Magiske meltinthemouth øjeblikke er skabt med disse himmelske marengs.

Disse proteiner består af lange kæder af aminosyrer. Nogle aminosyrer er tiltrukket af vand vand-elskende aminosyrer, mens andre aminosyrer er frastødt af vand, vand-frygte aminosyrer.

Hvilken rolle sukker spiller i marengs?

Making Perfect Egg White Meringue er meget ligesom at blæse luft ind i en ballon, mens piskning. Slå eller røring årsager proteinet i æggehviderne at udfolde, dannelse af film at fælde luftboblerne, og sukkeret stivner skummet. En perfekt æggehvide marengs er virkelig ikke noget, men en skum, og skummet er en stor samling af bobler.

Meringue opskrifter arbejdet bedre med æg, der er mindst 3 eller 4 dage gammel. Tynd, ældre æggehvider pisken lettere til en højere volumen end tykke, friske æggehvider. Når piskede, skummet fra tynde hvide er mindre stabil, fordi væskefilmen afløb lettere fra boblerne. Hvis lyden er vigtigere end stabilitet, så ældre æg er bedre at bruge. For bedre stabilitet, en god tommelfingerregel er at bruge friskere æg til marengs, sparer ældre til generel bagning.

Den mindste smule fedt eller æggeblomme vil ødelægge en marengs, som fedt forstyrrer dannelsen af god skum. Når adskille æg, hvis en plet af æggeblomme falder i de æggehvider, løft den ud med en tom æggeskal halvdel. Forsøg ikke at fiske det ud med fingrene; olien på din hud vil forhindre æggehviderne i at udvide.

Kobber, rustfrit stål, eller glas skåle arbejde bedst til at gøre marengs. Undgå at bruge plast skåle til at piske æggehvider, da de ofte kan harbor spor af fedt, som forhindrer de hvide fra at få stiv. Uanset hvilken type skål, du bruger, være sikker på det er skinnende ren. Sørg for, at alle dine redskaber er skinnende rent, helt fedt-fri, og helt tørre. Marengs er meget følsomme, og de kan ikke lide fugt.

Do ikke tilsættes sukker før piske æggehviderne. Tilføjelse sukker i starten kan fordoble den tid, du er nødt til at piske æggehviderne til at få en skum. Tilsæt sukker til allersidst, når de hvide har dannet bløde toppe.

Jeg kan lide at bruge superfin sugarwhen gør marengs fordi det opløser hurtigere end tabellen sukker. Når slå æggehvider og opskriften kræver sukker, Gradvist tilsæt sukker, et par skefulde ad gangen og slå hele tiden.

For optimal volumen og glatteste tekstur bør sukkeret tilsættes gradvis, er slå efter hver tilsætning indtil sukkeret opløses før tilsætning af den næste. Tilføjelse nogle eller alle af sukkeret, før du begynder at slå, vil resultere i mindre volumen.

Ved at variere mængden af sukker i den endelige mix, du styre, hvor hårdt eller blødt den endelige marengs vil være. Som en generel regel, tilføje i alt 1/4 kop granuleret eller superfin sukker foreach æggehvide. Gør ikke marengs, der har mindre end 2 spsk sukker pr æggehvide. Hvis du bruger en mindre, vil skummet ikke indstillet, og Marengs vil skrumpe. At fortælle, hvis sukkeret er opløst, når du slå æggehvider til marengs, gnid lidt af skummet mellem fingrene. Hvis det føles grynet, sukkeret er ikke opløst, så hold slå i et par minutter. Det skal føles helt glat, når sukkeret er opløst.

Perfekt æggehvider: For at kontrollere, at du har den perfekte æggehvider, fjerne piskeriset fra skålen, øse op nogle af de hvide, og hold piskeriset oprejst. Skummet bør danne blide toppe med tips, kurve tilbage, apostrof-lignende, på sig selv.

Blanding soft-pisket marengs med dej ikke fuldstændigt folde de bløde-pisket æggehvider og dej sammen. Â er ønskelig Leaving striber i blandingen som dette hjælper med at forhindre deflation af både de hvide og dej, der hjælper producere lighter bagværk.

stive toppe Fortsæt med at slå æggehvider på høj hastighed, indtil de danner toppe med tips, der står lige, når de uovervindelige løftes. Â Når du starter et making pisket æggehvider, fortsætter den lige igennem og slutte det. Â Du må ikke stoppe halvvejs at tage en pause. Â Marengs sker, når det ikke er løbende og når du kan holde en skefuld det på hovedet og intet af det falder. Â Også når du swirl en ske gennem det og hvirvler holde deres form på ubestemt tid.

Sted marengs på rørsystemer-hot påfyldning at begynde madlavning bunden af marengs. Restvarmen båret af fyldet cooks bunden af marengs nogensinde så lidt, hvilket gør det mindre tilbøjelig til at lække eller krympning . Sørg for, at marengs fuldstændig dækker den varme påfyldning helt op til kanten af skorpen. Dette hjælper bunden af marengs kok og stick til fyldet, så det ikke glider af, når det er skåret. Brug en lille ske eller spatel til at gøre høje tinder og dekorative hvirvler i marengs før bagning.

marengs vil blive mere gjort, hvis du bager dem ved en lavere temperatur i længere tid. Bage marengs ved 325 grader F. i 20 til 30 minutter eller indtil en madlavning termometer registre 160 grader F. Husk en varm påfyldning er vigtig.

Første op er den franske marengs. Dette er generelt betragtes den nemmeste teknik; det er meget let, men mindre stabil end sine søskende. Denne type marengs er foldet i kage Battere og souffl blandinger at løsne og tilvejebringe et luftigt finish eller bages til lette som luft macaron cookies. Så er der italiensk marengs, en mere stabil marengs fordi varm sukkerlage langsomt piskes ind i æggehvider at skabe en blank blanding. Glat det over Lemon Marengs Pie. Sidste er schweizisk marengs, en fast og meget tilgivende indstilling. Dette skyldes sukker og æggehvider bringe op til stive toppe sammen ved svag varme. Schweizisk marengs er en test køkken favorit, når det kommer til at gøre schweiziske Marengs Buttercream.

Selv bevæbnet med råd om, hvordan man laver en perfekt marengs, er der en chance for du kunne løbe ind i nogle problemer. Her er vi deling tips til navigere andre fælles problemer stødt med meringuesthey're alle er let undgås, når du ved, hvad man skal kigge efter og undgå!

Har du nogensinde lagt mærke til nogle væske siver fra Marengs oven på din citron cirkel? Chancerne er, din marengs græder. For at undgå dette, skal du sørge for at sprede din marengs over fyldet, mens fyldet stadig er varm.

Sandheden skal frem, jeg aldrig virkelig værdsat en Marengs indtil jeg var ind i voksenalderen. De var blot én af disse bager, der var altid i levering på Grannys hus, men at vi aldrig rigtig fik mulighed for at spise. Plus tanken om sukker æg var ikke noget, jeg virkelig troede som barn. Men da jeg ramte voksenalderen og forsøgte en Eton Mess i en restaurant; pludselig mit sind blev blæst. Sukkerholdige æg var absolut lækkert med toppet med creme og bær! Whod have troet ?!

Ideen med bagning marengs er ikke så meget at bage dem, men for at tørre dem ud. Dette betyder en lav temperatur ovn og masser af tålmodighed. Det kan også virke lidt unødvendigt at lade dine marengs til derefter køle i ovnen også, men fjerne dem for tidligt og udsætte dem for en forskel i temperatur kan få dem til at knække. Selvom hvis du har planer om at bryde dem op som en del af en Eton Mess dette ville være et sådant spørgsmål.

Når du har brug for at sikre din fedt bevis papir på bageplade, bare tage en lille klat af marengs blandingen og pop det på hvert hjørne af din bageplade, før du placerer din fedt bevis papir på toppen. Dette vil stoppe dit papir bevæger sig omkring, mens du forme dine marengs.

Efter din bagning tid, slukke for ovnen og lad marengs i Lad dem køle af i ovnen, før du fjerner dette hjælper med at forhindre de marengs revner fra den pludselige ændring i temperaturen udenfor ovnen..

Vegan: Da dette opskrift bruger æg, er det ikke veganer. Mange opskrifter på veganske marengs erstatte ægget med aquafaba dog Ive endnu til at prøve det selv, så kan ikke anbefale de nødvendige mængder på dette tidspunkt.

Marengs pulver består af dehydrerede æggehvider, der har været malet til et meget fint pulver. Den indeholder ofte lidt ofcornstarchto låne konsistens til dens tekstur, og nogle sorter indeholder tilsatte sødestoffer og lidt af vanille aroma. Det er nemt rekonstitueres ved tilsætning af vand og slå med høj hastighed, indtil det danner disse kvintessensen fluffy marengs toppe. Imidlertid kan marengs pulver også anvendes i stedet for traditionelle marengs i opskrifter for bagværk såsom englekage, og derved har en række fordele. t bekvemme, let efter mål, hylde-stabil, og ikke efterlader dig med det rod, der kommer med adskille æg. Som en ekstra bonus, du ikke sidder fast med at forsøge at finde ud af at bruge æggeblommer efter udskille de hvide.

Hvis du ligesom mange mennesker, bagning er ikke en del af din daglige rutine. I stedet kan du bage til ferie, fødselsdage og andre særlige lejligheder, som betyder, at du risikerer at ingredienser går dårligt mellem bagning sessioner. Meringue Powder's Overordentlig Lang hylde Live gør den ideel til denne form for tilgang til bagning, det kan vare så længe som to år, forudsat at du opbevarer det på et køligt, tørt sted mellem anvendelser, såsom en bageste hjørnehylde i dit pantry eller skab.

De store problemer med at bruge æggehvider er ikke, at de kun skal adskilles, de skal bringes til stuetemperatur, før de kan bruges i opskriften. Meringue Powder kan bruges med det samme uden ekstra tidskrævende forberedelse, hvilket er en vigtig egenskab for mange af dagens travle kokke. Hvem nyder ikke at have ingredienser til rådighed, der kræver en minimal mængde ståhej?

Kigger du nogensinde på de professionelt indrettede kager og spekulerer på, hvordan de gør den fantastiske frosting? Chancerne er, at frostingen er blevet skabt ved hjælp af Meringue Powder. Merningue pulver giver den struktur, der er nødvendig for at lave de udførlige blomster og andre designs, så ofte set på kager dekoreret af fagfolk. Det bruges oftest til at gøre noget kendt som 'Royal Icing', som er en tyk, let støbt glasur, der holder sin form og er traditionelt brugt i udsmykning af bryllup og andre særlige lejlighedskager. Det er også brugt på cookies, cupcakes og alt andet, der skal dekorere. Royal Icing er traditionelt lavet ved hjælp af æggehvider, konditorens sukker, og uanset farve kagen Decorator ønsker at bruge til at opnå den ønskede effekt. På trods af dets udførlige udseende er det ekstremt nemt at lave â € "og endnu nemmere, hvis du bruger meringue pulver i stedet for at adskille æggehvider og piske dem i stive toppe.

Meringue pulver bruges også til at gøre smuttercream frosting. Udover bekvemmelighed er en af ​​de vigtigste fordele ved at bruge merningue pulver i frostinger, at rå æggehvider kan være forurenet med bakterier, der kan resultere i en salmonella infektion . Når du Usemeringue pulver, behøver du ikke bekymre dig om, at nogen bliver syge fra frosting lavet med rå æggehvider.
Nyankomne

Den Bloody Mary historie og videnskab en Oddball Classic

Den Bloody Mary historie og videnskab en Oddball Classic

Den Bloody Mary Código meget ligesom de fleste klassiske cocktails. I dag, vi dykke ned i denne klassiske brunch drikkevarer historie og finde ud af, om du virkelig skal bruge det som et middel til billig vodka.

Hvad er ost ostemassen 6 Fakta du måske ikke ved

Hvad er ost ostemassen 6 Fakta du måske ikke ved

Er hytteost det samme som ostemasse og valle ostemasse og valle dannes, når mælken blandes med spiselig syre, såsom eddike, for at gøre ost. den ekstra

Hvor længe skal kylling kråse tager at tilberede Firstlawcomic

Hvor længe skal kylling kråse tager at tilberede Firstlawcomic

Øjeblikkelig Pot kråse Før Stegning Opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Bedste svar Skal du koge lasagnepladerne

Bedste svar Skal du koge lasagnepladerne

Nej, du behøver ikke at parboil lasagne nudler. Du kan bare lagde dem lige ind i panden og bage dem i din sauce. Jeg tror, ​​at tørret pasta kommer

Bratwurst Stuvet med Sauerkraut

Bratwurst Stuvet med Sauerkraut

Få Bratwurst Stuvet med Sauerkraut Opskrift fra Food Network

Hurtig svar Sådan koger tørre Black Eyed Peas

Hurtig svar Sådan koger tørre Black Eyed Peas

Langsom komfur tørrede Blackeyed ærter ikke behov iblødsætning.

Sådan bake kartofler, yams og søde kartofler

Sådan bake kartofler, yams og søde kartofler

Lær hvordan man laver bagt søde kartofler 5 måder. Vi har metoder til bagning af dem i ovnen, mikrobølgeovn, crock pot, instant potten eller luftfrit.

Den perfekte hamburger sauce

Den perfekte hamburger sauce

Leder du efter en simpel opskrift med en intens smokey smag. Prøv denne opskrift med soja og worcestershire sauce.

Kartoffelmos med hud

Kartoffelmos med hud

Hvad er de bedste kartofler til Mæskning Tja, det afhænger

Nyankomne

Sådan laver du grise i et tæppe

Lær mere

Ofte set

Adgang til denne side er blevet nægtet.

Adgang til denne side er blevet nægtet.

Tilsæt sprinkler Efter bagning kan du bruge frosting eller en ægvask til at få sprinkler til at holde sig til bagte cookies. Uanset hvilken metode du bruger, start med cookies, der har afkølet helt. Top cookies med frosting hjemmelavet eller købt, der er blødt, men ikke for løbende.

Frugt Opbevaring og modning Tips FruitGuys

Frugt Opbevaring og modning Tips FruitGuys

Refrigeration synes at være en god idé, men det er ikke godt for alle fødevarer. Her er 24 fødevarer, som du helt bør undgå køle- fra nu af.

Har du brug for at sprøjte en panini presse

Har du brug for at sprøjte en panini presse

Selv om det er vigtigt at sørge for grillen er grundigt rengjort og skrubbet, at nogen rengøring en panini presse nødvendigvis være forsigtig med ikke at beskadige ...

Hvordan at skære slim i Bhindi Okra Lady Finger

Hvordan at skære slim i Bhindi Okra Lady Finger

Mens okra slim har dog sit formål, især når fortykkelse gumbo, kan det undgås nemt. Bare følg disse protips fra vores test køkken.

Sådan Smoke Tyrkiet Legs

Sådan Smoke Tyrkiet Legs

Mary Berry uddannet på The Cordon Bleu i Paris og Bath School of Home Economics. I de svingende 60'erne blev hun madlavning redaktør af Housewife magasin, efterfulgt af ideelle hjem magasin.

Kylling Yucca Empanada Opskrift af velsmagende

Kylling Yucca Empanada Opskrift af velsmagende

Lær, hvordan du koger Yucca Root i et par nemme trin på ovnen. Yucca bruges på samme måde som kartofler i etnisk køkken over hele verden.

Denne browser understøttes ikke længere

Denne browser understøttes ikke længere

Brug af GigareCipes.com Du kan se videoopskrifter til enhver skål verden over, udforske nye trends i køkkenet og forstå let, hvordan man bliver en rigtig kok

Ernæringsmæssige Pearl Eating FishHow Low kan du gå

Ernæringsmæssige Pearl Eating FishHow Low kan du gå

Endelig en diæt Specifikt for mennesker med GERD acid reflux Finding lækker mad, der plejer årsag acid reflux flareups kan være en udfordring. Med Dr. Gourmet kostplan for mennesker med GERD Acid reflux kan du spise sundt, opretholde en sund vægt, og spise god mad uden

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.