Denne Miso Black COD-opskrift kræver kun fire ingredienser, men du skal marinere det i mindst 2 dage for maksimal smag. Det er helt værd

Og det er ikke for sent at stemme for mit lam Recepenhere ! Kom ned til ledningen, med kun et par dage tilbage til afstemning. Hvis du ikke har stemt endnu, skal du stoppe med. Nej Registrering Eller alt nødvendigvis â € "JustClick og stemme! Hav en god dag!

Min Alaskan Fish Del sendte en kasse med sort torsk, som også er kendt som sabelfisk. Ikke rigtig sikker på hvad jeg skal gøre med det, denne opskrift kom til at tænke på og heldige for mig, kassen kom med et opskriftskort!

I en lille kasserolle over medium varme kombinerer Sake, Mirin, Miso Pasta og Sugar. Bringe til en simmer og pisk til opløst. Fjern kassere fra varmen og lad afkøle til stuetemperatur. Det gør jeg om morgenen, så der er nok tid til at marinere fisken.

Miso-marineret bag torsk er en signatur skål af japansk kok nobu matsuhisa, hvis udsøgte køkken har vundet ham Accolades i årevis og hjalp med at opbygge et restaurant imperium, der nu spænder over kloden fra NYC til Tokyo, Australien, Dubai, Moskva og London. Sort torsk, også kendt som sablefish, er ikke faktisk en torsk overhovedet, men har en lignende smag og udseende af torsk. Fugtigt og delikat med sødt blødt kød, sort torsk er kendt for at have endnu højere niveauer af sunde omega-3 fedtsyrer end laks. Der er mange måder at forberede sort torsk, men det er almindeligt forberedt med miso, en fermenteret sojabønnepasta, som bruges som marinade eller en glasur på fisken, før de bliver bagt.

Nobu's Fabulous Miso-baserede marinade producerer spektakulære resultater med fedtholdige eller olieagtige fisk som laks, havabbor, gul hale og tunger samt kylling, svinekød og oksekød, men bedst af alt sort torsk. En gammel japansk metode til smagsfisk, Saikyozuke helbreder kødet lidt og gennemsyrer det med en delikat smag, og grillen karameliserer og glaser overfladen, hvilket efterlader fisken vidunderligt saftigt.

Miso, en fermenteret pasta lavet af sojabønner og ris, byg, hvede eller rug, anvendes i japansk og sydøstasiatisk køkken og giver en dybt savory, rig intensitet til enhver skål, der er kogt med det, fra klassisk Miso suppe til marineret og grillet fisk, fugle eller grøntsager. Hans japanske metode til forberedelse af fisk har eksisteret i århundreder, men blev trendy efter superstar chef nobu gjort det berømt. Først blev forelsket i Miso-MarinateBlack Cod for år siden på Nami i Toronto.

Peter, en dejlig japansk Gentleman , er mesteren af ​​Nami's Robata Grill, hvor han serverer lavede grillet skaldyr, grøntsager og kød til dedikerede kunder. Hans miso-marinerede sorte torsk er det bedste, jeg nogensinde har smagt, med fast, tykt pinky-hvidt kød, der er så blødt og rige som en godt marmoreret bøf. Selv huden er lækker, der er blevet forvandlet af den søde, røgfyldte miso glasur. Ønsker at reproducere Peters Succulent Black Cod Home, jeg bruger Nobu's Classic opskrift med lækre resultater hver gang!

Forvarm ovnen til 400F. Forvarm en grill eller slagtekylling. Tør let af overskydende miso klæbe til fileterne, men skyll det ikke af. Placer fisken på grillen eller i en slagtekylling, og grill eller broil, indtil fiskens overflade bliver brun. Derefter bage i 10 til 15 minutter.

På Nami springer Peter Spears den sorte torsk med 2 fine spyd og suspenderer den over en åben grill, og vender derefter fisken og telt den med aluminiumsfolie, indtil den er færdig. Inspireret af hans metode, ilike for at grille fishon en forvarmet grill, og kog det, indtil overfladen af ​​fisken karameliserer pænt, bliver gyldenbrune og kød bliver flakey. Det virker lækkert godt, men broiling fisken holder kødet mere intakt og giver en strammere præsentation. Begge smag fantastisk!

Reducer til en lav varme og tilsæt miso pastaen, blanding med en træske. Når MISO har opløst fuldstændigt, stiger til en høj varme og tilsæt sukkeret, omrør konstant for at sikre, at bunden af ​​PAN ikke brænder. Fjern fra varmen, når sukkeret er fuldt opløst. Afkøles til stuetemperatur. Sæt til side kop sauce til servering næste dag, brug resten som marinade.

At lave fisk: Forvarm ovn til 400F. Varm en ovnsikker stegepande over høj varme på komfuret. Tør let af overskydende miso klæber til fileterne, men skyll det ikke af. Film panden med en lille olie, og sæt derefter fiskens hud-op på panden og kog indtil bunden af ​​fiskene brune og sorte i pletter, ca. 3 minutter. Flip og fortsæt madlavning, indtil den anden side er brunet, 2 til 3 minutter. Overfør til ovnen og bages i 5 til 10 minutter, indtil fisken er uigennemsigtig og flager nemt.

Flaky, buttery, og lidt sød men rig på Umami smag, Saikyo Miso-marineret sort torsk er en klassisk japansk skål. Ved første øjekast, det er let at antage, at det tager en masse færdighed at forberede, at det trods alt synonymt med Nobu, den japanske fine dining restaurant, hvis kok, Nobu Matsuhisa, hjalp med at popularisere skålen i U.. Men i virkeligheden kan selv de mest uerfarne af kokke nemt forberede det hjemme. Alt du behøver er et par pantry hæfteklammer, en smule tålmodighed, og selvfølgelig god saikyo miso.

Der er mange måder at lave mad med Saikyo Miso, som gør et fantastisk arbejde på udlån rig og kompleks smag til et hvilket som helst antal fødevarer. Tilsæt en skefuld for at røre frites og salatforbindelser, eller pisk en dollop i en sovs. Eller gør hvad jeg elsker at gøre, hvilket er at bruge det i en marinade for proteiner som kylling eller fisk. Som du vil se i Saikyo Miso Black COD-opskriften nedenfor, er det en teknik, der tilbyder masser af belønninger, især for en skål, der er værd at vente på.

Trin 4: Grill eller saut fisken. Hvis du er Sauteeing det, opvarm olien i en stegepande over medium høj varme og læg fisken i skårets hud side ned. Skru ned varmen til medium og kog i ca. 5 minutter, indtil huden er skarp, og drej og kog i yderligere 5 minutter, indtil fiskens centrum er uigennemsigtig. Hvis du griller fisken, skal du bruge en fiskekurv eller linje grillen med et stykke aluminiumsfolie for at forhindre, at fisken stikker. Grill fiskens hud side ned over medium-hot coals i 3 minutter, dækket. Drej derefter fisken og grill den i yderligere 2 til 3 minutter; begge sider bør brunes.

Vi elsker Miso Black Cod. Hver gang jeg går til en japansk restaurant, er dette standard skålen, vi bestiller. Mens du søger efter en opskrift online, er Nobus gentrewas klart den mest populære. Som altid krydser jeg Henviste Denne opskrift med flere andre for at se, om der var en signifikant forskel i andel af ingredienser og fremstillingsmetode, men det var temmelig enstemmigt . Alle opskrifter krævede mig at marinere denne fisk 2-3 dage på forhånd for at få den mest smag ud af det.

Nobu Matsuhisa er en japansk berømthedskokk og restauratør kendt for hans fusionskøkken blander traditionelle japanske retter med peruvianske ingredienser. Hans restauranter strækker sig over fem kontinenter, med over 40 steder over hele kloden og hans signatur skål er Miso Black Cod. e Senest offentliggjort denne opskrift i sin kogebog.

Da denne fisk er marineret i en marinade, der indeholder sukker, er det Carmelizes meget godt, når de er kogt. Resultatet er en crunchy og ekstremt flavourful hud, jeg kan bare spise dette i sig selv! Denne opskrift kræver, at du laver fisken i en pande, der let kan overgå fra komfuret til ovn, da det er afgørende for at sikre, at fisken er fuldt kogt igennem.

Drej varmen ned til lav og tilsæt miso pastaen, blanding med en træske. Når MISO har opløst helt, drej varmen op til høj igen og tilsæt sukkeret, omrør konstant med træskeden for at sikre, at bunden af ​​panden ikke brænder. Fjern fra varme, når sukkeret er fuldt opløst. Afkøles til stuetemperatur.

På den tid tager fisken på den salt, søde og salte smag. Når de er kogt, har sukkerene karamelisere filet en mørk, melasse-y ydre, mens interiøret udstråler en næsten nutty smag. Som en færdig skål, belyser den elegante og komplekse smag den lette at gøre det.
Nyankomne

Black Decker Quiet Blender med Cyclone Glass Jar Price i Tyrkiet PriserInfo TR

Black Decker Quiet Blender med Cyclone Glass Jar Price i Tyrkiet PriserInfo TR

Black Decker BLC10650MB Cyclone 10Speed ​​Blender med 48OUDE Glas krukke

Black Eyed Peas og Coconut Curry

Black Eyed Peas og Coconut Curry

Hvert år om denne tid, Vince Hayward, CEO og fjerdeheneration ejer af L.. Hayward Co., giver ud poser af røde bønner og grønne split ærter. Den 95Yearold Louisiana Company,

Blackeyed ærter med bacon

Blackeyed ærter med bacon

Bagt blackeyed ærter opskrift fra bedstemor kogebog af kitchenstede opskrifter.

Koldt, køligt vejr .... ot suppe, der opvarmer dig indefra ude. Fødevarer, der er godt for din krop og din sjæl. Det er den slags suppe, der er dagens funktion. Tør skålen ud med et stykke frisk brød, og du har en sund, trøstende middag, der er let nok til at trække ud på en weeknight.

Koldt, køligt vejr .... ot suppe, der opvarmer dig indefra ude. Fødevarer, der er godt for din krop og din sjæl. Det er den slags suppe, der er dagens funktion. Tør skålen ud med et stykke frisk brød, og du har en sund, trøstende middag, der er let nok til at trække ud på en weeknight.

Koldt, køligt vejr .... ot suppe, der opvarmer dig indefra ude. Fødevarer, der er godt for din krop og din sjæl. Det er den slags suppe, der er dagens funktion. Tør skålen ud med et stykke frisk brød, og du har en sund, trøstende middag, der er let nok til at trække ud på en weeknight.

Søde kartoffel blackeyed æresuppe

Søde kartoffel blackeyed æresuppe

Fantastiske Black Eyed Peas Curry Opskrift, der er fuld af aromatiske smagsstoffer, det er solidt, sundt og opvarmning med let at forberede ingredienser.

Ginisang Black Eyed Beans

Ginisang Black Eyed Beans

Prøv denne KBL opskrift og lad mig vide, hvad du synes. Dette er en opskrift på KBL eller Kadios, Baboy, på Langka. Det er en Ilonggo gryderet sammensat af svinekød, due ærter og umodne jackfruit. Hæld vand i en kogepotte første batch og tilsæt lidt salt. Tilføj svinekød hocks. Lad koge og lad dem simre i 5 minutter.

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Leder du efter de bedste kylling restauranter i McDonough, Georgien Vis vores seneste Menu her, herunder børn Menu, Familie Packs, Desserter, Salater Flere. Besøg Cowboy kylling i McDonough i dag eller bestil online

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Classic Southern Cheese Grits Gå med ethvert måltid fra morgenmad til aftensmad og er altid svaret på dilemmaet i hvilken side skål til at tjene.

Bemærk venligst, at Dailymotion ikke længere understøtter Internet Explorer.

Bemærk venligst, at Dailymotion ikke længere understøtter Internet Explorer.

Schwarzwald Gateau Black Forest Gteau og Schwarzwald Cake er de engelske navne til den tyske dessert Schwarzwlder Kirschtorte, bogstaveligt talt sort ...

Nyankomne

Log Masuk KE Facebook Facebook

Lær mere

Ofte set

Editors Picks Hvad køber Under Black Friday 2021

Editors Picks Hvad køber Under Black Friday 2021

Uanset om du elsker at være vært eller fancy selv en Kok, vi har alt hvad du behøver fra bestik til potter i vores køkken salg på Arnotts

Køkkengrej Set Black Friday 2021 Cyber Mandag tilbud

Køkkengrej Set Black Friday 2021 Cyber Mandag tilbud

Amazoner Black Friday event lancerer i dag, og vi fandt de 12 bedste tilbud på AllClad Gryder. Shop skillets, suppe gryder, grill og køkkentøj sæt til op til 44 off.

Feriesæsonen Tilbud på gryder og pander 2021

Feriesæsonen Tilbud på gryder og pander 2021

Grab gryder og pander Set Black Friday tilbud for at få en rabat på op til 40. Afrejse gryder og pander Set Black Friday salg 2021 nu.

Jeg elsker denne blå kulstof stegepande, og det er bare 55 lige nu

Jeg elsker denne blå kulstof stegepande, og det er bare 55 lige nu

Black Friday 2021 Deals Forskere på forbrugerposten er at finde den øverste tidlige Allclad-tilbud til Black Friday, featuring tilbyder tilbud på kobberkernepotter pander ...

Cold Brew Peach Black Tea Spritzer Ingen varme, Sugarfree

Cold Brew Peach Black Tea Spritzer Ingen varme, Sugarfree

Du kan lave en batch instant pot fersken iced te på kun 15 minutter, og det vil ikke opvarme dit køkken som det gør på komfuret.

Rishi Økologisk Peach Black Iced Tea Barista Underground

Rishi Økologisk Peach Black Iced Tea Barista Underground

Vi elsker en iste, at opdateres med et pop af smag, og thats hvad det dejligt frugtagtig, men ikke for frugtagtig smag af Økologisk Peach Black Iced te gør for os. Case indeholder Fireogtyve 1oz filterposer hver make 1 gallon te.

Meatloaf med sort peber sauce opskrift

Meatloaf med sort peber sauce opskrift

En HongKong stil sauce til din julemiddag, der vil holde dig at komme tilbage i sekunder og femtedele.

Let bøf og champignon stirfry uskrevne opskrifter

Let bøf og champignon stirfry uskrevne opskrifter

Med ømme svinekød og ris nudler, broccoli, champignon, rød peber og løg i en klæbrig peber sauce, er denne pork Stirfry en vinder.

Instant pot teriyaki kylling vinger tryk komfur kylling vinger opskrift fab hver dag

Instant pot teriyaki kylling vinger tryk komfur kylling vinger opskrift fab hver dag

Den bedste Teriyaki sauce kylling vinger opskrifter på yummly mandarin fersken sauce, dr peber glasur, jack daniels glasur

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.