Skinke grillet ost sandwich st pierre bageri os

Hvad er forskellen mellem croque madame og croque monsieur?

Cheesy Perfection! Drej den klassiske grillet ost sandwich i en brioche lomme af lækker smeltet ost med disse grillet ost raviolis. Trim shruts fra din skivede brioche, fyld dem med ost og skinke for at skabe din helt egen ravioli, der er perfekt til dipping.

Ingen sandwich opfylder ligesom sprød, osteagtig, trøstende grillet ost. Det er sandt, om du bruger hvide brød og amerikanske singler eller håndværker ost og gourmet ingredienser som persille pesto og squash blomstrer.

Skiver af crusty, tangy, naturligt suret brød gør en fremragende folie til rig, smeltende håndværker ost. SourDough er utroligt alsidigt, men vi elsker det i en Amped-up tage på den klassiske grillet ost med en blanding af mild og ekstra skarp cheddar.

Tender, typisk hvide pullman brød er naturligt forbundet med sandwich takket være deres lange, rektangulære form, hvilket giver perfekt firkantede skiver. Top dette brød med din yndlings cheddar og et par skiver af saftig moden tomat og sprød bacon før griddling.

Tykke skiver af nutty multigrain brød boost fiber og smag i din grillede ost sandwich. Hearty multigrain står op til en række oste, fra gooey mozzarella med tomater og basilikum til skarp, cremet blå ost satte sig af med sødt syltetøj.

Hvad skal man gøre med daggamle Baguettes ? Gør gourmet grillet ost! Skær baguetten Horisontalt ned i midten, og grill skåret side ud for det bedste sprøde, gyldnebrune ydre. Smelte Camembert og syltetøj eller alpintost med karameliserede løg imellem.

Ligesom en baguette, ciabattas crusty ydre og boblende interiør gør det til en stor kandidat til en udenfor grillet ost. Stuff splittede ciabatta med frisk mozzarella, skiver tomat og en dollop af pesto.

Giv det forreste focaccia et nyt liv ved at dreje det til brød til en grillet ost. Afhængigt af tykkelsen af ​​dit brød kan du bruge to separate skiver eller opdele en ekstra høj focaccia vandret og stufffyldninger som glatte fontina, ristede røde peberfrugter, oliven og friske urter indenfor før griddling.

Der er en grund til, at den ikoniske grillet ost sandwich er lavet med tyndt skåret blødt hvidt brød og gooey, perfekt smeltbare amerikanske singler. Masser af folk voksede op med at spise denne klassiske combo, fordi den er tilgængelig, enkel og let at lave på Homea Reminder, at næsten noget brød eller ost, du har til rådighed, kan omdannes til en lækker og tilfredsstillende grillet ost.

Alexandra Jones er en forfatter, osteemonger og madpædagog, der har arbejdet med landmænd og håndværkere i Pennsylvania i de sidste otte år. Hun har skrevet til publikationer som fødevarevin, USA i dag, tælleren, civile spiser, thrillist og Philadelphia-undersøgelsesforespørgslen og er en tredjedel af holdet bag kollektive creamery, et kvinder-drevet Artisan-osteabonnement baseret i Sydøstlige Pennsylvania. Alexandra fører ostsmagninger og lærer Cheesemaking Klasser i og omkring Philadelphia, og vi er beærede over at have hende på vores team.

Hvem vil have en rigtig lækker sandwich? Hvad med en croque monsieur?!

blev slået med listen over ingredienser, der var nødvendige for at gøre denne herlige sammie. Alt er let at finde og skal være let tilgængeligt i din lokale købmand. Dette er en del af skønheden i en croque monsieur, en sandwich betød bare en let måltid ide eller hurtig snack. Husk, det kan se fancy og smag guddommelig, men det er bare en opvarmet skinke og ost sandwich med nogle ekstra smagsforbedringer.

Den første af disse smagsforbedringer er Mornay Sauce. Lad det være til de flotte franske kokke at drømme op denne Sensational Parring af en klassisk Bchamel eller hvid sauce forbedret med ost. Dens tilføjet til denne sandwich to gange. For det første blev det tilsat for at gøre den indvendige cremet. Derefter tilføjes den anden gang som en topper på sandwich for at hjælpe det med at blive sprød, da den bager.

Heldigvis er der ingen strenge regler på den type ost, der tilføjes til en mornay-sauce, så ikke blive overrasket, når opskrifter kræver Parmesan, Emmental, White Cheddar eller Gruyre, hvilket er det, vi brugte. Du er også velkommen til at bruge kombinationer af disse oste. Husk denne sauce til andre anvendelser; Det er også perfekt med grøntsager, enkle pasta retter og fjerkræ.

Når du laver din mornay sauce, bliver det tid til at samle dine sandwicher og alt stablet på et yndlings fransk brød kaldet brioche. Kan ikke finde eller ikke lide brioche? Du er velkommen til at bytte det ud med dit yndlingsbrød. Vi håber du kan prøve opskriften med brioche selvom â € "Det har en lille smule sødme og rig æg smag, der parrer perfekt med skinke og ost.

Taler om skinke og ost, brug tynde skiver af din yndlings kogte HAM plus revet Gruyre-ost. Gruyre og Emmental er de to oste, der oftest bruges i denne opskrift, og vi kan især lide Gruyre for sin strenge tekstur og nutty smag.

Croque Monsieur oversætter til Crunch Mister, og at crunch sker i de sidste øjeblikke af forberedelsen. Vi tager den ovnbagte sandwich, tilføj et stænk af parmesan og placerer det under slagtekyllingen til skarp op. Forbered dig på at blive forbløffet, når du ser, hvad denne teknik gør til Mornay Sauce, Gruyre og Parmesan. Dens den bedste crunchy sandwich sensation nogensinde!

Følelse crunchy, mister? Prøv en croque monsieur!

Hvis du prøver denne opskrift, bedes du tage FussFreeFlavours på Instagram eller Twitter. Det er fantastisk for mig, når for mig, når du laver en af ​​mine opskrifter, og jeg elsker virkelig at se dem. Du kan også dele det på min Facebook-side. Venligst pin denne opskrift til Pinterest også! Tak for at læse Fuss Gratis Flavors!

Medmindre andet er angivet kop Konvertering S er lavet med et online værktøj. For nøjagtighed bedes du kontakte din favoriserede Konvertering værktøj. Vi anbefaler at købe billige digitale køkkenskalaer.

Små bagt boller fyldt med skinke, ost, sennep, mayo, honning og dækket af Poppyseeds Hvad er ikke at elske? Jeg kom over ideen til disse skinke og ost brioche sandwicher mens paging gennem kogebøger, og straks ledet til køkkenet for at gøre dem. Med al skinke, ost, mayo og smør, ønskede jeg at holde brioche boller på den lettere side, så jeg brugte vores nej-knead challah doughits i grunden en lys brioche. Plus, mine familie swoons hver gang jeg gør det. Jeg var ikke forkert. Disse boller er lækre, og de er perfekte til enhver lejlighed. Morgenmad, frokost, middag, snacks, baby shower, pool fester, selv fædre dag.

Der er en god chance for, at du stadig arbejder hjemmefra. Og hvis det er tilfældet, er der en god chance for at du har kørt ud af nye frokoster. At lave ost på toast for dig selv måske har syntes eksotisk og ny sidste marts, men nu er du syg af tingene. Og omeletter . Og du vil hellere dø end nogensinde se en anden super noodle. Men alt er ikke tabt. Med lidt ekstra omhu og opmærksomhed kan en varm sandwich blive al den komfort mad, du har brug for. Men hvad skal man lave? Her er 20 top kokke med deres favoritter.

Dette er en rigtig bid af hjemmet. Start med en blød fluffy pitta og varm i ovnen, mens du får påfyldningen. Saute spinat og løg til buttery, blød og visnet, og tilsæt derefter et strejf af granatæble melasse, citronsaft, sumac, spidskommer, jordkoriander og pinjekerner. Ting i den pitta, drys med feta voilã!

Tilsæt en fed af knust hvidløg, 60 ml hvid eddike, spsk sukker og en knivspids salt til en skål og bland, indtil sukkeret og salt opløses. Tyndt skære en gulerod og en halv agurk, og tilføj til skålen. Sæt en kyllingebryst og grill på en medium varme indtil kogte, og fjern derefter fra varmen og skiven. Skive Baguettes og spred mayonnaise på den ene halvdel, så toppen med kylling og gulerod og agurkblanding. Tilsæt koriander og sriracha for at garnere.

Varm en stor gitter. Spred 10 af brioche skiver med syltetøj. Top med skinke og Gruyre og luk sandwicherne. Smør smør yderhwichs yderside og kog over moderat varme, indtil ristet og osten smeltes, 2 minutter pr. Side. Skære i halvdelen og tjene med det samme.

På en kold, regnfuld, efterårsdag, hvad kunne være bedre end hjemmelavet tomat basilikum bisque og buttery, osteagtig grillet ost på brioche? Dens præfekt, let, lækker komfort mad. Du kunne tilføje et par tynde skiver skinke til disse sandwicher, hvis du vil. Skift ost også, hvis du ikke har ekstra skarp cheddar. Havarti, Gruyere, Münster, Provolone, Pepper Jack, Monterey Jack, Amerikansk og Brie er alle vidunderlige oste til smeltning.

Var det fordi det var en grillet ost? Var det fordi jeg lige har arbejdet og var sultende? Var det fordi jeg satte mig og spiste i de eneste 20 minutters stilhed, jeg havde hele dagen? Var det fordi jeg brugte leftover christmas skinke, hjemmelavede fersken bevarer og rige brioche brød? Jeg synes, det var en kombination af alle fire, men jeg er temmelig sikker på, at flertallet af sin succes lagt i ingredienslisten.

Men så besluttede jeg at bruge de sidste par stykker af brioche brød, som Weve har været ristet hele ugen til morgenmad. Har du nogensinde haft brioche? Dens æggejne, rig, lidt sød og gør en morder grillet ost. Der kan man bare se?

Hvordan kan du lide din grillede ost?

Måske er du en purist og fancy din grillede ost simpel og lige op: Amerikansk ost med lidt smør på grillet eller ristet hvid, rug eller Pumpernickel , eller du er noget af en grillet ost voyeur inspireret Ved begrebet salt schweizisk og skiver Bartlett pærer på grillet brioche, eller måske tangy gedost med stegte røde peberfrugter og spinat på grillet ciabatta brød. Uanset hvad du vil, og kun begrænset af din kulinariske fantasi, er der en stor grillet ostoplevelse derude for alle.
Nyankomne

Brisket med smeltede og syltede løg

Brisket med smeltede og syltede løg

Grill Brisket Sandwiches Opskrift Denne Saucy Sandwich er perfekt til tote til potlucks. At transportere blandingen og holde den varm, indpakke langsomt komfur i flere lag håndklæder.

Grillet brisket mac n ost sandwich

Grillet brisket mac n ost sandwich

Fantastisk røget brisket grillet ost sandwich er lavet på mindre end 15 minutter og er så godt, du vil ikke dele en enkelt bid

The Ultimate BBQ bryst sandwich med Infografik Martins Berømte Potato Rolls og brød

The Ultimate BBQ bryst sandwich med Infografik Martins Berømte Potato Rolls og brød

Med den rigtige teknik og praksis kan du lave perfekt bud røget bryst til sandwich på dit hjem grillno fancy ryger behov.

Hvor finder man Tamales i Austin for ferien

Hvor finder man Tamales i Austin for ferien

Trukket svinekød brisket bbq tamales Tiden var endelig kommet for at prøve noget nyt for mig Tamales Ive havde visionen om BBQ Tamales i mit hoved til ...

Eves Pudding en traditionel britisk Apple Dessert

Eves Pudding en traditionel britisk Apple Dessert

Storbritannien er kendt for velsmagende buddinger som æble Charlotte. Smurt og bagt brød er fyldt med æbler, derefter dækket i creme sauce i denne klassiske dessert.

Berømt corned beef hash opskrift fra England Darley Newman

Berømt corned beef hash opskrift fra England Darley Newman

Kom og tag et kig på denne corned beef og æg hash opskrift, det er en utrolig velsmagende æg opskrift og ideel, hvis du er på et budget.

Den bedste mynte gelé uden pektin opskrifter på yummly bowles mynte gelé, gåsebær, æble mynte gelé, æble mint gelé

Den bedste mynte gelé uden pektin opskrifter på yummly bowles mynte gelé, gåsebær, æble mynte gelé, æble mint gelé

Den bedste mynte gelé uden pektin opskrifter på yummly bowles mynte gelé, gåsebær, æble mynte gelé, æble mint gelé

Top 10 kiks til dunking i din te

Top 10 kiks til dunking i din te

Det perfekte supplement til en kop te på ethvert tidspunkt på dagen. Klassisk, stilfuld og som engelsk som Cary Grant og Audrey Hepburn. Køb online nu

NoCreme creme af broccoli suppe

NoCreme creme af broccoli suppe

NoCreme creme af broccoli suppe

Nyankomne

Alle de skabeloner, du kan downloade

Lær mere

Ofte set

Kartoffelbroccoli og griner ko ost kugler opskrift på babyfinger mad fra 12 måneder madlavning til min baby

Kartoffelbroccoli og griner ko ost kugler opskrift på babyfinger mad fra 12 måneder madlavning til min baby

Disse broccoli cheddar quinoa bites gør en sund snack, forretter eller side, som hele familien vil elske super sjov, let kidfriendly

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Disse broccoli blomkål bider er kidfriendly og nem at gøre med blot et par ingredienser. Perfekt til snacktid og frokostbokse

Cheesy veganer broccoli og blomkål bider Chatelaine

Cheesy veganer broccoli og blomkål bider Chatelaine

Niveau op din natmad spil med denne krydrede og sprøde, veggie indlæst Broccoli Tots opskrift. Så lækker, kan du ikke engang behøver ketchup

De fiveingredient broccoli bid, der er den perfekte velsmagende hjem snack til familien

De fiveingredient broccoli bid, der er den perfekte velsmagende hjem snack til familien

De fiveingredient broccoli bid, der er den perfekte velsmagende hjem snack til familien

Hvidløg Breadcrumbs er en naturlig med stegt broccoli, nestling i kroge og kroge af de kogte floretter. Til en hovedret, kaste med varm pasta

Hvidløg Breadcrumbs er en naturlig med stegt broccoli, nestling i kroge og kroge af de kogte floretter. Til en hovedret, kaste med varm pasta

Hvidløg Breadcrumbs er en naturlig med stegt broccoli, nestling i kroge og kroge af de kogte floretter. Til en hovedret, kaste med varm pasta

En velsmagende og enkel side skål

En velsmagende og enkel side skål

En velsmagende og enkel side skål

Blomkål andor broccoli suppe ww 0 point suppe

Blomkål andor broccoli suppe ww 0 point suppe

Lækker suppe til at bruge leftover broccoli eller blomkål. Jeg har brugt både alene og sammen. Det er nemt og 0 point, hvis du følger Vægt Watchers plan

Let langsom komfur blomkål suppe med ost

Let langsom komfur blomkål suppe med ost

Broccoli blomkål suppe langsomt komfur opskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Cremet kylling Bacon Broccoli Cheddar Wild Rice Soup

Cremet kylling Bacon Broccoli Cheddar Wild Rice Soup

Slow Cooker Broccoli Cheddar Soup er tyk, cremet og utrolig teatralsk. Lavet let i crockpot, dette er den perfekte komfort måltid.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.