Kogt Peanut Butter Glasur

Jeg brugte denne opskrift og sammenknebne det bare en smule. Jeg har tilføjet mere frisk fløde med flormelis at gøre det mindre fusk-y og mere frosting-y! : Det kom ud helt fint. Jeg også en fuld 1/4 kop jordnøddesmør, fordi det havde brug for lidt mere smag for at afbalancere brunt sukker.

Mængden af søvn dine børn virkelig needand hvordan man kan hjælpe dem med at få det

Makethe kage: Pisk mel, mørk farin, bagepulver, bagepulver og salt sammen i en largebowl. I en separat skål, piskeris jordnøddesmør, kærnemælk, vand, olie, æg og vanille, indtil blandingen er glat og karamel farve. Gradvist tilsættes de tørre ingredienser og pisk indtil lige kombineres.

Hæld dejen i den forberedte pander og bages i 45 til 50 minutter eller indtil toppen af kager foråret backwhen forsigtigt touchedand en tandstikker indsat i midten kommer ren. Hvis kagerne har brug for lidt længere tid, som bestemt ved våde krummer på tandstikker, bage i længere tid. Men pas på ikke at overbake som cakesmay tørre ud. Fjern kager ud af ovnen og afkøles helt i pander sat på en rist. Kagerne skal være helt køle af, før frosting og samling .

Lav frosting: Placer hakket chokolade i en heatproof skål og sæt over en gryde med blidt ulmende vand for at skabe en dobbelt kedel. Rør jævnligt, indtil chokoladen er helt smeltet. Fjern skålen fra varmen og der er afsat på en wire rack til afkøling smule. I skålen af en stand mixer udstyret med pagaj vedhæftet fil, beat smørret på medium-høj hastighed, indtil glat, omkring 2 minutter. Tilsæt flormelis, mælk, vanille ekstrakt, og salt. Slå på lav hastighed i 30 sekunder, og derefter stige til høj hastighed og rytmen i 2-3 minutter indtil fuldstændig kombineres. Tilføj i den smeltede chokolade og slå på høj hastighed i yderligere 1-2 minutter, indtil fluffy og helt kombineres. Tilføj flere flormelis hvis frosting er for tynd, mere mælk, hvis frosting er for tyk, eller en ekstra knivspids salt hvis frosting er for sød. Frosting skal være blød og cremet, men ikke løbende.

Samling og frost: Ved hjælp af en stor savtakket kniv, slicea tyndt lag fra toppen af den cakesto skabe en flad overflade. Placer en kage lag på din kage stativ eller serveringsfad. Jævnt dække toppen med frosting. Top med 2. lag og spredning resterende frosting over top og sider. Jeg brugte anoffset glasur spatulaand bænk scraperfor frosting; en chokolade ganache for dryp; og en Wilton rørsystem tip # 2Dfor dekoration omkring toppen.

MikeBakesNYC LLC ejer ophavsretten på alle billeder og tekst og ikke giver mulighed for sine originale opskrifter og billeder til at være gengivne andre steder end på denne hjemmeside, medmindre der gives tilladelse. Hvis du haft opskriften og vil gerne udgive det på dit websted, skal du re-write det med dine egne ord, og link tilbage til min hjemmeside og opskrift side. Læs min Disclosurepage. Dette indlæg kan indeholde affilierede links.

Dybest set som en Peanut Butter Cup, men i cookie formular. Behøver jeg sige mere ?! Bløde chokolade cookies toppet med en tyk og drømmende jordnøddesmør frosting. Drysses med nogle guld drysser, fordi hvorfor ikke? Du har brug for disse i din weekend, og i dit liv! Tro mig på denne her!

Denne chokolade jordnøddesmør sludder kage bruger en jordnøddesmør og brun farin kage base min kommende kogebog, Weeknight Bagning, der kommer sammen i en flash. Kagen derefter dækket med en let cremet, drømmende chokolade fudge frosting, der kræver ingen slik termometre eller fussingjump til opskriften.

En ting, der straks blev indlysende for mig var, hvor mange krukker af møtrik smør Erlend og jeg henlå til to personer. På en given dag alene, vi havde en massiv, tilsyneladende uendelig krukke med jordnøddesmør fra Costco til brug i morgenmad, snacks og meget mere. Men jordnøddesmør var en ingrediens, der ville fungere godt i desserter også. Især min ven Molly har en vidunderlig snack kage opskrift i sin bog, Molly on the Range, der var så fugtig og flavorful fra generøs mængde jordnøddesmør i opskriften. Det bedste var, at hun beskrev kage som idiot bevis og tømmermænd bevis, som jeg tog til at betyde som perfekt til aften bagning. Og når parret med en chokolade frosting? Det var absolut lækker.

For mig er dette en slags magictraditionally, fusk er en form for sukker slik thats lavet med sukker, smør og mælk. Derefter skal du lave mad til hvad der er kendt som soft-ball-scenen, en bestemt temperatur, der gør det muligt for dig at få den glatte, cremet konsistens af fudge. Der er meget futzing rundt med slik Termometre og WhatNot. Men der er absolut ingen af ​​det med denne opskrift, på trods af at de har lignende resultater.

I skålen af ​​en stativmixer udstyret med whisk vedhæftet fil, kombinér jordnøddesmør, kærnemælk, vand, olie, æg og mandelekstrakt. Pisk på lav, indtil blandingen er glat og karamel i farve, ca. 1 minut. Tilsæt gradvist de tørre ingredienser ved hjælp af en gummispatel til at skrabe ned ad bunden og siderne af skålen efter behov. Tag ekstra pleje Herea, lille mængde jordnøddesmør altid stikker til bunden. Pisk på lav indtil netop kombineret.

Udpak en af ​​kagerne og læg på en serveringsplade eller kageplade. Scoop ud kop af frosten og slip det lige midt i toppen af ​​kagen. Brug en offset spatel til at sprede det jævnt over hele toppen, ligesom du ville sprede smør på toast. Der er ingen grund til at frost kageens sider, men alligevel undgå at froste siderne - men også bekymre dig ikke, hvis nogle frosting ved et uheld ender derhen også. Vi løser det senere.

Placer dit andet kage lag oven på den første, justering det, hvis dets skæve lag skal stables jævnt oven på hinanden. Scoop en anden ¾ kop frosting og gentag det foregående trin på dette lag. Endelig nestle det sidste lag på toppen af ​​denne frosting.

En guddommelig lækker chokoladekage smurt med en rig og oh-så god jordnøddesmør frosting. Det er bedre end en jordnøddesmørkop! Du er velkommen til at bytte ud frosten til din egen favorit. Klæd det op til dit hjertes ønske.

Kombiner mel og bagepulver. Kombinere mælk og vanille. Gradvis tilføj skiftevis til smørblanding, begyndende og afslutning med melblanding. Slå ved lav hastighed lige indtil blandet efter hver tilsætning. Spred smør i 2 smurt og floured 9 cakepans.
Nyankomne

Cranberry, kanel og brune sukker stål skåret havre

Cranberry, kanel og brune sukker stål skåret havre

Inspireret af rosiner og krydderier af øjeblikkelig havregryn bruger denne opskrift stålhøje havre og tørrede tranebær til at hæve en fodgænger morgenmadsprodukter til noget specielt.

Røget Tri Tip Hvor længe for at ryge bøf

Røget Tri Tip Hvor længe for at ryge bøf

Grillet tritip er flavorful og saftig bøf, der er perfekt til fodring af hele familien. Bare tilføj din yndlings tørre gnidning for et velsmagende måltid.

Et øjeblik Tak...

Et øjeblik Tak...

Køb billetter til FRIES FØR GUYS Brunch på Tonight Josephine Shoreditch London. Billetter og information til FRIES FØR GUYS Brunch Denne begivenhed har fundet sted. i London.

Mors Day handler om at sige tak. At gøre mor en særlig drink er en fantastisk måde at gøre det på. Udforsk dejlige mocktail opskrifter, som enhver mor vil nyde.

Mors Day handler om at sige tak. At gøre mor en særlig drink er en fantastisk måde at gøre det på. Udforsk dejlige mocktail opskrifter, som enhver mor vil nyde.

Mors Day handler om at sige tak. At gøre mor en særlig drink er en fantastisk måde at gøre det på. Udforsk dejlige mocktail opskrifter, som enhver mor vil nyde.

Røget laks flatbread med alt bagel krydderier opskrift

Røget laks flatbread med alt bagel krydderier opskrift

Candied Jalapenos havde klæbrig sød varme til denne friske tage på grøn gudinde dressing og familieret avocado toast.

Wonderful søndagsbrunch Anmeldelse af The Tai Pan, Hongkong, Kina Tripadvisor

Wonderful søndagsbrunch Anmeldelse af The Tai Pan, Hongkong, Kina Tripadvisor

Host den ultimative brunch med minimal oprydning med disse tre en pan morgenmad brunch opskrifter

5 bedste brunch mocktails nemme opskrift ideer Mocktail. ET.

5 bedste brunch mocktails nemme opskrift ideer Mocktail. ET.

Springbrunch sæson opfordrer til de friskeste, klareste cocktails og mocktails til at supplere dine brunch menuer.

Southern Soul BRUNSWICK STEW

Southern Soul BRUNSWICK STEW

Im tænkning om en menu til min årlige Super Bowl Party. Bror W sendte mig nogle North Carolina trak svinekød til jul, og vi gemte det for partiet, men jeg tror ikke itll være nok. Så siger jeg til mig selv, ville Brunswick Stew være en perfekt akkompagnement. Vi bruges til at spise, at en masse

Brunswick gryderet opskrift

Brunswick gryderet opskrift

Dette er en traditionel Brunswick gryderet opskrift, der bruger sidesten trak svinekød og ituskårne kylling. Denne opskrift bruger op dit spisekammer poster

Nyankomne

Gammeldags Brunswick Stew Syrup og Kiks

Lær mere

Ofte set

Creamed champignon, løg og brusselsspirer

Creamed champignon, løg og brusselsspirer

Creamed champignon, løg og brusselsspirer

Balsamisk hvidløg ristede svampe og quinoa kristines køkken

Balsamisk hvidløg ristede svampe og quinoa kristines køkken

Ristet Quinoa, Earthy Brussels Spirer og Ansjos Butter Par sammen i denne lækre side skål.

Lige et øjeblik...

Lige et øjeblik...

Lys salater og slaws er altid en velkommen tilføjelse til ferienuen, lige ved siden af ​​de traditionelle gryderetter, vi alle kender og elsker. Denne Bruxelles Spire Slaw er så lyst og frisk, du vil gerne gøre det hele året rundt. Valnødder og appelsiner kan subbes til pekannødder og pærer.

Balsamiske stegte brusselsspirer og gulerødder

Balsamiske stegte brusselsspirer og gulerødder

Brændte Bruxelles Spirer og gulerødder er nemt at lave. Følg dig godt om at tjene denne sunde, sprøde skål til din familie.

Sucuri Website Firewall Adgang nægtet

Sucuri Website Firewall Adgang nægtet

Få fuldkornspaghetti med brusselsspirer og svampe Opskrift fra Food Network

Panoasted brusselsspirer, svampe, kartofler og andouille

Panoasted brusselsspirer, svampe, kartofler og andouille

En simpel side skål af brusselsspirer og svampe krydret med timian og krydret sennep, der par pænt med kylling, kalkun, svinekød eller oksekød.

Ristet Brusselsspirer med svampe Opskrift mad. om.

Ristet Brusselsspirer med svampe Opskrift mad. om.

En dag gik jeg i nannies køkken og lugtede bacon og løg madlavning jeg spørger hende, hvad hun var madlavning, og hun sagde baby kål, der var hvad hun kaldte dem. Hun sagde citat

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Baconwrapped balsamic brusselsspirer er en sød og salt bitesized snack. Tjene som en forretter, men lige så lækker som en side skål.

Bacon, Broccoli og Bruxelles Sprout pasta bage

Bacon, Broccoli og Bruxelles Sprout pasta bage

Denne creme gedost og bacon pasta med brusselsspirer er den perfekte 5ingredige måde at bølge Hej til efteråret. Let, super hurtigt og massivt smagfuldt, dette er en backpocket recept, der vil grave dig lige ud af enhver middag rut.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.