Banana æbleskiver Opskrift Stegning Up Lokal With The Karusse Contessa

I dag vil jeg præsentere dig med en anden jamaicanske opskrift fra min caribiske særligt. Disse skabe en super sund morgenmad eller endda dessert og er lige læbe smackingly godt! Når de er parret med is skaber det en drøm kombination - hvordan kan du gå galt med lækker avocado is alligevel!?! Jeg kan ikke tro, det er de første pandekager jeg har lagt ud på hjemmesiden overvejer min kærlighed til dem, men på en måde er de! Så jeg håber, at du nyder disse lækre bidder af godhed, og hvis du får en chance denne weekend sørg for at prøve dem ud!

Disse jamaicanske bananer Rösti ser så meget som en snack opskrift, min bedstemor bruges til at gøre, at jeg bare måtte prøve dem. Jeg vidste, at det helt sikkert var ikke den samme opskrift, da den ivorianske snack kaldet tartine eller tra-tra doesnt have nogen banan i det, men bare tanken om at gøre noget eksternt ligner den tra-tra gjort min smag knopper snurre med forventning . Hvis du har meget modne bananer derhjemme, disse flavorful snacks er et glimrende alternativ til banan brød. hey er nemme og hurtige at lave, en reel behandle!

Theres en ting i mit hus, når du har modne gamle bananer enten du laver banan brød eller bananer Rösti. Disse lækre lækre godbidder kan spises morgen, middag eller aften, som en snack eller som dessert. Disse æbleskiver er så let at lave og vil tilfredsstille enhver trang du måtte have.

Tjek alle de vidunderlige jamaicanske retter tilberedt af fyr Eat World medlemmer og andel med eattheworld . Klik her for at finde ud af, hvordan at deltage og have det sjovt at udforske et land en måned i køkkenet med os! Â

Tanya kalder denne opskrift Hurtig og nem jamaicanske bananer Rösti. Jeg fulgte hendes opskrift, ved hjælp af bananer, som jeg havde lagt i fryseren, når de fik over moden. Hvis du bruger bananer, der ikke allerede er grødet og liquidy kan det være nødvendigt at mos dem før at kombinere alle de øvrige ingredienser. Jeg brugte mit køkken hjælp til at blande dej og jeg stænkede mine æbleskiver med kanel sukker, da de kom ud af fritureolie.

Revideret og opdateret for! Månedens Vegan Challenge er i brand lige nu! - Inkluderer veganske opskrifter, Dag madplan Bonus eBøger! Vegan salg side Konverterer Like A Monster Og dyrere UpsellsÂ

Når du lægger mad ind i munden, er du bekymret over den ernæringsmæssige værdi eller blot spise noget smager godt på det tidspunkt? Har du plejer at spise junk food og masser af stegte fødevarer fra fastfood-steder? Med alle de sukker-belæsset stivelsesholdige og fedtet mad, som de fleste mennesker indtager, det er ikke overraskende, at nye sygdomme altid bliver opdaget. De ting, vi spiser årsag fedme, diabetes og forhøjet blodtryk af epidemiske proportioner. Mænd og kvinder bliver stigende grad bevidste om deres helbred, og spise bedre, fordi de er trætte af ikke at være sund. Mange sund mad kan nu sælges på din lokale helsekostforretning eller landmænd marked.

Sørg for at du indarbejde disse superfoods i din daglige kost rutine. Hvorfor inkluderer ikke flere bønner eller blåbær? Næste, så prøv at tilføje et par veggies som broccoli, spinat, eller grøn te. Dont glemme hele korn og nødder. Også, du har brug for at have yoghurt, soja, græskar, appelsiner, og tomater sammen med laks og kalkun. Hvis du spiser disse superfoods, plejer du nødt til at bekymre sig om at få vægten igen.

Weekender er lavet til pandekager i mit hus. Lørdag formiddag er bananer Rösti central. Jeg har lavet disse til børnene, da de var babyer. Disse jamaicanske banan frittersare i det væsentlige en jamaicanere idé om en pandekage. Og fordi det er lavet med super modne bananer disse små perler er naturligt sød.

Så min mor gav mig opskriften på disse æbleskiver år siden. Så jeg fortalte hende, at jeg skulle til at dele dem med jer. Hun gav mig opskriften med en klausul i den. Jeg var nødt til at påpege, at hun kan lide dem drysset med lidt salt. Traditionelt, det er, hvordan de er tjent. Men vi sauce besat rundt her, så jeg tjener mine æbleskiver med jordnøddesmør eller nutella eller begge dele!

Whats bedre end et fad fyldt med lækre æbleskiver? Det kunne være saltfish, banan, vejbred, bacon eller pølse det gør ikke noget, Ill tage dem alle. Jeg havde en over moden vejbred i køleskabet i den bedre del af en uge, og ser ud som om det var min morgen til lave morgenmad, jeg regnede hvorfor ikke lave nogle æbleskiver.

Hvad synes du om dine æbleskiver? Der er flere shapes og teksturer som du kan få, når de foretager dem. Runde kugler med en tyk dej, flade og crispy med en løbende dej, fluffy og tykke med tilsætning af bagepulver. Jeg er en flad og sprød pige. Og så er Lizzie. Du skulle have set denne lille 19 måneder gamle med to æbleskiver, en i hver hånd. Sis spiste det helt ned til ingenting og ville have mere.

1-2 store over moden plantain2 kop flour¼ tsk salt2 tsk kanel powder1 tsk stødt nutmeg1 teske vanilla3 til 4 spiseskefulde brun sugarapx 2/3 kop vand kop waterenough olie til lavvandede yngel

Ourfarmer venner gav os den lille variation, vi kalder Bacoba, som de vokser i regnskov på deres økologiske gård â € ”Ridge til Reef. Jeg svor du kan smage regnen og jorden, og den pleje, der går ind i at dyrke dem. Lækker!

Tip: Jeg har altid forberede en tester fritter før dykning i at gøre en fuld portion. Jeg steger bare én smag det og se, om jeg har brug for at foretage eventuelle justeringer til dejen. Er det for tyk? For tynd? Er det nødvendigt mere sødme?

bananer Rösti er hurtige og nemme at lave og er deliciousserved med en tvangsindløsning af kalk eller citron, og et drys af fine sukker fortrinsvis Caster, eller endda flormelis. r prøve dem med en klat is på toppen. eller kokos creme eller frisk fløde! Et stænk af enhver Orange, Rum, Brandy eller Whisky Liqueur tilføjer også en flot finish.

Du kan ikke gå galt med krydderi mix af kanel, muskatnød og vanille på søde, modne bananer. Tro mig, plejer du går glip af tilsat sukker lidt, men hvis u ønsker en særlig oplevelse, gå videre og drys en knivspids pulveriseret eller udsmykning sukker efter kogning dem.

En af de gode ting om disse mini pandekager er, at de er lækre plain. For at holde tingene lys, undgå at drukne dine pandekager i sirup. I stedet stable dem op, lag flere bananer mellem hver enkelt, og tilføje nogle farverige bær på toppen.

Hvis du ønsker lidt støvregn af noget, så prøv Avas favorit pandekage Topper en blanding af mandel smør, ahornsirup og vanille yoghurt. Jeg nyder dem med en skefuld græsk vanille yoghurt og et drys af ekstra kanel. Du kan også skære op flere bananer og tilsæt et drys af flormelis over fritter pandekager.

Enkel let opskrift på jamaicansk bananer Rösti

Jeg mustve været omkring 12 eller 13 år gammel, og Im ikke sikker på, hvorfor jeg var alene hjemme. Alt, hvad jeg kan huske, er, at jeg kræver nogle bananer Rösti og besluttede at gøre en batch mens jeg ventede på alle andre for at komme hjem. Problemet var, at jeg ser TV på samme tid. i et andet rum! Beyond min bedre dom , lagde jeg en stegepande med olie på komfuret for at varme op, mens jeg kørte til alrummet at fortsætte med at se Kærlighed Connection.

Jeg kunne lugte olien varme op, men jeg ikke rokke. Jeg ventede til efter kommercielle at finde ud af, hvordan den viser dato gik. formentlig katastrofalt, hvilket er grunden til jeg ikke kunne skrælle mig væk fra tv'et. Da jeg endelig drejede hovedet for at gå tilbage til de æbleskiver jeg så røg brølende ud af køkkenet! Jeg løb i at finde en sort stegepande med en blafrende flamme på håndtaget. og en stor sort swoosh af sod, der gik fra backsplash til midten af loftet foran brændeovnen.
Nyankomne

Lige et øjeblik...

Lige et øjeblik...

Disse cookies har alle smag af en banan creme pie i en pæn, blød, men alligevel sprød cookie. Hvad er en fantastisk måde at bringe banan fløde cirkel hvor du har lyst.

Super nem og cremet velsmagende Graham Cracker Icebox Cake

Super nem og cremet velsmagende Graham Cracker Icebox Cake

Denne lækre og nemme Graham Cracker IceBox Cake Opskrift bruger kun 8 ingredienser og er en stor dessertmulighed på varme dage.

Lige et øjeblik...

Lige et øjeblik...

Whats fab om denne banan brød, alt Dens et dagligt syn opskrift, hurtig, nem, pakker smag, pakker fugt, har minimal ingredienser, minimal tilsat sukker, smøragtig blød, perfekt til veganske og ikke-veganere, og smagen vil forlade dig trang dette smag combo

Lemon Banana Muffins opskrift Kiwi Familier

Lemon Banana Muffins opskrift Kiwi Familier

Stor opskrift på banan brød med citronskal. Lært denne lækre opskrift fra min hårdtarbejdende MOM og gjorde det til min mor i loven

Fugtig og lækker banan Loaf Cake

Fugtig og lækker banan Loaf Cake

Brug modne bananer for den bedste smag er det ligegyldigt, om de er sorte på ydersiden Opskrift fra AGA Demonstrator Dawn Veje.

Ikke tilgængelig Køb Moon Pie Mini Banana Marshmallow Sandwiches, 1 oz., 12 tæller på Walmart. om.

Ikke tilgængelig Køb Moon Pie Mini Banana Marshmallow Sandwiches, 1 oz., 12 tæller på Walmart. om.

Ikke tilgængelig Køb Moon Pie Mini Banana Marshmallow Sandwiches, 1 oz., 12 tæller på Walmart. om.

Banana Nut Muffins opskrift

Banana Nut Muffins opskrift

Banana Brown Sugar Muffins er en enkel, men velsmagende muffin at gøre. Fra start til slut de tage 30 minutter, perfekt til weekend morgenmad.

Banana Havregryn Muffins

Banana Havregryn Muffins

Nutfree, eggless, veganske banan havre muffins er perfekte til måltid prep. De bo godt i køleskabet og smager fænomenal på snack tid. Nyd en perfekt skole snack eller en til dit kontor madkasse.

Simpelthen perfekte bananmuffins

Simpelthen perfekte bananmuffins

Stor opskrift på bananmuffins uden ovn. Jeg plejer at bage denne muffins til mine døtre frokostkasse ... UT Hun spiser hjemme på samme måde som meget sundt snack kan gøre det lettere .. Weasketogether

Nyankomne

Denne lille batch banan chokolade chip boller er pakket med bananer, creme fraiche, brun sukker, og mini chokolade chips Opskriften gør 6 boller.

Lær mere

Ofte set

Banana Nut Brød Opskrifter

Banana Nut Brød Opskrifter

Banana Nut Brød Opskrifter

Banana Walnut Chocolate Chip Cookies

Banana Walnut Chocolate Chip Cookies

Dette er vores foretrukne familie opskrift på super fugtig banan brød gjort særlig med minichocolate chips rørt i dejen. Børn gå amok til det

Creme creme banan og valnødbrød

Creme creme banan og valnødbrød

Dette er den bedste bananbrød Weve nogensinde lavet den sure creme tilføjer fugtdensitet til denne virkelig fantastiske søde brødopskrift. Du vil elske hver bid

Vegan Peanut Butter Banana Oat Muffins

Vegan Peanut Butter Banana Oat Muffins

Perfekt dine bagning færdigheder med vores frugtagtig veganske muffins opskrift, lavet med banan og havre. Head til Tesco Real Food i dag for mere veganske bagning opskrifter.

Græsk Yoghurt Chokolade Chunk Banana Oat Muffins

Græsk Yoghurt Chokolade Chunk Banana Oat Muffins

Low Calorie Banan Oat Muffins er lavet uden mel eller olie og ikke tilsat sukker. En sund muffin lavet i en blender, fugtig og lækker

Banan Oat Pikelets Toddlers og derover

Banan Oat Pikelets Toddlers og derover

Ingen mel ikke noget problem Denne lækre opskrift bruger havre som grundlag for smeten og gør en påfyldning morgenmad eller midmorning snack.

Lige et øjeblik...

Lige et øjeblik...

Banana Pancakes Eggless

The Best Vegan Banana Pancakes

The Best Vegan Banana Pancakes

Find Banan og Peanut Butter Vegansk Pandekager på ALDI.

Peanut Butter Banana Bread Swirl Muffins Flora Vino

Peanut Butter Banana Bread Swirl Muffins Flora Vino

Uopløseligt sundt jordnøddesmør Banan muffins, der er oliefri, vegansk, mælkefri, lavt sukker og pakket med vegansk protein

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.