med at sikre, at min taske forbliver åben lang nok til at få, hvis den er fyldt. De er nemme at folde ned og opbevare i en køkkenskuffe, indtil du har brug for dem igen. Jeg har nok af disse, så jeg kan gøre 6 opskrifter ad gangen.

Du kunne endda dele nap-tiden med din nye baby uden at bekymre sig om, hvad der vil være til middag. Men hvad gør det endnu bedre er, at du ved, at middag vil smage fantastisk. Det vil ikke være en flop bare fordi du ikke stod over det og se det koge hele tiden.

Dump indholdet af posen i din crockpot om morgenen og lad det lave mad hele dagen. Måltidet vil være klar til middagstid, og du har brugt hele dagen mere vigtige ting.

Langsom komfur kylling broccoli og ris gryderet mejerifri crock potte opskrift kylling er meget alsidig. Du kan lave en hawaiisk kylling som opskriften ovenfor. Men du kan også også lave en klassisk kylling og risplade.
Nyankomne

Jeg er på en lav salt kost, så krydderierne og krydderierne kan ændres.

Jeg er på en lav salt kost, så krydderierne og krydderierne kan ændres.

Jeg er på en lav salt kost, så krydderierne og krydderierne kan ændres.

Savory langsom komfur grønne bønner Opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Savory langsom komfur grønne bønner Opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Grøn bønne gryderet er en Thanksgiving hæftning og vores nemme opskrift er klar til at lave mad i din crock pot i et par minutter.

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Dette land skinke kartoffel gryderet fra Gooseberry patchs Everyday Slow Cooker er en stor allinone måltid, som hele familien vil elske

Slow Cooker Oksekød og makaroni

Slow Cooker Oksekød og makaroni

Nem Crock Pot Cheesy Pasta og oksekød gryderet opskrift er den perfekte familie måltid Du kan gøre dette hamburger gryderet før tid.

Salisbury steaks med cremet champignon sauce oamc

Salisbury steaks med cremet champignon sauce oamc

En rig sauce frakker disse ømme oksekødspatier. Dette er perfekt over Mos kartofler eller nudler. Dont tjene bare dette på søndag længere. Bringe tilbage en gammel klassiker

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Kielbasa og sauerkraut er langsom simret med grøntsager, brun sukker, kommen og æblejuice til en lækker let og betryggende måltid i den langsomme komfur.

Opskrift Yummy Crockpot Kylling Kielbasa Bites

Opskrift Yummy Crockpot Kylling Kielbasa Bites

HowEasiest WayStepsSimple WayStepbyStep Guide til MakePrepareRecipe ofHowEasiest WayStepsSimple WayStepbyStep Guide til MakePrepare PerfectUltimateFavoriteAwardwinningQuickSpeedySuper Quick HomemadeHomemadeAnynightoftheweek nemmeste måde at tjene Anynightoftheweek crockpot kielbasa

Slow Cooker søde og sure Kielbasa med ananas Opskrift Anmeldelse af Anonyme RedCipes

Slow Cooker søde og sure Kielbasa med ananas Opskrift Anmeldelse af Anonyme RedCipes

Langsom komfur Hawaiian Kielbasa Bites er den perfekte appetitvækker til kampdagen eller ferie sammenkomst. En nem opskrift lavet med Kielbasa pølse, ananas, BBQ sauce, brun sukker og krydderier.

Mississippi pot stege den bedste pot stege nogensinde

Mississippi pot stege den bedste pot stege nogensinde

Mississippi pot stege den bedste pot stege nogensinde

Nyankomne

Lige et øjeblik...

Lær mere

Ofte set

Langsomt komfur kødboller

Langsomt komfur kødboller

Prøv disse langsomme komfurkødboller til et velsmagende familiemåltid. Tyrkiet hakker gør lettere kødboller, som børn elsker. De fryser også godt, så du kan batch cook

Adgang til denne side er blevet nægtet.

Adgang til denne side er blevet nægtet.

Denne langsomme komfur kødboller og Marinara opskrift er en god middag, end det kræver lidt preptid. Hvis du leder efter en lækker sætte det og glem det måltid at kaste i din crockpot, se ikke længere

Bagt Meatball Opskrift Video

Bagt Meatball Opskrift Video

De bedste madlavning kødboller uden sauce opskrifter på yummly mexicanske kødboller, salte glaserede kødboller, kødboller med courgette

Hvordan jeg var vært for en crock pot party og byttet nok fryser måltider til vinteren

Hvordan jeg var vært for en crock pot party og byttet nok fryser måltider til vinteren

Vejret bliver varmere og det betyder én ting fest sæson er ved at spark i fuld gang igen. Noget om forårsvejr trækker alle ud af hans eller hendes huller, og folk vil finde nogen undskyldning for at komme sammen for en god

10 bedste crock pot chokolade pudding opskrifter yummly

10 bedste crock pot chokolade pudding opskrifter yummly

Crockpot Rice Pudding er pakket fuld af lækker smag, da den kombinerer ris, tung fløde, et par pantry elementer og gør en lækker skål.

Gul Squash Pie Opskrifter Ernæring Beregning

Gul Squash Pie Opskrifter Ernæring Beregning

Vinter squash pie sødet med kokos sukker

Croque Madame og forår greens med fransk vinaigrette 225

Croque Madame og forår greens med fransk vinaigrette 225

Prøv vores croque madame lavet med tykkeret skinke sandwichet mellem osteagtig brød og toppet med et stegt æg den ultimative morgenmad i sengen.

Sergios Cuban 18 2oz berømte croquettes qvc. om

Sergios Cuban 18 2oz berømte croquettes qvc. om

Folk har klaget over at eksplodere croquettes på sociale medier i flere måneder, sende billeder af mennesker med forbrændinger på deres ansigter, øjne og torsos.

Croquetas De Jamon opskrift

Croquetas De Jamon opskrift

Disse velsmagende Croquetas de Jamn Serrano er den perfekte spanske side parabol eller Tapas

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.