Lige et øjeblik...

Du kan ikke deltage i en fest tomhandetthat er et ultimativt sydno-nej. Hvis du er i et rush og har brug for en hurtig og nem forretter til din sammenkomst, er denne fest barbequed rejer den mest eftertragtede indstilling. Han hemmelighed til denne salte BBQ rejer opskrift er i marinade. Whisk up denne tangy blanding af sojasauce, citronsaft og en række krydderier, så læg rejer i marinade for at suge. Efter et par timer skal du fjerne rejer fra marinade og broil eller griller rejerne baseret på din præference. Når du er kogt, er alt, hvad du skal gøre, gennembore rejer med cocktailpicks, og de er klar til at blive serveret. I Simple Cocktail Pick-præsentation er denne nemme BBQ rejer en garanteret no-mess forretter. Hvis du vil krydde denne opvask, skal du tilføje nogle Cayenne Pepper eller tjene det med Tabasco Sauce. Når du tilføjer denne nemme skål til forretter bordet, vil gæsterne helt sikkert blive sværmer dig for opskriften.

1. Placer den uopslåede rejer, Worcestershire, groft ground peber, kreolsk krydderier, hvidløg og 1 spiseskefuld vand i en tung 10-tommers Sautless Steel Pan. Klem saften fra citronhalvdelen over rejer og tilsæt skind og pulp til panden.

Hvad kan jeg gøre for at forhindre dette i fremtiden?

At være retfærdig, New Orleans Style BBQ rejer er ikke virkelig grillet overhovedet. Der er ikke brug for at skyde kulen op, lys op gas grillen eller grave gennem krydderpakkerne til grillsausen. Denne skål bør virkelig kaldes, bagt i smør rejer som det er langt mere præcise.

I det væsentlige er dette en meget enkel skål af smør, Worcestershire sauce, citron, og krydderier alle skinnede omkring en stegepande. Den rejer du vælger er vigtig. Var utroligt velsignet for at have nogle af de bedste rejer fra Golfen, så jeg vælger store rejer med skallen og hovedet på. Skallene tilføjer masser af smag til skålen, så i det mindste få de største drenge, du kan med skallerne på. Taler om den smukke skaldyr i Louisiana, vores elskede Fisher, der er ned syd, blevet ødelagt af orkanen Ida. Vores ven Melissa Martin of Mosquito Supper Club har organiseretbayoufund. rgto støtte hendes hjem. Hvis du nogensinde har haft Louisiana Seafood, overveje at donere.

New Orleans Style BBQ rejer er meningen at blive spist med dine hænder omkring et bord med venner. Jeg har vidst at sætte slagterpapir over bordet, før du serverer. Dens rodet men hånd-down det mest lækre rod, du har lavet i måneder. Heldigvis er der brød til at sop up eventuelle krydret smørudslip, og det er ingen ulykke.

Bemærk: For hakket hvidløg skræl friske hvidløgs kløver og grov hakke med en kokkniv. Forankre løg, vaske grønne løg under vandskrue og skære med en kokkniv i 1 / 16cuts, kun ved hjælp af den grønne del.

På trods af navnet har New Orleans-stil BBQ rejer faktisk meget lidt at gøre med grill. I stedet indeholder den ikoniske Louisiana-skålovne ovnbagt eller sauteret rejer i en rig, Worcestershire-spiket smørssauce med masser af citron, hvidløg, urter og krydderier. De er altid forberedt med shell-on for maksimal smag og serveret peel-and-spise-stil til en sjov, rodet og lækker happy hour snack eller nem middag. Rul op ærmerne, tag en kold drink, og glem ikke masser af fransk brød eller cornbread for at soppere den ekstra sauce!

Server rejerne på egen hånd som en forretter eller happy hour snack med kolde drikkevarer! Vi har tendens til at nyde dem som en hurtig weeknight middag også. Hvis du tilbyder skålen som en entre, er der nogle ekstra sider at spise med din BBQ rejer:

Tip: Grill Sauce Aisle har udvidet til at inkludere enhver smag, du kan forestille dig - som sød sennep og endda Dr. Pepper - men et klassisk eller originalt sortpar bedst med parmesan couscous. Kig efter en, der ikke indeholder et tilsat sødemiddel som den første ingrediens.

Skålen, der er berømt af Pascals Manale på Napoleon Avenue, er siden blevet tilpasset af kokke og hjem kokke, der er blevet tilpasset kreative grænser for det grundlæggende koncept: frisk Gulf rejer pocheret i en krydret, buttery sauce .

Kokker har tilføjet jerk krydderier. De har sprøjtet spiritus i saucen. De har spist den krydrede rejer på po-boy brød for at gøre rodet lækre sandwich. De har kogt det på komfuret, i ovnen selv i mikrobølgeovnen.

I 1995 rapporterede dog Times-Picayune Food Editor Dale Curry, at Rex Brand Black Pepper er en af ​​de vigtigste ingredienser i den berømte Grilled Rejer serveret på Pascal's Manale Restaurant.

Af alle måder at forberede rejer leverer grillen den bedste smag. Selvom unadorned rejer på barbie er store, en let samlet Gingery grill sauce gør dem så meget bedre. Du kan spare tid ved at købe allerede shelled og deveined rejer, men vores opskrift udvikler , Alexis touchet, der voksede op i rejerland i Southwest Louisiana, mener, at shell-on rejer er bedre kvalitet. Afhængigt af hvor du bor, og hvad der er på dit marked, har du måske ikke meget valg. Friskhed trumps alt, så tøv ikke med at bruge din næse i at beslutte, hvilke rejer der skal købes.

Med hensyn til rejer størrelse, gå ved tællingen pr. Pund i forhold til de beskrivende vilkår som Jumbo og ekstra store. Hvis tællingen ikke er Vises , spørg. AUCE kan laves 3 dage frem og nedkølet en gang afkølet. Genopvarmes før du fortsætter. HRIMP kan gevind på spyd og nedkøles på en bakke, løst dækket med plastfolie, 2 timer før grilling.

BBQ rejer er en elsket New Orleans Classic med mange permutationer, der findes i hele denne ikoniske Food City. Baseret på navnet, ville du forvente, at skålen vil involvere grillning eller en grill sauce, men BBQ rejer er faktisk sødt i en pande og derefter badet i en silkeagtig, buttery sauce, der er "sparket op en hak" med hvidløg, Worcestershire sauce og krydderier.

Jeg elsker New Orleans-stil BBQ rejer og denne opskrift er en lækker version. Mens smørbaserede saucer kan være for rige nogle gange, er denne en perfekt afbalanceret med gutsy smag af worcestershire sauce, varm sauce, kreolsk krydderier og sort peber. Absolut en skare-pleaser! â € "ung sol huh

Denne grillede hvidløg og urte rejer opskrift er meget nemt, hvis du bare kan gå ud i baghaven og vælge en håndfuld dine egne friske, grønne kvistre. Men disse er så utroligt Lækre, hvis du ikke har en have, så gør splurge og køb en flok af alle urter. Og få de ekstra store rejer, så de kan grille længere og få maksimalt Caramelization .
Nyankomne

Let grillet vinter squash

Let grillet vinter squash

Dens næsten umuligt at savne den søde, scallospedged patty pan squash på landmændsmarkedet. Ligner mini ufoSOR spinning toppe ...

Opskrift Gør Fox Bros. BarbQs Brunswick Stew

Opskrift Gør Fox Bros. BarbQs Brunswick Stew

Denne super nemme genvej BBQ Stew Recipe har alle de fantastiske smag af den klassiske Brunswick eller Camp Stew, men med halvdelen af ​​arbejdet

Grillet Avocado Caprese Salat

Grillet Avocado Caprese Salat

Store opskrift på grillede avocado bomber. Leder du efter nye opskrifter, kom jeg over denne ide online. Den oprindelige brugte meatloaf og havde et æg inde, da jeg prøvede det var det et stort rod. Jeg forenklede det lidt og ændrede ægget til ost. Jeg håber at du nyder det.

Nem hjemmelavet taco krydderier opskrift whitneybond. om.

Nem hjemmelavet taco krydderier opskrift whitneybond. om.

For min hjemmelavede taco krydderier holder jeg tingene ukomplicerede, men pakket med en ægte smagsstans. Pantry Staple Urter og krydderier bruges som Cumin, Oregano, Chili Powder, men jeg finder mexicansk Oregano er bedst, Ancho Chili Powder, fordi det er bare det, ikke en blanding af chili og lille salt.

Super Bean Pie Opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Super Bean Pie Opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Super Bean Pie Opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Lam og Bean Pot Pie

Lam og Bean Pot Pie

Historien om bønnepapiropskrifterne med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Whats en Navy Bean Pie Lær den kulinariske historie Denne sorte muslimske parabol og hvor at købe det i bugten

Whats en Navy Bean Pie Lær den kulinariske historie Denne sorte muslimske parabol og hvor at købe det i bugten

Hvide bønner er en familie af bønner, herunder cannellini, navy, Great Northern, og smør bønner. Sammen de gør for et alsidigt måltid indstilling for velsmagende spise.

Kylling og brede bønne tærter

Kylling og brede bønne tærter

Gammeldags sød pinto bønner pie er den perfekte dessert til efteråret. Hurtigt og nemt, dens en velsmagende alternativ til Thanksgiving pumpkin pie.

Denne browser understøttes ikke længere.

Denne browser understøttes ikke længere.

Denne browser understøttes ikke længere.

Nyankomne

10 Overraskende Grain, grøn, og Bean opskrifter du kan lave Tonight

Lær mere

Ofte set

Opskrift nærende, økonomisk, oldstyle italienske greener og bønner gør en fin familie måltid

Opskrift nærende, økonomisk, oldstyle italienske greener og bønner gør en fin familie måltid

Umbertos italienske bønner og greener. Oplev vores opskrift bedømt 3. 5 af 20 medlemmer.

Braised Greens Cannellini Bean Panini

Braised Greens Cannellini Bean Panini

Braised Greens Cannellini Bean Panini

Collard Greens med Bacon Opskrift

Collard Greens med Bacon Opskrift

Den oprindelige tilpasning af denne opskrift kommer fra en af ​​mine foretrukne kogebøger ved at lave mad, friske fødevarer hurtige weekend nætter. Det er lys, men drik rigeligt med vand, natrium er højt.

Let 16 Bønner og skinke suppe opskrift

Let 16 Bønner og skinke suppe opskrift

The Best Bean og skinke suppe Krydderier Opskrifter på Yummly Hellige skinke suppe, 3 Bean og skinke suppe glutenfri, Instant Pot Bean og skinke suppe

Sennep grønne med chorizo ​​og hvide bønner opskrift fincooking

Sennep grønne med chorizo ​​og hvide bønner opskrift fincooking

Denne skål kræver romersk sennep, som er en cuarsegrained sennep baseret på Apiciuss opskrift.

Kothavarangai klynge bønner poriyal med peanutswith peanuts soulsome madlavning

Kothavarangai klynge bønner poriyal med peanutswith peanuts soulsome madlavning

Kothavarangai eller klyngebønner Poriyal er en sund Andhra Style Rør steg opskrift ved hjælp af jorden jordnødder, hvidløg og rødt chili pulver.

Malnad Karavali Style Beans Palya Desi Madlavning Opskrifter

Malnad Karavali Style Beans Palya Desi Madlavning Opskrifter

Bønner Pallya Opskrift Poriyal Sauteed franske Beans Sabzi opskrift.

Grønne bønner Paruppu Usili opskrift Iyengar stil

Grønne bønner Paruppu Usili opskrift Iyengar stil

Bønner Toor Dal Poriyal syd indisk stil

Thai rød oksekød curry med peberfrugter Shemins opskrifter

Thai rød oksekød curry med peberfrugter Shemins opskrifter

Min langsomme komfip opskrift til oksekød curry er rig og opvarmning, med det mørkeste kød og en overdådig savory tomat sovs.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.