5 Savory mærkeagenturer for få de bedste Bloody Marys Ever

Vi er ofte spurgt, hvad er den bedste vodka til Bloody Gerry? Tidligt om, vi følte, at vores Bloody Gerry mix var stjernen i showet og kunne overstråle enhver vodka god eller dårlig, så det ikke ligegyldigt, hvad vodka du brugte. Men det er ikke sandt, vodka, du bruger spørgsmål. En masse af vores venner choose Titos Vodka, fordi det er glat, overkommelige og virksomheden er prisværdigt for at give tilbage til deres samfund og for deres donationer til hund redninger gennem deres Vodka Til Hund Mennesker-programmet.

Vi først prøvet denne vodka på deres vidtstrakte destilleri i downtown Los Angeles og var absolut blown away. Vi er skyld forsøgt infunderes vodka før, men manden er frisk! Greenbar Distilleryhasthe største portefølje oforganic ånder i verden, og heldigt for os, de er underprogrammet hjertet af Los Angeles, mindre end 20 miles fra os i Venedig!

Denne præmie peber aromatiseret vodka er en af Gerrys favoritter, dens varme, krydret og har en flere pebret lag af smag. Ved at bruge 3 forskellige peberfrugter ve skabt en lys, vegetabilsk krydderi fra grøn peberfrugt, chili peber og jalapeo peber. Hvis du kan lide krydret bloody marys skal du prøve en Bloody Gerry med Absolut Pepar Vodka!

Vores top 3 vodka for en bloody mary lige nu. Check outthesebespoke vodka thatimpart en unik og overraskende smag til en traditionel bloody mary. Fra utrolig ren til krydret og jordnær, disse vodka er fantastisk til skabelsen af en unik en af en slags bloody mary.

Top Mocktails til tørre af januar. Tør januar behøver ikke at gennemsnitlig kedelig af januar. Se de øverste mocktails eller virgin cocktails til at nyde! Virgin Michelada med Topo ChicoOriginal, Virgin Bloody Mary med blodige Gerry og SeedLip Have 108, og den mest populære cocktail i USA, margarita! Opret en jomfru krydret margarita med Topo Chico kalk, og et par naturlige ingredienser til at pifte det op!

Overlad det til blodige Gerry at skabe den mostepic, kødfuld misfoster, bloody mary nogensinde er lavet. Først startede vi med 4 slags kød, Tri-tip, svinekød ribben, oksekød ribben, og Pulled Pork Butt. Så lavede vi BBQ Bacon Fat Vasket Vodka hjælp Titos Vodka og brugt vores Bloody Gerry Premium All-Natural Bloody Mary & Michelada Mix. Dette var i samarbejde med Carnivore Kongerige og ved hjælp af alle hans egen BBQ Rub og BBQ saucer.

Smogry Skov er udformet med sjældne Diamond Dankowskie rug fra en enkelt ejendom beliggende i Smogry, en lille landsby i landdistrikterne vestlige Polen. Denne variation af Belvedere vodka er usædvanligt fed, robust og krydrede.

Denne enkelt vodka ejendom rug er fantastisk i en bloody mary. Mundfylde er rig, godt afrundet og saftig. han smag er robuste withnotes af ristet rugbrød, hvid peber og afsluttes med en delikat smag af hav salt sel gris.

Bloody Mary cocktails kan ødelagt af nidkære bartendere eller hjemme mixologists der er lige eyeballing det. For at sikre, at du laver en lækker cocktail, ikke en cringeworthy én, en tommelfingerregel er mindst 4parts bloody mary mix til 1 del ånd eller 6 ounce af mix til 1. ounce af ånd.

Ligesom 101 North begynder at vandre ind ældgamle Redwoods, vil du finde uberørte floder, der løber rigeligt gennem et uberørt Ægte Californien. Det er her, deres 100 ægte økologisk vodka er håndlavede. Små partier af vodka er langsomme kulstof filtreret ved havets overflade for en skarp, ren smag.

Ingen Glycerin, sødestoffer eller andre AdditivesNon-GMO og gluten-FreeSmooth nok til at Sip og perfekt til MixingAn Award-Winning Spirit og Best Buy i Wine EnthusiastSmooth, frodig, og afbalanceret, med fløjlsbløde noter af vanilje og rene smag, et delikat konsistens, og en generøs finish. -Tasting Panel Magazine

Denne peber infunderes vodkaistangy og har lange noter af sort peber, peberfrugt og en antydning af fennikel. Den mundfylde er energisk, da der er en masse sker, smagen er meget kompleks og afsluttes med en spark spiciness og dvælende varme! Dette er en krydret vodka ikke for sarte tungen.

Men gyldigheden af dette er ubekræftet og ofte omstridt. Dens også mente, at det simpelthen var opkaldt efter en ven af drikkevarer formodede skaberen nogen ved navn Maria. Uanset, drikken er lækker og alsidig. Den bedste vodka til blodige Marys har en fyldig smag og en lidt varme. Du vil have det til at afbalancere drikke godt, mens også supplere de krydrede ingredienser.

Navnet til side, hvor kom den blodige Mary kommer fra? Sammenlignet med mange cocktails, der går tilbage århundreder, den blodige Mary er forholdsvis ny, synes at have dukket omkring 1920. Mange ofte kreditere drikken til en bartender ved navn Fernand PETIOT der arbejdede en bar i New York i 1920'erne.

Dens PETIOT der er rygter om at have navngivet drink efter den sene tyran. Imidlertid har yderligere oplysninger, dukket der peger på ham kun krydre en allerede etableret kombination af tomatsaft og vodka.

Dette er den mest udbredte version af historien. Uanset hvad sandheden kan være, den første registrerede tegn på drikken kommer fra en sladder søjle offentliggjort i The New York Herald i 1939 som referencer en ny drink fejer byen. De henviser til, er som en drink med halvdelen tomatjuice, halvt vodka og de siger det kaldes en bloody Mary.

Mens vodka præsenteret i denne liste er en fantastisk sted at begynde, kan du eksperimentere med andre muligheder også. Hvorfor ikke prøve en vodka i måneden klub? Der er også andre cocktails, der bruger hot sauce, som kan være sjovt, når du bliver træt af en bloody Mary.

Titos Håndlavet Vodka lavet bølger i løbet af sin første optræden på San Francisco Spirits Competition, tager hjem en enstemmig dobbelt guldmedalje og den ultimative titel bedste i sin klasse for hele konkurrencen.

Vodka er produceret i Austin, Texas i et lille destilleri kendt for at være den allerførste mikro-destilleri. Dens lavet af gul majs i stedet for de mere traditionelle kartofler eller hvede. Majsen giver det en enestående sød eftersmag du plejer at finde i mange andre vodka. Dens destilleret seks gange for at skabe en ultra-premium vodka med en super cremet mundfornemmelse.

Duften er ren og fuld af majs og krydderier. Ganen tilbyder en stærk kombination af sød og krydret med noter af majs. Eftersmagen bliver hængende med krydderi og nuttiness . Spicy karakteristika ved denne særlige vodka er hvad gør det så ideel til en krydret, appetitlig bloody Mary.

filtreret over lavasten i Island, du kan ikke få meget glattere end Reyka vodka, lavet med nogle af de reneste glaciale vand til rådighed. Dens også kendt som verdens allerførste grøn vodka for sin brug af iskold vand samt bæredygtig energi, der kommer fra jordvarme.

Denne vodka er en temmelig eksklusiv udtryk som det kommer fra Islands kun vodka destilleri og dens lavet i meget små partier. Hver destillation varer cirka seks timer og udbytter kun 255 tilfælde. Sammenlignet med gennemsnittet, dette er ganske lille. De gør dette for at sikre, at kun top-kvalitet præmie vodka er produceret.

Næsen tilbyder en stærk følelse af vanille med subtile krydret undertoner og en note af sten støv og creme sodavand. Ganen giver dig en flot kornet smag med mild sødme. Det har en lidt fedtet fornemmelse på tungen og den er færdig sød, tør, og længe.

Mange bartendere sige, at denne lille-parti indsats fra New York er det bedste for at gøre en pæn, glat bloody Mary. Lavet med roesukker i stedet for den mere traditionelle opskrift af korn og stivelse, det har en subtil, men dejlig vaniljesmag. Roer Arent det eneste unikke ved Industry Standard Vodka, selv om.

Virksomheden drives af fem mænd, der deler en utrolig passion for håndværk destillation skabe de bedste spiritus muligt. Denne passion drev dem til at bygge deres eget anlæg, fra bunden, selv. Infrastrukturen de havde brug for ikke blot sikre deres usædvanligt høje standarder følges, og at korrekt eksperimentere bare ikke eksisterer, så de gjorde det.

Efter destillering af vodka i deres dampdrevne stadig, de køre det gennem en høj separation destillationskolonne. Dette giver dem mulighed for at adskille vodka i 40 unikke kemiske komponenter, og fjerne enkelte dem, som de ønsker.

Aromaen er enkel og sød med noter af vanilje og en antydning af peberkorn. Ganen er mere kompleks med blomsteragtige noter åbning efterfulgt af en glat, opvarmning smag uden brænde. Eftersmagen er frugtig med flere noter af vanille og krydderi.

Denne pebret vodka var den allerførste aromatiseret vodka af Absolut, sat ud i 1986 med særligt fokus på blodige Marys. Drikke henvender sig til dem, der ønsker at gøre en perfekt bloody Mary hurtigt, at tage sig af den peber smag for dig.

Andre vodka er velegnede til en bloody Mary for deres pebret overtoner, men Absolut Peppar blev bogstaveligt lavet til denne rolle. Den peber er stærk nok til at erstatte den ingrediens selv. Dette har gjort lettere livet for bartendere og amatører.

Og hvis du ikke ind i Vodka, så skal du helt sikkert bruge vores underskrift Gin at gøre din Bloody Mary. Faktisk vidste du, at en ginbaseret blodig mary ofte betegnes som en rød snapper? Så for at gøre den bedste røde snapper, sørg for, at du bruger vores gin!

Fans af den blodige Mary sværger ved de genoprettende kræfter i denne salte vodka og tomatjuice-baseret blanding, hvilket forklarer sin popularitet som en brunchcocktail. Hvis du plejer en tømmermænd, vil du ikke pleje for meget om oprindelsen af ​​drikken, som sandsynligvis lige så godt, da dets historie tager nogle unpicking.

PePPAR var den første aromatiserede vodka frigivet af Absolut, tilbage i 1986, og det blev skabt med vilje til brug i Bloody Marys. Smag af Jalapeo Chilli, Capsicum og Green Pepper hjælper med at skabe en endnu spicier blodig mary. For en friskere tage, prøv Absolut Citron i stedet, som ringer op i citron citrus i din mary. ALC 40%

Chase Potato Vodka produceres af holdet bag Tyrells CRISPS, ved hjælp af de spuds, der er for små til at blive lavet til chips. POTATO VODKAS har tendens til at være creamier end hvede vodkas, og jagt er ingen undtagelse, balancering den sure tekstur af tomat og citronsaft, mens du tilføjer en krydret peberkorns notat til smagen. Prøv at chase røget vodka for en edgier tage en blodig mary. ALC 40.

Navngivet efter Klassisk Komponist, Chopin er en anden cremet og glat kartoffel vodka. Dens let krydrede, nutty og jordiske gane hjælper med at afrunde de salte smag af en blodig mary, med en ren finish. En til de klassikere, der ikke kan lide deres mary for varmt og krydret. ALC 40.

Noletfamilien har været i det destillationsspil siden 1691. Synet, honeyed citrus noter af deres flagskib hollandsk hvede vodka tilføjer en sød citrus tone til savory- og kryddersøerne af en blodig mary. Prøv at bruge Ketel One Citroen, hvis du vil have en jævn friskere, Lemony Mary. LC 40%

Fra Cognac-regionen i Frankrig blev Gray Goose skabt af Franois Thibault, søn af en vinproducent og en mester cognac blender. Dens en alsidig, super-cremet hvede vodka, der fungerer godt i en lang række cocktails, tilføjer tekstur og subtile citrus og peppery krydderier til en blodig mary. LC 40%

Denne hvede og byg VODKA destilleres på Island ved hjælp af glacialfjedervand og bæredygtig energi fra geotermisk varme. En bartender favorit takket være dens friskhed og renhed af smag, giver Rekya en skarp bid til en blodig mary, med forfriskende citrus og jordiske peppery smag. ALC 40.

Valg af den perfekte vodka til en blodig mary er ikke så let som det ser ud til: Selvom den blodige Mary er en smagfuld kombination, som kan skjule nogle af vodkas mangler, bemærkes renheden og kvaliteten af ​​gode vodkas. Du vil føle det i det endelige resultat! Uanset om du vælger neutrale vodkas eller foretrækker lidt aromatiseret vodkas, præsenterer vi top 5 vodkas for en perfekt blodig mary.

Afhængigt af hvor du køber en blodig mary, vil opskriften utvivlsomt være anderledes. Kreativitet er nøgleordet, når det kommer til cocktail som ingredienser er byttet i en out og skiver af tyk opskåret bacon, skiver af pizza, og endda hele burgere føjes til nogle mutant versioner som pynt.

Jeg kom lige over denne Breckenridge Chili Chile Vodka sin virkelig lækre. De brugte Colorado-dyrkede Pueblo Chile, der gør ikke bare prale varme, det tilføjer også krydderi, røg, og andre varianter. Med hensyn til Bloody Marys, det er en god tilføjelse til det ekstra spark, der næsten giver den blodige Mary en mezcal kvalitet.

Den flavored vodka, der startede det hele, absoluts peber-flavored vodka sparkede smagfuldt vodka feber i U.. Indført i 1986, blev det vodka skabt for bartendere ønsker at krydre deres Bloody Mary spil. Zesty og krydret, det smager som en blanding af peber: grøn peberfrugt, hot chilipeber og jalapeos. For mange, dens som er nødvendigt for en Bloody Mary som tomatjuice.

Giv din Bloody en Middelhavet twist med denne læskende vodka aromatiseret med fire forskellige typer af basilikum: Genovese, Thai, citron og sød. Det giver din Bloody et nyt niveau af smag med sin krydrede, urte kvalitet. Selvfølgelig bør du ikke begrænse denne urteagtige vodka til søndag morgen. Det er fremragende i søde eller sure drikkevarer som wellespecially noget lavet med limesaft eller mango.

Chilled dills lage aromatiseret vodka

De indviede ofte splash lidt lage saft i deres Bloody Mary for ekstra saltlage og tang. Men de virkelige fordele gå direkte til lage-flavored vodka. Lavet med ægte pickles og ægte lage juice, kølet Dills lage vodka er den perfekte balance mellem saltlage og sprut. Det giver Bloodies en fantastisk, tangy kickand gør en gennemsnitlig Dirty Martini.
Nyankomne

Dette er alkoholen mindst tilbøjelige til at give dig en tømmermænd Los Angeles Times

Dette er alkoholen mindst tilbøjelige til at give dig en tømmermænd Los Angeles Times

Så du vågnede med et pounding hoved og kronulerende mave igen. Hver lyd lyder som en screech og hver bevægelse føles som en lurch. Du prøver en tømmermænd

Den bedste Vodka Blandere du behøver til dit hjem Bar The Manual

Den bedste Vodka Blandere du behøver til dit hjem Bar The Manual

Når det kommer til vodka drinks, den Skyy er den grænse. Se, hvad vi gjorde der Disse er de bedste vodka blandemaskiner til flot, enkle cocktails.

21 bedste vodka mærker af 2020 brudt skur vodka

21 bedste vodka mærker af 2020 brudt skur vodka

Ketel man har bevaret sin position som Bestsellingvodka-mærket i verden, med 32 af elite barer, der erklærer det nummer et valg.

Spirits Masters annoncerer verdens bedste vodkas

Spirits Masters annoncerer verdens bedste vodkas

Køb Morrisons fra Morrisons. Find dine yndlings dagligvarer, husholdningsøkonomiske ting på online supermarkedet

Hvordan at genopvarme Fish and Chips Uden dem går Soggy Veggie Vinder

Hvordan at genopvarme Fish and Chips Uden dem går Soggy Veggie Vinder

Opvarmning fisk og chips Air Fryer opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Den bedste måde at genopvarme resterende pizza i en luftfriture

Den bedste måde at genopvarme resterende pizza i en luftfriture

Hver fredag ​​svarer SLM Dining Editor George Mahe en rettidig kulinarisk forespørgsel.

Sådan at genopvarme tritip De 7 bedste måder

Sådan at genopvarme tritip De 7 bedste måder

Ønsker du at genopvarmning bøf i en luft friture, men ikke kender detaljerede trin Frygt ikke Denne skridtvise guide vil hjælpe dig ud inden for få minutter

Klassisk grillet ost sandwich

Klassisk grillet ost sandwich

For at opbygge en mere nærende grillet ost sandwich, bytte smør til olivenolie og pakke i masser af frugter og veggies. Disse opskrift ideer viser dig hvordan.

Hvid Chokolade Trøfler Ghirardelli

Hvid Chokolade Trøfler Ghirardelli

Lemon Hvide Chokolade Trøfler

Nyankomne

Hvad er den bedste varme chokoladeblanding, vi sætter 12 populære plukker til testen

Lær mere

Ofte set

Jordbær limonade hvidvin sangria opskrift af velsmagende

Jordbær limonade hvidvin sangria opskrift af velsmagende

Vinter Hvidvin Sangria er en forfriskende blandet drikke til at tjene i løbet af ferien er lys, forfriskende og brusende, med smag af vanille, æbler og tranebær.

De bedste tørre hvide vine til madlavning

De bedste tørre hvide vine til madlavning

Aldrig sat i din skål, hvad du ikke ville sætte i dit glas. Heres din guide til de bedste stilarter af vin til madlavning, og opskrifter for at komme i gang.

Hvilken vin går med Rum Cake Opskrift Yummly

Hvilken vin går med Rum Cake Opskrift Yummly

Få vine, der går godt med dit måltid

Vi spurgte bartendere for de bedste ånder at parre med frugtkage

Vi spurgte bartendere for de bedste ånder at parre med frugtkage

Fruitcake er en slags kage folk traditionelt bage til ferie eller andre festligheder, der får sin særprægede smag gennem tilsætning af spiritus. De fleste frugtkager er sammensat af kagebatter, tørrede eller kandiserede frugter og nødder ....

De 12 bedste whisky briller i 2022, ifølge eksperter

De 12 bedste whisky briller i 2022, ifølge eksperter

Weve undersøgte og testet det bedste glasvarer og gear til en welequipped hjemmebar.

10 Standout Kyllingevinger i London

10 Standout Kyllingevinger i London

Uanset om du går den klassiske buttery hotsauce rute eller den klæbrige frugtglaserede eller asianske rute, er hot vinger den ultimative rodfingerfinger. Hende...

Italiensk zabaglione opskrift

Italiensk zabaglione opskrift

Zabaione, en lækker italiensk cremet dessert. Hvis du kan lide Eggnog vil du elske Zabaione, servere den med disse yummy italienske chokolade cutout cookies.

Top 7 Bedste Henckels Knivsæt Anmeldt 2021 Opdatering

Top 7 Bedste Henckels Knivsæt Anmeldt 2021 Opdatering

Oplev vores steak knive Kæmpe udvalg Over 290 år arv Høj kvalitet Køb fra producenten

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.