Sådan tilberedes den perfekte jakke kartoffel

Kan du bage kartofler ved lavt temp?

Hvorfor er det almindeligt at salt det ydre af en bagt kartoffel? A: Kokkene begyndte at lave i år siden for at lade saltet at absorbere eller trække kartoffelens fugt under bagning, hvilket resulterer i en tør, fluffy kartoffel. De plejede at gøre noget lignende med prime ribben, undertiden bage det over rock salt.

Hvor lang tid bliver bagt kartofler varmt i folie?

Jakke kartofler er den ultimative vinter bekvemmelighed mad min beskedne vennekredse omfatter en dame, der blev sendt til skole med en indpakket i folie som en håndvarmer-cum-pakket frokost og en triathlete, der eschews pre-race Energibarre og pulvere elskede af hans kollega Konkurrenter til fordel for en simpel spud; lettere at åbne, tilsyneladende. De er populære hos alle fra hjertelige udendørs typer, der kan slå et lejrbål på mindre tid, end det tager mig til at slå en kamp, ​​til lørdagsbutikkerne kartoffelkurven, ofte mystificerende victorianske-tema, der er en armatur af mange bycentre på en lørdag eftermiddag.

Klædeksten til den perfekte jakke kartoffel ligger i navnet. Enhver gammel bagt kartoffel kan have et dejligt fluffy interiør, men det kræver ægte færdighed for at opnå den vidunderligt crunchy hud. Det er ikke noget, der kan forhastes, hvilket formodentlig er, hvorfor de fleste high-street kartofler er sådanne fugtige squibs: Dette er en behandler bedst kogt hjemme. En notat af forsigtighed, men fra det evigt nigel-slater: "En godbagt spud er lige så meget om held som god planlægning," advarer han. "Du kan følge alle reglerne og alligevel fødevarer undertiden gør sin egen ting. Nogle gange skal man bare krydse deres fingre." Sandt nok, men du kan i det mindste forbedre dine chancer ved at få reglerne ret til at starte med.

Der er i det mindste ingen debat om den bedste slags kartoffel til bagning, at Billowing, skylignende kød er den eksklusive bevarelse af de floury sorter, såsom Maris Piper eller King Edward. Nogle mennesker, herunder Nell McAndrew, regner det, det er det eneste du har brug for til en bagt kartoffel, så jeg giver det en hvirvel. Min floury kartoffel går ind i en 190ÂC ovn i 50 minutter, indtil det giver lidt, når jeg trykker på det med mine asbestfingre. Det er dog lidt af en skuffelse; Selvom indersiden er fluffy nok, så er huden, som minder mig kraftigt af et russet æble. Det er den sidste madlavning, jeg tager fra en glamour model.

Jeg bruger britisk rapeseedolie, da oliven syntes i modsætning til hele etos af skålen. Det er vanskeligere at opnå en jævn belægning med saltet end med en våd kartoffel, men når den bagt, har den en bedre farve til det som om det ikke havde en grad fordel af solsenge også. Resultaterne er dog bare de samme som Nigel's tilfredsstillende skarpe udenfor og fluffy inden for, så fordelene ved det ekstra fedt, for en gang syntes temmelig ubetydelig.

Modvilligt med at slippe af den fede ide, jeg forsøger også at baste en kartoffel med smeltet smør før og regelmæssigt under madlavning, som foreslået af plakater på madlavningsforummet, chowhound. OM, der tilbyder ænderfedt eller baconfedt som gode alternativer. Det er mere tidskrævende, da kartoffel kræver opmærksomhed hvert kvartal på en time, som ikke efterlader meget tid fri for nigel slaterens ide om at synke ind i et bad med en drink mens middag er madlavning, men jeg er imponeret over resultaterne a Hud så skarp det kunne retfærdigt beskrives som en skal, og et perfekt kogt interiør. Det eneste problem er, at det meste af saltet bliver slået af under basting.

Et andet tip fra fora er brining og givet hvad det gør for bacon, det er sikkert at sige, at jeg er ret interesseret. Den amerikanske tv-kok og selvformet "kulinarisk gangsta", Guy Fieri, giver en opskrift på "The Bomb Bakers", som kræver, at kartoflerne bliver gennemblødt i en opløsning af 1 delgruppe salt til 8 dele vand i mellem 2 og 7 timer.

Jeg gør en for minimum, og en for den maksimale tid, og rul derefter begge i mere salt som anvist, ignorerer antallet af offentlige sundhedsadvarsler Disse kartofler er overtræder. Jeg forventer, at de er flabby, efter så lang tid nedsænket i vand, men de er begge op til Nigels standard. Jeg kan ikke rigtig registrere nogen overførsel i smag til kødet i enten, og det er uklart, hvor meget af smagen er ned til brining processen, og hvor meget til saltens ydre skorpe, så jeg bager en tredjedel, brined i tre timer og derefter halvt rullet i salt. Halvdelen uden det ekstra salt har en pænere smag mere subtilt salt, men er mindre skarp, hvilket gør hele træningen meningsløs.

Endelig, hvad angår temperatur, er det nigel slater versus delia han regner med, at de skal koges mellem 200 og 230c, hun ved bedre. "Jeg plejede at sætte dem i en varm ovn," siger hun ", men jeg har lært gennem årene for at få crunchen, de har brug for lidt mindre varme og lidt længere madlavning."

3. Kog i omkring en time, så giv dem en klemning, kartoffel skal bare give, og huden skal være tydeligt skarp. Hvis ikke, skal du forlade dem i 10 minutter, og tjek igen, hvis du overcook dem, vil insiderne være tørre, så det er vigtigt at være årvågen.

Kan du lide din jakke kartofler øm og buttery, eller så skarp du kunne bryde en tand på dem? Er der nogen bedre påfyldning end ost og bønner? Og endelig har nogen nogensinde lykkedes en tilfredsstillende spud i et bål?

Favoritsamlinger giver dig mulighed for at organisere dit yndlings ATK-indhold. Bygger du en menu til en kommende fødselsdagsmiddag? Du kan holde disse opskrifter i en samling kaldet "Johns 50th Fødselsdag", for eksempel.

Spekulerer på, hvilke kartofler der skal bruges? Ærligt, enhver kartoffel type fungerer godt til bagning. Men der er nogle sorter, der er bedre end resten. Da dette er en videnskab alene, lad mig give dig et link til en stor artikel, der går over de grundlæggende kartoffelsestyper. Tjek artiklen her.

6. Når du laver ovnbagte kartofler, må du ikke prøve at følge nogle fastbelastningstid, som du finder i forskellige opskrifter. Hver ovn er anderledes, forskellige kartoffelsestyper tager forskellige tidspunkter for at bage. Mål for gyldenbrun farve og sprød udenfor i stedet. Husk, at kartoflerne i dette særlige tilfælde har været forkogt, så du ikke behøver at bekymre sig om indersiden, bare fokus på den ydre del. Når det er til dine smag, er du klar til at tjene.

Du ser, Anne har, skal - sige? Stærke synspunkter om mad, der er nogle gange i strid med konventionel visdom. Jeg lærer altid noget. Tag den nyeste lektion, hvordan man laver de bedste bagt kartofler. Der er en historie her, en mindeværdig.

Ja, tre timer! Familiekøkkenet har endda en særlig ovn, bare for bagning af kartofler til farfamilien. Hvor mange kartofler ville det være for en familie med seks børn? Nogle hurtige matematik, måske op til 68.000 bagt kartofler? Wow.

Bare gnid Idaho kartofler med olivenolie, og pop dem til en 350F ovn i op til tre timer. Det sværeste ved disse bagt kartofler? Ikke at snappe en fra ovnen omkring halvvejs gennem, når den bagt kartoffel aroma i hele huset begynder at friste.

Når de fulde tre timer er gået, grave i cremet-glat og nutty-smager kartoffelkød, der mashes med en gaffel lige inde i deres sprøde jakker. Og skindene? Åh min, skindene! De er stive og knækkede og helt lækre.

Med denne teknik afsluttes alle kartofler på samme tid, perfekt til smag sammenligninger. Det hjælper dig med at finde dit eget søde sted for timing. Det hjælper med at holde noter, det hjælper med at holde styr på, hvilke kartoffel der er, selvom du helt sikkert vil kunne fortælle, hvornår testen fuldender.

Nu for den rigtige test. Kom ud en kniv og skær i hver kartoffel. Bemærk forskellene i hudstrukturen, men vigtigst af alt, farven, duften og tekstur af kartoffelkødet. Nu smag, du vil måske sprøjte på et lille salt. Smør og creme anbefales efter de første få smag. Stor forskel, eh?

Leder du efter sunde nye måder at lave grøntsager på? En veggie venture er hjemsted for hundredvis af superorganiseret hurtig, nem og sunde vegetabilske opskrifter og det berømte asparges-til-cucchini alfabet af grøntsager. Deltag i "Veggie Evangelist" Alanna Kellogg for at udforske den spændende verden af ​​fælles og ikke-så-almindelige grøntsager, sæsonmæssige for hæfteklammer, salte til søde, salater til sider, supper til aftensmad, enkel til speciel.

Hvis der er en stivelse, der regulerer det amerikanske bord, er det kartoffel. De går med næsten enhver hovedret, og er det meget billede af alsidighed, som Master Samwise sætter det, kog dem, Mos Em, Stick dem i en gryderet. Hvis du har fulgt denne blog for længe, ​​ved du allerede om vores kærlighed til hot, gyldne, sprøde frites.

Kartofler kan opbevares i mørket i flere måneder, hvor deres smag intensiverer ; Langsom enzymvirkning genererer fedt, frugtagtig og blomstrende noter fra cellemembranlipider. Den ideelle opbevaringstemperatur er 4550 ° F / 710 ° C. Ved varmere temperaturer kan de spire eller forfalde, og i koldere temperaturer skifter deres metabolisme på en kompliceret måde, der resulterer i nedbrydning af nogle stivelser til sukkerarter.

Mealy vs Waxy Kartofler: Hvad er forskellen?

Voksagtige typer, men bærer mindre stivelse og kog op med en vådt tekstur. Deres nedre stivelsesindhold betyder også, at de holder deres form bedre, er færre stivelsesgranuler, der vil briste og udvide, kaste cellestykker her og yon. De er ideelle til gratins og gryde, men koger op som soggy fries og tunge kartoffelmos. Alligevel er de nogle af mine favoritter for mange applikationer .

Hvorfor ikke bare sætte målet for kogepunktet selv? Termodynamik. Jo tættere temperaturen på et objekt kommer til omgivelsestemperaturen, jo længere det tager at varme op. Varmeveksling sænker drastisk . Så madlavning helt til kogepunktet tacks på betydelig tid. Plus, stivelsesgelering er en endotermisk proces, så kartoflerne sutter faktisk varme ud af proberne, da stivelserne løsner og opgiver deres krystallinsk stat. Faktisk når kogepunktet er ikke let.

Hvad med de bagt kartofler? Hot ovne kan gå godt forbi kogepunktet af vand, uanset hvor du er, ikke? Højre, men bagning kartofler forbi kogetemperaturen opnår kun én ting: det koger faktisk vandet ud af kartoffel, der efterlader dig med en tættere, mindre fluffy, mindre appetitvækkende kartoffel at spise. Bagt kartofler smager bedst, når bagt op tæt på kogepunktet af vand, ligesom kogte kartoflerâ € ", hvilket gør det nemt at huske.

Selvom de tilhører en separat genus fra regelmæssige kartofler, garanterer søde kartofler en omtale her. Ligesom kartofler er søde kartofler også fyldt med hårde stivelser. Faktisk er de meget sværere at skære rå end kartofler. Men! De har også et enzym i deres celler, der gør disse stivelser til maltosea sukker sammensat af to glukose molekyler , der smager omkring en tredjedel som sød som bordsukker. Nogle racer af søde kartoffel vil blive så meget som 75% af deres stivelse i maltose, hvis det gives chancen!
Nyankomne

Bagt græskar budding

Bagt græskar budding

På blot 148 kalorier per portion, dette lys og saftig græskar budding er et godt alternativ til græskar pie. Bagning puddings i varmt vand kaldes en bainmarie holder ægget fra koagulerende og sikrer, at desserten bliver Silken i tekstur.

SlowBaked Quince med honning og cognac

SlowBaked Quince med honning og cognac

Dette grøntsager og frugt side parabol gør en lækker akkompagnement til vores premierminister ribben Roast.

Bagt Rainbow Trout Fillet

Bagt Rainbow Trout Fillet

Golden Potato skiver og herbed fisk er det perfekte match. Prøv denne Baked Rainbow Trout Fileets opskrift, og se middag komme sammen i under en time.

Bagt Ramen Noodle opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Bagt Ramen Noodle opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Bagt Ramen Noodle opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Hindbær hvid chokolade ostekage pie

Hindbær hvid chokolade ostekage pie

Hvis du aldrig har prøvet en bagt ostekage, så er det opskriften for dig, det er så simpelt og lækkert, at det måske er vores bedste bagt ostekage endnu

Rødfisk på Half Shell

Rødfisk på Half Shell

Find og dele hverdagen Rødfisk på halv shell opskrift. Opdag opskrifter, kokke, videoer og HowTos baseret på den mad, du elsker.

Bagt Rødfisk med citron Smør Sauce Opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Bagt Rødfisk med citron Smør Sauce Opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Find og dele hverdagen ovnbagte Rødfisk opskrift. Opdag opskrifter, kokke, videoer og HowTos baseret på den mad, du elsker.

Bagte VegetableStuffed Arancini Rice Balls

Bagte VegetableStuffed Arancini Rice Balls

Arancini bolde opskrift lavet med koriander, parmesan og cheddar ost. Bagt ris bolde serveret med cremet avocado koriander dip.

Bagt Pasta Florentine Loriana Shea Cooks

Bagt Pasta Florentine Loriana Shea Cooks

Mary McDougall tjener denne bagt pasta skål. Hun kan lide at sæson den med lidt varm sauce til ekstra spark.

Nyankomne

Bagt Rockfish Recept Nutrition Beregning

Lær mere

Ofte set

Rockfish er en sund, alimentær hvid fisk kendt for en dyb, nutty smag med en snigende behagelighed. Kun en fisk Taenia er høj i protein, vitamin A,

Rockfish er en sund, alimentær hvid fisk kendt for en dyb, nutty smag med en snigende behagelighed. Kun en fisk Taenia er høj i protein, vitamin A,

Rockfish er en sund, alimentær hvid fisk kendt for en dyb, nutty smag med en snigende behagelighed. Kun en fisk Taenia er høj i protein, vitamin A,

Parmesan Crusted Rockfish opskrift Ernæring Beregning

Parmesan Crusted Rockfish opskrift Ernæring Beregning

Grillet fisk er et stort måltid som helst, men det tager nogle indsats for at holde det fra overcooking eller stikning. En belægning af en lille mayonnaise på fisken gør det nemt at få det helt rigtige.

Kinesisk ovn dampet fisk

Kinesisk ovn dampet fisk

Den er udformet. I Food Drinks kategori. Et element fra World of Warcraft Cataclysm. Altid up to date med den nyeste patch 9.. .

Find og dele hverdagen Bagt Rum Balls opskrift. Opdag opskrifter, kokke, videoer og HowTos baseret på den mad, du elsker.

Find og dele hverdagen Bagt Rum Balls opskrift. Opdag opskrifter, kokke, videoer og HowTos baseret på den mad, du elsker.

Find og dele hverdagen Bagt Rum Balls opskrift. Opdag opskrifter, kokke, videoer og HowTos baseret på den mad, du elsker.

Lipton Onion Soup Salisbury Steak Opskrift

Lipton Onion Soup Salisbury Steak Opskrift

Serveret med mosede kartofler og sovs, der er ikke noget, der siger komfort mad og hjem madlavning som en lækker Salisbury Steak opskrift. Kommer fra Tina på Mommys Kitchen, gammeldags Salisbury Steak er ligesom den slags MA plejede at lave.

Ovn Bagt Salisbury Steak opskrift med svampe med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Ovn Bagt Salisbury Steak opskrift med svampe med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Hvis du elsker Salisbury Steak, derefter give denne enkle 30 minutter hjemmelavet Salisbury Steak gryderet opskrift en chance. Nem, lækker og perfekt aften måltid

Bagt friske laksekager

Bagt friske laksekager

Crispy laks patties lavet med en håndfuld enkle ingredienser, på under 30 minutter er disse patties fulde af lyse citron og frisk dill.

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Flot serveret varmt eller koldt, denne fødekilde laks gør en bedøvelse endnu stressfree omdrejningspunktet for en frokostbuffet, fra BBC Good Food.

Laks Brændt Vegetabilske Salad

Laks Brændt Vegetabilske Salad

Toss ristede grøntsager og laks med en flavorpacked vinaigrette at tjene på toppen af greens for en solid middag salat. For et twist, tilføje en fødekilde eller stegt æg på toppen. Serveres med ristet fuldkorn baguette og et glas Riesling.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.