Sådan spiser du Frog Legs Cuisses de Grenouilles

Lignende toescargots, mange andre franske delikatesser Få en dårlig rep uden for landet - og frøer ben er ingen undtagelse. Men i modsætning til populær tro er Frøer ben en af ​​Frances mest elskede retter, med historie, der går tilbage til middelalderen.

Vi ved, hvad du tænker stadig ikke overbevist . Hør os ud! Hvis du kan lide kyllingevinger, escargots eller andre klassiske franske retter, er der en god chance for, at du sandsynligvis vil nyde en hjertelig dosis af Cuisses de Grenouille også. Blev nedbrunt ti af de mest almindeligt stillede spørgsmål om frøer ben i denne hurtige to-minutters explewer, her. Hvem ved, hvor dine smagsløg kan føre dig næste gang.

Gør franske peopleactallate frøer ben?

Ja! Frøer ben er en yderst almindelig delikatesse i fransk køkken. Andre steder i verden, er de lige så værdsat i kinesisk køkken samt køkkenerne i Vietnam, Indonesien, Portugal, Spanien og videre.

Hvordan siger man frøer ben på fransk

Det troede, at franske munke begyndte at spise frøer ben omkring det 12. århundrede under udlånt, da deres kød ikke blev anset som kød, så derfor var acceptable at forbruge i løbet af Lent.

Hvad laver frøer ben smag som og hvordan er de lavet

Frogben er ofte sammenlignet med kyllingevinger, da deres tekstur og struktur er ret ens. Den faktiske smag af frøer ben afhænger af, hvordan de forberedte, selvom de mest almindelige stilarter, der steg dem i en let smør Orsautà © eingthem med hvidløg, smør og persille.

Hvor mange frøer ben er forbrugt hvert år

Nej, da alt kød fra reptiler og amfibier ikke er tilladt i kosher-kostvaner. Derudover er frøerbenene også forbudt i halal kost. Tværtimod blev frøer benene ikke betragtet som kød under middelalderen, hvilket gør dem acceptable for kristne at spise under udlånt.

Det smager som kylling. Eller er det fisk? Faktisk smager det lidt som begge. På fransk og nogle asiatiske køkkener er froskben en delikatesse. Når du er forberedt med Anova Sous Vide Precision Cower, så hurtigt saut © ed i smør, de er helt delikat.

Cuisses de Grenouille en skål med et smukt lydende navn. Mange mennesker vil dog sandsynligvis cringe lidt, når de hører, hvad det rent faktisk er. Frogben er en meget populær skål i fransk køkken og er særligt traditionelle i regionen Dombes, DÃ © Partement of Ain. De kan også findes i fransktalende Schweiz, Belgien, Luxembourg, Portugal, Louisiana og Caribien og generelt i Syd- og Østasien og dele af Afrika som en delikatesse.

Mange gourmetrestauranter rundt om i verden tjener froskben i dag. Dette gør det ganske let for dig at prøve det samme, uanset hvor du bor. Men du vil ikke bruge penge på et dyrt måltid? Tjek derefter vores enkle opskrift på autentiske Cuisses de Grenouille:

Stænk frogbenene med salt og friskmalet sort peber, og dyp dem i mel, helst en øjeblikkelig sort, som Wondra, som giver en let belægning og en dejlig skorpe. Varme omkring 2 spsk af jordnøddeolie i en stegepande, fortrinsvis nonstick og kog frogbenene i 2 til 3 minutter på hver side, indtil de er smukt gyldne og let crusted. Kødet skal forblive fugtigt og fast. Afslut skålen med hvidløg og persille og rør smørret. Tilføj et strejf af citronsaft og server.

Frøer Legs Provencal er en berømt fransk skål, som er meget nem at lave hjemme. I nogle supermarked kan du nu købe rengøres og klar til at lave mad frosne froggy ben, så hvorfor ikke du prøve denne opskrift? Du kan bruge hvidvin i stedet for citronsaft, hvis du vil. Også, hvis gluten er et problem - brug rismel, hvis mejeri er et problem, skal du bare bruge olivenolie. Dens absolut lækker og perfekt til fester, aftensfester eller som nibbles med drikkevarer.

Frøer ben har deres egen milde smag. Den nærmeste smag sammenligning, ikke tekstur, jeg ville give til halerne offreshwater crayfish. Crayfish er ikke mere visuelt attraktive end frøer, men deres haler er lige så velsmagende som frøer ben. Ligesom mange andre fødevarer, herunder fisk, oksekød, kylling og krebs, er den endelige smag direkte relateret til den måde, hvorpå madlavning og de anvendte saucer. Mens du nyder dine frøer, husker de, at de også er gode for dig, da de har masser af omega 3.

Frøer ben har en tekstur noget svarende til kødet på kyllingevinger; Men det er tekstur, ikke smagen. De har tynde knogler, og kødet kan serveres på eller fra benet. NB: Frøer ben og deres kød er slet ikke fedtet; Hvis du serveres fede frøer ben, det er kokken af ​​kokken, der laver dem i for meget olie eller smør, så send dem tilbage.

Ravioles de Grenouilles auxmorillesetvin Jauneâ € "Raviolis fyldt med frøer Benkød og Mushroomsand serveret i Ayellow Jura Winesauce. Vinen, der blev brugt med denne skål, er Vin Jaune, den gule vin fremkaldt i den franske afdeling af Jura i regionen Bourgogne-Franche-Comté. Dette er en meget aromatisk dessertvin med en smag lidt som en tør fino sherry.

Frøer ben plejede at være på hver bistos menu som en traditionel billig skål. Derefter begyndte højtuddannede franske kokke, der var vokset op, nyder frøer ben hjemme eller i en lokal bistro begyndte at anvende deres viden. Nu har de oprettet opskrifter, der pryder menuerne i de mest elegante restauranter. Du vil blive tilbudt frøer ben kød serveret med pasta, frøer ben kød i tærter, frøer ben med vilde svampe og fremragende vine såvel som frøer ben pizza.

Ligesom mange andre fødevareprodukter har stigningen i levestandarden sammen med populariteten af ​​Frøer ben skabt en mangel på indenlandske frøer, der blev rejst i frøbedømmer. I dag importeres over halvdelen af ​​frances krav fra fjernøsten. Indenlandske franske frøproduktion forsøger at indhente, men det har en lang vej at gå, før det kan opfylde den lokale efterspørgsel.

Ingredienser: Sauteed Frog Legs Opskrift

Smelt i en stor nonstick stegepande 125 g smør over høj varme. Når smørret er smeltet og varmt, brune frøbenene i 5 minutter på hver side. Fjern og dræn frøbenene i sidste ende. også. Deglaze panden ved at tilføje Muscadet. Tilsæt salt og peber, og rør derefter godt og hold varm over lav varme.

De præsenterede værdier er omtrentlig og bør ikke betragtes som nøjagtigt. Venligst Beregn Dine egne ernæringsoplysninger i en database ved hjælp af de mærkenavne, du har til rådighed. Hvert mærke er forskellige, og ernæringsoplysninger kan variere.

1 time siden Fingermad Fredag: Fransk Fried Frog Legs hævet på en Roux Great Raisedonaroux. om. Fransk Fried Frog Legs Opskrift. I en stor genlukkelig plastpose kombinerer kamermælk, hot sauce og lea perrins; Tilsæt frøs ben. Tæt og marinerer ved stuetemperatur i 1 time eller i køleskabet i op til 4 timer.
Nyankomne

Barfodet contessa uhyrlige brownies med ganache frosting

Barfodet contessa uhyrlige brownies med ganache frosting

Udforsk Ramdomkeyword for tusindvis af unikke, kreative opskrifter.

Sådan Kog frosset tun Steak

Sådan Kog frosset tun Steak

Ahi tun bøf er bedst, når kogt friske, men frosne er også et fantastisk valg og forholdsvis let at finde mærker et måltid, der ser lige så vidunderlig, som det smager.

Sådan Slice og Frys Avocadoer Real Food RN

Sådan Slice og Frys Avocadoer Real Food RN

Velkommen tilbage til Instagram. Log ind for at tjekke, hvad dine venner, familieinteresser har fanget deling rundt om i verden.

15 bedste Baileys cocktails, der er søde og åh så creme

15 bedste Baileys cocktails, der er søde og åh så creme

Betjener lækre drikkevarer derhjemme er nemt med disse baileys cocktails. Den irske creme kan bruges til mudslider, irsk kaffe, espresso martinis og meget mere

Gå plank cocktail opskrift

Gå plank cocktail opskrift

Hvem siger varm chokolade er bare til vinteren afkølet i sommer med denne baileys frosne varm chokolade opskrift cocktail eller dessert valget er din

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

En luft friture version af panfried kinesiske grøntsager boller, og byder på en sprød og gylden skorpe fyldt med en duftende vegetabilsk påfyldning.

Frosne Malibu Bay Breeze opskrift

Frosne Malibu Bay Breeze opskrift

En lækker opskrift på Frozen Bay Breeze, med kokos rom, tranebærsaft, ananassaft og is. Lister også lignende drikkevarer.

Hvad at lave mad med frosne kyllinger Patties Livestrong. om

Hvad at lave mad med frosne kyllinger Patties Livestrong. om

I dag Køb Tyson fuldt kogte og Paneret spicy kylling Patties, 1. 2 lb Bag Frozen på Walmart. om

Instant Pot kyllingelår fra friske eller frosne Teriyaki, Buffalo, grill, osv

Instant Pot kyllingelår fra friske eller frosne Teriyaki, Buffalo, grill, osv

Øjeblikkelig Pot Frosne kylling underlår. Sådan tilberede lækre kylling underlår i det øjeblik pot trykkoger fra frosset. Grib din frosne.

Nyankomne

Air Fried frosne kyllinger Nuggets EASY og sprød Air Fryer verden

Lær mere

Ofte set

50 Perfekte måder at lave kartofler på

50 Perfekte måder at lave kartofler på

Den sunde sind cookbook bigflavor opskrifter for at forbedre hjernefunktionen

Glas målekop

Glas målekop

Forlad gættet bagved med denne 6 stk måle kopper sæt. Lavet af slidstærk plastik, disse er et vigtigt i hvert køkken

Bedste Keramiske Kogegrej mærker i Indien En i dybde Købers Guide

Bedste Keramiske Kogegrej mærker i Indien En i dybde Købers Guide

Liste over bedste keramiske køkkentøj i Indien, som er blevet kureret efter forskning og testning af mere end 100 produkter af forskellige mærker. Du skal tjekke det nu.

Miriams Earthen Køkkengrej 100 Sundt Nontoxic Green

Miriams Earthen Køkkengrej 100 Sundt Nontoxic Green

Vi laver 100 sunde, ikke-toksiske grønne køkkengrej til dig. Unglazed lavet af testet ren ler, så du kan nyde den sundeste mad. Lær mere...

100 procent CACAO chokolade opskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

100 procent CACAO chokolade opskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Dark Chocolate Opskrift Lær hvordan du laver mørk chokoladeopskrift og få alle detaljer som ingredienser, madlavningsmetode af mørk chokoladeopskrift på Vaya. N.

Sund crockpot kalkun chili Valg af balance

Sund crockpot kalkun chili Valg af balance

Den bedste chili du vil nogensinde gøre den hemmelige opskrift på et perfekt hack af Texas Chili fra den legendariske Barneys Beanery i L.. I dette indlæg fra Todd Wilbur på hans berygtede mad hacker blog.

De 10 bedste keramiske køkkengrej stykker til at tilføje til din køkkensamling

De 10 bedste keramiske køkkengrej stykker til at tilføje til din køkkensamling

Leder du efter et keramisk køkkengrej, så tag et kig på vores top 20 picks for den bedste keramiske køkkengrej og se hvilken der passer til dig

Buffalo Wild Wings kuponkoder

Buffalo Wild Wings kuponkoder

Buffalo Wild Wings menupunkter, du kan spise, selv når du er på en diæt.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.