For at hjælpe dig med at få mest muligt ud af dit køkken og bemyndige dig til at tage på ethvert måltid med tillid

For at hjælpe dig med at få mest muligt ud af dit køkken og give dig mulighed for at tage et måltid med tillid, afrundede vi alle de ting, dit køkken skal have. Hvorfor? Fordi voksening er svært, og vi er alle i dette sammen!

Mens du strømmer et nyt køkken eller forfriskende dit eget arsenal af gadgets, er en kolander ofte den mest glemte genstand. Det tjener en række formål, der er lignede og drænet mad som pasta, grøntsager og frugter. Denne er BPA-fri og kollapser til nem opbevaring, når du ikke bruger den.

Hvis du bor i dit eget hus eller lejlighed, har du brug for et sæt holdbare knivest, der vil skære igennem kød, frugt og grøntsager. Dette sæt har overlegen højkulstof rustfrit stålklinger til præcision og nøjagtighed, plus en levetidsgaranti.

Sig det med os, investere i kvalitet køkkengrej! Lavet i nye 7-delt non-stick-sæt har en 8-quart stock pot, 4-Quart Sautà © PAN, 4-Quart-kasserolle og en 10 stegepande. Alle er lavet med et dobbeltlag af højtydende PTFE og mærkets prisvindende rustfri klædt konstruktion!

Rubbermaid Brilliance Pantry Organisation Mad Opbevaringsbeholdere med lufttæt låg-sæt af

James Bond Star Daniel Craig modtog en masse backlash, da de blev kastet som 007, blev kaldt grim og uncharismatisk af nogle fans. Den ingen tid til at dø stjerne har nu afsløret sine ødelæggende følelser tidligt, og hvordan en chance Encounter med Steven Spielberg hjalp ham med at overbevise ham om at tage på Casino Royale. .

I dag på Amazon, spar 58 procent på et andet generation Echo Show 5 bundtet med et blink mini sikkerhedskamera. Derudover kan du også finde tilbud på topkvalitetsartikler som et 23andme Health and Ancestry DNA Testing Kit, nu markeret ned 70 og et sæt af tre håndklæder fra amerikansk blødt linned, der er 49 procent off. Du kan endda score den populære Civilization-Building Strategy Game Catan, nu 32 procent off. Tjek vores andre favorit tilbud nedenfor.

American Soft Linen Piece, Ægte Tyrkisk Bomuld Premium & Luksus Håndklæder Badeværelsessæt, Badhåndklæde x tommer, håndklæde x tommer og vaskeklud x tommer mørkegrå

Uanset om du graviterer mod dit køkken, fordi bagning er en af ​​dine hobbyer, eller du er simpelthen i rummet til prep måltider og prøv nye opskrifter på et tidspunkt, vil du ende med at bruge tid på at rydde op. Selvom de fleste retter, serveringsservice og bestik kan placeres i opvaskemaskinen, er der stadig en række stykker, der ikke er opvaskemaskine sikkert. Som følge heraf er en skålstativ et must-have i ethvert køkken. Men de kan ofte tage for meget plads, især hvis du bor i en lejlighed, så shoppere peger på dette over sinkens tørreholder som en stor løsning.

Med mere end 5.200 fem-stjernede ratings, er seropy over sink-tørringsstativet blevet udnævnt til en Amazonas valgprodukt. Alluren af ​​værktøjet er i sit navnâ € "rustfrit stålstativruller og sidder over din vask. På grund af placeringen forbliver dine bordplader klar til at bruge som et arbejdsområde under madlavning eller som et sted at gemme andre fornødenheder, som kogebøger.

Med begrænset modplads var jeg meget glad for at se dette produkt på Amazon, skrev en korrekturlæser. Stativet passer perfekt til min håndvask, og er robust nok til alle mine vaskede retter, lodret stablet. Stativet har ender, der sikrer, at der ikke er friktion eller skrabning, og løfter racket bare lidt, så resten af ​​stativet ikke rører vasken. Dette sikrer, at min rustfrit stålvask er godt beskyttet.

Racket dræner mine retter meget mere hygiejnisk end en plastik rack nogensinde kunne, fortsættes korrekturlæseren. Vand kan ikke indsamle som det gør med en plastafløb. Let at rengøre og se bedre ud end en konventionel skål afløb. Af denne grund foretrækker jeg dette produkt over en plastikafdrag, selvom jeg havde det ekstra diskplads.

Selvom det ikke er det sexiest køkkenapparat, er et skåltørringsstativ noget langt de fleste køkkener selv med en opvaskemaskine! kan drage fordel af. Sikker på, der er andre muligheder for dem, der gør en masse håndvask, som afløbsbrædder eller mikrofibermåtter, men en skålstativ hjælper med at holde alt adskilt, hvilket giver mulighed for bedre luftstrøm og dræning, som i sidste ende fremskynder tørretid, siger Carolyn Forte, Direktør af husholdningsapparater og rengøringsprodukter lab på Good Housekeeping Institute.

I gode housekeeping rengøring lab test, var denne skål rack en all-around vinder, fordi det var let at samle, robust, havde fremragende kapacitet og drænet godt fra to separate sider, siger forte.

Selvom der ikke er noget fancy om dette utilitarske valg, gør disse drænister jobbet. Vi bruger disse i vores gode husholdning rengøringslaboratorium vaskemiddel test for at holde alle vores beskidte retter, før vi vasker dem, siger forte. De er robuste, godt lavet, og kan gå i opvaskemaskinen for nem rengøring.

Hvis du arbejder i et lille køkken, vil du elske denne mulighed. Det foldes bekvemt for nem opbevaring, så du kan genvinde noget tabt tællerplads, så snart dine retter er tørret. På trods af dets størrelse er det fuldt funktionelt, holder op til 12 plates med plads til sparefor skåle, madlavningsværktøjer og meget mere.

Draentbrættet udvides fra en blot 18. inches til en rigelig 29. inches, så du kan spare plads på daglig basis, men stadig har plads til plads til store ting som potter og pander, når du virkelig har brug for det. t kommer også komplet med A-aftagelige stemware rackfor hængende delikate vinglas.

Et andet klogt valg for små rum, da dette kompakte tørrestativ har et lavprofilat, der ikke er nemt i dit køkkenvask. Det er let tilpasses, også â € "Hvis du har brug for mere plads til større potter og pander, skal du midlertidigt fjerne redskabsindehaveren.

Du behøver ikke bekymre dig om at tage op tællerplads eller dræning med dette valg, da det passer tæt på toppen af ​​din vask. Når det ikke er i brug til tørringsretter, ruller den op for nem opbevaring eller kan bruges som en trivet til at beskytte bordplader fra varme gryder og pander eller gryderetter, siger forte.

Så meget som vi elsker bekvemmeligheden, er der flere ting, vi ved bedre end at rengøre i opvaskemaskinen. Delikate vinglas, træskærebrædder, og vores knivskarpe kokke knive er alle modtagelige for slibende rengøringsmiddel, kraftigt vandtryk og intens varme.

Udryet består af både en aftagelig skålstativbakke og superabsorberende mikrofibertørmåtte, således at skåle lufttørre hurtigt uden at efterlade pytter på bordpladen. Den 24-by-18-tommer måts er stor nok til selv din højeste hollandske ovn, mens den lavprofilerede bakke glider midt, side eller helt væk fra måtten for at rumme alle dine skills, spatler, bestik og Glasvarer .

Værktøjet er en af ​​Amazons bedst sælgende skålholdere, med en 4. -Star rating og næsten 2.000 anmeldelser. Brugere ros Udry for, hvor hurtigt det absorberer vand, såvel som dets styrke og alsidighed.

Og bedst af alt koster Udry kun 11. Så hvis du er klar til en utrolig overkommelig måde at tage sig af dine yndlings køkkenværdier uden rod, gå til Amazon for at få de kloge værktøjsbutikkerne kærlighed.

Koldt vejr opfordrer ofte til rigelige varme brusere og bade sammen med fluffy håndklæder, der holder dig varm det andet, du træder ud af karret. Dem, der søger at give deres badeværelse en opgradering, bør overveje den luksuriøse Turquaz 8-delt tyrkisk bomuldsbadehåndklæde sæt, som i øjeblikket er halvt af Amazon, hvilket giver prisen til kun $ 20.

De mellemvægtsbadhåndklæder er spundet fra tyrkisk bomuld, Oversættelse til et blødt, plys og absorberende materiale, der ikke vil stive eller hærde over tid. Takket være denne type bomuld rapporterer Amazon-kunder, at håndklæderne tørre hurtigere, så du vil ikke blive efterladt med fugtige håndklæder, der er tilbøjelige til at skubbe eller lugt, der hænger på badeværelset.

Sættet indeholder to badehåndklæder, der måler 27 ved 54 inches, to håndklæder og fire vaskeklude, og hver har holdbare søm, der forhindrer dem i at sprøjte over tid. Når det er på tide at rense håndklæderne, skal du blot kaste dem i maskinen og tørre tørre. Faktisk vil disse håndklæder faktisk blødgøre med hver vask, hvilket efterlader dig med ultra-bløde håndklæder hele tiden.

Dette sæt håndklæder er blevet mine 'fancy håndklæder', en anden femstjernet korrekturlæser delte. Alle ønsker at vide om dem, når de kommer igen og se dem i mit badeværelse. De er så bløde og hyggelige. I modsætning til andre håndklæder, disse rent faktisk absorbere og tørre dig ud, uden at føle sig som papirservietter. Du kan ærligt ikke slå prisen for disse håndklæder til den kvalitet, du får; værdien er helt utroligt!

Disse er de bedste håndklæder jeg har købt i år, en sidste kunde sværmet. Disse håndklæder er endnu mere fluffy, efter at du har vasket og tørret dem i vaskemaskinen og tørretumbleren, uden at skubbe eller unraveling under vaskemaskine og tørretumbler. Disse er fem-stjernede hotelkvalitet håndklæder og er perfekte til spa.

Har du brug for en ny skålstativ til at sprænge dit køkken? Disse valg vil strømline dine retter på deres rejse for at blive tør â € "og forhindre fugt og vand spilder i dette hjørne af dit rum. Enhver af disse skåledragere hjælper med at skabe mere plads i din vaskopsætning, så du behøver ikke forsinke, når det kommer til at rydde op efter middagstid.

Der er ikke noget værre end en skålstativ, der ikke har stabilitet du har brug for eller det rum, du har brug for, hvilket betyder, at dine retter glider overalt, eller du skal gøre din vask op i to belastninger. Lad os ikke glemme skarpe knive eller tunge gryder og pander, som du vil forlade for at tørre også, da det er vigtigt, at du er beroliget , at intet kommer til at glide ud af sted.

Investering i en ny skålstativ behøver heller ikke at være en stor udgift, selv om der er flere deluxe muligheder, som du måske vil strække sig til, hvis de funktioner, de har, er vigtige for dig. Der omfatter multi-leveled racks, lågholdere og bestik cubbies, der går den ekstra mile under tørringsprocessen. Hvis du søger at udjævne din opvaskemiddel fuldstændigt, hvorfor ikke investere i en af ​​de bedste opvaskemaskiner, med visse modeller, der har super avancerede tørringsindstillinger. At sige, at du stadig har brug for en skålstativ til at tørre nogen af ​​de få ting, du ejer, der ikke er opvaskemaskine-sikker, så hvad venter du på

Microfiber Mats først og fremmest skal være absorberende, da de ikke tillader vand at dræne ud i en vask. Hvis vandet ikke absorberes, bliver skålene tilbage til at sidde i vandet, og bordpladen under måtten bliver efterladt, hvilket gør tørringsprocessen meget længere. ST Inc. Microfiber Dish Drying Mat, 16Ã-18-tommer er et godt valg, da det er i stand til at holde fire gange dens vægt i vand.

Sørg for, at måtten selv også er i stand til fuldt ud at tørre rettidigt i mellem vaskninger. Den Bellemain Microfiber Dish Drying Mat, 2418-tommer bruger en innovativ Honeycomb Microfiber Structure til Quicken tørretid. Andre hurtigtørrende måtter leveres med en anden mat til brug, mens den første mat bliver rengjort i vaskemaskinen.

Kend nogen, der refererer til sig selv som en kaffe eller te aficionado ? Der er en specielt designet ske til at hjælpe med at røre de drikkevarer, der også ikke vil glide ned inde i kruset. Hvem vidste, at der var en simpel, men klog løsning på et af de mest almindelige problemer med at forlade din omrøringsked i et krus? Gør du eller en person, du kender til at forberede deres mad til ugen? Der er et sæt madopbevaringsbeholdere, der er specielt designet til at passe ind i hinanden for pladsbesparende organisation.

Ringer alle bogelskere Dette LED nakke læselampe gør læsning i seng en nem og afslappende oplevelse uden at holde andre mennesker vågen. Lyset er utroligt let, så du føler dig næppe, mens du bruger det. Det har også flere indstillinger for lysets farve, såvel som lysstyrken, så du kan altid justere, hvor meget eller hvor lidt lys du har brug for. Tænd den til og fra ved blot at trykke på knappen på siden.
Nyankomne

Få drinks i til jul de bedste cocktail kit leverancer

Få drinks i til jul de bedste cocktail kit leverancer

Hvor du kan få fat i nogle fantastiske forblandede drikkevarer denne sæson

Se menuen Lounge til Yak Yeti Quality Drikkevarer på Walt Disney World Resort.

Se menuen Lounge til Yak Yeti Quality Drikkevarer på Walt Disney World Resort.

Se menuen Lounge til Yak Yeti Quality Drikkevarer på Walt Disney World Resort.

Star Wars Øjeblikkelig Pot Duo 8QT. Trykkoger, Chewbacca

Star Wars Øjeblikkelig Pot Duo 8QT. Trykkoger, Chewbacca

Den meget populære Øjeblikkelig Pot Duo Crisp 11in1 Electric 8 Qt. Trykkoger med Air Fryer Låg er til salg for kun 119. 9 reg. 199. 9 på Amazon Target lige nu

Spar op til 58 På en instant Pot, og din madlavning tid

Spar op til 58 På en instant Pot, og din madlavning tid

Best Buy tilbud og salg i januar 2022

Disney Mickey Mouse Instant pot tryk komfur

Disney Mickey Mouse Instant pot tryk komfur

Side ikke tilgængelig i din region

Ditalini Pasta Opskrifter

Ditalini Pasta Opskrifter

Cheesy Ditalini med blandede grønne er det perfekte lys frokost

Divas Can Kog Motiv, HD PNG download er gratis gennemsigtig PNG-billede. Hent og bruge det til din personlige eller ikke-kommercielle projekter.

Divas Can Kog Motiv, HD PNG download er gratis gennemsigtig PNG-billede. Hent og bruge det til din personlige eller ikke-kommercielle projekter.

Divas Can Kog Motiv, HD PNG download er gratis gennemsigtig PNG-billede. Hent og bruge det til din personlige eller ikke-kommercielle projekter.

Denne browser understøttes ikke længere.

Denne browser understøttes ikke længere.

Lær at lave tapioka perler til boble te. Uanset om du kan lide din boba sej, blød, Q eller virksomhed, lære at få det perfekte tekstur.

The Return of Nemesis Nate den Store

The Return of Nemesis Nate den Store

Ost grits er et dagligt syn på ethvert sydlige bord. Denne sydlige ost grits opskrift er hurtig, enkel og lækker. Serveres til morgenmad eller aftensmad.

Nyankomne

Divas kan tilberede Opskrifter Oxtail

Lær mere

Ofte set

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Gør din hvordan cupcake toppers med disse 12 nemme og søde DIY Cupcake Toppers tutorials Perfekt til fester, bryllup, baby brusere, gaver og flere

Hjemmelavet Cider Mulling Spice Mix

Hjemmelavet Cider Mulling Spice Mix

Hjemmelavede mulling krydderier vil fylde dit hus med en hyggelig duft. Enkel at gøre, DIY Mulling krydderier gør den perfekte ferie gave.

I går fremhævede jeg nogle fantastiske før og efter Spice Rack Makeovers, og det fik mig til at tænke på funktionelle Spice Racks til dit køkken. Så i dag

I går fremhævede jeg nogle fantastiske før og efter Spice Rack Makeovers, og det fik mig til at tænke på funktionelle Spice Racks til dit køkken. Så i dag

I går fremhævede jeg nogle fantastiske før og efter Spice Rack Makeovers, og det fik mig til at tænke på funktionelle Spice Racks til dit køkken. Så i dag

Land 6 Somalia.

Land 6 Somalia.

Læs vores guide til de ti bedste traditionelle lokale retter, som du absolut bør prøve i Djibouti.

Snack Pack Sour Patch Kids eksisterer, og de kommer i blå hindbær og redberry smag

Snack Pack Sour Patch Kids eksisterer, og de kommer i blå hindbær og redberry smag

Blå hindbær ægte opskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Er der nogen måde at gøre tomatsauce mindre sure

Er der nogen måde at gøre tomatsauce mindre sure

Er der nogen måde at gøre tomatsauce mindre sure

Hvordan man laver den bedste gooey smør kage nogensinde lavet

Hvordan man laver den bedste gooey smør kage nogensinde lavet

Pumpkin skakstænger vil være din gå til dessertbarer til Thanksgiving. Gooey og cremet med en dejlig skorpe perfekt til dem, der måske ikke kan lide græskarpai.

SoyFree Kylling kråse

SoyFree Kylling kråse

Dette er en detaljeret artikel om knogle bouillon og dens sundhedsmæssige fordele. Bone bouillon er bestand lavet af dyreknogler, og er høj i mange næringsstoffer.

Chokolade skumfidus bark

Chokolade skumfidus bark

Pisk op disse Spiselige Chokolade Marshmallow dreidels til en festlig, kidfriendly godbidder

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.