Hvorfor kemiker butikker i Indien er tilbageholdende med at lager abort piller

Medicinsk abort narkotika er ikke tilgængelige på apoteker i Rajasthan, har en undersøgelse udgivet i august fundet. I Maharashtra, kun 1. medicinske butikker lagerføres disse piller, viste undersøgelse foretaget på tværs Bihar, Uttar Pradesh, Maharashtra og Rajasthan fra september 2022 og januar 2022.

Da han blev spurgt, hvorfor de ikke lagerfører medicinske metoder til abort, 69. farmaceuter citeret juridiske barrierer, sagde den undersøgelse foretaget af Pratigya, et netværk dedikeret til kvinders rettigheder og deres adgang til sikker abort pleje. Denne årsag blev citeret af 90. af de adspurgte i Maharashtra og 75. i Rajasthan.

Disse juridiske barrierer refererer til bekymringer om sex-selektive aborter, der sikrer fødslen af kun et drengebarn, en praksis almindelig i lande som Indien og Kina med en markant søn præference i familier. Men, som vi forklarer senere, denne frygt om medicinske metoder til abort misbrug bliver forlagt det kan ikke bruges til udvælgelse sex, fordi det er kun effektiv i begyndelsen af graviditeten, når ikke kan bestemmes fosteret køn.

Abort blev legaliseret i Indien næsten et halvt århundrede siden, men alligevel usikre aborter udføres i uhygiejniske forhold ved utrænede udbydere er den tredjestørste årsag til maternel død. Det anslås, at 56% af aborter i Indien er usikre, IndiaSpend rapporteret i 2022.

Mens 31. af farmaceuter fik at vide af narkotika myndigheder for at sælge dem på recept , 45 â € ”og så meget som 73. i Rajasthan â €”fik at vide, at ikke sælge eller beholde stoffet, fandt undersøgelsen. Halvtreds-seks procent apotekerne interviewet til undersøgelsen anses medicinske metoder til abort, der skal overreguleret forhold til andre Schedule H lægemidler. I Maharashtra, dette svar kom fra næsten alle â € ”91. â €”apotekere.

Antallet af detail drogister der rapporterede at blive uddannet på medicinske metoder til abort var lav 15% i Bihar og 9% i Uttar Pradesh, for eksempel. Op til 64.% rapporterede at få oplysninger om de stoffer fra brochurer og pjecer. Da han blev spurgt, kunne 35% af farmaceuter ikke huske navnet på de lægemidler, der anvendes til medicinsk abort. end halvdelen af detail kemikere mente, at abort medicin er ikke nyttig for kvinder.

Der var betydelige huller i bevidstheden om abort blandt farmaceuter 43% mente, at de er ulovlige i Indien på trods af sin legalisering gennem Medicinsk svangerskabsafbrydelse lov i 1971. I Rajasthan, op til 60.% mente abort er ulovligt.

Tre af fire, der lagerføres pillerne ikke var klar over, at abort er lovlig op til 20 ugers svangerskab. En højere andel af dem 40% anses for abort for at være lovlig kun op til 12 ugers svangerskab. Bevidsthed om denne detalje var den mindste i Uttar Pradesh ved 9.% selvom staten havde det højeste antal 66% af apotekere strømpe medicinske metoder til abort.

Mindre end en tredjedel 30% af farmaceuter var klar over, at de medicinske metoder til abort narkotika skal tages inden for den ni-ugers grænse. Ligesom mange detail kemikere misforstået denne periode at være syv uger.

Mindre end halvdelen af de adspurgte 45.% var i stand til at anbefale den rigtige dosering af medicinske metoder til abort piller til kunder, 29.% vidste intet om, hvordan det var at blive taget, og 43.%, når. Op til 80.% rapporterede, at de gav ingen oplysninger om bivirkninger forbundet med lægemidlet, og dette var til trods for, at 29.% af klienterne tilbage til at klage over bivirkninger. Til dem, der klagede , ni ud af 10 drogister foreslog at de konsultere en læge.

Ved køb, gjorde 63. af apotekere ikke spørge kunder om deres sidste menstruation â € ”nødvendig for beregningen af udtrykket af graviditeten. Fyrre-tre procent ikke spørge om varigheden af graviditeten, havde 54. ikke bede om en læger recept . I gennemsnit 60 af kunder, der kom til at købe pillerne var mænd.

Mifegest Tablet 1'ere skal tages regelmæssigt i dosis og varighed som anvist af lægen, helst med mad. Det ville være bedst at takeit på et fast tidspunkt hver dag. Det er en tablet og skal tages oralt med et glas vand. Du kan experiencenausea, livmoder kramper, opkastning, diarré, infektion efter abort, svimmelhed, og uterin blødning i nogle tilfælde. ost af disse bivirkninger af Mifegest Tablet 1s aftager med tiden. Men hvis din vaginale blødning ikke, kan du besøge lægen straks, og det kræver øjeblikkelig lægehjælp.

Du kan opleve svaghed, kvalme, livmoderkramper, opkastning, diarré, svimmelhed, infektion efter abort og livmoderblødning i nogle tilfælde. OST af disse bivirkninger af mifegest tablet 1's aftage med tiden. Men hvis din vaginale blødning ikke, kan du besøge lægen straks, og det kræver øjeblikkelig lægehjælp.

Narkotikasygdomsinteraktion: Navn skal tages med forsigtighed i folk, der har et blødende problem, Â bekræftet eller mistænkt ektopisk graviditet, hjerteproblemer, lever- eller nyresygdom, vaginal blødning.

Men hvad nu hvis du starter abortpilleren og derefter skifte mening? Du er ikke alene; Mange kvinder føler sig fortrydelse efter at have startet abortprocessen. Hvis du læser denne side, er det muligt, at du eller en person, du bryr sig om, undrer dig over, om virkningerne af abortionspilleren kan vendes. Det korte svar er, ja.

Jeg har ændret mig, hvad er mine næste trin?

Kan du vende virkningerne af abortpilleren? Hvis du kun har taget den første pille, Mifepristone kan du muligvis vende virkningerne af abortpilleren. Mifepristone virker ved at blokere det vitale progesteronhormon, der opretholder beklædningen af ​​din livmoder og gør det muligt for din krop at fortsætte din graviditet.

Aborts piller Reversalbehandling er mest effektiv, hvis du kan starte den inden for 24 timer efter at have taget den første abortpille. Imidlertid har graviditeter succesfuldt fortsat efter 72 timer at tage Mifepristone , så kom i kontakt med APR, selvom mere tid er gået.

Hvad sker der under abort-pillerens reverseringsproces?

Hvis ultralydet afslører, at din graviditet er levedygtig, og du vælger at fortsætte abortpillerens reverseringsproces, vil en læge eller sygeplejerske ordinere progesteron for dig. Du vil normalt tage progesteronen i en pilleform i munden, men nogle gange tages den vaginalt eller ved injektion .

Fungerer abort pille reverserende behandling?

Denne artikel trækker på abortpiller i amerikanske kvinders hænder: dristige handlinger for at imødekomme kvinders behov, en mødeapport udarbejdet af Public Health Institute, Ipas og National Womens Health Network med hjælp fra Prospective Health Technologies-projektet. Den fulde rapport er tilgængelig her.

Den fortsatte tilgængelighed af eksterne ressourcer er uden for NWHNS-kontrollen. Hvis det link, du leder efter, er brudt, kontakt os ATNWHNNWHN. rgto anmode om mere aktuelle citatoplysninger.
Nyankomne

Ost kiks Gennemgang af Abrams, Scotland Neck, NC Tripadvisor

Ost kiks Gennemgang af Abrams, Scotland Neck, NC Tripadvisor

Abrams ost kiks Se 28 anmeldelser fra rejsende, 4 oprigtige fotos og gode tilbud til Scotland Neck, NC, på Tripadvisor.

Absolut Grapefruit 750ml

Absolut Grapefruit 750ml

Absolut Vodka er det førende mærke af Premium vodka tilbyder den ægte smag af vodka i original eller dine foretrukne varianter fremstillet af naturlige ingredienser.

Absolut Grapefruit Vodka Ernæring Fakta

Absolut Grapefruit Vodka Ernæring Fakta

Absolut Grapefrugt Vodka er carbfree men bør indtages i moderate mængder på keto, fordi det er alkoholiker.

Hvor mange carbs er i absolut hindbær vodka

Hvor mange carbs er i absolut hindbær vodka

Pamplejho det er, hvad du vil tænke, når du møder vores nye mousserende grapefrugt Rosemary Vodka Soda. Vi tog den forfriskende smag af ...

Grapefrugt Vodka Cocktail Opskrifter

Grapefrugt Vodka Cocktail Opskrifter

Grapefrugt Vodka Cocktail Opskrifter

Absolut tilføjer til sin førende smag sortiment med den forfriskende nye Absolut vandmelon

Absolut tilføjer til sin førende smag sortiment med den forfriskende nye Absolut vandmelon

Den perfekte sommer smag, der skal nydes med venner eller den perfekte gave. Delicously glat og tilfredsstillende, med et naturligt forfriskende vandmelon smag. Prøv Absolut Wat

Absolut Vandmelon Den nye, naturligt forfriskende smag fra Absolut

Absolut Vandmelon Den nye, naturligt forfriskende smag fra Absolut

Blanding det op denne sommer med den NYE Absolut Vandmelon, det nyeste spændende post i Absoluts ikoniske linje af aromatiseret vodkasall omhyggeligt udformet

Den bedste autentiske Kylling Korma

Den bedste autentiske Kylling Korma

Sådan Fix for meget hvidløg Heres Sådan nedtone det

Nyankomne

Detaljer om Bijol Civil, farve og smag Achioteannato Ingen MSG, NET WG. 2 oz.

Lær mere

Ofte set

Achiote på engelsk oversættelse

Achiote på engelsk oversættelse

Alt om Achiote kender din Spice Annatto Bixa Orellana Lær om historie, bruger sundhedsmæssige fordele ved Annatto Spice og dens kilde Achiote Plant.

Annatto Oil Roucou, Achiote

Annatto Oil Roucou, Achiote

Denne nemme opskrift på Annatto Oil, som bruges til at smag mange Puerto Rica retter, kommer sammen på kun 40 minutter.

Sådan laver du Achiote Oil

Sådan laver du Achiote Oil

Denne essentielle latinamerikanske ingrediens bringer smukke Yelloworange Tint og subtile jordagtige smag til alle slags retter.

Achiote erstatning Home Cooking Achiote

Achiote erstatning Home Cooking Achiote

Hvis du ikke kan finde denne latinske ingrediens i butikken, skal du bruge denne nemme opskrift at lave din egen Standin krydderi blanding derhjemme.

Chicken Soup Spinat og hele hvede acini di Pepe opskrifter. ET.

Chicken Soup Spinat og hele hvede acini di Pepe opskrifter. ET.

Få og dele bedste opskrifter om opskrifter med acini De Pepe med videoer, madlavning tips og mad ideer fra stjernekokke, shows og eksperter.

Spinat æg drop suppe stock-motiv. Billede af suppe, middag 46350907

Spinat æg drop suppe stock-motiv. Billede af suppe, middag 46350907

En af mine favorit supper vokser op var italienske bryllup suppe. Jeg elsker de små kødboller og acini di pepe pasta i det. Det var den ultimative komfort mad. Det alsocame i en dåse. Lol.

Sådan gør Acorda, portugisisk Bread Soup

Sådan gør Acorda, portugisisk Bread Soup

En Opskrift på tomat og chorizo Acorda der indeholder chorizo

Omsorg for container squash plantning squash i potter

Omsorg for container squash plantning squash i potter

Sådan Grow Acorn Squash Backyard Havearbejde Blog, Backyard Haveing ​​Blog,

Trykkoger Simple Søde Acorn Squash Øjeblikkelig Pot

Trykkoger Simple Søde Acorn Squash Øjeblikkelig Pot

Den perfekte side parabol, denne søde agern squash kokke op i cirka 25 minutter ved hjælp af en elektrisk trykkoger.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.