Forfriskende Frosne Bloody Marys

Den Bloody Mary er et tomt lærred slags for drikkevarer. Det er hovedsageligt lavet af tomatjuice, vodka, Worcestershire sauce, hot sauce, og krydderier. Der er ingen konkrete målinger - ingen grund til at bruge jigger. Bare smide i de grundlæggende ingredienser, der gør det til en Bloody Mary og eksperimentere på pynt og andre ingredienser til at gøre det unikt. Dette er det bedste ved Bloody Mary - ingen regler. Nå, bortset fra at du undgå det som en drink om aftenen. Den løgnehistorie kan gøre underværker for din fordøjelse. Du ved, hvad vi mener.

Den Bloody Mary er en serendipitous opskrift populært kendt for at være skabt af Fernand PETIOT fra tomatsaft og vodka i 1920'erne. Denne drik er inspireret af de russiske immigranter i Paris, der er nødvendige for nogle drikke, der ville en eller anden måde binde dem til deres oprindelse dermed vodka. PETIOT, en amerikansk bartender på Harrys New York Bar i Paris, havde ingen idé om, at drikken ville gøre det store i cocktail verden. For en tid har der været en tvist om, der virkelig skabte cocktail som en George Jessel hævdede at have skabt det, komplet med historien om, for hvem han kaldte cocktail.

Drikken selv, dog ikke fange de newyorkere, fordi det var alt for rolig for lånere behøver nogle spark. PETIOT vendte hak op ved at eksperimentere, indtil han kom op med hvad der er kendt nu, som den amerikanske klassiker, krydret med Lea Perrins Worcestershire sauce, Tabasco, krydderier og salt. Trods tidligere stridigheder om, hvem der skabte det, den klassiske, som vi kender i dag, selv om, var ikke i tvivl blevet perfektioneret af PETIOT.

Gennem årene har det Bloody Mary set mere varieret end det nogensinde hensigten. Nu, når folk beder om en Bloody Mary, de er ikke kun beder om en drink, de beder om et måltid. For at imødekomme alle de ingredienser, du ønsker at smide ind i cocktail, standard glas er en pint glas, bred nok til at bande af garnishing youll add.

Her er nogle out-of-the-box Bloody Mary opskrifter, der virkelig vil blæse dig væk. Hvis du ikke er en eventyrlystne drikker, måske samt ophold klart af denne interessante løgnehistorie. Jeg håber, at vi er interesseret i at prøve det, selv om. Hvor kan du finde en cocktail, der kvæles af pynt? Prøv Bloody Mary til at tro det.

For din lethed, vi grupperet opskrifterne i morgenmad, grundlæggende, innovativ, og salat. Morgenmad opskrifter har brød og brød-relaterede ingredienser på det. Grundlæggende opskrifter er lidt tættere på den klassiske, uden megen pynt. Innovativ er lige så meget som det lyder, eksperimenterende i bedste fald, men fast på alligevel. Salaten har toppings som navnet antyder. Er du klar? Lad os gå på eventyr med navnet Bloody Mary! Â

En stor ting om bloody mary, i særdeleshed, er, at bartenderen altid kan hævde, at uanset hvor han eller hun gør dem er, hvordan de lokale som det, siger spiritus og cocktail forfatter Robert Haynes-Peterson. Han vittigheder, at dens et geni måde undskylde en dårligt lavet variation du kan bare kræve dens en lokal favorit og komme videre.

Den samme idé, men fremhæver også en af de drikkevarer mest spændende komponenter, eller, i sandhed, hvad er en kategori af drikkevarer at forskellige regioner og endda kulturer kan skabe deres egne variationer, præget af lokale påvirkninger og ingredienser. I Maryland, en bloody mary med gamle Bay krydderier er aldrig langt fra hænder rækkevidde. Besøg New Mexico og uden tvivl luge chili vil blive indarbejdet.

Herunder, en guide til mange af transmissionen blodige mary variationer, fra officielt indoktrineret til mere uklar. Er det alle typer af bloody mary nogensinde drømt op? Selvfølgelig ikke! Det er skønheden i det, theres et ubegrænset antal kreationer derude. Dont være bange for at eksperimentere med noget nyt.

Hos Masa y Agave i Manhattan, barmand John McCarthy serverer en blodig maria fremstillet af et jalapeo- og-serrano-infused blanco tequila, og et hus blodig blanding, som inkorporerer oliven saltvand, peberrod, og selleri salt. Han toppe det med en skive ristet majs, en forkullet jalapeo, og en habaero-syltede rødløg.

. Hos Nopa Kitchen Bar i Washington, D., restauranten gør en blodig Cæsar starter med et hus blodig mix, inkorporerer tomat juice, peberrod, chile flager, krydderier, og Lea & Perrins Worcestershire. De bygger drikken med en endnu forhold mellem Titos Vodka og clam bouillon, topping fra duoen med is og den blodige mix.

Andre tomat spinoffs kan sættes til arbejde så godt. For eksempel ved Tupelo Honey Cafe, en lille sydlige fødekæde med omkring et dusin steder, vil man finde Queen Mary, fremstillet af en gylden tomat bloody mary mix. Gæster derefter vælge op til en halv snes garnishes, sammen med et udvalg af Dixie sort peber vodka eller en jalapeo- og poblano-infunderes måneskin.

En klassisk Bloody Maryis perfekt bare den måde, det er, men det betyder ikke nyt og interessant variationsarent welcomeâ €”theres masser af plads bag baren, trods alt. Ønsker du at skabe den næste Bloody Caesaror blodige Maria, barer og restauranter i hele landet kommer op med underlige og vidunderlige Bloodies. Var ikke at tale om de over-garnishedversions toppet med skydere og hele kyllinger. Disse otte opfindsom Bloody Marys er øverst på vores Brunching spand liste.

Elizabeth Street Cafe, Austin, TX er ikke blot Austin spisested har en af vores foretrukne Instagram accountson som youll finde læskende billeder af retter som morgenmad banh mi og pistacie eclairsbut deres krydderi-fyldte Bloody Mary er en af de bedste i Texas. Lavet med skyld, tomat, citron, lime, fiskesauce, sambal, hoisin, Sriracha, forkullede jalapeà ± o og ingefær, den krydrede Lonestar State løgnehistorie har en klar sydøstasiatisk tang. Færdig med hus-syltede veggies og en sesam tang rand, dens en uimodståelig weekend behandle.

Skillet Diner, Seattle, WA Der er masser af steder, der bruger sprøde baconas en Bloody pynt, men Skillet Diner i Seattle tager det et skridt videre. De indgyde vodka med deres hjemmelavede bacon Jämför to dage, før belaste og blanding ånden i deres underskrift Bloody. Færdig med deres krydrede hus-gjort mix og bacon salt, dens en perfekt rettelse til bacon elsker, der gør ikke brug for en over-the-top pynt.

Intet vil kick-starte din morgen som en Zesty Bloody Mary! Vores weekend brunch spredning er ikke komplet uden en make-din-egen Bloody Mary bar, og denne opskrift er den perfekte base for eksperimenter. Det står på sin egen og parvis godt med masser af forskellige toppings og garnishes. hat gør denne Bloody Mary opskrift så speciel? Vi har opdateret denne klassiske cocktail at omfatte peberrod og krydret-hot grøntsagssaft stedet for regelmæssig tomatjuice. Den peberrod bringer flerdimensional krydderi og tang, og de krydrede-hot grøntsagssaft arbejder med den varme sauce til at gøre en krydderi-elskers drøm drikke. Hvis du ikke er en fan af krydderi, er du velkommen til at bruge almindelige grøntsagssaft og lad den varme sauce på side. Vi har inkluderet et pænt udvalg af garnishes, fra syltede okra til kalk kiler, men velkommen til at gå all-out og pynt med strimler af bacon eller hele rejer. Du kan også rim glasset med selleri salt til en ekstra punch af smag.

Ligesom mange cocktails, den Bloody Mary har en angiveligt kompliceret én. Fernand PETIOT, en amerikansk bartender på Harrys New York Bar i Paris, først opfandt drikken i 1920'erne. Han blandet op lige dele tomatjuice og vodka. Han anede ikke, at hans løgnehistorie skulle blive verdensberømt, da han aftalt med fyr i baren, der foreslog han kalder drikken Bloody Mary. Protektor sagde det mindede ham om Bucket of Blood Club i Chicago, og en pige, han vidste, at der ved navn Maria.

OPSKRIFT BEMÆRK: Nogle fødevarer forfattere vil formane, at du kun kan gøre en god Bloody Mary fra top vodka. Vi tilføjer hvad ingen andre har foreslået: du kan kun gøre en god Bloody Mary fra fremragende tomatjuice, der er efter volumen den største komponent i drikken. Vi gennemførte derfor en smagning af de tilgængelige mærker af saft. e startede med supermarked mærker og fandt, at forskellen mellem dem var betydelig; og forskellen mellem det bedste supermarked brand og den bedste speciale mærke vi findes på hele fødevarer var endnu mere markant. Han teori, at så meget krydderi går ind i det, saften gør ikke sagen er vildledende: hvis det var sandt, ville det være sandt for vodka så godt.

Absolut, som har haft en mindeværdig print annoncekampagne, er temmelig langt nede på skalaen i ranglister ved konkurrencer . Vinderne på sidste års verden Beverage Championships i the Ultra-Premium kategori, var, i rækkefølge efter ranking: Level, 42 Nedenfor Chopin, Vox, Turi, Grey Goose og Belvedere.

Pete PETIOT er bartender, der hævdede at have opfundet den Bloody Mary på Harrys American Bar i de brølende 20'ere. Kredit faktisk går til komiker George Jessel i 1950sread historie Blood Mary. Men PETIOT, som blev leder bartender på St. Regis Hotel i New York, tjente denne opskrift:

Men de bedste gaver fra en perfekt udtænkt bloody mary er den flavorsin selve drikke. Den perfekte mængde krydderi parret med friskhed af tomatjuice, et spark fra din alkohol af valg og krydderier, der blander sig i lag af smag i hver SIP. Og den bedste gave af alle? De delteable garnishes. Enhver brunchcocktail havde bedre at have noget at munch på, mens vi venter på vores æg eller vafler, og de selleri stilke, peberfrugter, oliven og endda bacon er bare billetten.

Acccording til Eater, den første Bloody Mary blev serveret i USA af Fernand Petoit i 1934 på St. Regis New Yorks King Cole Bar. Det blev oprindeligt kaldt den røde snapper. Nogle siger, at du kan finde bedre versioner andre steder eller i det mindste nye variationer, men linjen fortsætter med at betjene den oprindelige cocktail i dag. Hvad mere, andre St. Regis-steder tilbyder deres egne husversioner af den populære drink, der hver især er inspireret af regionale smag.

Hvorvidt du søger at lave en standardbrunch cocktail, skifte nogle ingredienser, eller samle den blodige mary bar af dine drømme, WEVE kompilerede nogle af de bedste variationer derude. Næste gang du trang en, bartend for dig selv i stedet for at betale 15 for en anden at holde en pickle i din drink. Nøglebonusen her: ekstra garnishes for dig.

Retninger: I et 11-ounce highball glas, rør sammen tomatjuice, vodka, worcestershire sauce, peberrod, varm sauce, salt og peber. Fyld glas med is, så hæld blandingen i andet glas. Hæld tilbage og frem 3 til 4 gange for at blande godt, så drys citronsaft over. Garnér med selleri stalk og citron kile og server.

Rør tomatjuice, vodka, citronsaft, worcestershire sauce, sort peber, cayenne, selleri salt og hot sauce. Rør godt for at kombinere. ive i seks isfyldte briller og garnér hver med en rosmarinistisk sprig.

Ryst let; Du vil blande ingredienserne uden at smelte for meget af isen og hæld i det forberedte glas. Garnér med en kosher dill pickle spyd og et kogt stykke tykskåret bacon.

Publican er en af ​​Chicagos mest berømte spisesteder, og restauranten delte sin berømte blodige mary opskrift med Esquire. Hemmeligheden til deres cocktail? Tillader tomatjuice-blandingen at marinere for et par dage før servering, så flaverne blander sammen. Alle smagsstoffer skal bosætte sig sammen, jage bracamontes, vin og spiritus direktør på publican, fortalte bladet. Det skal være den rigtige mængde frisk â € "og heller ikke frisk. Esquire er enig i, at garnisserne gør drikke, men de foreslår at stikke med pickles og oliebevarede grøntsager som svampe eller perle løg â € "temmelig alt, hvad der ser godt ud til dig på olivenbaren på din lokale købmand.

Tilføj citron, lime og tomatsaft og blanding. Juster blandingen til smag afhængigt af, hvor krydret, salt eller citrusy du kan lide det. Tilsæt en spiseskefuld vodka til Stabiliser blandingen og hold juice friske. Efrigér og lad marinere i mindst 24 timer, ideelt tre dage, men ikke mere end fem.

Den blodige Mary kan tale for sig selv, men andre variationer har størknet selv i brunchcocktailkanonen. Den blodige Maria, en spicier, tequila-infused version, er en af ​​dem. Bortset fra tequilaen krydder chowhound ting op en ekstra hak eller to ved at tilføje syltede jalapeoer og en knivspids Cayenne peber. Uanset om du bruncher i Mexico eller bare ønsker dig, var denne cocktail sparket, du har brug for at bære dig gennem resten af ​​dagen.

retninger: slip en håndfuld isbiter i en cocktail shaker. Tilsæt tequila, tomatsaft, peberrod, worcestershire, hot sauce, jalapeà ± o saltvand, salt, sort peber, citronsaft, cayenne og selleri frø. Ryst indtil kølet, ca. 15 sekunder.
Nyankomne

10 Bedste Flavored Pasta Dough Opskrifter Yummly

10 Bedste Flavored Pasta Dough Opskrifter Yummly

Vores foretrukne allpurpose italienske Pasta Dough opskrift. Dette Hjemmelavet semulje pasta er den perfekte opskrift på restaurantquality pasta derhjemme.

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Hvis du elsker Fettuccine Alfredo, så vil du elske denne nemme hjemmelavede version, det er bedre end Olive Gardens og perfekt til enhver ny kok

Hjemmelavet chokolade Opskrift af Niru Gupta

Hjemmelavet chokolade Opskrift af Niru Gupta

Opret en hjemmelavet chokolade forretning. Forskning, Start og stående ud, distributører, kundegrundlag, alt er afgørende. Læs guide til, hvordan man starter.

Denne orange Dijon Vinaigrette opskrift er en forfriskende hjemmelavet salat dressing option salats 30Seconds mad

Denne orange Dijon Vinaigrette opskrift er en forfriskende hjemmelavet salat dressing option salats 30Seconds mad

Havesalat med orange Dijon Vinaigrette Opskrifter med ingredienser, Ernæring, Instruktioner og relaterede opskrifter

Chuleta frita puerto rican stegte svinekoteletter

Chuleta frita puerto rican stegte svinekoteletter

Var din sydlige Carolina-middag ud af krogen, hvis det var tilfældet, chancerne er det klassiske Food Network show diners, driveins og dyk er stoppet af, viser pimento ost, hjemmelavet cornbread, rejer Bles og alt imellem.

Dinner Party Desserter thatll 100 imponere dine gæster, Theyre Den gode

Dinner Party Desserter thatll 100 imponere dine gæster, Theyre Den gode

Brug for en dessert til wow en menneskemængde Disse chokolade extravaganzas er sikker på at imponere, og de er overraskende nemt at lave også.

The Daily Meal

The Daily Meal

Hvad er den første ting, der kommer til at tænke, når jeg siger Macadamia Nødder Sandsynligvis macadamia nut cookies Theyre så lækker og tilføje en ...

Veg Lung Fung Soup Opskrifter nemme opskrifter

Veg Lung Fung Soup Opskrifter nemme opskrifter

Hvis du elsker æg stegt ris, læs videre for alle tips og tricks for at gøre det bedste æg stegte ris i dit liv.

Brystkræft hos mænd NHS

Brystkræft hos mænd NHS

UK engelsk definition af fåredip sammen med yderligere betydninger, eksempel sætninger og måder at sige.

Nyankomne

Klassisk italiensk brød dypning olie

Lær mere

Ofte set

Spicy Veetable Ost Balls Sauce

Spicy Veetable Ost Balls Sauce

Underholdende snart, men ikke har meget tid til at spare på tidskrævende appetitvækkere Disse krydrede stegte ostekugler er så let perfekt til nogen part

Almondkrustet svinekød med HoneyMunard Dipping Sauce

Almondkrustet svinekød med HoneyMunard Dipping Sauce

Tender og saftig ristet svinekød tenderloin er parret med en cremet sennep sauce for en let middag, der er fuld af smag. Kun 10 minutter af Prep

Rejer Satay med krydret Peanut Dipping Sauce Southern Lady Magazine

Rejer Satay med krydret Peanut Dipping Sauce Southern Lady Magazine

Rejer på Grill med en asiatisk dypning Sauce The Lit Kitchen

Spinat og feta tarte soleil

Spinat og feta tarte soleil

Kronks Spinach Puffs er salte snacks fra kejserne Ny Groove. Hold øje med dem, så du behøver ikke at råbe, mine spinatpuffer

Hurtig Egg Roll Dipping Sauce

Hurtig Egg Roll Dipping Sauce

Salat ruller er en populær forret på vietnamesiske restauranter gør en handy sund frokost. Der fyldes op en batch med sød varme dypning sauce, i aften.

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Køb fra et stort udvalg af købmand, mad, snacks, drikkevarer, vinkogning fra Asien Kina, Korea, Japan, Thailand More bestille online i dag Oriental Mart

Få snacks kan top crackers eller chips og dip, er jeg lige siden de er utroligt lækre og sjovt at spise, hvorfor ikke centrere en hel nat omkring dem

Få snacks kan top crackers eller chips og dip, er jeg lige siden de er utroligt lækre og sjovt at spise, hvorfor ikke centrere en hel nat omkring dem

Få snacks kan top crackers eller chips og dip, er jeg lige siden de er utroligt lækre og sjovt at spise, hvorfor ikke centrere en hel nat omkring dem

Merry IrishmanHoilday Drinks

Merry IrishmanHoilday Drinks

En af banerne største samlinger af irsk whiskeybased shotdrink opskrifter, med en liste over de mest populære drink opskrifter i denne sektion.

Shirley Swirley Recipe.

Shirley Swirley Recipe.

Dette tager en beskidt Shirley-cocktail er et sjovt twist ved hjælp af søde blod appelsiner er en forfriskende cocktail i løbet af ferien og videre.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.