Kinesisk Oxtail Opskrift ThinkEatDrink

Braiseret i et strejf af skyld, oksekød bouillon, bred bønne pasta og kinesisk fem krydderi, disse kinesiske oksehaler er at dø for. Den strejf af fløde tilføjes i slutningen virkelig balancerer ud smag og bringer fadet sammen.

Det er halen af ko fyre. De har en dyb, fyldig smag af oksekød og er helt fantastisk. Fordi kødet er hård med masser af binde- væv, knogler og brusk, det typisk nødvendigt at langsom kogte at give gode resultater. Det fungerer fint i Instant Pot.

2022/12/14 Denne opskrift fremstilles på Instant Pot DUO bruge kød / ragout program udført i 30 min. Hvis fremstillet i en langsom komfur eller komfur madlavning ca. 2-4. rom asianfoodtrail. omServings 6Estimated Reading Time 7 min

2022/01/28 Braiseret Oxtail Stew Opskrift Pro Noter. Hvis du er i stand til at købe oksehaler fra et internationalt marked, så spørg dem for hele halen. Det er mest sandsynligt vil være. rom savorythoughts. omRatings 8Calories 457 pr servingCategory Aftensmad, Hovedret

2022/09/13 Bland lys soja, lager, ingefær og palmesukker i en skål. Hæld oksehaler. Indstil crock pot til høj og kog i 4 timer, eller indtil oksehaler er mørt og stirrer. rom flosset-bit. omServings 4Category Hovedret

2006-12-13 Aromatic Chinese Oxtail Stew Serverer 6. 5 til 6 pund oxtails, skåret i stykker, fedt trimmet Kosher salt og sort peber 2 til 4 spiseskefulde vegetabilsk olie ½ kop Shaoxing risvin eller tør sherry 1 / 3 kop mørk eller almindelig sojasauce 1½. rom thewednesdaychef. om.

2022/12/14 kinesisk stil braiseret oksehale knogler â € ”opskrift. 1. Skubbet den © knappen Sauta, tilføjede vegetabilsk olie, så snart det varmes op jeg tilføjet alle oksehaler knogler i gryden i 5-7 minutter. Når dets brunet godt kød frigiver let fra bunden. Øjeblikkelig Pot Sauta © funktionen med oksehaler knogler. 2. Rør kødet rundt Browning alle sider, mens du drejer alt omkring tilsæt krydderier; kanel og. rom asianfoodtrail. Ovestimeret læsetid 3 minutter

Jeg startede denne rejse om seks år siden, da jeg havde en usædvanligt god oksehaler i downtown Singapore og var helt hooked. Jeg gjorde mit bedste for at finde en anden i USA, men ak. on blev fundet. Jeg gjorde, hvad de fleste hjem kokke gør, og gik online for at scanne alle mulige oksehaler opskrifter. Jeg dekonstrueret en hel og endelig kom ud med noget, jeg er tilfreds med. Gætte af de tomme plader mine venner og familie er også ganske tilfreds med det. Jeg gav det den asiatiske test; fodre svigerforældre og se nyheder tilbage. Odin.

For nylig har jeg plukket oksehaler fra Union Square Farmers' Market, tænker, at det var tid for mig at forsøge at genskabe en opskrift, min mor plejede at gøre, braiseret oxtails med stjerneanis. Jeg fandt en opskrift fra bloggen søndag Nite Middag efter søger efter en oksehaler og stjerneanis opskrift.

Selvfølgelig måtte jeg skrue rundt med opskriften og indarbejde andre ingredienser. For ideer, jeg tænkte straks på min favorit Vietnamesisk nudelsuppe, bn bò Hue, som bruger oxtails og citrongræs . I stedet for den orange i McLagan opskrift, erstattet jeg det med citrongræs og en kalk. Jeg også øget mængden af stjerneanis, tilføjede hele nelliker, shiitake svampe og thailandske chili peppers for nogle meget tiltrængt varme!

Den krydrede sauce vidunderligt blev opsuget af den almindelig ris. De shiitakes gav sauce en Jordet smag og en stærk champignon duft . Vi har virkelig nydt den ekstra smag og konsistens af de shiitakes, men de er helt valgfrit. Jeg ringede til min opskrift kinesisk braiseret oksehale gryderet, og mens smag er overvejende kinesisk, det er virkelig en smeltedigel af asiatiske varianter, der lever sammen i perfekt harmoni.

Til dessert, beregnet vi at gøre noget lys med frugt, men på en måde endte betjener rod øl flåd. Hvad er det citat? "Den bedste planer af mus og mænd går ofte galt." At stort set opsummerer vores dessert valg.

Ingredienser: 5 til 6 pounds oxtails, skåret i stykker, fedt trimmet kosher salt og jordet sort peber 2 til 4 spsk vegetabilsk oliekop shaoxing ris vin eller tør sherry 2 kopper lavnatrium oksekød eller kylling lager 1/3 kop Mørk eller almindelig sojasovs 1 spsk Brun sukker 2 Star Anise, brudt i stykker 2 Hele kløver 4 Lemongrass Stængler, trimmet og brudt 3 Scallions, trimmet og skåret i 2-tommer længder plus 2 scallions, tyndt skåret på diagonalen, for garnering 6 skiver friske ingefær 4 hvidløgskleder, skrællet 3-4 thailandske chili peberfrugter, skåret i 1/2-tommer længder 10 ounce friske eller tørrede hele shiitake svampe, stængler fjernet, re-hydrated hvis tørret 1 lime , Zested og skåret i små kiler kogte jasminris, til servering.

retninger: 1 varmeovn til 300 grader. Sæson Oxtails med salt og peber. Varm 2 spiseskefulde olie i en stor ovnfast Krukke med et tætsluttende låg. Arbejder i batcher, hvis det er nødvendigt for at undgå crowding, brun oxtail overalt, fjerner hvert stykke, når det er færdigt. Tilføj olie efter behov.

2 Når du er færdig med Browning, skal du hælde ekstra fedt fra bunden af ​​tomme krukke og sætte pot over høj varme. Tilføj vin og kog, skraber op brunede bits. I en skål blandes sojasovs og sukker med 2 kopper og hæld i potten. Tilføj Lemongrass , Chili Peppers, Star Anise, Cloves, 2-tommers stykker af Scallions, Ginger og hvidløg og koge. Sluk for varme. Return oxtails til gryde og tilsæt lime zest. Dæk og overførsel til ovn. Kog 1½ time.

3 Drej over stykker af oxtail, dække igen og kog 1½ time mere, eller indtil Oxtail er meget øm. Fjern oxtails fra gryde og stamme sauce i en separat kasserolle; Kassér indholdet af sil. Overfør oxtailstykker Tilbage til ovnproof Pot. Dæk oxtails og sauce og køles natten over.

4 Næste dag, varmeovn til 300 grader; Fjern oxtails og sauce fra køleskabet. Løft det fedt på overfladen af ​​sauce og kassér. Var forsigtigt sauce indtil væske, hæld derefter over oxtails og rør i shiitake-svampe. Dæk med folie eller låg og bages 30 minutter.

5 Afslør, rør og hæv ovntemperaturen til 400 grader. Kog, afdækket, 15 minutter. Rør igen og kog yderligere 15 minutter, indtil det er varmt og glaseret tykt med sauce. Fjern oxtails fra ovn og server over ris. Stænk hver servering med tynde scallion skiver og klem limjuice over oxtails.

3 lbs oxtails 1. kg, skåret i 2 til 3 tommer tykke stykker1 spiseskefulde olie2 halv tommer tykke skiver friske ginger6 cloves garlic3-4 stykker stjerne anis6 cloves3 bay blade ½ kop shaoxing vin2 spiseskefulde mørk soja sauce3 spiseskefulde lys sojauce1 spiseskefuld rock sukker du kan erstatte regelmæssig sukker1 1/2 kopper vandet til smag

Opvarm olien i en tungbaseret gryde skål over medium høj varme. Kog oxtailstykkerne indtil brunet på begge sider, og tilsæt derefter de resterende ingredienser og nok vand til at dække oxtailen. Dæk med et låg og bages i 1 time eller indtil kødet er meget ømt og falder af knoglen. Kontroller krydderurten, så server med rispind nudler eller ris.

Så vi var begge meget spændte på vores nye madlavningsmaskine. Dette er den første skål, vi har kogt i det, foruden Apple Cake, som kom ud af den medfølgende Phillips opskriftsbog og lige er blevet raffineret lidt af os. E tryk kogte kødet og braise, da det var en meget varm dag, og den moderne trykkomfur er den mest effektiv og den fedeste måde at lave mad på denne type måltid. Men langsom madlavning ville fungere lige så godt. Dette er den slags skål, hvor du spiser hvad du kan med din kniv og gaffel, og så skal du bare vælge knoglerne op i fingrene og spise hver eneste lille morsel, som du kan finde. Det er en keeper.
Nyankomne

Pumpkin Stout Braiseret Oxtail opskrift Spiceology

Pumpkin Stout Braiseret Oxtail opskrift Spiceology

Saft fra bonein oksekød, vin, og cookeddown grøntsager kombineres for at skabe en rig sauce til denne brase.

Asiatisk stil Braised Pork nakke knogler Stock Photo Rediger nu 519283585

Asiatisk stil Braised Pork nakke knogler Stock Photo Rediger nu 519283585

Få og del bedste opskrifter om svinekløfter sydlige med videoer, madlavningstips og måltider fra top kokke, shows og eksperter.

Kinesisk braised svinekød maven glædeligt forklæde

Kinesisk braised svinekød maven glædeligt forklæde

Med kartofler og oksekød simmeret i Savory Dashi bouillon, Nikujaga eller japansk kød og kartoffelgryder er en ikonisk homecooked skål i Japan.

Braised kanin med karameliseret radicchio og salsa verde

Braised kanin med karameliseret radicchio og salsa verde

Kokken Alan Bergo deler en opskrift på kaninben braised med sorte trompeter og mælk, serveret med ristede gulerødder.

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Braised countrystyle ribs med blackeyed ærter collard greens og syltede løg opskrift

Velkommen det køligere vejr med Redwine Braised Beef Stew

Velkommen det køligere vejr med Redwine Braised Beef Stew

Ukrainske stewed beef kartofler opskrift video

Den ældre Bolder Life Friday Feast 16 november Braised Tyrkiet lår

Den ældre Bolder Life Friday Feast 16 november Braised Tyrkiet lår

To pund af kalkun lår giver en overraskende mængde kød, når det er trukket af knoglen. Vi tror, ​​at det fedt, du sparer ved at mosse kartoflerne med Alwayslowfat kærnemælk og appelsinjuice i stedet for creme og smør, lader dig komme væk med at spise den sprøde kalkunhud, der tjener med en grøn grøntsag.

Beef Casserole Slimming World

Beef Casserole Slimming World

Hvad det britiske opkald oksekød gryderet er faktisk en meget dybt savory oksekød gryderet med svampe. Dette er en god middag for en kølig nat.

Nyankomne

Beef Stew Gryderole Sainsburys

Lær mere

Ofte set

Jo bedre supermarked oksekød i Storbritannien flere tanker om burgerfremstilling

Jo bedre supermarked oksekød i Storbritannien flere tanker om burgerfremstilling

Nedenfor er en liste over de produkter, der er inkluderet i Sudan 1-varslingen, som frigivet af Food Standards Agency. De syv produkter, der blev tilføjet i går, er i bunden.

Lektion To opskrifter, Chapter One Smashes og Magic af Mint, aka Brandy Smash

Lektion To opskrifter, Chapter One Smashes og Magic af Mint, aka Brandy Smash

En cocktail for piger, der elsker cognac Blueberry Mint Infused Brandy med Turbinado Sukker. Så godt på klipperne

Brandied flødeskum

Brandied flødeskum

Brandy flødeskum Sauce opskrift Prøv denne Brandy flødeskum Sauce opskrift, eller bidrage med din egen.

Ice Cream Teejays Sweet Tooth United States

Ice Cream Teejays Sweet Tooth United States

Bestil is online i dag gourmetis gaver afsendt landsdækkende til enhverhed og alle lejligheder. Store lykkelig fødselsdag, sympati, få det godt, tak, tillykke gaver og meget mere. Skab ...

Stella Parker Pie Dough Opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Stella Parker Pie Dough Opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Stella Parker Pie Dough Opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Quindim brasiliansk kokosnødflan

Quindim brasiliansk kokosnødflan

Quindimbrazilian Coconut Egg Custards

Kanel sukker grillet ananas er en nem, sund dessert, der tager et par minutter at prep and grill. Færdige resultater er søde, kanel og karameliserede ananasbunker.

Kanel sukker grillet ananas er en nem, sund dessert, der tager et par minutter at prep and grill. Færdige resultater er søde, kanel og karameliserede ananasbunker.

Kanel sukker grillet ananas er en nem, sund dessert, der tager et par minutter at prep and grill. Færdige resultater er søde, kanel og karameliserede ananasbunker.

Vegansk vegetabilsk stroganoff opskrift brasiliansk favoritter canny mad

Vegansk vegetabilsk stroganoff opskrift brasiliansk favoritter canny mad

Find nye ideer og inspiration med Sainsburys opskrifter.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.