Sådan laver du Yahoo din søgning på Internet Explorer 6

Videnskaben bag saltning ligger i evnen af salt til at opløse visse muskelproteiner i kød. Disse proteiner kontrakt, når kødet tilberedes og sammentrækning væsentlige presser ud saft fra kødet. Men når kødet er brined, salt nedbryder proteiner. Dette deaktiverer nogle af deres evne til at contractless sammentrækning, færre juice tabt. Ved saltning af kød, formindske dig den mængde fugt tabt med mere end 30% procent, hvilket efterlader dig med plumper, saftigere kød.

Våd saltning er den mere traditionelle saltning metode. Og selv om det er effektivt i at give dig juicier kød, fugten, at dette bringer er stort set bare almindeligt vand. Så forestille sig bide i en lækker stykke kød, så bare smage kedelig væske. Denne proces tager også op, så meget mere plads, da youll brug for en stor nok beholder til at passe både din salt solutionandyour kød. Og alt dette har at passe inde i din køleskab.

Så hvilken saltning metode er bedre?

Hvis du nogensinde har søgt ud af at tilberede en Thanksgiving kalkun eller aften stegt kylling, odds er du har hørt udtrykket saltning. Behandling med saltlage og for dig besøgende på vores fair planet, er processen med at ansøge salt til kød, fjerkræ eller fishin forud for cookingfor formålet med forbedre sin smag, konsistens og saftighed . I dag, fordi Thanksgiving er opdræt sin dejlige hoved, godt begrænse vores diskussion af emnet til Tyrkiet og dets kolleger vingede dyr, kylling.

Før du dykke ned i saltning, er der én ting at bemærke. Nogle mærker, ligesom Butterball kalkuner og kosher fjerkræ, kommer allerede behandles med en saltopløsning. Derfor er der ingen grund til at saltlage ved homeyoull bare ender med en overseasoned fugl. Check emballagen, før du køber og saltvand.

Der er to primære metoder til saltlage; våd tør

Ved hjælp af en våd saltvand, i det væsentlige tjener det samme formål på tenderizing kød og holde på fugt som et tørt saltvand, men kødet vil absorbere vand og dette vand kan fortynde kødets naturlige smag. Ved anvendelse af en tør saltvand, vil kødet absorbere de naturlige saft af snittet, hvilket resulterer i at det er juicier, med alle de naturlige smag af selve kødet.

Jeg har ikke plads i min frig til at gemme det, fordi du er nødt til at have helt i saltlage, så du så skulle noget stort nok til at holde den kalkun i saltlage, osv osv jeg lige stødte på nogle opskrifter til tør saltning. Samme idé, men du kan bare holde i frig dækket efter du sætte saltlage på det, så en stor container ikke er nødvendig.

Dry Curing Vs Våd saltning for Meat Hærdning Tørsaltning involverer en tør salt kur på kødet uden væske til tør cured kød eller kold rygning. Våd saltning involverer et salt og vand løsning hvor kødet submers . Våd saltning er nyttigt til store mængder af kød eller skinke helbredelsesmetoder. Hærdning i køleskab Dry Hærdning vs Wet saltning i Detail

saltning 101CHAPTER 1: hvorfor og hvad med BRININGTo Saltlage eller ikke at Saltlage: det er spørgsmålet. Eva havde alle at kylling eller kalkun, der virkelig smagt tør og hård og sej efter rygning. Nogensinde havde levninger, der var tørt? Saltning kan være en løsning til at hjælpe dig med disse problemer. rining får masser af spørgsmål og

Han våd-brined et halvt pund udbenet, uden skind bryst i 6 saltvand, som skabte en 1. salt niveau inde i kødet over en 8 timers saltning periode. Han også tørre brined et kyllingebryst på samme niveau af 1. salt, som er waaaay for meget overflade salt til at spise, men en god mængde til illustrere resultaterne af forskellige saltning metoder efter kogning.

Hvorfor en anderledes kalkun opskrift? Alton identificeret nogle problemer med den våde brined kalkun. Huden ikke sprød op godt, dyppelse er for salt til sovs gøre, og hvis du brine det alt for længe du ender med grødet kød. Så hvordan gør man løse dette problem. Slip af med vandet. Men uden vandet vil kalkunen ikke bliver for tør?

Gem denne opskrift til Hvidløg Herb Peppercorn Dry Saltlage for Tyrkiet til Pinterest !. Hvilken størrelse Tyrkiet Denne opskrift til? Jeg brugte den fulde tørre saltlage opskrift på en 16-pund kalkun. Du ønsker at bruge omkring 1 â € ”2 spsk af den forberedte tørre saltlage pr 3 pounds af kalkun, eller afhængigt af dine personlige salt præferencer.

Hvad er en tør saltlage? En tør saltlage er en urt og salt gnid anvendt direkte på Tyrkiet. Dette skaber satinske benkød og saftigt, perfekt krydret brystkød. Air-tørring Tyrkiet på den sidste dag i 4-dages proces vil gøre huden skarp, når de steges. Hvor meget salt skal jeg bruge? Denne opskrift kan tilpasses til kalkuner af alle størrelser.

Uanset om saltlaet er våd eller tør, arbejder begge teknikker ved langsomt at lade en saltblanding absorbere i Tyrkiet. Trin-for-trin instruktioner for at brine en kalkun. Der er to måder at gå om BriningWet eller DryBut, som du vælger, afhænger af resultaterne, du leder efter, og den tid, du skal dedikere til det.

Før du slår op grillen, giv jerk kylling lidt tid med tør saltvand en blanding af salt og urter, der resulterer i sprød hud og ømt, saftigt kød

Merriam-Webster definerer noun saltvandet som vand mættet eller stærkt imprægneret med fælles salt. Tør, selvfølgelig betyder, at der ikke er involveret vand, hvilket forresten er derfor, jeg foretrækker en tør saltvand, men mere på det om et sekund.

Stænk kyllingen generøst med salt. Brug 2 teskefulde fint bordsalt eller, hvis du har det, fordobles den mængde groft kosher salt til en 3 â € "til 4-pund hele kylling eller sammenlignelig mængde af ben-in kyllingedele. Du kan kombinere saltet med hakket friske urter eller tørrede urter og krydderier. Aromatiske stoffer som citronskaller gør også en dejlig tilføjelse afhængigt af din endelige opskrift.
Nyankomne

FryDry Curry Rejer A Family Classic.

FryDry Curry Rejer A Family Classic.

Nemmeste curried Sheet Pan rejer Middag er alvorligt lækkert med alle varianter af indisk karry rejer foretaget i en gryde og klar på under 16 minutter.

Whoops, vi kan ikke finde, hvad du leder efter lige nu

Whoops, vi kan ikke finde, hvad du leder efter lige nu

Mel, sukker, nødder, kaffe, etc. med de rigtige containere opbevaring, lagring tørt gods bliver både nemt og hygiejnisk.

Den Creaming Metode til kager og cookies Pastry Chef Online

Den Creaming Metode til kager og cookies Pastry Chef Online

Aldrig købe boks kage mix igen, når du laver min Hjemmelavet kage mix og blot tilføje et par våde ingredienser til at skabe en af de bedste kager nogensinde Youll nyde

Sådan måler du ingredienser til bagning

Sådan måler du ingredienser til bagning

Sådan måler du ingredienser korrekt

Hjemmelavet Cuban Seasoning

Hjemmelavet Cuban Seasoning

En zesty traditionel cubanske kød gnide med hvidløg, lime og spidskommen. Det er normalt lavet som en marinade eller sauce og er lækker som sådan, men jeg har udviklet denne rub til kompliment næsten alt det kan gå videre.

Serverfejl i applikationen.

Serverfejl i applikationen.

Stor opskrift på kartoffelcurry tør Koru Shaak. Traditionel Gujarati Dish Koru Shaak eller kartoffel Curry kan spises på ethvert måltid med thepla som hvad jeg har lavet eller chappati eller som en sideskål. Super nemt og hurtigt at gøre mycookbook vegetarisk hurtig

tør kartoffel curry med sennepsfrø

tør kartoffel curry med sennepsfrø

Køkkenet i det sydlige Indien bruger aromatiske krydderier at kvikke op selv simple retter som denne.

Tør Kartoffel Bhaji opskrift Tør Textured Mild krydret og Mild Tangy Potato Sabzi

Tør Kartoffel Bhaji opskrift Tør Textured Mild krydret og Mild Tangy Potato Sabzi

Dette er en sund kartoffel karry opskrift, der er ikke kun let, men kidfriendly også.

Spicerubbed Beef Tenderloin Perini Ranch Steakhouse

Spicerubbed Beef Tenderloin Perini Ranch Steakhouse

Den gode nyhed om stegning af et helt oksekød tenderloin er, at selvom det har brug for din opmærksomhed, behøver det ikke det meget længe.

Nyankomne

Ranch grillet kylling ben er en nem Grill opskrift perfekt til grill

Lær mere

Ofte set

Få og dele bedste opskrifter om Roast Duck Opskrifter Food Network med videoer, madlavning tips og mad ideer fra stjernekokke, shows og eksperter.

Få og dele bedste opskrifter om Roast Duck Opskrifter Food Network med videoer, madlavning tips og mad ideer fra stjernekokke, shows og eksperter.

Få og dele bedste opskrifter om Roast Duck Opskrifter Food Network med videoer, madlavning tips og mad ideer fra stjernekokke, shows og eksperter.

Bacon indpakket creme ost og peber and

Bacon indpakket creme ost og peber and

Bacon indpakket duck bryst fyldt med jalapeno creme ost jccdukbr2

Duck æg toad i et hul

Duck æg toad i et hul

Med den seneste gave af friske duck æg kom ønsket om at bruge dem i lige de rigtige opskrifter. Jeg har læst mange ting om forskellen mellem ænderæg fra dem, der er lidt rigere i smag for at give bagværk mere loft og tekstur. Jeg havde 3 meget forskellige opskrifter i tankerne. Det

En guide til moderne madlavning del II.

En guide til moderne madlavning del II.

Duckpressen har en storied historie, hvorvidt mad buff vil elske. Lær alt om det her

HOWTO DUCK TAPE PINWHEEL HEADBAND

HOWTO DUCK TAPE PINWHEEL HEADBAND

Duck bacon indpakket datoer med whisky creme ost påfyldning. Drikker du endnu

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Opskrifter, ressourcer, model køb og brug og pleje information om hot luft stegningsmaskiner.

Er du spil Duck Poppers

Er du spil Duck Poppers

Til din næste grill, giv dine gæster noget velsmagende grab en af ​​disse poppers og tag en tur på den lækre side. Find flere opskrifter som dette med Jay.

Duck Eye Popper Legetøj

Duck Eye Popper Legetøj

Ball Popper billigt. e tilbyde dig et bredt udvalg af Ball Popper. Og billigere. Du kan læse Ball Popper billigt at købe. Shipping fri ..

Efteråret Stroganoff til en kølig aften The Moscow Times

Efteråret Stroganoff til en kølig aften The Moscow Times

Virkelig virkelig god ting du sørge for at tilberede brysterne hele, fjernes fra varmen, derefter skive tynd. Sauteed løg og svampe er et must. Dens så simpelt et ...

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.