Rum kage med fransk vanilje vanille

Hvis du aldrig har samplet Rum Cake, er det nu tid og her er opskriften! Mens det ofte betragtes som en ferie konfekture er Rum Cake faktisk et godt dessert valg hele året rundt. Serveret med en kop stærk kaffe, det er lige så tilfredsstillende om sommeren, med friske bær eller ferskner, eller om vinteren med en dollop flødeskum.

Vi ved, at du vil elske denne glutenfri version af Ourcaribbean-Style Rum CakeCipe, en langtids favorit her på vores hjemmeside. SubstituteingGluten-Free Measure For Measure Flourfor melet i den oprindelige udbytter en utrolig fugtig, vidunderligt aromatisk kage, der sikkert er et hit med venner og familie efter en glutenfri diæt. God fornøjelse!

Pudding-blandingen tilføjer en smule smag og sødme, plus forbedrer kageens fugtighed. Brug en anden smag Pudding Mix, hvis ønsket: Banan, karamel, Butterscotch, Coconut osv. Ant for at udelade pudding mix? Du kan; Din kage vil være lidt mindre sød og lidt tørretumbler. Vær opmærksom på, at vi har forsøgt at erstatte majsstivelse, sukker og ekstra vanille til pudding-blandingen, og resultatet er bare ikke det samme.

Brug af den fulde mængde sirup i opskriften vil gøre en traditionel rum-gennemblødt rum kage, en der er utrolig fugtig. For en mindre Rummy Cake, en med en mere standard kage tekstur, gør og bruger kun halvdelen af ​​sirup.

Vær opmærksom på: Nogle af dine bagning ingredienser kan være en skjult kilde til gluten. Lær mere på vores blogindlæg: For glutenfri bagning, tænk ud over bare mel. For yderligere oplysninger om King Arthur-producerede produkter, læs de komplette detaljer i Ourallergen-programmet, herunder vores kontakt- forebyggelse praksis.

Lad mig vise dig, hvordan du laver en dejlig fra-ridse yule log, også kendt som en BCHE de noà «l på fransk. Denne traditionelle julekage er indrettet til at ligne en log. Min opskrift starter med en kakaa smagfuld svampekage, der godt fylder med kakao hasselnød flødeskum. Godt top det med chokolade ganache og en række sjove valgfri garnishes herunder champignonformede meringues plus sugared cranberries og rosemary for en shimmery finish touch. Dens show-stop og Uddybende , men alligevel fuldstændig gennemførlig i dit hjem køkken! Jeg sætter dig op til succes med min detaljerede opskrift, trinvise billeder og komplet video tutorial.

Jul er en tid rig med tradition. Julekager til Santa, Ornamenter Og Dekorationer, Jingle Bells og Hot Cocoa ved ilden. For nogle og i europæiske regioner, det gør en yule log kage, også kendt som en BCHE de noà «l på fransk. Ive smagte masser i feriesæsonen, men havde ikke forsøgt en fra-ridse opskrift indtil i år. I første omgang overvældet af processen, lærte jeg, at det er ligesom andre hjemmebagningsprojekter: Sjov kvalitetstid i køkkenet. Gjort endnu bedre med en ekstra dosis chokolade!

Bag kagen rulle i en 1217 tommer pande. Så der er masser af kage til snitning og udsmykning, dette en større rollkage end min champagne kage rulle og rød fløjlkage rulle, som begge er bagt i en 1015 tommer pande. Du er velkommen til at bruge nogen af ​​mine Roll Cake Opskrifter som bunden af ​​din Bà »Che de Noë L, men ved, at hvis de er bagt i en mindre pan, har du en mindre kage.

Dekoration af din BCHE DE NOÃ «L / Yule Log

Jeg er ekstremt detaljeret i disse opskriftsvejledning, så ikke være overvældet. Hvis jeg kan gøre dette, kan du gøre dette. Se Mine Gør fremadrettede instruktioner Hvis du vil blive forberedt, er der mange måder, du kan forberede denne Yule Log Cake på forhånd. Tag din tid og nyd den festlige proces. Ønsker dig en sæson af god jubel. Vi har alle brug for det! Â Â ™ ¥ ¥

Meringue champignon og sugared tranebær rosmarin er helt valgfrie garnishes. Opskriften nedenfor indeholder begge dele. Se Opskrift Notater for alle Make-Ahead-instruktioner. Jeg anbefaler at se video-tutorialen ovenfor og læse den fulde opskrift nedenfor før begyndelsen. Der er meget afkøling, chilling og andre bevægelige dele her!

Jeg tilpassede denne fantastiske opskrift fra den berømte kogebog masting kunsten af ​​fransk madlavning af Julia Child, Louisette Bertholle og Simone Beck. Hans kage er let at lave og holder godt i flere dage. Den klassiske kombination af chokolade, mandler og rom er fuldstændig uimodståelig og mindeværdig.

Som bagere skylder vi et parti tojulia barn. Hun var en prisvindende forfatter og en fantastisk naturkraft. En naturlig født leder og jordnær lærer, Julia var ikke mindre end frygtløse i køkkenet.

Er dette en flourless chokolade mandelkage?

Julias Original Opskrift Opkald til slibning af mandler med hånden for at gøre mandelmel. Owever, er du velkommen til at bruge butikkøbt mandelmel til denne opskrift. Du kan lave din egen mandelmel i en fødevareprocessor ved at pulsere blancheret, hele eller skiver mandler. Begge muligheder fungerer meget godt i denne kage.

Hvis du ender med en taske med mandelmel og ikke vil have det til at gå til spilde, prøv Ouralmond Tea Cakes med Wild Blueberry Jamor nogen af ​​vores Macaron Opskrifter. Almond mel fryser smukt og vil holde op til et år, hvis det er godt forseglet.

Kan du lave chokolade mandelkage på forhånd?

For denne opskrift bruger jeg den bedste kvalitet semi-søde bagning chokolade jeg kan købe, usaltet smør og rom. Min favorit bagechokolade er Thescharffen Berger Fin Artisan Chocolate Brand. Hvis din butik ikke bærer store bagechokoladebjælker, gør Amazon!

Du kan genkende Denne kage fra 2009 hit MovieJulie & Julia, der starrer Amy Adams og Meryl Streep. Jeg kan se den film igen og igen og aldrig blive træt af det. Der er en scene i filmen, hvor Julie præsenterer sin mand med denne chokolade mandelkage, og han graver straks ind med en gaffel. Det er okay, vi elsker også denne kage!

Denne opskrift bruger en chokoladekageblanding, der gør det til en hurtig og nem bundt kage. Du vil have denne dessert klar og i ovnen på ingen tid. Tilføjelse af et par ekstra ingredienser som Dark Rum og Chocolate Chips Tag en almindelig boks kageblanding til et andet niveau. Kassen med pudding tilføjer en rig og fugtig smag og tekstur.

Inspirationen til disse kager kommer fra den oprindelige, vintage berømte rum kageopskrift, der går tilbage mange år. Min mor har gjort Rum Cake til helligdage siden jeg var ung. Det har altid været et hit, og du kan gøre det på forhånd, og det bliver bedre og bedre, efter at det sidder i et par dage. Kagen tager virkelig smag af rom og bliver mere fugtig.

Bare rolig, hvis du ikke er en fan af rom eller rum drikkevarer. Denne kage smager ikke som alkohol. Alkoholen i kagen smør og glasur kokke, så du ikke rent faktisk kommer til at få en buzz, mens du spiser denne kage. I denne chokolade rum kage opskrift, tilføjede jeg rom til glasuret, mens det kogte.

Rum Delicioso En svampekage gennemblødt i Rum Layed mellem Vanilla og Chokolade Custard Sandwiched mellem to vanille cookies og rullet i smuldret svampekage krummer toppet med pulveriseret sukker og kakao
Nyankomne

Bringer jer alle mine yndlingsmærker fra hjemmet ... Frankrig, der er tjekke vores vidunderlige franske mærker samt franske bøger.

Bringer jer alle mine yndlingsmærker fra hjemmet ... Frankrig, der er tjekke vores vidunderlige franske mærker samt franske bøger.

Bringer jer alle mine yndlingsmærker fra hjemmet ... Frankrig, der er tjekke vores vidunderlige franske mærker samt franske bøger.

Aaron Crudens Classic French Crepe Opskrift Chiefs Rugby

Aaron Crudens Classic French Crepe Opskrift Chiefs Rugby

En sundere ww opskrift på fransk crepe med karameliseret Apple og Vanilla Yoghurt klar i lige 10. Få SmartPoints Value Plus Gennemse 5.000 andre lækre opskrifter i dag

Franske Crepes Opskrifter

Franske Crepes Opskrifter

Crepes lavet med mælk, æg, vanille, mel, sukker og salt. blandet sammen for at lave en batter. Klar til at lave tynde franske pandekager

Fiskesuppe med tomat og fennikel Ricardo

Fiskesuppe med tomat og fennikel Ricardo

Denne opvarmning og duftende franske stil løg og fennikel suppe er helt fantastisk toppet med smeltede cheddar ost souffler. Dette er gourmetsuppe på sit bedste.

Crostini med hjemmelavet Fig Jam og Gorgonzola opskrift Sur La Table

Crostini med hjemmelavet Fig Jam og Gorgonzola opskrift Sur La Table

Denne hjemmelavede figen marmelade er ekstra lækkert med rødvin eddike. I kombination med rosmarin dens lidt mere specielle end du er vant til.

Stegt kylling og champagne par sammen i bar poulet i rittenhouse

Stegt kylling og champagne par sammen i bar poulet i rittenhouse

Bar Poulet kommer til Rittenhouse i slutningen af ​​april. Det nye koncept vil sælge skovle af stegt kylling og glas champagne, plus andre franske vine. Det vil overtage tria taproom rummet. Bar Poulet vil tilbyde Dinein, Take-away, Levering og Contactless Curbside Pickup.

En ben op ovn stegt drumsticks opskrift mad. om

En ben op ovn stegt drumsticks opskrift mad. om

Denne langsomme komfikker er økonomisk og kan koge væk hele dagen, mens du har travlt med at gøre andre ting. Server kylling drumsticks på en seng af ris med nogle dampede grøntsager til et velsmagende måltid.

Fransk Onionskillet Kylling

Fransk Onionskillet Kylling

Bagt kylling belagt i italiensk dressing og dyppet i knuste franske stegte løg til breading. Yum.

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Crunchy Løg honning sennep kylling nem og lækker Kun tre ingredienser

Nyankomne

Frenchs crunchy løg kylling opskrift

Lær mere

Ofte set

50 lavt kalorieindhold fødevarer, der kan hjælpe vægttab

50 lavt kalorieindhold fødevarer, der kan hjælpe vægttab

Detaljeret ernæring sammenligning for pommes frites vs hvide ris. Fry er en glimrende kilde til kostfibre og kalium. Hvide ris har 39. gange mindre mættet fedt end yngel. Både hvide ris og pommes frites er høj i kalorier. Fry har mere riboflavin og vitamin B6.

Burger king medium fransk fries ernæring fakta

Burger king medium fransk fries ernæring fakta

McDonalds Medium French Fries Kalorier Der er 340 kalorier i medium pommes frites fra McDonalds. De fleste af disse kalorier kommer fra fedt 42 og kulhydrater 53.

Skillet Fransk løg kyllingebryst

Skillet Fransk løg kyllingebryst

Hvis du er en fan af fransk løgsuppe, vil du ønsker at gøre dette simple fransk løg kylling til aftensmad Vi bruger enkle ingredienser til at indlæse op kylling

Chicken Rice med Oyster Crackers Campbell Soup Company

Chicken Rice med Oyster Crackers Campbell Soup Company

Oversættelse af østers krakkere i fransk

Denne instant pot french løg suppe er dejligt fussefree

Denne instant pot french løg suppe er dejligt fussefree

En af de mest ikoniske supper af verden franske løg suppe lavet fra bunden med karameliserede løg og toppet med den væsentlige osteagtig toast.

IIS 7. Detaljeret fejl 404.

IIS 7. Detaljeret fejl 404.

Fransk løg suppe Wikipedia Detaljeret og nyeste oplysninger.

Potroast af Pheasant med Skalotteløg og karamelliseret æbler

Potroast af Pheasant med Skalotteløg og karamelliseret æbler

Denne opskrift på hele stege fasan med urter gør en dejlig og elegant måltid for to og er overraskende nemt.

Adam Liaws Soypoached Kylling og Salat med Oyster Sauce

Adam Liaws Soypoached Kylling og Salat med Oyster Sauce

Denne enkle pocherede kylling med grøntsager er et helt måltid i en gryde. Bare server det med fransk brød, smør og sennep.

Paneer og Potato Dumplings med spinat Sauce

Paneer og Potato Dumplings med spinat Sauce

Brendas French Soul Food, San Francisco Picture Sweet Potato Dumplings Tjek Tripadvisor medlemmer 657 oprigtige fotos og videoer af Brendas French Soul Food

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.