Easy Skillet Chilaquiles Rojos med æg

Rød eller grøn? Det er det sværeste valg når det kommer til chilaquiles, en mexicansk morgenmadskål omfattede stegte tortillas simmerede eller toppet med frisk salsa. Chilaquiles Verdes bruger Salsa Verde, der er lyse med tomatillos, mens chilaquiles Rojos læner på sødere noter af røde tomater, hvilket fører os tilbage til det første spørgsmål: rød eller grøn?

af al mexicansk mad, denne chilaquiles Rojos Recipeis absolut en af ​​mine foretrukne! En krydret tomat, chili sauce dækker majschips. Derefter toppede det med fløde, queso fresco, avocado og løg. Du kan tjene chilaquiles med æg i dem eller et stegt æg på toppen, med kylling eller bøfkød. De arbejder forMorgenmad, frokost eller middag!

Hvilke ingredienser har jeg brug for for chilaquiles Rojo?

Chilaquiles Rojos-Guadalajara Style i denne blog Post Jeg vil vise dig, hvordan du laver chilaquiles Rojos-Guadalajara stil, en typisk skål fra det centrale Mexico, men med en knivspids Guadalajara smag. Hvis du leder efter chilaquiles i Guadalajara, så er du mest sandsynligt at lede efter chilaquiles Rojos eller røde chilaquiles. Den røde farve er på grund af den røde chili sauce, der bruges til at top chilaquiles. Det er en garnering, der normalt er.

1. Varme stegepande med ½ kop vegetabilsk olie over medium-høj varme 2. Steg majs tortillas, indtil de er lidt gyldne 3. Fjern tortillas og drænet, så overskydende olie fjernes, og de tørrer

Fancy at være mere Eventyrlystne Med disse resterende tortillas? Dette er opskriften for dig. Chilaquiles Rojos kan serveres med bønner eller shredded kylling, eller tilsæt et stegt æg og serverer med et krus kaffe for at gøre den perfekte brunch. Buen Provecho!

Der er mange variationer af chilaquiles, men de omfatter næsten altid enten Salsa Verde for Chilaquiles Verdes eller Red Enchilada Sauce eller Salsa for Chilaquiles Rojos afhængigt af regionen. I Mexico City bliver tortillas for eksempel mere ofte simmeret i tart grøn tomatillo sauce eller krydret rød enchilada sauce. I det centrale Mexico er det imidlertid mere almindeligt for opvarmet salsa at blive hældt over chipsene lige før servering til crispier chips. På den modsatte ende af spektret, home kokker i Guadalajara simre chipsene længere, indtil chilaquiles bliver tykke som polenta. Så, virkelig, der er ingen ret eller forkert måde at lave chilaquiles â € "bare gøre dem rigtige for dig!

Der er også utallige påfyldninger til chilaquiles Intet er off-grænser! Â Traditionelle påfyldninger omfatter: Â stegte æg, proteiner som Salsa Verde Pork, Shredded Kylling eller Bøf Babyoa sammen med Frijoles Negros, Cilantro, tyndt skivede radiser, rød eller Grønne løg, avocados, syltede jalapenos, queso fresco og / eller mexicansk krema.

Chilaquiles blev populariseret i Amerika af kogebogen Den spanske kok i 1898 af Encarnacin Pinedo og i dag er en hæfteklammer på næsten alle morgenmadsrestauranter i hele landet fra Broken Yolk til Toast Gastrobunch til Breakfast Republic â € "og nu din meget eget køkken!

Chilaquiles handler om smag og tekstur. Den smag af chilaquiles er afhængig af, hvilken sauce du bruger, om rødt eller grønt, så brug venligst en kvalitet, smagfuld sauce! Â Den crunchy stegte tortillas blødgør og absorberer væsken af ​​den simmerende sauce, indtil de er ømme, men ikke helt bløde eller grødet. Selvfølgelig kommer teksturet i sidste ende ned til personlig præference. Â For fastere chilaquiles, lad ikke simre eller bage så længe for blødere chilaquiles, læg folie over de kombinerede chips og sauce og lad blødgøre til ønsket konsistens. EN

Chilaquiles er lavet med mange af de samme ingredienser Asenhiladas â € "majs tortillas, tomatillo grøn sauce eller rød enchilada sauce â €" Butchilaquiles tager meget mindre tid til at forberede, fordi det normalt er lavet med resterende ingredienser, og fordi der næsten ikke er nogen nej Montering påkrævet.

Som tidligere nævnt er toppings en afgørende del af denne fiesta favorit. Ud over æg er chilaquiles næsten altid toppet med queso fresco. Andre populære favoritter omfatter creme creme, cilantro og rå løg. Hvad angår protein, er shredded kylling den mest populære, men det kan også serveres med chorizo, svinekød eller oksekød.

Hvad er forskellen mellem chilaquiles verdes og chilaquiles rojos?

Forskellen mellem Chilaquiles Verdes og Chilaquiles Rojos er saucen anvendes til ulme hjemmelavede tortilla chips, hvori producerer to meget forskellige smagsprofiler resten af ingredienserne i de Chilaquiles såsom tortillas, æg og topping forbliver den samme .

Hvad er forskellen mellem chilaquiles og nachos?

Huevos Rancheros og Chilaquiles deler mange af de samme ingredienser. I Huevos Rancheros, er de stegte æg tjente over varmt, sprøde tortillas kvæles i varm salsa over toppen. I Chilaquiles imidlertid spånerne faktisk kombineres med den varme sauce, så de bliver bløde før de stegt æg tilsættes på toppen.

Hvad er forskellen mellem chilaquiles og migas?

Du kan bruge enten rød enchilada sauce eller salsa verde, som vil afgøre den variant af dine Chilaquiles. Salsa verde vil være lyse og tangy, rød enchilada sauce med være jordnær, rig og robust. Jeg elsker dem begge og kan vælge en anden favorit, afhængigt af mit humør. Uanset hvilken sovs du vælger, sørg for at det er forbløffende, fordi det er der, hvor det meste af smagen kommer fra.

chilaquiles Rojos er en traditionel ret ud af Mexico, der er populært serveres til morgenmad eller brunch og ofte sammenlignes med en tortilla gryde. Oversat direkte på engelsk, chilaquiles Rojos simpelthen midler rød Chilaquiles. De vigtigste komponenter i fadet er tortillas og røde salsa eller rød chili sauce. elv meste forberedt til morgenmad, kan røde Chilaquiles være forberedt på nydelse ved enhver lejlighed inklusive frokost og middag. Bove alt, Chilaquiles er meget let at lave.

De centrale komponenter, når de foretager redChilaquilesare tortillas og salsa krydderi. Tortillaerne eller chips er først stegt og derefter dækket i en salsa. Therojosin Chilaquiles rojosthus refererer til den røde salsa. Selvom rød sauce bruges forChilaquiles rojos, kan de også fremstilles ved anvendelse af grøn sauce. I den klassiske fremgangsmåde til fremstilling recepten er intet protein tilsat til theChilaquiles. De kan dog være drysses med ost, serveret med spejlæg og har fløde og løg tilsættes. Chilaquiles Rojos er også blevet almindeligt serveret med bønner!

Inden mexicanske madkultur, der er forskellige regionale tilgange til makingChilaquiles. For eksempel, på den northeasternend af landet, rød tomat salsa bruges ofte. På nordvestlige side, kan Chilaquiles ske med fløde. hus der er forskellige tilgange til servering theChilaquiles rojos.

Endnu en måde at gøre det, hvis du ønsker at have tortilla chips opretholde deres sprødhed , er at undgå at dække dem i saucen tidligt, men anvende saucen til hver chip i det øjeblik, spiser. han læser vil ikke undgå at bemærke disse variationer, når de krydser den vidunderlige verden af mexicanske Chilaquiles.

Sådan makechilaquiles rojos sauce

Løg skæres op og sat i en gryde på komfuret toppen med nogle opvarmet stegeolie. Løgene steges i et par minutter og varmebehandles reduceret før tilsætning af tidligere blandet rød sauce. Der er en mulighed her for at belaste sauce eller føje den til gryden som er. Dette vil være en personlig præference. Saucen er lad at sidde på svag varme, indtil det kommer til en småkoge. På dette tidspunkt theChilaquiles Rojos salsa er klar. De tortilla chips kan nu føjes til sauce eller saucen serveret senere med tortillas.
Nyankomne

Chilaquiles med æg mexicansk komfort mad sådan er hvordan jeg laver mad

Chilaquiles med æg mexicansk komfort mad sådan er hvordan jeg laver mad

For dem af jer, der kan lide velsmagende morgenmad, er disse chilaquiles for dig denne hjertelige og lækre mexicanske skål kombinerer hjemmelavede tortilla chips, salsa verde, ost, æg og sjove påfyldninger for at gøre en lækker morgenmad eller brunch

Chilaquiles med tortilla chips opskrifter

Chilaquiles med tortilla chips opskrifter

Chilaquiles er en mexicansk komfort mad ofte serveret til morgenmad. Den består af resterende tortilla chips kogt i salsa og serveret med kød eller æg.

Rio Grande Chilate 12 ounce 340g International Købmand

Rio Grande Chilate 12 ounce 340g International Købmand

Søn como las donas pero menos densas y søn baadas con miel y acompaadas con chilate caliente de maiz con Gengibre. Los nuegados de El Salvador søn fcil de hacer.

Kuchen Borracho Chilensk Drunken Apple Cake Recipe Food.com

Kuchen Borracho Chilensk Drunken Apple Cake Recipe Food.com

Kuchen er et ord på tysk, hvilket betyder kage. I Chile er Kuchen et synonym af lækre tærter og andre kager, der hovedsagelig er lavet i det sydlige land. Indflydelsen fra tyske indvandrere i vores kultur er bemærkelsesværdigt, og et af de mest fremtrædende område, hvor arven kan findes, er i det sydlige

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Denne enkle skål kombinerer vidunderlige thailandske stil smag for virkelig at komplimentere det smukt delikate kød af havbassen med sprød hud.

Americas Test Kitchen Chile Verde Con Cerdo EP 2101

Americas Test Kitchen Chile Verde Con Cerdo EP 2101

Carne de Puerco Con Chile Verde Opskrift

Mine bedste tips til at oprette en chili bar med alle fixings. Drej langsomt komfur chili i toppings til fries, hotdogs, nachos mere en nem fest ide hjemme

Mine bedste tips til at oprette en chili bar med alle fixings. Drej langsomt komfur chili i toppings til fries, hotdogs, nachos mere en nem fest ide hjemme

Mine bedste tips til at oprette en chili bar med alle fixings. Drej langsomt komfur chili i toppings til fries, hotdogs, nachos mere en nem fest ide hjemme

Denne vegetariske sorte bønneburgeropskrift er inspireret af Chilis og pakket med masser af smag. Familien vil elske denne kødfri mulighed

Denne vegetariske sorte bønneburgeropskrift er inspireret af Chilis og pakket med masser af smag. Familien vil elske denne kødfri mulighed

Denne vegetariske sorte bønneburgeropskrift er inspireret af Chilis og pakket med masser af smag. Familien vil elske denne kødfri mulighed

Den Autentiske historie Cincinnati Chili

Den Autentiske historie Cincinnati Chili

Mange af de tidligste bøger, især dem, der går tilbage til 1900-tallet, og før, er nu ekstremt knappe og stadig dyrere. Vi er

Nyankomne

Doritos bringer tilbage populær 90'erne snack

Lær mere

Ofte set

5 chiles at spice op din chili con carne

5 chiles at spice op din chili con carne

Så for det meste ive hørte det fra området omkring New Mexico Texas. Men der er også nogle vilde legender som en nonne har drømt om det. Hvordan gør vi ...

Chili er mange ting for mange mennesker, men lad os bore ned i et par specifikke stilarter og se, hvad der er forskellen mellem Texas Chili, Cincinnati Chili ...

Chili er mange ting for mange mennesker, men lad os bore ned i et par specifikke stilarter og se, hvad der er forskellen mellem Texas Chili, Cincinnati Chili ...

Chili er mange ting for mange mennesker, men lad os bore ned i et par specifikke stilarter og se, hvad der er forskellen mellem Texas Chili, Cincinnati Chili ...

Lige et øjeblik...

Lige et øjeblik...

Madlavningskanal serverer denne cin chili con queso opskrift plus mange andre opskrifter på CookingChanNeltTV. om

Keto chili hund gryderet opskrift

Keto chili hund gryderet opskrift

Keto Tortilla, Koegel Hot Dogs og Homemade Coney Sauce

Chili Dog Casserole Opskrift Detaljer, kalorier, Ernæring Information RecipeOfHealth. om

Chili Dog Casserole Opskrift Detaljer, kalorier, Ernæring Information RecipeOfHealth. om

Printable Opskrifter fra min vigtigste blog, et år fra Oak Cottage

Chili hund bage lav carb thm kids serie mit bord på tre mit bord på tre

Chili hund bage lav carb thm kids serie mit bord på tre mit bord på tre

Børn i alle aldre vil gå til smag af denne nemme gryderet.

Cookinglesson nr. 10 Sådan laver du Sauteed Canned Sardiner med Moringa og Chili blade Steemit

Cookinglesson nr. 10 Sådan laver du Sauteed Canned Sardiner med Moringa og Chili blade Steemit

Hej alle i dag, jeg vil dele til dig min 10. Cookinglesson Post, og siden det er min 10. madlavning lektion i Markjason

Tinolang Manok med spinat opskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Tinolang Manok med spinat opskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Tinolang Manok Tinola er en ingefær og løgbaseret suppe med kylling som den sædvanlige hovedbestanddel. Kylling Tinola er en autentisk filippinsk hovedret ...

Bagt chili mac og ost

Bagt chili mac og ost

Crockpot chili mac og ost opskrift et hyggeligt crockpot måltid, der kan prepped i minutter. Denne nemme chili suppe er rig og zesty.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.