10 måder at slippe af med myrer i køkkenet

Myrer er scavengers og kan komme ind gennem de mindste sprækker for at nå madkilder i dit hjem. Den værste del om at have et myr problem er, at når en af ​​disse skadedyr finder et tegn på mad, vil hele kolonien snart følge med. Hvis du har nogen mad, der er udeladt i dit hjemdækkede, vil myrer være den første til at vide om dette, og snart vil du se på DIY-muligheder eller ønsker at ringe til en ant exterminator.

Myrer er tiltrukket af de områder, der har fugt for at få deres vandkilde og fodre resten af ​​deres koloni. Disse områder kan omfatte dine døre, vinduer og endda i dine vægge, hvis der er nogen åbninger til fugt. Fugt kan komme fra lækre rør, lækker dræn eller dårlig isolering , så det er vigtigt at tjekke din AC-enhed for at sikre, at alt fungerer korrekt.

Myrer kan passe gennem næsten enhver åbning omkring dit hjem. Når de er i, vil deres koloni følge kort tid efter, og før du kender det, kan du få en fuldblæst ant angreb . Det er vigtigt at gå rundt om dit hjem og kigge efter potentielle åbninger, som myrer kunne komme ind gennem og sørge for at lukke disse indgangspunkter.

Når du har brug for at slippe af med myrer i dit hjem en gang for alle, er det bedst at ringe til en professionel på 847-744-8538. Med tilbagevendende skadedyrsbehandlinger kan du slippe af med eksisterende antproblemer og forhindre dem i at komme tilbage. A-action skadedyrsbekæmpelse stolt tilbyder ant kontroltjenester i Illinois og Wisconsin, så du kan komme tilbage for at nyde din Kitchenfree fra myrer!

, myrer køkken stock fotos, vektorer og illustrationer er tilgængelige royalty-fresee myrer køkken lager videoklip

Vi kan nok alle være enige om, at der ikke er noget mere irriterende end at finde myrer, der kryber i dit køkken. Mens det typisk er et sæsonbetonet problem, der begynder omkring april, er et ant angreb et konsekvent nummer år over året.

Eddike spray er næsten altid effektiv til at dræbe myren ved kontakt. Det eneste problem her er, at du kun dræber myrerne, som du kan finde, og ikke komme til roden af ​​problemet, som er reden.

Brug kun denne mulighed, hvis du finder den faktiske nest inde, som et sted i en revne i væggen eller vindueskarmen. Borsyrepulver kan købes på Amazon så ikke bekymre dig om ikke at have adgang til løsningen!

Når du har anvendt pulveret, og alle myrer er døde, vil du gerne fjerne de rede og døde myrer fra dit hjem, ved at bruge slangen på dit vakuum er en nem og effektiv måde at gøre det på. Glem ikke at tømme vakuumposen, når du er færdig!

Plantning myr fælder omkring huset kan have været din første tanke, når man forsøger at slippe af med myrer. Bob Villa, den berømte Home Expert, anbefaler at bruge en Terro Trap, som også kan købes via Amazon â € "Yay Prime!

agn inde i fælden tiltrækker scout myrer, og de tager agn og vender tilbage til kolonien med deres resultater. Når lokkemaden er blevet flyttet til reden, sker det magiske. Dette vil dræbe myrer i reden, og forhindre dem i at vende tilbage til dit køkken.

Det kan tage et par dage til at dræbe hele kolonien, så dont ærgre hvis du ser myrer for de næste par dage. Men sørg for, at du har ryddet andre fødevarer fra området posten så du ikke tiltrække dem tilbage.

Igen, borsyre kommer i spil. Hvis du ikke kan vente på din Amazon levering, kan du prøve stolene i det lokale apotek for syren. Bland 1 tsk med ¼ kop majssirup og slippe blandingen på voks papir.

Bland 1 spiseskefuld af borax, med 1 spiseskefuld flormelis, og en lille afkortning. Dette skulle gøre en smuldret blanding, som også vil blive placeret på vokspapir og placeret i nærheden af myrer indgang.

Vi er skyld talte spray og fælder, men lader dykke ned i gel-løsninger. Der er en række forskellige gel mærker til en lang række priser. Disse er mere så anbefales til folk uden kæledyr eller børn.

Fordelen af gelen løsning er, at du kan anvende så meget som du ønsker at visse områder. Sig du så 10 myrer i vindueskarmen, men du kunne ikke engang tælle, hvor mange var ved ovnen, Del og hersk her med gelen pesticider .

Vores tilgang er enkel og den mindst invasive. Vi sætter agnstationer på ydersiden for at tegne myrerne ud, mens du målretter mod kolonien. Vi vil inspicere ydersiden af ​​dit hjem og lokalisere kolonien udefra og anvende faglige kvalitet, sikre og beviste lokkemad i overensstemmelse hermed. Dette trækker myrerne ud af dit hjem og løser dit problem hurtigere. Når det er nødvendigt, vil vi anvende agn til køkkenet interiør. Dette sikrer, at alle myrer får agnet, de har brug for til at tage tilbage til kolonien. Når du holder op med at se myrer i dit køkken i dit hjem, vil vores kvartalsvise serviceplan holde dem på ydersiden af ​​dit hjem, hvor de hører hjemme.

Køkkenområdet er et af en myrer yndlingssteder i dit hjem og en angreb er noget, alle boligejere vil sandsynligvis opleve på et tidspunkt. Spekulerer på, hvorfor har jeg myrer i mit køkkenhud, er 5 spørgsmål, du bør spørge dig selv:

Myrer er nemme at behage alt, hvad de beder om, er mad og vand, hvilket gør dit køkken til deres ideelle sted at ringe hjem! Tag ekstra rengøringsforanstaltninger for at fjerne Temptation for myrer for at komme ind i dit køkken: Â

Er der indgangsveje til dit køkken?

Den ødelagte vinduesforsegling, lille revne under din dør, eller åbner rundt om din rørledning er en åben invitation, der fortæller myrer, indtast her!. Myrer kan passe i de mindste sprækker, hvoraf mange du ikke selv ser eller realiserer. Visuelt inspicere omkring døre og vinduer, så sørg for, at trim ikke er bøjet, skærme har ingen huller, og der er ingen synlig skade. Kontroller også kabel, rør, ledning og andre åbninger som det bedste du kan.

Har du gentaget din myrbehandling i dit køkken?

Når det kommer til myrkontrolbehandling og hjemmehjælpemidler, betyder man ikke gjort. Disse insekter, ekstremt stædige og højt intelligent , lever med op til tusind andre. Forstå, at gentagelse er nøglen. Det tager tid at fuldstændigt eliminere roden til en ant angreb og forhindre dem i at vende tilbage i den nærmeste fremtid.

Har du søgt professionel hjælp til at slippe af med myrer?

Myrer betragtes som en af ​​de sværeste skadedyr til at kontrollere. Hvis du føler mig Frustreret og Overpowered Af en Ant Army, er det tid til at ringe i fagfolk. Dine venner på Natural State Pest Control er klar til at give dig og dit hjem med den mest overkommelige og effektive lindring, så du kan sige en gang for alle.
Nyankomne

Sucuri Website Firewall Adgang nægtet

Sucuri Website Firewall Adgang nægtet

Brunswick Stew Bad Luellas Barbque

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Foretag lækre og simple Thanksgiving forretter før den store fest med disse enkle 3 ingrediens opskrifter, fra Food.com.

Red Pepper Jelly hønsesalat Wonton Cups

Red Pepper Jelly hønsesalat Wonton Cups

Smeltet Brie toppet med rød peber gelé inde lys og flaky Athen phyllo skaller. En simpletomake forretter, du plejer at kunne stoppe med at spise

Kartoffelsalat Appetizer

Kartoffelsalat Appetizer

Dine gæster vil elske disse bitesized skewers mozzarella ost, frisk basilikum, og tomater.

Bøf og Ost Wonton Cups

Bøf og Ost Wonton Cups

Hvis du elsker buffalo sauce og flødeost, vil du elske disse bøffel kylling wonton kopper Buffalo Chicken Wontons er nemme at lave

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Gena Bell Live. Kærlighed. Grine. Mad. Apple Almond Coffeecake opskrift

Pære og rabarber cobbler

Pære og rabarber cobbler

Ginas Pear og Apple Cobbler Opskrifter med ingredienser, Ernæring, Instruktioner og relaterede opskrifter

Den perfekte æble pære smuldre opskrift med et billede og enkle skridtvise instruktioner. Mere...

Den perfekte æble pære smuldre opskrift med et billede og enkle skridtvise instruktioner. Mere...

Den perfekte æble pære smuldre opskrift med et billede og enkle skridtvise instruktioner. Mere...

Æble, pære blackberry crumble

Æble, pære blackberry crumble

Denne enkle Bramley Apple og Pear Crumble Recept kombinerer to klassiske britiske frugter i en velsmagende dessert.

Nyankomne

Apple Plum Oat Crumble Opskrift fra Mornflake Mighty Havre

Lær mere

Ofte set

Meget gode opskrifter af stegt og æble

Meget gode opskrifter af stegt og æble

Hollandske Apple Beignets spises typisk på nytårsaften. Vi deler en opskrift og mulige faldgruber.

Boozy Apple Cinnamon Brødpudding

Boozy Apple Cinnamon Brødpudding

Hver opskrift, der kræver kanel, bør også indarbejde kanel whisky. Især dem med æbler som denne boozy brødpudding.

Apple Pumpkin Bundt Cake

Apple Pumpkin Bundt Cake

Få og dele bedste opskrifter om Apple Cider Bundt Cake Opskrifter Moist med videoer, madlavning tips og mad ideer fra stjernekokke, shows og eksperter.

3ingredient Apple Cake Opskrift

3ingredient Apple Cake Opskrift

Cake Mix Apple Pie Cake

Enkel æbletærte fra fluffy dej med creme fraiche og olie

Enkel æbletærte fra fluffy dej med creme fraiche og olie

Jeg indsendt denne opskrift som svar på en opslagstavle anmodning. Det er en familie favorit, som jeg gør ofte i efteråret, når æblerne er i sæsonen. Jeg bruger kun røde lækre æbler på grund af deres smag, og fordi de ikke får alt for rørstrømsk, når bagt i kagen.

Canning Apples Idéer Opskrifter med ingredienser, Ernæring, Instruktioner og relaterede opskrifter

Canning Apples Idéer Opskrifter med ingredienser, Ernæring, Instruktioner og relaterede opskrifter

Lær processen med konserves æbler på mange måder til senere at bruge opskrifter til æbleauce, tærtefyldning, æble smør og smag.

Apple Flødeost Braid dansk

Apple Flødeost Braid dansk

Pakket butterdej omslutter en sød ost fyldning toppet med friske æbler i disse imponerende Morgenmad behandler.

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Dette er interessant og nem teknik til at lave masser af dansk hurtigt. Ark af butterdej er toppet med en applecream ost påfyldning, toppede med mere butterdej inden de bages og snit. Simpelt som 1, 2, 3.

Apple Cider Timian grillet kylling

Apple Cider Timian grillet kylling

Her er en lækker opskrift på kylling skewers med æble cider eddike BBQ Marinade. Gennemse selvom en bred vifte af opskrifter, tips og inspirerende ideer.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.