Lokale fødevarer Spreewald Pickle Exberliner

En af germanys mest berømte og lækre retter, rouladen er oksekød roulades fyldt med bacon, løg, sennep og pickles, så brunet og simmeret i den rigeste sovs tænkelige. Mundvandingly lækker, denne autentiske rouladen opskrift er den eneste, du nogensinde har brug for!

Rouladen er en traditionel tysk skål med lange, tynde strimler af kød slathered med sennep og fyldt med bacon, løg og pickles. Påfyldningen er indesluttet ved at rulle kødstrimlerne, og rouladerne er så brunet og langsomt simmeret i en rig sovs.

Kan rouladen blive lavet på forhånd?

De skal være store nok til at gøre og rulle op, mindst 46 tommer i størrelse og ca. 1/4 tommer tykt. Denne opskrift gør 2 rouladen pr. Person. Alternativt kan du gøre større rouladen og servere et stort rouladen pr. Person.

Skal jeg bruge mel eller majsstivelse til at tykke sovs?

Rouladen arent svært at gøre, men de tager tid. Du kan barbere lidt tid på dagen for dit måltid ved at samle rouladen på forhånd og chille dem, indtil du er klar til at lave mad.

Rouladen er lavet ved at sprede nogle tyske sennep på tyndt skåret skiver oksekød, tilsætning af bacon, skiver tyske pickles og hakkede løg. Drys med noget salt og peber og rul dem op, fastgør rullerne med tandstikker eller kogegarn. Derefter steg du generøst rouladen i olie, indtil de er pænt brunet på alle sider. De er derefter fjernet og afsat, så du kan saute løg og grøntsager til sovs. Tilsæt væsker og krydderier til de kogte veggies og nestle rouladen i denne blanding for at simre på lav, indtil kødet er gaffeltøj. Rouladen fjernes, saucen hældes gennem en sil, og den resulterende sovs returneres til potten og fortykkes. Rouladen vender tilbage til sovs, opvarmes gennem og serveret med Rotkohl og kogte kartofler, Knö eller spätzle.

Hvad er så specielt med Spreewald Pickle?

Og sammen med at være smuk, er de mineralrige forhold, høj luftfugtighed i luft og jord og vand højt i jernoxider perfekte til pickles. Der er kun omkring 20 lokale landmænd, der producerer 1 million Jars Orover 2.000 tons ofspreewaldgurken pr. Dag. Det er omkring halvdelen af ​​de syltede agurker, der sælges i Tyskland!

Pickles 'indflydelse blomstrede under DDR med produktion af statsejede SpreeWaldkonserves Golen. Populacitetens hengivenhed til Spreewaldgurken er afbildet i den populære 2003-film, farvel, Lenin!, Hvor sønnen desperat søger efter pickles efter den pludselige sammenbrud af GDR.

I 2006 blev en organisk version introduceret. Producenter som Rabe fra Lbbenau har produceret pickles i over 100 år, men har for nylig begyndt at eksperimentere med alternative smagsoplevelser som søde chili og curry.

Hvis du vil opleve Pinnacle of Spreewaldgurken-ness, skal du gå til den årlige festival af Spreewlder Gurkentag. Nu i dets 18. år, er byen GolÃÿen faser festivalen af ​​pickle-baserede forestillinger , Håndværk, Marked og - Selvfølgelig - Gurken Spise. Der vil være over 100 leverandører og en kongelig konge og dronning til at præsidere over festlighederne.

Ansvarsfraskrivelse: Jeg elsker pickles. Deres skarpe bid er synonymt med nogle af min lykkeligste barndomsmemoriesspende juleaften, der spiser for mange kosher pickles på 2nd Avenue Deli eller heaping ekstra dill på mine burgere. Mine foretrukne cukes er overraskende sunde, og er fulde af probiotika og antioxidanter. Deres tilfredsstillende crunch og sur eftersmag gør dem til en hæfteklammer til New Yorkere, det jødiske samfund, og ja, snooki.

Men hvis du spurgte mig forskellene mellem pickles, lige fra dill til brød og smør, ville jeg normalt komme op kort. For at finde ud af den bedste tid til nosh på forskellige typer af pickle, har jeg fundet ud af, hvad der gør hver sort unik.

Når du tænker på pickles, kommer billeder af Dill-sorten til at tænke på. Den mest almindelige pickle, Dills er hele agurkerne, der syltes med Dill Weed og Dill Seed. De er kendt for deres sure smag og deres ikoniske emballages hel eller lodret skåret med den ikoniske Vlasic Seal. Den mest almindelige pickling metode er måske den mest enkle: Brug en aromatiseret eddike og opbevar dem jarred på en hylde ved stuetemperatur.

Mens du typisk er vant til mellemmåltider på dild pickles direkte fra krukken eller bruge dem som et supplement til en saftig burger eller BLT, kan du bruge dem i en dukkert perfekt til vildt daysora suppe til regnfulde eftermiddage.

Selvom der ikke er noget i sagens natur jødisk om bejdsning proces, ikke alle pickles er kosher. Kosher pickles henvise til dem, der er fremstillet i stil med New York jødiske delikatesseforretninger, kendt for tilsætning af hvidløg og dens salt smag. Disse cukes fermenteres under anvendelse af en saltlage, der er hældt på toppen før de syltede agurker opbevares ved stuetemperatur.

Som navnet indikerer, søde pickles er, godt, sød. Denne type lage marineres med den typiske eddike blanding, men tilføjer sukker og forskellige krydderier, ligesom sennepsfrø, kanel, og løg.

En brød og smør lage er at søde pickles som Kendall Jenner er til Kardashianspart af samme familie, men åh så forskellige. endnu Søde brakvand, disse pickles har ingen relation til brød. Brød og BUTTERA pickles er bygget på den søde lage base, men Adda selleri frø og koriander for en tanger finish.

Hvis brød og smør pickles er Kendall, så asier er Nordvest. Hjemmehørende i Nordamerika, denne form for lage refererer til dem lavet fra miniature agurker måler højst 3 inches lang. Drueagurker kan syltet i nogen af de ovennævnte stilarter, hvilket gør dem smag kamæleoner.

Globaliseringen har bragt fødevarer fra hele verden til købmandsforretninger i nærheden af dig. Og i nogle tilfælde, dens også bragt omstridte fødevarer politik. For eksempel i Tyskland, delstaten pilsnere og bratwurst, om dette spørgsmål overveje gherkinthe lage, afhængigt af hvilken side af Atlanten du ringe hjem.

Da slaviske folk slog sig ned i området i det syvende og ottende århundreder har asier været dyrket i Spreewald. Men det var hollandske immigranter ved årsskiftet af det 17. århundrede, der gjorde plukke, peeling, og bejdsning agurker i et EU-dækkende virksomhed. Disse dage lokale og turister fejre asier arv på den årlige Spreewlder Gurkentag, eller Spreewald Gherkin Festival. Fra reenactments af den traditionelle bejdsning proces til Sylteagurk bagværk og Sylteagurk øl til salg, i Spreewald de lage hersker. Faktisk som om at bevise, at punkt, er en drueagurker konge og dronning kronet på messen.

På dette års Gurkentag i slutningen af august, Melanie Kossatz, den administrerende direktør i en regional udvikling gruppe kaldet Spreewaldverein, påpegede den særlige blå og gul cirkel på krukker af pickles med prideit er EU blåstempling, certificerende produkterne beskyttet geografisk betegnelse eller BGB. Etiketterne signalerer, at de produkter, der bærer dem har mødt strenge kvalifikationer. For Spreewald asier betyder de, at flertallet af agurker i krukken faktisk blev dyrket og syltet i Spreewald, ved hjælp af traditionelle opskrifter, og ikke sige, fløjet ind fra Tyrkiet eller Holland. De certificeringer er, ud over at være en forsikring til locavores, et redskab smedet af EU for økonomisk udvikling af landdistrikter og holde kulturelle traditioner i live.

Således franskmændene har deres Roquefort, den engelske deres Cornish Pasty, og italienerne deres Parmigiano Reggiano. I 2007 værdien af varer med geografiske betegnelser er 14. milliarder eurosnot herunder vin, spiritus, og øl. I Tyskland har salgsværdien af sådanne produkter kun steget støt siden den første Nürnberg honningkager og Lübeck marcipan modtaget BGB sæler i 1996.

Faldet af Berlinmuren, den valuta skifte fra den østtyske mark til den tidligere West tyske D-mark, og de efterfølgende års privatisering bragt udfordringer samt muligheder for industrier i det østlige Tyskland. Ingen ønskede at spise østlige produkter, sagde Srentz, den samlinger manager på DDR Museum i Berlin. Hvorfor spiser Nudossi, en hasselnød spredning produceret i det tidligere Østtyskland, når du kan købe Nutella?

Hvad skete der med Spreewald Sylteagurk var mærkelig, men. Det var en af meget få Øst tyske produkter, der aldrig helt forsvundet fra markedet efter reunificationwhich er ikke at sige, at de ikke kom tæt på. I en 2006 case study forskere på Institut for International Europæisk Miljøpolitik og fandt, at efter genforeningen, West tyske selskaber er begyndt at bruge Spreewald som en label på deres pickles, udnytte historie og prestige forbundet med det, og dermed dypning i de indtægter, ellers kunne have gået til egentlige Spreewald drueagurk producenter.

Under alle omstændigheder, mængden af arealer med agurk dyrkning først faldt brat efter den tyske genforening, ifølge data fra Spreewaldverein. Denne tendens vendte sig tilbage, da Spreewald blev et certificeret nationalt varemærke i 1995. Men Kossatz mener, at reelle gevinster og reel beskyttelse kom, da Spreewwlder Gurken blev anerkendt af EU i 1999 og givet beskyttet geografisk betegnelse. I dag er Spreewald Gherkins i supermarkeder i hele Tyskland. Instituttet for International og European Environmental Policy Estimates , at Spreewald Gherkins udgør 50 procent af hjemmemarkedet.

Hvad angår, hvad alt dette har at gøre med en pickle, har et af de klæbende punkter i forhandlingerne været den meget forudsætning for den slags Geografisk Indikator for at har hjulpet fremme Spreewald Gherkin. I Europa kommer f.eks. Feta kun fra får og gedermælk fra Grækenland. I USA kommer meget af feta i købmanden sandsynligvis fra en ko i Wisconsin. Hvis en aftale resulterer i harmonisering af standarder, er det muligt at anvende de samme regler i både Europa og USA om ting som fabriksbrug, genetisk ændret mad, og ja, Geografisk < A3> Indikatorer Hvis regler gælder? Vil amerikanske shoppere få, hvad tyskerne ville overveje forfalskede spreewald gherkins vokset og syltede ind, siger, Michigan?

Hvis TTIP skulle harmonisere standarder, ønsker EU Geografisk Al Indikatorer For at beskytte flere europæiske varer, der eksporteres til USA. Dette er en grund til, at Kossatz tilbage i Spreewald, sagde, at de i Gherkin-forretningen oprindeligt var bekymret over TTIP's Implikationer , men mere er opvarmet til ideen som Forhandlinger Fortsæt. Hvem skal sige, at krukker af Spreewwlder Gurken, Blue-Yellow Seal og alle, kunne ikke ende i supermarkeder på tværs af Amerika en dag?

Rabe, en familievirksomhed i Lbbenau, Sprewalds mest besøgte by, har gjort gherkins i mere end 100 år. Hvert år kommer over 2.000 tons agurker ind og ud af sin lille fabrik.

Konserveret i henhold til en hemmelig familieopskrift, Rabes Dill Pickles Det mest traditionelle spreewald sortiment er lavet med sukker, eddike og urter, herunder fennikel og timian, som dyrkes i selskabets have.

I Lbbenau er Gherkins til salg overalt, også kun en chomp væk på de fleste restauranter som en side til traditionelle retter som kartofler hakket i Quark eller â € "Den klassiske spreewald snack â €" skåret på tværs af sort brød slathered med svinekød.
Nyankomne

Michelin medvirkede Indian Restaurant Indian Fin Dining Opheem

Michelin medvirkede Indian Restaurant Indian Fin Dining Opheem

Indiske fin middag på Opheem, får du et indblik i de indre funktioner i mit sind. Skubber grænserne med indiske varianter.

Gin Cocktail med agurk og basilikum

Gin Cocktail med agurk og basilikum

Sommeren er teknisk fem uger væk. Men efter pandemien vinter weve havde, er det virkelig for tidligt at nyde alle ting, der vækker glæde og solskin Nej, selvfølgelig ikke. Her er nogle af Amerika bedste spiritus fagfolk ryster op deres foretrukne gin cocktails. Du bør også.

Hvad er en Tom Collins Saucey Blog

Hvad er en Tom Collins Saucey Blog

Jeg kender dens en temmelig grundlæggende cocktail, men det betyder, at gin skiller sig ud. Så hvad ville du foreslå som den bedste gin til at bruge i en Tom Collins problem ...

Glutenfree Triple Berry Kaffe Kage

Glutenfree Triple Berry Kaffe Kage

Den bedste glutenfri Kaffe Kage er en fugtig glutenfri kage med en kanel hvirvel i midten og toppet med en strudel topping.

Glutenfree Spinat Gnocchi italiensk Opskrifter GoodtoKnow

Glutenfree Spinat Gnocchi italiensk Opskrifter GoodtoKnow

Vi er skyld fungerede vores glutenfri spinat Gnocchi med en lækker beføjes sauce, men dens lige så velsmagende med varm smør eller olivenolie.

Glutenfri Surdej brød opskrift Vegansk, fuldkorn

Glutenfri Surdej brød opskrift Vegansk, fuldkorn

Vegan glutenfri surdejsbrød opskrift lavet med fuldkorn glutenfri mel og en brun ris baseret glutenfri surdej starteren at han skal give kræver æltning eller gær.

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Denne gammeldags gullasch er fyldt med grøntsager og oksekød, for en solid vinter måltid.

Bedste Grill Griddle Pander Idéer på Foter

Bedste Grill Griddle Pander Idéer på Foter

Sear og syde alt fra den perfekte bøf til chargrilled peberfrugter med vores pluk af de bedste bageplade pander

Nyankomne

8 måder til Amp Op Ground Beef Dinners

Lær mere

Ofte set

Denne Hot Pepper Sauce er en gammel familie opskrift fra min bedstefar, og det gør den bedste hot sauce thats Homemade

Denne Hot Pepper Sauce er en gammel familie opskrift fra min bedstefar, og det gør den bedste hot sauce thats Homemade

Denne Hot Pepper Sauce er en gammel familie opskrift fra min bedstefar, og det gør den bedste hot sauce thats Homemade

Skinke og bønnesuppe opskrift 13 bønne

Skinke og bønnesuppe opskrift 13 bønne

Skinke og bønnesuppe opskrift 13 bønne

Hårdt sodavand er den nyeste ting i Drinks

Hårdt sodavand er den nyeste ting i Drinks

Bedste alkoholiske root beer

Harissa Hot Chili Pasta fra Nordafrika skal du lave mad med

Harissa Hot Chili Pasta fra Nordafrika skal du lave mad med

Harissa Hot Chili Pasta fra Nordafrika skal du lave mad med

Brændt Hvidløg Herb Kål Life Made Fuld

Brændt Hvidløg Herb Kål Life Made Fuld

Rødkål salat med urter og en tangy rødvin og æble cider eddike dressing er den perfekte vinter sidetallerken. Serveres med ristet kylling eller svinekød.

En pasta til nybegyndere og proffer ens

En pasta til nybegyndere og proffer ens

En pasta til nybegyndere og proffer ens

Den bedste varm kakao Mix til hyggelige vinteraftener

Den bedste varm kakao Mix til hyggelige vinteraftener

Den varme kakao, du voksede op drikke er stadig den bedste i verden. Ahead, så har vi rangeret det bedste storebought varm kakao fra købmandsforretninger ligesom Trader Joes, Target og mere.

Varm kakao Mix In A Jar

Varm kakao Mix In A Jar

At være varm chokolade fanatikere, vi ønskede at vide hvor man kan finde den bedste varm chokolade i verden. Tag et kig på, hvad vi fundet.

De 6 bedste hotdog pletter på Chicagos North Shore

De 6 bedste hotdog pletter på Chicagos North Shore

Disse Chicago kokke har ny påtager sig deres city classic hund. Purister, afværge dine øjne

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.