Svinekød tenderloin med asiatisk honning glasur den forgyldte gaffel

Til svinekød loin 3-pund svin loin 1 spsk olivenolie til gnid 1 tsk søde paprika 1 tsk hvidløg pulver 1/2 teskefuld løg pulver 1/2 tsk tørret times 1/2 tsk tørret rosmarin salt og frisk jord peber, efter smag Til glasur 4 fed hvidløg, hakket 1/4 kop honning 3 spsk lav-natrium sojasauce 1 spiseskefulde dijon sennep 1 spsk olivenolie

Vær advaret Duften af ​​denne glasur er utroligt stemningsfulde , og det vil bogstaveligt talt fylde dit hus med en guddommelig lugt, der kan bringe naboerne til at slå. Opskriften er fra vores venner på Park Place Restaurant, hvor vi er vært for vores første vinsmagning middag, og en variation af denne glasur vil blive præsenteret på menuen. Det er en af ​​de opskrifter, der for evigt vil være i dit repertoire, da det er let at håndværk og meget mindeværdige.

Til madlavningsvæsken: Bland ingredienserne grundigt i en stor skål og tilsæt til en dyb bagningspande. Sænk tenderloins og kog til meget øm, indtil de når 160 F. Fjern fra ovn og sæt mørbrad til side, dækket af folie på et varmt sted.

Frakke Tenderloins med glasur og læg under slagtekylling eller på grill i ca. 4 minutter på hver side, eller indtil den indre temperatur er 170 F. Fjern fra varme og telt med folie i 10 minutter før servering.

Kokken Bemærk: Når du reducerer din madlavning, er det meget vigtigt at lade det simre på en lav flamme, da du ikke ønsker at brænde sukkerene, eller glasuret bliver bittert. For at fremskynde processen er det bedst at bruge den bredeste, mest overfladiske krukke, du har. Dette skaber mere overfladeareal til fordampning , hvilket er, hvordan væsken bliver reduceret til en sirupagtig konsistens.

Varmovn til 450 grader F. Fjern mørbrad fra marinade, Kassering Marinade. På lavt plade blandes sammen honning og brunt sukker; tallerken sesamfrø på en anden plade. Rull tenderloin i honningblanding til frakke jævnt, og rul derefter i sesamfrø. Placer i lavvandede pande og stege i20-27 minutter, indtil den interne temperatur læser 145 grader Fahrenheit, efterfulgt af en 3-minutters hviletid. Skive for at tjene.

Da køligere vejr ankommer, bruger jeg vores grill mindre ofte og returnerer til nogle af min favorit ovn og langsomt komfur måltider. Følgende svinekød tenderloin opskrift er enkel, men smagfuldt og par smukt med en favorit quinoa salat, jeg vil dele snart.

Da jeg ledte efter sesamfrø i købebutikens bulkgang, før jeg lavede dette måltid, bemærkede jeg en beholder med hørfrø. Nysgerrig om, hvordan de ville arbejde som den crunchy topping og altid nyde et eksperiment, rullede jeg en af ​​mørbradene i sesamfrø og den anden i hørfrøene.

Smagen og tekstur var ens, mens farven på det hørbelagte mørbrad var en smuk gyldenbrun. Uanset hvilken topper du vælger, vil aromaen af ​​denne skål fylde dit køkken, og smagen er sikker på at behage.

Voksende op, min mor var keeper af køkkenet, men min far var bestemt grill-mesteren. Jeg er ikke sikker på, om han kunne lide at grille, eller hvis han virkelig bare ville have fred og ro væk fra os fire børn! Nå, at fred og ro typisk ikke varede længe. Jeg elskede at være ude af grillen med far, især når hed afskåret små stykker for mig til at prøve. Jeg tror jeg lærte at kvalitetskontrol var vigtig længe før min mad science college dage!

Den første klage fra forbrugerne om svinekød er, at det er tørt. Overraskende? Sikkert ikke. Weve har alle været der .. Awing gennem en tør svinekotelet, der var kogt langt ud over 160f og tygge det 100 gange bare for at få det ned. Men i det mindste, at svinekød var fuldt kogt og sikkert at spise, ikke? Sørg for at det var.

Så hvordan sørger du for, at du laver din svinekød til en perfekt 145, du gættede det! Â Et termometer. Hvis du ikke har et præcist termometer, anbefaler jeg stærkt nogen af ​​ termometre lavet af termoorks.

Jeg har brugt dette termometer siden mine dage på Johnsonville og har elsket det siden da. Det, jeg kan lide om det bedst, er hastigheden og nøjagtigheden. På kun ca. 1 sekund har syg den nøjagtige temperatur.

Jeg bruger min termapen til meget mere end bare kød. Mit termapen bliver brugt, når jeg laver brød for at være sikker på, at vandet im blandingen med gæren er den perfekte temperatur. Og når bestemmelse af hvis min kage er fuldt kogt. Og hvis min æggestyring er færdig. Jeg bruger det mindst 4 gange hver uge og overvejer det en stor investering.

Hvis du ikke ønsker at bruge ret så meget, er termopop også et godt produkt, der vil koste dig lidt mindre. Det tager kun et sekund eller to længere at give dig temperaturen, men er stadig ret hurtig!

Hvilken temperatur skal jeg lave svinekød til?

Når svin mørbrad er kogt til en perfekt 145, skal centret være lidt rosa. Det vil også være synligt saftigt. Husk sloganporken, det andet hvide kød? Ja, bare gå videre og glem det! Hvis du har kogt det til sin hvide, har du sandsynligvis kogt det for længe. Bare husk 145, 145, 145, 145. Du vil takke mig senere!

Er ikke den instant pot en stor opfindelse?! Jeg plejede at lave madlavning af svinekød i trykkomfuren for år siden, men dette sæt tid og gå metode er så meget lettere. Mine yndlingsmåltider hidtil har været min instant pot kylling cacciatorore og græsk oksekød gryderet. Nu har jeg tilføjet denne til min liste over Instant Pot Pork Tenderloin opskrifter.

Det er bare et spørgsmål om at brune svinekød og derefter smide alt andet i puljen, forsegle og lade det gå. Det kan ikke blive meget nemmere end det! Plus den resulterende sauce er helt fantastisk. Instant Pot Asian Pork Tenderloin er absolut et sundt og smagfuldt måltid, du ikke vil gå glip af!

Kan jeg lave mere end en mørbrad ad gangen?

Nej, de er to helt forskellige nedskæringer af svinekød. Den mørbrad er tyndere, længere og mindre, der vejer ca. 1 til 1- pounds hver. Pork loin er en større, tyngre, rounder stykke svinekød og tager betydeligt længere til at lave mad.

Trin 5: Afslut madlavning af svinekød i ovnen. Børst et tykt lag sauce over hele svinekød og pop dem i ovnen i 8-10 minutter, svinekødet skal læse 145ëš med et øjeblikkeligt læser termometer. Overfør svinekød til en plade igen, så du kan afslutte saucen. Telt svinekød løst med folie, så det forbliver varmt.

Forbered: Forvarm ovnen til 425 F. Fjern en sølvhud fra mørbradene og drys derefter af tendererne med 1 teskefuld salt og ½ en teskefuld friskmalet peber på hvert mørbrad og sæt til side.

Afslut madlavning af svinekød: Fjern panden fra varmen. Tilsæt de sårede mørbrad til panden og belæg dem i saucen på alle sider. Tilsæt svinekød til ovnen og kog i 10 minutter eller indtil den interne temperatur læser omkring 145F.

Honning glaseret svinekød tenderloin er en narre-bevis måde at få den saftige og smagfulde svinekød tenderloin hver eneste gang. Par med dine yndlings side retter og server en middag, der wows din familie.
Nyankomne

Koreansk stil braised æg

Koreansk stil braised æg

Runny i midten og marineret i 12 timer i japanske aromaer, vil disse softboiled æg gøre dit ramne look og smag som den rigtige aftale.

Crock Pot asiatisk svinekoteletter Low Carb opskrift

Crock Pot asiatisk svinekoteletter Low Carb opskrift

Crispy kinesiske restaurantstyle honning hvidløg koteletter bruge almindelige ingredienser til at bringe dig en ualmindelig spændende smag alle vil elske

Hong Kong Style Bagt Pork Chop Rice

Hong Kong Style Bagt Pork Chop Rice

Denne DIN Tai fung stil svinekotelet og æg stegt ris opskrift Ieatishootipost bruger en speciel brining metode til at give den ømt saftige tekstur til svinekød og gyldne æg ris.

Lige et øjeblik...

Lige et øjeblik...

Denne enkle og hurtige svinekød røre FRJ opskrift opfordrer til ingredienser, du sikkert allerede har onhand, hvilket gør middag i aften en leg

Koreansk krydret marineret svinekød med chili og kimchi jayeyook kimchi bokum opskrift

Koreansk krydret marineret svinekød med chili og kimchi jayeyook kimchi bokum opskrift

Dette gør nok til 1 svinekød tenderloin eller 4 svinekoteletter.

Asiatiske svinemave opskrift Murray Valley Pork

Asiatiske svinemave opskrift Murray Valley Pork

Kinesisk Roast svinekød maven. Den bedste og nemmeste krakeleret kinesisk stege svinekød maven opskrift med saftigt kød. Fremragende til middag eller frokost

Honey Hoisin Pork Tenderloin

Honey Hoisin Pork Tenderloin

Med kun 10 minutter af Prep er denne hoisedlazed Pork Loin en nem middag til aftener, når du har lyst grill med en asiatisk twist

GingerMarinated Svinemørbrad

GingerMarinated Svinemørbrad

Denne opskrift er af Marian Burros og tager 25 minutter, plus marinering tid. Fortæl os hvad du synes om det på The New York Times Dining mad.

Langsom komfur Asiatisk shredded svinekød er en asiatiskinspireret trukket svinekød opskrift. Smagfuld, alsidig, 10 minutters aktiv tid. Fantastisk med ris, nudler tacos

Langsom komfur Asiatisk shredded svinekød er en asiatiskinspireret trukket svinekød opskrift. Smagfuld, alsidig, 10 minutters aktiv tid. Fantastisk med ris, nudler tacos

Langsom komfur Asiatisk shredded svinekød er en asiatiskinspireret trukket svinekød opskrift. Smagfuld, alsidig, 10 minutters aktiv tid. Fantastisk med ris, nudler tacos

Nyankomne

De bedste kinesiske svine mørbrad Stir Fry Opskrifter på Yummly Søde Miso svinekød Stir Fry med svinekød mørbrad, kinesisk Ingefær Pork Stirfry, grillet Orangeponzu Svinemørbrad med Napa kål gulerod Stirfry

Lær mere

Ofte set

Asiatiske Daikon Radise Salat Opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Asiatiske Daikon Radise Salat Opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Den Daikon og Radise salat opskrift ud af vores kategori Vegetabilske Salad EatSmarter har over 80.000 sunde lækre opskrifter online. Prøv dem ud

Easy Asian Salmon Tray Bake Opskrift

Easy Asian Salmon Tray Bake Opskrift

Prøv vores asiatiske bagt laks opskrift. Dens super nemme er lavet med blot et par ingredienser, men smager så utroligt

Blomkål Rice Stirfry

Blomkål Rice Stirfry

Kog kinesisk Stirfry Blomkål

Sucuri Website Firewall Adgang nægtet

Sucuri Website Firewall Adgang nægtet

Spicy asiatisk agurk salat, en smagfuld side skål til nogen inspirerede asiatiske retter. Skarpe skiver agurker kastet i en krydret og sød dressing.

En anden stor opskrift ud af min asiatiske kogebog.

En anden stor opskrift ud af min asiatiske kogebog.

En anden stor opskrift ud af min asiatiske kogebog.

Lige et øjeblik...

Lige et øjeblik...

En lækker måde at gøre en hurtig og nem onepan måltid eller fantastisk appetitvækker. Serveres med ris, nudler, eller ... Få flere ideer asiatiske opskrifter på RedCipes

Traditionelle kinesiske søde kartoffel ingefær dessert suppe opskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Traditionelle kinesiske søde kartoffel ingefær dessert suppe opskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Traditionelle kinesiske søde kartoffel ingefær dessert suppe opskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Asiatisk sød kartoffel chowder

Asiatisk sød kartoffel chowder

En krydret og cremet sød kartoffel suppe lavet med blot et par ingredienser, herunder thailandsk rød curry pasta og lime. Tjene som en starter eller entre.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.