20 Bedste Bundt Cake Opskrifter De bedste Bundts af hele tiden

Denne vanille bundt kage er alt andet end kedeligt. Det stiger op smukt med en gylden skorpe på ydersiden, så det frigiver godt fra bundt kage pan. Dækket i ikke én men to glasurer sikrer, at dette vanille Bundt kage ophold fugtig i flere dage. Perfekt til ferien, når familien er på besøg. Læs videre for at lære alt, hvad du nogensinde behov for at vide om at lave den perfekte vanille bundt kage!

Hvor kom bundt kage fra?

Når tyske indvandrere kom til Amerika, kunne de bringe deres Gugelhupf pander med dem, fordi de var lavet af støbejern eller tyk keramik, og derfor for tung til at rejse med. I dag, bundt kage pander, som vi kender dem er lidt lettere, kortere og rundere end traditionelle Gugelhupf pander.

I 1940'erne, H. David Dalquist som medstifter af selskabet Nordic Ware, skabte en aluminium-version af den traditionelle Gugelhupf panden. En t blev sat til navnet bund for varemærke årsager og dermed det første bundt kage pan blev født. Og det floppede. Ingen var interesseret i at købe dem.

Nordic Ware næsten afbrudt panden på grund af manglende interesse. I 1966, Ella Helfrich, tog andenpladsen på annualPillsbury Bake-Off og vandt $ 5.000 med hendes Bundt kage opskrift, tunnelen af fusk. Dette resulterede i over 200.000 anmodninger om Bundt kage pan fra offentligheden. Siden da over 60 millioner Bundt kage pander er blevet solgt, og det er den mest solgte panden i USA.

Hvad gør en bundt kage en bundt kage?

Dette kan være anti-klimaks, men en bundt kage er bogstaveligt talt enhver kage, der er bagt i en Bundt kage gryde. Første gang jeg nogensinde er lavet et bundt kage var faktisk for en tv-konkurrence kaldet Duff the Dawn. Jeg forvandlet min citron kage opskrift ind mini citron rosmarin bundt kager med en marion bær glasur. Det var en stor risiko at gøre noget krydrede, men heldigvis Duff elskede opskriften og vi vandt!

Hvis du følger min kanal, du kender Im lidt besat af kærnemælk. Og det med rette! Dens den magiske ingrediens til at gøre enhver kage fugtig og lækker. Vegetabilsk olie er en anden ingrediens jeg bruger til at holde mine kager fugtig ligesom min rødt fløjl kage og min græskar krydderi kage. Im også ved hjælp af høj kvalitet vanille fra Nielsen-Massey. Vanilla er meget dyrt, men når dens den eneste smag i din kage, nu er det tid til at bruge det! Jo bedre vanille, jo bedre smag.

Hvor fuld kan du udfylde en bundt kage pan?

Moderne Bundt kage pander kommer i alle typer af forskellige former og størrelser. Nordic Ware gør kun deres pander ud af aluminium, men Bundt kage pander kan findes i andre materialer. Jeg kan varmt anbefale du klæbe med en aluminium Bundt kage pan for de bedste resultater. Pander lavet af silikone, kan keramik eller glas ser nice, men at de ikke producerer, at Nice brun ydre skorpe, der giver bundt kage sit klassiske look.

Im benytter den nordiske Ware Platinum Collection Anniversary Bundt Pan, som er bredt anerkendt som den bedste Bundt kage pan. Det har en non-stick overflade for nem udgivelse. Det er let og har håndtag, der gør det lettere at vende.

Sådan holder en vanille bundt kage klistrer til panden?

Som jeg sagde tidligere, kærnemælk og olie hjælper med at holde denne kage fugtig, men det sidste skridt til en super fugtig Bundt kage er glasuren! Jeg gør to glasurer. Den ene er en tynd glasur kaldet simpel sirup, der er børstet på alle sider af kagen, mens det stadig er varmt. Så en anden glasur, som er tykkere og flavored lidt med vanille og citrus olie sæler i alt, fugt, så kagen gør ikke tørre ud.

Bundt eller grundlæggende? Det kan synes som et dumt spørgsmål, men var ikke alle Martha Stewart i køkkenet. Faktisk de fleste nok Dont ejer en Bundt pan eller selv ved, hvad det ligner. Var her for at bryde det ned for dig.

Der er ikke nogen Bundt kage opskrift, men der er bogstaveligt talt tusindvis af opskrifter til Bundt kage smag. Den bundt kage handler ikke om Bundt Cake ingredienser, men formen af gryden. Der er normalt riflede sider, men at være en sand Bundt kage pan, det må havde hullet i midten. Bundt kager er normalt toppet med en glasur eller støves af med flormelis, men nogle er ikke toppet med noget.

De støbte aluminium Bundt kage pander, at vi er bekendt med, blev skabt i 1950 af Nordisk Ware. De blev meget populær alle i 1950'erne og majorly så i 1960'erne. Og de nåede en ny popularitet, da en Bundt Cake tog andenpladsen i Pillsbury Bake-off i. 1966. Alligevel. En bundt kage er en af ​​de nemmeste kager at bage og er altid mere imponerende. Så i dag har vi samlet over 15 opskrifter af forskellige Bundt Cake-smag.

Hvis du leder efter en klassisk smør pecan kage opskrift, så bliver du ikke skuffet over denne kage. Det er en gammel sydlig kageopskrift og er lige så populær i vores familie som en Texas arkkage.

Denne tredobbelte chokolade Bundt Cake er den mest fantastiske rige chokoladekage til at helbrede enhver sød tand! Det er perfekt til ferie middage, potlucks, piger nat i, og bare en god chokolade craving fixing.

Når jeg tænker på fjeder desserter, er en af ​​de første ting, der kommer til at tænke på, kolibri kage. Og denne Hummingbird Bundt Cake er en af ​​mine yndlingsversioner af det. Det har sådanne fantastiske smagsoplevelser bananer, ananas, nødder og flødeost. Dens absolut uimodståelig!

Tænker nogen på den scene fra mit store fede græske bryllup, hvor den amerikanske mor bringer en bundt kage til de græske mødre hjem, og shes helt forvirret? Efter flere mislykkedes udtaler , hun muser, denne kage har et hul i det! Dette kan opdatere din hukommelse.

Måske er den mest fantastiske ting om Bunds, at de ligner Donuts . Kage, der ligner en donut? Den eneste måde, det kunne få mere fantastisk end det er, hvis du skulle sætte en doughnut i centrum af en bundt kage.

Med uret: Mini Bundt og Cake Pan / Gør dette forklæde My Bundt Look Big Forklæde / Bundt Cake Platter & Dome / Heritage Bundt Pan / Bundt Måle Kopper / Engangspapir Bundt kage Bagning Pans / Bundt Cake Broderi < / A1> / Bundt kage termometer

For at starte dig på din Bundt Journey, skal du tjekke denne strålende bundt kager e-cookbookfrom Sommer af et krydret perspektiv med 35 utrolige opskrifter til kun 2. 9. Opskrifterne kan downloades i fuld farve lige til din iPad, computer Eller endda din telefon til bekvemmeligheden ved at have dem alle i et fristende sted og let tilgængeligt. Det gør din ferie bagning DOWNIGHT Brilliant.

Alle disse grunde er netop derfor, du har brug for disse 20 bundt kageopskrifter i dit liv lige nu. Weve fik dekadente, swirly dem, store og små, men en ting de alle har til fælles, er de garanteret at sætte et stort smil på dit ansigt.

Bundt Cake Pans kommer i en række forskellige former og størrelser. Den grundlæggende malet form var sandsynligvis inspireret af tidlige europæiske støbte kager, som GUGELHUPF, en brioche-stil kage. Panderne blev populære for kage bagning i 1950'erne og 1960'erne. Bundtnavnet er Varemærke ED af American Cookware Company, Nordic Ware, men andre mærker sælges under forskellige Beskrivende navne.

Hvis du leder efter en hjemmelavet hvid kage, er dette et glimrende valg. Bag denne smukke hvide kage og top den af ​​med en chokolade glasur. Eller lad det være almindeligt og servere det med bær eller citron dessert sauce.
Nyankomne

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Hvis du elsker Fettuccine Alfredo, så vil du elske denne nemme hjemmelavede version, det er bedre end Olive Gardens og perfekt til enhver ny kok

Hjemmelavet chokolade Opskrift af Niru Gupta

Hjemmelavet chokolade Opskrift af Niru Gupta

Opret en hjemmelavet chokolade forretning. Forskning, Start og stående ud, distributører, kundegrundlag, alt er afgørende. Læs guide til, hvordan man starter.

Denne orange Dijon Vinaigrette opskrift er en forfriskende hjemmelavet salat dressing option salats 30Seconds mad

Denne orange Dijon Vinaigrette opskrift er en forfriskende hjemmelavet salat dressing option salats 30Seconds mad

Havesalat med orange Dijon Vinaigrette Opskrifter med ingredienser, Ernæring, Instruktioner og relaterede opskrifter

Chuleta frita puerto rican stegte svinekoteletter

Chuleta frita puerto rican stegte svinekoteletter

Var din sydlige Carolina-middag ud af krogen, hvis det var tilfældet, chancerne er det klassiske Food Network show diners, driveins og dyk er stoppet af, viser pimento ost, hjemmelavet cornbread, rejer Bles og alt imellem.

Dinner Party Desserter thatll 100 imponere dine gæster, Theyre Den gode

Dinner Party Desserter thatll 100 imponere dine gæster, Theyre Den gode

Brug for en dessert til wow en menneskemængde Disse chokolade extravaganzas er sikker på at imponere, og de er overraskende nemt at lave også.

The Daily Meal

The Daily Meal

Hvad er den første ting, der kommer til at tænke, når jeg siger Macadamia Nødder Sandsynligvis macadamia nut cookies Theyre så lækker og tilføje en ...

Veg Lung Fung Soup Opskrifter nemme opskrifter

Veg Lung Fung Soup Opskrifter nemme opskrifter

Hvis du elsker æg stegt ris, læs videre for alle tips og tricks for at gøre det bedste æg stegte ris i dit liv.

Brystkræft hos mænd NHS

Brystkræft hos mænd NHS

UK engelsk definition af fåredip sammen med yderligere betydninger, eksempel sætninger og måder at sige.

Klassisk italiensk brød dypning olie

Klassisk italiensk brød dypning olie

Olivenolie er blandet med flere tørrede urter og citronsaft til at lave en enkel og velsmagende dip til brød.

Nyankomne

Spicy Veetable Ost Balls Sauce

Lær mere

Ofte set

Almondkrustet svinekød med HoneyMunard Dipping Sauce

Almondkrustet svinekød med HoneyMunard Dipping Sauce

Tender og saftig ristet svinekød tenderloin er parret med en cremet sennep sauce for en let middag, der er fuld af smag. Kun 10 minutter af Prep

Rejer Satay med krydret Peanut Dipping Sauce Southern Lady Magazine

Rejer Satay med krydret Peanut Dipping Sauce Southern Lady Magazine

Rejer på Grill med en asiatisk dypning Sauce The Lit Kitchen

Spinat og feta tarte soleil

Spinat og feta tarte soleil

Kronks Spinach Puffs er salte snacks fra kejserne Ny Groove. Hold øje med dem, så du behøver ikke at råbe, mine spinatpuffer

Hurtig Egg Roll Dipping Sauce

Hurtig Egg Roll Dipping Sauce

Salat ruller er en populær forret på vietnamesiske restauranter gør en handy sund frokost. Der fyldes op en batch med sød varme dypning sauce, i aften.

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Køb fra et stort udvalg af købmand, mad, snacks, drikkevarer, vinkogning fra Asien Kina, Korea, Japan, Thailand More bestille online i dag Oriental Mart

Få snacks kan top crackers eller chips og dip, er jeg lige siden de er utroligt lækre og sjovt at spise, hvorfor ikke centrere en hel nat omkring dem

Få snacks kan top crackers eller chips og dip, er jeg lige siden de er utroligt lækre og sjovt at spise, hvorfor ikke centrere en hel nat omkring dem

Få snacks kan top crackers eller chips og dip, er jeg lige siden de er utroligt lækre og sjovt at spise, hvorfor ikke centrere en hel nat omkring dem

Merry IrishmanHoilday Drinks

Merry IrishmanHoilday Drinks

En af banerne største samlinger af irsk whiskeybased shotdrink opskrifter, med en liste over de mest populære drink opskrifter i denne sektion.

Shirley Swirley Recipe.

Shirley Swirley Recipe.

Dette tager en beskidt Shirley-cocktail er et sjovt twist ved hjælp af søde blod appelsiner er en forfriskende cocktail i løbet af ferien og videre.

De forskellige typer og sundhedsmæssige fordele ved Ceylon Tea

De forskellige typer og sundhedsmæssige fordele ved Ceylon Tea

Behov koffein til at vågne op med et ryk Viser sig der er nogle fordele ved sort te over en kop kaffe. Heres hvad sker der, hvis du drikker sort te hver dag.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.