rødvin pocheret pære chokolade kage bagefeeten

Mit eneste problem i madlavning med vin er, at de fleste mennesker anbefaler at bruge vin, som du nyder at drikke. Men det er vin, jeg nyder at drikke! Hvordan kan jeg muligvis lave mad med vinen, hvis jeg også har travlt med at drikke det? Køb af to flasker virker lidt overdreven, men jeg formoder for god mad.

Jeg blev først inspireret til at lave røde vin brownies, da jeg stødte på brownies lavet med pulverformige røde vinskind fra min orange Glad Dessert abonnementsboks. Jeg troede, det ville være endnu bedre at lave brownies med faktisk vin, fordi ægte vin altid er bedre. Jeg besluttede at tore-hydrat mine tranebær i vinen for at intensivere vin smag og give dig en god alkoholisk bær burst, når du bider ned. Vi havde kun granatæble infunderede tranebær omkring, så jeg brugte dem, og de var så godt med vinen. Stærkt anbefale.

At spare dig agony ved tanken om at bruge al din vin i denne dessert, vær sikker på, at denne opskrift kun kræver en kop rødvin. Phew! Resten du kan nyde, mens du venter på, at dine brownies skal afslutte bagning - jeg lover, at jeg ikke vil fortælle!

Jeg har også haft et par bagere spørger, om de helt kan udelade frugt og nødder helt. Svaret er ja! Jeg ved ikke, at alle nyder atmix-ins i deres brownies, så du er velkommen til at tage dem ud. Min eneste advarsel er dette: Hvis du tager den tørrede frugt ud, skal du reducere mængden af ​​vin i brownies, fordi frugten suger op og bevarer nogle af vinen. Uden at reducere mængden af ​​vin, vil brownie batteren være for liquidy og påvirke sluttekstur og bagningstid. Jeg anbefaler at bruge kun ½ kop vin i brownies, hvis du ikke bruger den tørrede frugt.

Slow-kogt lam med løg thyme

Det er fredag! Og det er officielt faldt! Og jeg har officielt afsluttet min første rotation! Dette kræver alle de bedste ting i livet - vin og chokolade ogkage. Hej, lovah. I dag deler jeg denne vanvittige lækre vinpoached pære chokoladekage. Tæt, Fudgy Chocolate Cake er fyldt med lyse pink pærer pocheret i krydret rødvin. Hvis dette ikke skriger "hyggeligt fald dessert", så ved jeg ikke, hvad der gør. Lad os komme i køkkenet!

Jeg må indrømme, at jeg har lyst til at denne kage var smukkere, før jeg bagt det. Fordi - Hej! Den lyse farve er bare min favorit ting i verden. Jeg vil bare bare eje alle ting i rødvinpocheret pære fuchsia for at være ærlig. Så for at gøre disse pærer, skal du bare skrælle nogle pærer, halvere dem, scoop ud de små frø og pose dem i en blanding af sød rødvin, kanel, appelsinsaft og appelsinskal. Hvis du ønskede at stoppe der og bare spise disse varme med nogle vanilleis, ville jeg ikke stoppe dig.

Okay så hurtig livsopdatering - mandag jeg starter kirurgisk rotation. Hvilket betyder, mandag er dagen søvn dør, og denne blog bliver mest ignoreret, vil holde op den to gange ugentlig postning med nogle gode prepping fremad, men ikke få for utålmodig Hvis jeg ikke svarer tilbage til højre væk! Jeg vil bare være på hospitalet, der tager navne og besparelser, ingen big deal. Bare for sjov. Ligesom, jeg vil være op til 5, skriver op på mine patientrapporter. MEN STADIG. Så meget som jeg har hørt, at det er hårdt, er jeg faktisk virkelig begejstret! Og så - overraskelse! Jeg skal til Paris! Jeg er super spændt på at dele alle de franske blog ting med jer snart. Men først må jeg overleve kirurgi.

Offentliggørelse: Jeg er en del af Amazon Associates-programmet, og der kan være affilierede links på denne side. Hvis du køber noget gennem min hjemmeside, vil jeg modtage en lille procentdel af overskuddet uden ekstra omkostninger for dig. Tak for at støtte min blog!

Ferie småkager, tærter og frugtkager . Ja, de alle har sukker til fælles, men de deler et andet træk: den pikant duft af bagning krydderi. Mærkeligt, bagning krydderi er blevet et fælles deskriptor for rødvin og nogle hvide. Hvad vin fagfolk mener, når de bruger det?

rødvine cant krav komplet herredømme over ferie aromaer. Oak-alderen hvide og nogle hvide sorter kan også udstråler en sæsonbestemt parfume. Wagner finder jul krydderi i Pinot Gris fra Alsace, samt Gewrztraminer.

Vil du bare se på det her? Dens lige så rig, tyk, mørk, og overbærende som du kan forestille dig. Fremstillet af livets mest vigtige ingredienser som fløde, chokolade, smør, sukker, og rød wineâ € ”denne ganache er så praktisk, alsidig og drømmende som almindelig chokolade ganache eller saltet karamel. Det kan bruges til alt.

En overraskende kendsgerning er, at stor vin ikke nødvendigvis gør god madlavning, især når det kommer til rødvin. Når du laver mad med røde vine, anbefaler vi, at du vælger en vin med lav til moderate tanniner og egetræsindflydelse. Undgå super grippy, høj tannin vine med masser af egetræsindflydelse, da disse vil få din skål til at udvikle en uønsket , bitter eftersmag. Ikke sikker på hvilke vine er bedst? Læn dig tilbage og lad os lede dig.

Glem ikke, at når det kommer til madlavning med vin af enhver art, vil du brænde af et flertal af, hvad der kan differentiere en dyr flaske fra en billigere. Når du vælger en flaske til at lave mad med, vil din dollar gå meget længere end det gør med at drikke vin. Når det er sagt, er der en ting som for billig. Undgå vine mærket som madlavning, da den dårlige kvalitet vil blive reflekteret i din færdige skål.

Som du slentre ned ad gangen i din vinbutik, indsnævre din søgning til Merlot, Cabernet Sauvignon og Red Blends sektion. En gang der, tænk økonomisk. Din flaske rød madlavning skal være mellem 3 og 15 en flaske. Der er virkelig ingen grund til at bruge mere, især fordi når du åbner det, har du omkring 48 timer at bruge det eller tabe det. Vin udløber på grund af oxidation i den tid. Ved at shoppe inden for dette lavere prispunkt vil du også sikre, at vinens stil ikke har for meget tannin eller eg. Store tanniner og vanillelignende eg er kvaliteter, der typisk findes i dyrere flasker vin, og selvom de laver store drikkever, er de ikke de bedste vine at lave mad med.

At være en pige, der kan lide at holde sig i form, kæmper jeg konstant med drikkevandets eller dessertens afgørelse. Fordi jeg vil have begge. Men for ofte vælger jeg en over den anden i et forsøg på ikke at overbygge. ight, piger? Du ved hvad jeg taler om!

Hvorfor så godt? Nå, selvfølgelig fordi rødvin. Men desuden skærer denne røde vinbrune opskrift tilbage på smøret til fordel for ekstra chokolade. Chokoladen fungerer som et fedt i opskriften, samtidig med at der leverer den chokoladesag, hvilket resulterer i en alvorligt rig brownie.

Sidste, brunt sukker er et must. Det tilføjer en vidunderlig varme, som du bare ikke får med granuleret sukker. Jeg bruger næsten udelukkende brunt sukker i mine brownie opskrifter, og foreslår, at du gør Toouy under den 1: 1.

Brug usalted buttertypisk, jeg foretrækker at bruge usaltet smør i mine brownies, fordi jeg kan lide at styre mængden af ​​salt, der går ind i dem. Jeg tilføjer altid en knivspids salt for at tegne den rige kakao smag, men tilsætning af en knivspids salt på toppen af ​​saltet smør er lidt for meget, du ved det?

Brug stuetemperatur ingrediensers, du sætter brownies i ovnen, vil du have, at de begynder at lave mad med det samme. Hvis du bruger kølet æg og smør, skal brownies først opvarme i ovnen og derefter kokken, hvilket vil resultere i en ujævn bage.

Brug en god kvalitet Red Wineyou behøver ikke at købe den dyreste vin i butikken, men noget bedre end en to buck chuck er et godt opkald. Husk: Jo bedre ingredienserne, desto bedre vil disse røde vinbrune smag!

Bag, indtil det for det meste kogte, du vil bage disse brownies, indtil de fleste er kogte, men ikke hele vejen udført. For at teste dette skal du holde en kniv i midten af ​​panden; Hvis det kommer ud mest rent, tag brownies ud. De vil fortsætte med at lave mad i den varme pande og vil lukke op at være super fudgy og fugtig.

Chokolade trøfler og rødvin er en fælles parring til dessert og er altid et godt udgangspunkt. Disse trøfler lavet med rødvin er en naturlig progression af standard go-to boks af trøfler. Han opskrift under opfordringer til støvning af trøflerne i kakaopulver Buti Alsothink, de være lækre med et drys af hjemmelavet rødvin havsalt i stedet.

Nu kan dette se kompliceret, vi tror, ​​at forfatteren opsummerer denne dessert op perfekt; sig, at du har en middagsselskab, og du bringer denne hvalp ud til dessert. Det ser imponerende ud, og som du virkelig ved, hvad du gør, men hvis du kan slå æg i en mixer, rør lidt sukker og kirsebær sammen med vin i en gryde, og pisk lidt fløde til toppen af ​​det hele kan du lave denne dessert.

Men klart er den røde vin Cherry Compote stjernen på showet, og kunne let oversættes til en sauce for nogle vaniljebønneis, eller at dråbe over en frisk batch af brownies eller blondiner. Jeg mener, hvem elsker ikke kirsebær sauce på enhver dessert, med eller uden rødvin?
Nyankomne

The Best 10 Honduran nær Bullock Texas State History Museum i Austin, TX Yelp

The Best 10 Honduran nær Bullock Texas State History Museum i Austin, TX Yelp

Oversættelser i forbindelse med Baleada i PortugoesEnglish fra Reverso kontekst Gabrielle Giffords, Foi Baleada Na Cabea.

Honduran Tortilla Opskrift Download YouTube Videoer MP3 og MP4

Honduran Tortilla Opskrift Download YouTube Videoer MP3 og MP4

Baleadas Hondurenas Opskrifter med ingredienser, Ernæring, Instruktioner og relaterede opskrifter

Kontekstuel oversættelse af Baleada til engelsk. Human oversættelser med eksempler BALEADA.

Kontekstuel oversættelse af Baleada til engelsk. Human oversættelser med eksempler BALEADA.

Kontekstuel oversættelse af Baleada til engelsk. Human oversættelser med eksempler BALEADA.

Leder du efter madleveringsmenu fra OH My Taco Authentic Mexican Tacos Everclate Anggrek Bestil nu og få det leveret til din dørtrin med Grafood.

Leder du efter madleveringsmenu fra OH My Taco Authentic Mexican Tacos Everclate Anggrek Bestil nu og få det leveret til din dørtrin med Grafood.

Leder du efter madleveringsmenu fra OH My Taco Authentic Mexican Tacos Everclate Anggrek Bestil nu og få det leveret til din dørtrin med Grafood.

Baleadas EXPRESS, San Pedro Sula Menu Priser anmeldelser Restaurant Tripadvisor

Baleadas EXPRESS, San Pedro Sula Menu Priser anmeldelser Restaurant Tripadvisor

Den enkle endnu lækre honduranske baleada er en klassisk mad lavet i hjem og ved gadesælgere. En tyk mel tortilla er fyldt med ...

Balkanstyle Moussaka

Balkanstyle Moussaka

Moussaka med kød og kartofler, Balkan stil opskrift Prøv denne Moussaka med kød og kartofler, Balkan stil opskrift, eller bidrage til din egen.

Syltede Roer Brug Bejdsning Spice

Syltede Roer Brug Bejdsning Spice

Gem denne Spicy syltede rødbeder opskrift og mere fra Ball Blå Bog Guide til Bevarelse til din egen online indsamling på EatYourBooks. om.

Soltørrede tomat balsamico kylling Skinny Alfredo The Balancing Act

Soltørrede tomat balsamico kylling Skinny Alfredo The Balancing Act

Denne craveworthy Balsamico svamp Ravioli Alfredo tager ravioli til det næste niveau ved at tilføje flavorful balsamico svampe og cremet hjemmelavet Alfredo sauce

Nyankomne

Denne balsamiske sød løg syltetøj vil være din yndlings sweetandsavory spredning. Det parrer vidunderligt med ost og krakkere eller på toppen af ​​kød, fisk eller tofu

Lær mere

Ofte set

Balsamico Svinemørbrad opskrift

Balsamico Svinemørbrad opskrift

Crock Pot Brown Sugar Balsamico Glaseret Svinemørbrad

Ikke-understøttet browser

Ikke-understøttet browser

For en særlig middag skal du servere svinekød med stegt, smadret kartofler og sprøde shards af prosciutto.

Balsamic glasur Ristede Druer med Lemony Ricotta Fort Myers Olivenolie og Balsamics

Balsamic glasur Ristede Druer med Lemony Ricotta Fort Myers Olivenolie og Balsamics

Patrick Decker forbereder en nem kotelet opskrift på under 30 minutter med et par standard ingredienser fra spisekammer.

Balsamico ristede grøntsager foretage en nem og utroligt flavorful side parabol. Brug veggies foreslået eller mikse og matche dine egne og rense dit spisekammer.

Balsamico ristede grøntsager foretage en nem og utroligt flavorful side parabol. Brug veggies foreslået eller mikse og matche dine egne og rense dit spisekammer.

Balsamico ristede grøntsager foretage en nem og utroligt flavorful side parabol. Brug veggies foreslået eller mikse og matche dine egne og rense dit spisekammer.

Citron, rosmarin og balsamisk grillet kylling lår

Citron, rosmarin og balsamisk grillet kylling lår

Dette er værd at lade det marinere

Balsamico Rosemary Svinemørbrad

Balsamico Rosemary Svinemørbrad

Balsamico Rosemary Svinemørbrad

Im ikke sikker på, hvordan man kan finde dette på hjemmesiden, hvis der er nogen opskrifter, men nogen der har en god blanding til dypning med italiensk brød Brødet ...

Im ikke sikker på, hvordan man kan finde dette på hjemmesiden, hvis der er nogen opskrifter, men nogen der har en god blanding til dypning med italiensk brød Brødet ...

Im ikke sikker på, hvordan man kan finde dette på hjemmesiden, hvis der er nogen opskrifter, men nogen der har en god blanding til dypning med italiensk brød Brødet ...

Olie Balsamic Vinegar Fakta

Olie Balsamic Vinegar Fakta

Olie Balsamic Vinegar Fakta

Agua del Da opskrift spiser i Food Dagbog af en by pige

Agua del Da opskrift spiser i Food Dagbog af en by pige

Top NC blogger, Food Dagbog af en by pige, har en lækker frugtagtig Agua del Da opskrift, en HEB copycat drink opskrift. Klik her nu for mere info

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.