Keramiske kage vægte billeder, stock fotos vektorer Shutterstock

Hvordan bruger du keramiske tærte vægte?

For at bruge pie vægte, læg din ubehandlede tærskrupe i din pieplade. Placer et ark af aluminiumsfolie oven på skorpe og tryk forsigtigt ned, indtil den dækker bunden og siderne af skorpen. Fyld folie med kagevægte og bage som din opskrift direkte.

Hvad kan jeg bruge i stedet for keramiske tærte vægte?

Hvordan bruger du dem? Gør din skorpe i henhold til din opskrift eller afruller din butikskoble skorpe. Linje din pie shell med pergamentpapir. Tilsæt kagevægten til skorpe. Løft omhyggeligt pievægten ved hjælp af pergamentpapiret overhæng.

Hvad er tærte vægte og hvordan bruger du dem?

Blind bagning En pie-skorpe kræver at fylde bundenskorpen med kagevægte for at holde konditoren fra puffing op i ovnen. Men hvis du ikke ejer pie vægte, er det ikke nødvendigt at købe dem. I stedet skal du kontrollere dit spisekammer for tørrede bønner eller ubehandlede risboth vil fungere lige såvel som pie vægte.

Hvordan blind du bage en pie skorpe uden pie vægte?

Hvis du blinde bagning og ikke har pie vægte, skal du prøve at bruge: â 'Tørrede bønner: Sæt pergamentpapir eller folie oven på dejen, og fyld derefter med tørrede bønner. Â ¡¡rice kerner: brug pergament papir eller folie her også plus ris.

Hvad er keramiske kagevægte lavet af?

Jeg smuldrer op et stykke pergamentpapir først, sæt det ned på tærskeskorpen og hæld derefter kagevægten i pergamentpapiret. Gør du det? Hvis det stadig ikke løser problemet, så sug dem i flere timer / natten over i koldt vand med opvaskemiddel og skylles derefter grundigt i en kolander.

Hvordan får du skimmelsvamp ud af keramiske kage vægte?

Ifølge en korrekturlæser: Disse cirkelvægte har fungeret godt for mig, når jeg vil bage en tæreskal tom og derefter fylde den. Jeg sætter pergamentpapir over den ubakede skorpe og tilføjer vægten. Jeg bager i 10 minutter og derefter fjerne pergamentet og vægten. Jeg tænder ovnen og sætter tærskeskorpen i, mens den køler. Det er bare varmt nok til at afslutte bagning af den ufyldte skal. Så afslutter jeg tærten ved hjælp af kantede vagter, hvis det kræver yderligere bagning af påfyldningen.

Denne beaded kæde vægt gør en smuk, flad pie skorpe med nul indsats. Bare placere din skorpe i panden, så forsigtigt unravel denne rustfri stålkæde. Spol det fra midten udad, indtil du når kanten af ​​din tærte, og det er det en perfekt base for enhver tærte. Det er også yderst nemt at fjerne efter bagning, og det er endda opvaskemaskine sikkert for nem oprydning. Nybegyndere og avancerede bagere kan ikke sige nok gode ting om denne kædevægt. En note? Da denne kæde er lavet af rustfrit stål, skal du være forsigtig, da det kan blive varmt, når det er lige ud af ovnen.

Ifølge en korrekturlæser: Jeg har kun brugt det en gang, men jeg er så tilfreds med det. Jeg har sat det i opvaskemaskinen to gange, og det er uplettede. Det er så meget lettere end at bruge ris eller bønner eller endda pieægte, da det er alt en lang vare at lægge ud. Det virker robust. Bare vær forsigtig, fordi det er virkelig varmt, når det kommer ud af ovnen!

Ifølge en korrekturlæser: Jeg kan ikke lide ideen om at bruge bønner eller ris, fordi jeg ikke vil smide det væk efterfølgende . Plus bønner kan være støvede. Og løse tærte vægte virker bare ud som en smerte. Jeg vil ikke tømme dem, eller rense dem eller gemme dem eller holde dem væk fra mine børn. Dette er let at sætte ind, let at tage ud og let at rengøre. Et stykke og du er færdig.

Mange af vores tærte opskrifter opfordrer til blind bagebakning skorpe enten delvist eller helt, før du tilføjer påfyldningen. Men uden at fylde for at holde den rå dej på plads, kan bunden blæse op eller siderne kan falde, da det bakker, hvilket resulterer i grimme, mishapen tærter. For at forhindre dette bruger testkøkken kage vægte. Vi gør dette ikke kun for æstetik : En slumpet pie skorpe giver mindre plads til påfyldning.

Mens bagere kan bruge tørrede bønner, rå ris og granuleret sukker som tærte vægte, ønskede vi at finde det bedste produkt designet specielt til jobbet. Vi testede fire modeller af pieægte, prissat fra ca. 6 til ca. 60 pr. Pakke, i en række materialer og stilarter, herunder et sæt keramiske bolde, et sæt af aluminiumsbønner, en 6-fods lang rustfrit stålkæde, og en ståldisk ringet med bløde silikone klapper. I modsætning til bolde og bønner bestod ståldiskmodellen af ​​kun ét stykke, teoretisk gør det lettere at bruge og opbevare end traditionelle løse pieægte.

Næste forvandlede vi vores opmærksomhed på ydeevne. Desværre lever kæden ikke op til løftet om dens emballage, der sagde, at det forhindrer skorper fra bobling. Vi forsøgte Arrangering det på dejen på en række måder, placere den freeform lige oven på dejen, placere den freeform på toppen af ​​dej, der brister sig med folie og coiling det tidily i en cirkel på toppen af ​​dejen. I hver test puffede dejen op til forskellige grader mellem huller i kæden, efterladt bumpy, boblede skorper. Derudover var kæden, selv ved 6 fod, for kort til at dække siderne af dejen, hvilket resulterede i slumpede sider og mindre rum til tærtefyldning.

Keramiske perler, også omtalt som bagningsbønner, er den mest almindelige tærvægt. Disse ovnbagte perler modstår varme op til lige under 500 grader. De distribuerer Varme jævnt over tærskeskorpen, da den bakker, hvilket sikrer, at der ikke er nogen hotspots eller brændte bits.

Nogle mennesker undgår at bruge keramiske perler som en tærvægt, fordi de bekymrer sig om deres beholdere, der spilder og sender perlerne i hele køkkenet. Hvis det er en bekymring for dig, vil du måske vælge en kage vægtkæde. Andre mennesker bekymrer sig om selv distribution under deres blinde bage og ikke noget imod risikoen for at spilde bageperler. Hvis du har en stabil hånd, så er de enkelte bolde en meget overkommelig og funktionel valgmulighed.

Uanset materialet opretholder de bedste pieweights deres varme Modstand ved høje temperaturer. De fleste tærte skorpe opskrifter kræver kun, at du blind bage dem op til 400 grader. Men det er godt at vide, at din kage vægt kan klare en slagtekylling, hvis det er nødvendigt.

Da du skal placere pie vægte på pergamentpapir, behøver du kun at give dem en hurtig tørring for at rense dem. Hvis du vælger en silicium- eller rustfrit stålkæde kæde, skal du bare give dem en skylning og klapp tør, før du pakker dem op.

Hvad er de bedste tærte vægte at købe?

Piercing dejen med en gaffel kendt som docking er ofte foreslået som et alternativ. Det gør dampen undslippe og kan reducere mængden, som en shell puffs op, men siderne kan stadig være en udfordring, og våde fyldninger kan sive gennem disse åbninger i skorpe, hvilket gør det soggy.

Stålkugler eller andre metal ting

Keramiske tærteperler Ca. 700g hjælper med at forhindre blærer og Krympning under bagning --------- Keramiske bagningsbønner. Ca. 700 g. Hjælper med at forhindre blærer og krympning under bagning. Helt varmebestandig. 100 Genbrug. Gennemfør varme til selv wienerbrød. Prick den ubakede konditori med en gaffel. Cover med bagepapir derefter udfylde med et lag af Tala bagning bønner. Pak bønnerne mod siderne, da det er her svind er mest sandsynligt at forekomme. Efter bagning og når bønner er afkølet, fjerne og håndvask i sæbevand. Tørre og retur bønner til praktisk opbevaring container. Indhold dække op til 32 cm / 13" tærte tin Vi lagerfører også mange andre poster, herunder en bred vifte af Air værktøjer, herunder øvelser slibemaskiner Slanger og Stik, Håndværktøj og elværktøj Mange tilbehør til bore-

... Den perfekte hjem -made Pie kræver perfekte skorpe. nogle gange for at få det helt rigtige, det betyder "blind" bagning. Hvis du er ny til kunsten at crafting lækker, mundvand Pie, så her er et par tips, som vi har fundet nyttige.

Så hvad er blind bagning alt om en til blinde bage en tærte crust middel til at pre-bage det nøgne, uden at nogen af dens lækre fyld Du kan vælge at blinde bage din skorpe hvis fyldet ikke er bagt, siger en?. lækker kogt vanillecreme påfyldning, eller en fyldning, at sættene når dens kølet. eller bare måske din frugt påfyldning er en særlig saftig én, og du ønsker at give skorpen bare en lille forspring på sprødstegning op, før du tilføjer alle de gode ting.
Nyankomne

Ceres Organics Bonds os med Nature Dumbo Feather

Ceres Organics Bonds os med Nature Dumbo Feather

Ceres Organics Australien fremmer bevidst levevis gennem økologisk mad og sundhedsprodukter. Oplev Ceres Organics Health Snacks i Goodnessme

Forskellige forklaringer på Ceviches oprindelse eksisterer

Forskellige forklaringer på Ceviches oprindelse eksisterer

Forskellige forklaringer på Ceviches oprindelse eksisterer

Chai Spiced Macarons med Swiss Meringue Buttercream og Chocolate Ganache

Chai Spiced Macarons med Swiss Meringue Buttercream og Chocolate Ganache

Dette er en af ​​mine favoritter. Krydret, blød, meltinyourmouth og så lys du vil ikke dele

Hvidløg Challah Toasts.

Hvidløg Challah Toasts.

Hvidløg Rosemary Challah er en lækkert salte challah, lavet med klassiske smag af ristet hvidløgspulver og friskhakket rosmarin.

Hvordan laver surdejsbrød uden at bruge en Dutch Oven

Hvordan laver surdejsbrød uden at bruge en Dutch Oven

Hvordan laver surdejsbrød uden at bruge en Dutch Oven

Challenger Brød Pan Amazon. o. K Home Kitchen.

Challenger Brød Pan Amazon. o. K Home Kitchen.

Challenger brød pan bakker måde bedre brød end en hollandsk ovnbut har du brug for det

Original Chamoy Rim Dip

Original Chamoy Rim Dip

Velkommen tilbage til Instagram. Log ind for at tjekke, hvad dine venner, familieinteresser har fanget deling rundt om i verden.

Fra Mangonadas til Micheladas fik Weve de bedste frosne drikkevarer, blandede, drikkevarer og øl leveret direkte til din bil af vores øl n alle piger. Vi hjælper dig med at tage festen med dig

Fra Mangonadas til Micheladas fik Weve de bedste frosne drikkevarer, blandede, drikkevarer og øl leveret direkte til din bil af vores øl n alle piger. Vi hjælper dig med at tage festen med dig

Fra Mangonadas til Micheladas fik Weve de bedste frosne drikkevarer, blandede, drikkevarer og øl leveret direkte til din bil af vores øl n alle piger. Vi hjælper dig med at tage festen med dig

Nyankomne

Chamoy Near Me opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Lær mere

Ofte set

Raspa Chamoyada de Mango har været min bedste sælger med over 500 solgt denne sæson og takke mine loyale kunder, vi vil tilbyde denne lækre ...

Raspa Chamoyada de Mango har været min bedste sælger med over 500 solgt denne sæson og takke mine loyale kunder, vi vil tilbyde denne lækre ...

Raspa Chamoyada de Mango har været min bedste sælger med over 500 solgt denne sæson og takke mine loyale kunder, vi vil tilbyde denne lækre ...

Chamoyada de Mango Natural. Billede af Cafe Boca del Monte, Oaxaca TripAdvisor

Chamoyada de Mango Natural. Billede af Cafe Boca del Monte, Oaxaca TripAdvisor

Cafe Boca del Monte, Oaxaca Picture Chamoyada de Mango Natural. Check Out TripAdvisor-medlemmer 31 Candid Billeder og videoer af Cafe Boca del Monte

Lige et øjeblik...

Lige et øjeblik...

Ingen sommer er komplet uden det øverste forfriskende mangonada. Salt, sød, sur, krydret, chamoy swirled mexican smoothie er nem at gøre hjemme.

Fruta Libre Old Toronto, Toronto, Canada Mango Chamoyada Review Abillion

Fruta Libre Old Toronto, Toronto, Canada Mango Chamoyada Review Abillion

Boble te og mochi donuts. Hver dag serverer vi en række lækre håndlavede drikkevarer, og vores berømte chewy puff mochi donuts.

Hvorfor Mangonada er den bedste sommer Snack, Periode

Hvorfor Mangonada er den bedste sommer Snack, Periode

Oprindelse. Oprindelsen af mangonada er en smule diset. Det siges at være opfundet på gaderne i Mexico i 1990'erne, blot et par år efter chamoy blev udbredt

Chamoyada Michelada med Chamoy

Chamoyada Michelada med Chamoy

Køkken i Mexico Chamoyada er en sød og krydret type barberet is eller Raspado, drikke tilberedt med frugt og smagsstoffer med Chamoy. Det...

Ultimate Guide til de forskellige typer af alkohol Køkkenet

Ultimate Guide til de forskellige typer af alkohol Køkkenet

Er fizzen bare for show, eller tilføjer det til smagen af ​​mousserende vine

Forskel mellem vin og champagne med bord Spørg enhver forskel

Forskel mellem vin og champagne med bord Spørg enhver forskel

At kende champagne alkoholprocent er nyttig, men det er ikke nok. Find ud af 3 grunde til, at moderat champagneforbrug er hårdt.

Champagne Lanson Le Black Label Brut Nonvintage 375ml Store Domaines

Champagne Lanson Le Black Label Brut Nonvintage 375ml Store Domaines

Leder du efter brut champagne opskrifter finde de bedste brut champagne ideer på madvin med opskrifter, der er hurtige nemme.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.