Kalorier i Eckrich Jalapeno Cheddar Røget pølse og Ernæring Fakta

Jalapeno Cheddar røget pølse fladbrød pizza

Forberedelse af friske grøntsager, røget pølse og tilføje i æg med morgenmad bage gør for et komplet måltid. Eckrich Jalapeno Cheddar røget pølse er lavet med den perfekte blanding af krydderier og høj kvalitet ingredienser, cooks op, så godt i denne opskrift.

2 pakker af Eckrich Jalapeo & Cheddar uden skind røget pølse; 1 12 ounce dåse nedkølet pizzadej; â ... ”kop mel; 1 æg, slået; 1A ”4 kop bagepulver; 2 spsk groft salt; 3a ”4 kop fuldkorn sennep; 1A ”4 kop mayonnaise; 3 spsk honning; Salt og peber til smag; Skridt. Varm ovnen til 425A ° F. Beklæd en kantede bageplade med pergament papir.

Texas stil jalapeo cheddar pølse kolaches

Eckrich Jalapeno Cheddar Links teatralsk, de er bedre grillet! Awesome smag, saftig, cheesy! Vil anbefale til andre! Great Snacks, eller frokost. Great for når som helst at spise! Disse få super varmt, så du er nødt til at være forsigtig, når de spiser! Ikke alt for krydret #smoked jalapeno cheddar røget pølse.

Inkluderer en 14 oz pakke af fuldt kogte, varme og tjene Eckrich Jalapeno Cheddar røget pølse links. Jalapeno cheddar røget pølse links er hurtige og nemme at forberede en dagligdags måltid med hjemmelavet smag. De fuldt kogte pølse links kan serveres hele eller snittede, og er ideelle til cookouts og familiens måltider.

Skridt: I en stor stegepande, sauter den pølse, grøn peber, løg, oregano og basilikum i olie, indtil grøntsagerne er sprøde-bud tilsæt hvidløg; koge 1 minut længere. , Rør V8 juice; koge. Reducere varme; simre uden låg i 78 minutter eller indtil fortykket og varmes igennem, under jævnlig omrøring.

røget pølse-Kartoffel Hash. Med de mange forskellige gourmet røgede pølser på markedet i disse dage, jeg ønskede en opskrift, der var stor, men stadig tilladt den vidunderlige smag af pølsen til at skinne igennem, siger opskrift skaberen Nancy i Texas.

Slice Eckrich Jalapeno Cheddar røget pølse. Når løgene er gennemsigtige omkring 10 minutter spillet, skubbe løgene til den side af panden med din spatel og add i skiver Eckrich Jalapeno Cheddar røget pølse links. Lad pølse skiver brun i ca. 3 minutter, derefter vende og lad sauter yderligere 3 minutter.

Den håndværk . Pleje. Stoltheden. Dens så stærk i vores virksomhed i dag, som det var i Peter Eckrichs lille Indiana butik, 120 år siden. Plus, de kommer i lækre varianter og sorter som Original uden skind røget pølse Rope, Jalapeno Cheddar røget pølse links, skinke uden ben, og Hard Salami.

Just nu Eckrich røget pølse opskrift tourn madlavning. Bland brun sukker og majsstivelse i mellemstore skål indtil godt blandet. Eckrich røget pølse oksekød eckrich røget pølse oksekød røget pølse én pan fad eckrich røget pølse og kartoffel stegepande. 20 minutter bagt pasta alfredo med pølse moore eller mindre madlavning.

Hvilken slags ost til brug for røget pølse?

HEAT olivenolie i stor stegepande over medium-høj varme. Tilføj skiver pølse og kog begynder at brune og sprøde, ca 5 minutter. ARRANGERE tortilla chips i jævnt lag på bageplade. Top med lag af pølse, tomater, majs, rødløg og bønner. Drys med ost og top med jalapeo skiver. ake indtil osten er smeltet, omkring 6 minutter.

Sharp cheddar ost kastede med ris, broccoli buketter, ristet rød peber og bud Eckrich røget pølse. Middag er klar på bare 15 minutter! Hvad tager kun 15 minutter til at gøre, har masser af smag og vil snart være din foretrukne familie gå-til middag? Cheesy Sausage Broccoli Skillet!

BLT Tyrkiet pølse pastasalat. Hvis du er en fan af BLTs, kan dette være din nye favorit pasta salat! Fed Eckrich Hickory røget bacon, sprød salat og saftige tomater bliver smidt op et hak med tilføjelse af Eckrich Tyrkiet uden skind røget pølse og pasta, og kastede med en cremet dressing.

Sted 1 spiseskefuld sauerkraut, 1 spiseskefuld af ost, teskefuld løg og et stykke Eckrich Polska Kielbasa uden skind røget pølse i midten af hver dej runde. Wrap dejen omkring pølse og sauerkraut, trykker kanter til tætning. Placer sømmen nedad i hver brønd på muffin pan. Gentag indtil alle kiks har været færdiggjort .

Hurtig og nem middage er hvor dens på. Uanset om du er gift, har 5 børn, eller du er bare madlavning for en, alle er så travle i disse dage. Hvem føler mig?! På grund af dette har vi alle brug for hurtige og nemme middage.

De fleste af os er også forfærdelige til planlægning fremad til middag. Ahem. Ikke at jeg taler fra erfaring eller noget. Det betyder, at vi ofte stoler på take-out eller fastfood. Men hvad hvis jeg fortalte dig, at dagens opskrift ikke kræver en plan? Du kan piske op på dette hjemmelavede måltid i et øjebliks mærke og sandsynligvis allerede har alle ingredienserne på hånden.

Theres noget om de sidste par uger af sommeren, der er så perfekte. Dens næsten som om jorden udåndes, når vi geares op for køligere vejr igen, og alle er kollektivt Releaseing Et stort suk af relief.

Du kan stadig klemme i et par pooldage, men du ved dybt inde i det snart, vil du komme til at bære tørklæder og støvler igen. Det er som den magiske af både sommer og efterår rulles ind i hver dag, og jeg tror ikke, at der er en meget bedre følelse end det.

Jeg besøgte i sidste uge specielt på jagt efter nogle hjertelige kartofler, pulserende peberfrugter og saftige tomater til at lave en sydlig morgenmad hash. Jeg slog sammen med Eckrich Røget pølse for at skabe en fantastisk efterårsinspireret morgenmad, og jeg vidste, at jeg var nødt til at holde op med mine lokale landmænd til denne. Støtte til lokale landmænd og deres produkter får dig til at føle dig godt i en Mængde af måder. Ikke alene giver du direkte tilbage til dem direkte, men du spiser ægte mad, der blev plukket kun en dag eller to, før du kommer til at nyde det. Dens en sådan win-vinder, og jeg opmuntre hver eneste person til at tage fuld Advantage af dine lokale hårdtarbejdende landmænd på enhver lejlighed!

Eckrich er et super specielt mærke til mig nu, at jeg er i North Carolina. Jeg brugte deres Jalapeno og Cheddar røget pølse til denne opskrift, og jeg må fortælle det, det er ærligt en af ​​mine nye yndlingspølser. Det er så alsidigt jeg kan bruge den til enhver måltid lejlighed, men jeg elsker det bedst til morgenmad. Alt du behøver er nogle Eckrich og Whatevers i dit køleskab for at lave et lækkert måltid â € "ikke underligt, at det er en af ​​mine nye gå til ingredienser! Jeg har været snacking på leftover pølse i omkring fire dage nu, og jeg ser frem til det hver gang jeg begynder at blive sulten. Dens naturligt hårdttræ røget, indeholder denne naturligt rige smag med lige den rigtige mængde krydderi, og det er så let at finde i deli sektionen på din lokale købmand!

Gør denne hash kunne ikke være enklere, og de smag, den producerer, er alvorligt utrolige. Den røget pølse gør det alvorligt, at hashen kommer sammen perfekt, så jeg anbefaler absolut at gå til Eckrich Jalapeno og Cheddar røget pølse! Eckrich har også mere utrolige smagsmuligheder, så jeg er sikker på, at din yndlingssmag vil fungere lige så godt.

Som kartoflerne koger, varme Eckrich Jalapeno Cheddar røget pølse links i henhold til anvisningerne på pakken. De er allerede fuldt kogte, så bare opvarmning dem gennem så de er klar til at tilføje til vores Hash er alt, hvad der skal gøres! Når de opvarmes igennem, skære dem i 1/2 skiver og sættes til side i en stor skål.
Nyankomne

10 Los Angelesarea Chokoladebutikker til Valentinsdag Los Angeles Times

10 Los Angelesarea Chokoladebutikker til Valentinsdag Los Angeles Times

Enorme samling af lækre chokolade chokolade gaver til rådighed online på Edelweiss chokolade. Vores gaveæsker fyldt med premium-lækkerier chokolade.

Spiselige Holiday Gaver 3 måder i 15 minutter eller mindre

Spiselige Holiday Gaver 3 måder i 15 minutter eller mindre

Her er hvad du behøver cookie dej, allpurpose mel, regnbue drysser, mælk chokolade, chips, kokos olie, is

Jeg forsøgte den spiselige kaffekoppen

Jeg forsøgte den spiselige kaffekoppen

Spiselige Beautys Velvet Kaffe Body Butter er en luksuriøs veganer kropscreme, der dybt nærer tør hud og hjælper til at reducere forekomsten af cellulite. Findes på Officiel forhandler Flora Fauna.

Wilton Candy Øjeæblerne BIG W

Wilton Candy Øjeæblerne BIG W

Sweet Pea Parter Candy Øjeæblerne

Den værste Desserter på butikshylderne Right Now

Den værste Desserter på butikshylderne Right Now

Burger King Strawberry Pie Opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Hvilken effekt behøver kulsyreholdige sodavand har på kroppen ikke-alkoholiske drikkevarer Sundhed

Hvilken effekt behøver kulsyreholdige sodavand har på kroppen ikke-alkoholiske drikkevarer Sundhed

Som tiltrækkende som de kunne være, kunne sukkerholdige drikkevarer gøre nogle alvorlige skader på dit helbred

Dette er den nemmeste morgenmad gryderet Ive nogensinde set, og det er min favorit til at spise, også

Dette er den nemmeste morgenmad gryderet Ive nogensinde set, og det er min favorit til at spise, også

Dette er den nemmeste morgenmad gryderet Ive nogensinde set, og det er min favorit til at spise, også

GUILT FREE MOCK HOLLANDAISE SAUCE Opskrift mad. om

GUILT FREE MOCK HOLLANDAISE SAUCE Opskrift mad. om

Egg Beaters og andre flydende æggehvide produkter tilbyder bekvemmeligheden ved at bruge kun æggehvider i en opskrift uden indsats for at adskille æggeblommer eller potentielt spilde dem. Afhængigt af dine behov kan æg beaters gå lige fra kartonen til stegepanden. Eller du kan bruge dem som en ...

Egg Bhurji SandwichGrilled æg ost SandwichEasy og Quick Sandwich recipeEgg Sandwich Opskrift

Egg Bhurji SandwichGrilled æg ost SandwichEasy og Quick Sandwich recipeEgg Sandwich Opskrift

Lær man laver æg Bhurji Sandwich Opskrift, fra The Bombay ChefVarun Inamdar kun på Get Curried.

Nyankomne

Lige et øjeblik...

Lær mere

Ofte set

Vietnamese æg kaffe c ph trng

Vietnamese æg kaffe c ph trng

Vietnamesestyle æg kaffe er sød, fordi den stærke mørke brews naturlige partner er sødet kondenseret mælk og luftige piskede æg.

Egg Cream Brooklyn, NY Sidst opdateret 2022 Yelp

Egg Cream Brooklyn, NY Sidst opdateret 2022 Yelp

En af de bedste morgenmadspunkter i hele New York, Toms har gjort det på samme måde for generationer, der serverer lækre æg, pandekager, fransk toast til en loyal følge og turistmængde. Æg cremer er ekstraordinære her.

Jordbær Eggnog Milkshake Bishops Orchards

Jordbær Eggnog Milkshake Bishops Orchards

Er der en bedre sæsonbestemt chokolade, der eksisterer end Cadbury Creme Egg Nej, fortjener det at blive en hackershake helt sikkert.

Historien om New York Egg Cream, og hvor man finder en i dag

Historien om New York Egg Cream, og hvor man finder en i dag

Hvorfor hedder det en ægkrem, æggetekremen stammer fra jiddischspeaking østeuropæiske jødiske indvandrere i New York ...

New York Egg Cream Opskrift Drugstore Divas

New York Egg Cream Opskrift Drugstore Divas

Nyd et velsmagende og lækkert måltid med dine kære. Lær hvordan man laver chokolade æg creme se SmartPoints Værdi af denne fantastiske opskrift.

æg creme.

æg creme.

Vi svarer på spørgsmålet Kan du stadig få en god ægkrem i NYC

Corncrab Egg Drop Suppe

Corncrab Egg Drop Suppe

Lækre og tilfredsstillende krabbe kød æg drop suppe lavet med frisk blomst krabbe med hjemmelavet bouillon. Kun enkel krydderier tilføjet, med stor smag. Nemt trin for trin tutorial til hjem kokke for at gøre dette hjemme.

Panda Express åbner i Manila Dagershøje, hvad der var mest begejstrede for

Panda Express åbner i Manila Dagershøje, hvad der var mest begejstrede for

Alt hvad du behøver at vide om Kingsman 3, Starring Colin Firth og Taron Egerton, herunder potentiel udgivelsesdato, cast and plot.

Æg beriget hvide brødopskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Æg beriget hvide brødopskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Æg beriget hvide brødopskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.