Hjemmelavet karamel majs vintage skål

Der er helt en metode til galskab her på Bah. Husk da jeg fortalte dig, at du skulle bruge en latterlig mængde penge på en krukke af kokosolie? Ok, jeg fortalte dig ikke, at du måske oplever klistermærke, da du så, hvor meget købmanden gebyrer for kokosnødolie, men jeg har stærkt foreslået, at du går ud og får dig til en krukke af tingene. Det var fordi i tillæg til at være den perfekte olie for de dejlige pommefrie, vidste jeg, at Wed Talkede Popcorn snart derefter. Og hvis du kommer til at skyde ovnen og pope nogle kerner, i modsætning til at bruge en luftpopper eller kaste dem ind i mikrobølgeovnen i en papirpose, vil kokosolie være din ven.

Bah Bemærk: Ive spurgte Oracle of Google, hvilket formål bagepulveret tjener i karamelsaucen. Den bedste forklaring, jeg kunne finde, er, at det skal hjælpe karamelen med at oprette blød. Mine rigtige verdensdata tyder på, at karamelbelægningen opstiller ret hårdt og skørt på popcornen. Ikke det er en dårlig ting. Det er bare ikke den bløde karamel majs, at du måske får på stranden eller amtsmessen. Det er mere som hvad jeg husker Cracker Jacks at have været som. Og jeg vil ikke lyve, det er en stor smerte at skrubbe ud af din gryde og skål. Sørg for at bruge en nonstick pot til at lave karamel og fylde din arbejdskål med varmt vand lidt, før du forsøger at skrubbe det rent.

I en stor, nonstick pot eller en kasserolle, varme sukker, smør, vaniljeekstrakt og salt over medium varme, omrøring ofte. Fortsæt med at lave mad og rør, indtil sukkeret smelter og saucen tager en karamelfarve. Pas på ikke at overcook saucen eller det vil brænde.

Sluk for varmen og tilsæt bagepulveret til kasserolle. Når du rører i bagepulveret, vil saucen boble op og fordoble i volumen. Vær forsigtig her, varmt sukker er raket varmt og forbrændinger er ikke sjove.

Arbejde hurtigt, og brug forsigtigt en silikone spatel til at kombinere popcorn og karamel sauce. Ikke hvert stykke vil være helt overtrukket, men der skal være lidt karamel på hver popped kernel. Overfør den overtrukne popcorn til folieforetede ark og lad det køle helt, før du tager håndflyvninger af det og skubber det i munden.

Jeg føler, at jeg var lige i går, da min datter skrev dette indlæg om at få hendes beslag på. Wow, tid, sørg for at flyve ved, for denne uge fik hun hendes braces af! Hun var så begejstret, hun havde set frem til datoen for måneder. Hun gjorde faktisk ganske godt med bøjlerne, men der var visse fødevarer, som hun virkelig manglede. opkorn og karamel. Det var Hilarious Da hun kom ud for at se mig for første gang på Orthodontists kontor, med en taske med karamel majs i hånden. Ja, den ortodontist giver det ud som en gave, når du får dine seler ud! Hun havde et stort smukt smil på hendes ansigt.

Så jeg besluttede i dag, at jeg ville gøre hende til en lille godbid. Det var en opskrift fra Bon Appetit, der havde siddet i min bunke i næsten 2 år - â € "Yep, karamel popcorn. Det var super nemt at lave, og så lækker, det var lys og sprød, præcis hvordan karamel majs skulle være â € "og de små bites af jordnødder gav det den ekstra perfekte smag. Yum! Jeg er så glad for, at hun gav mig en undskyldning for at gøre dette.

På en anden note, hvis du har fulgt min blog, ved du, at jeg vandt pigen scouts i den vestlige Washington Recipe Contest til Samoas 40th Fødselsdag. Jeg var faktisk på lokalt fjernsyn i denne uge for at demonstrere opskriften. Det var ret noget, lad mig fortælle dig, at den sædvanlige vært var på ferie, så disse andre to værter fyldte. Ingen fortalte mig, at en af ​​dem var en stor jokester, så det var sjældent at sige, jeg var helt overrasket med nogle af de antics. Heldigvis var jeg i stand til at blive komponeret. UT Jeg var freaking ud og håbede, at ingen ville bemærke. Du kan tjekke det her, hvis du er interesseret.

Nu for de spændende nyheder som jeg nævnte i mit tidligere indlæg, vil jeg donere mine præmiepenge til velgørenhed. Takket være jer alle, der skrev i din favorit Organisationer . Jeg besluttede at opdele gevinsten mellem to velgørenhedsorganisationer og jeg valgte tilfældigt følgende: Â Pancan og Imerman Angels. Både Velgørenheder Vil hver modtage en $ 250 donation! Â Tak Girl Scouts for muligheden!

Jeg kæmpede for at gøre hjemmelavet komforns popcorn i årevis. På et tidspunkt blev det en fuldblæst obsession. Jeg studerede youtube videoer og prøvet opskrifter fra kulinariske eksperter såsom Amerika Test Kitchen, Serious Eats, og Bon Appetit. De har alle gjort det synes så nemt, og alligevel endte jeg op med en brændt gryde med popcorn retssag efter retssagen. Efter endnu en fiasko, jeg rystede mine hænder i en hektisk vertikal bevægelse sammen med en anden brændt gryde og spurgte mig selv, hvorfor dælen cant jeg gøre hjemmelavet popcorn?

POPCORN. Kvaliteten af kerner, du bruger spørgsmål; ingen Orville Redenbacher her. I dette tilfælde, at kvalitet gør ikke behovet lig dyrt. Look ForFarmers bestorAmish kerner på din lokale købmand, eller til en ekstra særlig treat, opsøge kerner på din lokale landmænd marked.

Jeg viser dig hvordan man laver Karamel Corn. han er en karamel majs opskrift, der er både fantastiske smagning og nemt. Se min video, der viser dig hvordan man laver karamel majs, derefter rulle til slutningen af dette indlæg og udskrive den komplette opskrift, så du kan gøre det derhjemme.

Da vi kom til desserten selvom jeg var skeptisk. De tjente os dette karamel corn- dette meget opskrift Im deling med dig i dag-og parret det med deres Late Harvest Chardonnay. Jeg spiste og jeg nippede. Og så klokkerne ringede over det hele i mit hoved fortæller mig, at jeg virkelig gerne sød vin i tilfælde som dette. Tilfælde, hvor karamel majs smager så meget godt med det.

Bring denne blanding til en boble. Så slå den ned til en småkoge og overlade det alene i 4 minutter uden omrøring. Modstå trangen til at stikke hovedet hen over panden og få hypnotiseret af disse bobler. De pop, og derefter. godt, thats dårlige nyheder for dig og dit ansigt nu, isnt it?

Hold omrøring og få denne sirup væk fra bunden af gryden, indtil popcorn er dækket i karamel og der er ingen af det gode ting fast i en pyt på bunden af gryden. Du ikke ønsker at efterlade nogen af den bag!

Så nu ved du hvordan man laver Karamel Corn! Det skal vare en uge eller så hvis det er holdt i en lukket beholder. Pakke det ind i gaver eller snack baggies. Gør det til fodbold-watching søndag gnave. Gør det til Halloween. Eller gør det bare for at gøre det.

Stor advarsel om: Youd bedre har nogle venner omkring eller du måske bare spise hele partiet. Im ikke sige theres noget galt med, eller noget, men hvis du har en af disse figursyet Halloween kostumer at du er forsøger at passe ind. ligesom Spiderman eller fransk Maid eller Sexy Devil Suit, youd bedre tempo dig selv med karamel majs indtag.

2011-09-25 Bland popcorn og mandler i en stor skål. Kombiner brun sukker, smør og majssirup i medium kasserolle. Over svag varme, omrør blandingen indtil sukkeret er opløst. Stigning varme til høj og kog 5. rom farmflavor. omReviews 3Author Rachel BertoneCuisine AmericanCategory Fall

2022/11/07 I en stor gryde, kombinere de resterende ingredienser undtagen vanille. Koge over medium-høj varme under jævnlig omrøring, indtil blandingen når den soft-crack stadium, eller 270 til 289 grader på en slik termometer. Fjern fra varme; tilføje vanille og rør godt. Hæld popcorn, blanding indtil belagt. Spredning på voks papir til at tørre. rom myRecipes. omServings 12

1 ovnen til 300F. Bland popcorn og mandler i en stor skål sprøjtes uden stok madlavning spray. Line 15x10x1-tommer bradepande med folie. Spray folie uden stick madlavning spray. Sæt til side. 2 Kog karameller, smør og vand i stor gryde ved lav varme indtil karameller er smeltet under hyppig omrystning. Fjern fra varme. rom mccormick. omCuisine AmericanCategory AppetizersServings 24

Low-Fat Caramel Popcorn Opskrift SparkRecipes store opskrifter. parkpeople. om. Retninger. Forvarm ovnen til 250 grader. Coat en stor Jelly Roll gryde eller bageplade med nonstick madlavning spray. Kombiner splenda sukker blanding, majssirup, og lys margarine i et medium eller stor tung bund gryde; bring i kog over medium varme. Koge 4-5 minutter under omrøring 3-4 gange at skrabe ned siderne af. ROM THERECIPES. nfo.

Jeg absolut elsker det, når fodbold sæsonen starter! Det er derfor, jeg var så ophidset, da jeg så denne uges SundaySupper tema var let Football Food Ideer til kampdagen. Vores værtinde for denne uges selv Isa Coleen OFA Den Redhead Baker blog. Hun opfordrede os til at dele vores bedste opskrifter til fødevarer for at nyde, mens du ser Big Game! Vi er enorme Houston Texans fans, så vildt dag hver uge vil finde os foran fjernsynet ser spillet. nd noshing på lækker mad! Jeg fokuserer typisk på krydret, krydrede forretter til arrangementer som dette. ut nylig så jeg en opskrift på en hurtig graham cracker-baserede toffee bar opskrift i Bon Appetit der fangede mit øje og bad mig om at gøre det. Jeg sammenknebne deres opskrift lidt at skabe min egen version, som jeg kalder Touchdown Popcorn Toffee Bark.

Kørselsvejledning: Trin 1: Forvarm ovnen til 350. ine et stort kantede bageplade med aluminiumsfolie og sprøjte med non-stick spray. Linje bagepladen med Graham-krakkerne, der bryder dem op som nødvendigt for helt at fylde panden. Top The Graham Crackers med Popcorn, så drys jævnt med honningsmøtrikens havre korn og pekannødder. Sæt til side, mens du laver toffee.

Trin 2: Lav toffee. Tilsæt smør, vaniljeekstrakt, sukker og kanel til en stor non-stick-gryde over med høj varme. Når smøret er smeltet, og indholdet begynder at koge, rør en gang for at kombinere. Sænk varmen til med-low og simre blandingen i 8-10 minutter, hvirvler gryden hvert par minutter. Toffee skal være gyldenbrun og Syrupy efter 8-10 minutter. Sluk for varmen og giv toffee en god omrøring.

Trin 3: Hæld jævnt toffee over de fremstillede ingredienser i bagepladen, fra kant til kant. Bag barken i ca. 10-12 minutter, indtil toffee er boblende og har forvandlet dybere i farve. Fjern bagepladen fra ovn. Umiddelbart jævnt top med semisweet og hvide chokolade stykker.

Trin 4: Til Accelerere Køleprocessen, placere det rimmede bageplade i køleskabet i 1 time. For at tjene, skal du blot bryde den helt afkølede bark i stykker og placere dem på en serveringsplade. Denne bark er ret rig, så gør ikke stykkerne for store - to-tre-tre bites per stykke er perfekt!

y'all. Hans søde behandler er sindssygt godt! Som i. Ou vil sandsynligvis finde dig selv at stoppe for at snige en mere bid mere end en gang under spillet. Graham cracker base, popcorn, korn og nødder er dækket af den kanelinfaltet toffee. Tilsætningen af ​​chokolade tager det lige over toppen. Denne bark kan laves op til 3 dage forud for spildagen. Ust Sørg for at gemme barken i en lufttæt beholder indtil kickoff! Sørg for at tjekke alle de store spildags fødevarer, som denne uges #sunddaysupper deltagere deler. Vi har alt fra fingerfødevarer. o sandwich. nd ud over. Det er en lang fodboldsæson, så det er de opskrifter, du vil have i din back lomme til spildag noshing! Appetitvækkere

Endnu en gang nærmer vi slutningen af ​​et andet år. Det ser ud til at gå hurtigere og hurtigere! Jeg ser på fremtiden med nyt håb, spænding og tillid. Håber, at det kommende år vil bringe besvarede bønner. Spænding for hvad der skal komme, og hvad ligger foran! Stol på, at vi vil fortsætte med at have et godt helbred, et tag over vores hoved, mad på vores bord og mange, mange flere velsignelser vi har allerede på vores finger tips. oday Jeg troede, jeg ville dele med dig en hurtig og velsmagende godbid til dele med din familie og venner! Dette tager få minutter at prep og forberede! Det er også den perfekte snack til din nye år fest!
Nyankomne

Easy Caramel Puff Corn

Easy Caramel Puff Corn

Gør disse bløde og chewy caramel puffed majs behandler du kan spise dem friske eller bage dem for at give dem en sprød tekstur. Vi elsker dem chewy og bløde

Cinnamon Rolls historie

Cinnamon Rolls historie

Kanel ruller og hvor de skal få de bedste

Cinnamon laced karamel ruller

Cinnamon laced karamel ruller

Hvad er bedre end homebaked, frisk ud af ovnen kanelkaramelruller

Caramel Pecan Cinnamon Rolls Opskrift

Caramel Pecan Cinnamon Rolls Opskrift

Blød, Pillowy Cinnamon Roll Dough er fyldt med brun sukker æblecider, rullet op bagt og doused i en æblecider karamel.

Caramel Cookie Crunch Ice Cream

Caramel Cookie Crunch Ice Cream

Monkeybrød med karamel

Sundere dato cashew karamel chokolade skive

Sundere dato cashew karamel chokolade skive

Et dekadent twist på en kiwi klassiker. Prøv vores karamel skive opskrift toppet med vores rige kakao cremet mælkeblok.

Artiskok hjerter marineret dåse artiskokker progresso

Artiskok hjerter marineret dåse artiskokker progresso

Find og del hverdagen ernæring i artiskok hjerter. Opdag opskrifter, kokke, videoer og HowTos baseret på den mad, du elsker.

Panera fransk løg suppe Carbs opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Panera fransk løg suppe Carbs opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Find og dele hverdagen ernæring af fransk løg suppe. Opdag opskrifter, kokke, videoer og HowTos baseret på den mad, du elsker.

PECAN PIE NUTRITION, GLYCEMIC INDECT, KALORIER, NET CARBS MERE

PECAN PIE NUTRITION, GLYCEMIC INDECT, KALORIER, NET CARBS MERE

Komplet ernæringsinformation for Mini Pecan Pie Blizzard fra Dairy Queen inklusive kalorier, vægtture point, ingredienser og allergener.

Nyankomne

Er søde kartofler, maniok eller yams gode erstatninger for kartofler

Lær mere

Ofte set

Ceviche Caribe Caribbean Ceviche Billede af venner Cartagena TripAdvisor

Ceviche Caribe Caribbean Ceviche Billede af venner Cartagena TripAdvisor

Red Snapper Ceviche Opskrift. Yum Jeg turnerede for nylig med nogle nye besøgende til Puerto Rico og fandt, at de ikke var bekendt med Ceviche

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Denne karibiske skål er enkel, men eksotisk. Dette vil være et månedligt menupunkt, jeg garanterer det. Og det er så nemt at gennem sammen. god fornøjelse

Corn Pie Barbados bedste opskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Corn Pie Barbados bedste opskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Find og del hverdagen Trinidad Corn Pie Opskrift. Opdag opskrifter, kokke, videoer og HowTos baseret på den mad, du elsker.

Vanillebønneis med espresso

Vanillebønneis med espresso

Caribisk Ice Cream Opskrift Prøv denne karibiske isopskrift, eller bidrage med din egen.

Bedste opskrift på jamaicansk stew svinekød

Bedste opskrift på jamaicansk stew svinekød

Dette er en stepbystep guide om, hvordan man laver jamaicanske svinegryde. Dens bedst serveret med traditionel ris og ærter og en sidesalat.

Trini Chicken Foot Souse Opskrift

Trini Chicken Foot Souse Opskrift

SOUSE Opskrift Trinidad med ingredienser, Ernæring, Instruktioner og relaterede opskrifter

Caribbean Black Rum Cake Opskrift Jul Special

Caribbean Black Rum Cake Opskrift Jul Special

Den bedste Rum Cake Rum Extract Receives On Yummly Apple Raisin Rum Cake, Caribbean Spiced Rum Cake, Banan Rum Cake med ristet Meringue

Broiled Caribbean Tilapia McCormick

Broiled Caribbean Tilapia McCormick

Få krydret West Indies Fish Opskrift fra Food Network

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.