10 Bedste Flavored Pasta Dough Opskrifter Yummly

Placer mel på en stor meldrysset bord. Lav en fordybning i midten. Bryd æggene ned i brønden. Tilsæt salt, olie og vand. Slå blandingen i brønden med en gaffel. Ved hjælp af en gaffel, forsigtigt begynde at arbejde melet i væsken. ontinue indtil dejen bliver klistret og vanskelig at arbejde med gaflen. se dine hænder til at danne den ru dejen til en kugle. Overfør dejen til en let melet overflade. Ælt dejen til den er glat og elastisk, omkring 10 minutter. Cover med en skål eller håndklæde og lad hvile i 10 til 15 minutter. roceed med rullende og skære pastaen efter din opskrift.

Sted melet i en bunke på en stor meldrysset bord. Lav en fordybning i midten. Tilsæt vand og salt. Ved hjælp af en gaffel, forsigtigt begynde at arbejde melet i væsken. ontinue indtil dejen bliver klistret og vanskelig at arbejde med gaflen. se dine hænder til at danne den ru dejen til en kugle. Lad dejen hvile i 10 minutter. Ælt dejen til den er glat og elastisk, omkring 10 minutter. ivide dejen i 3 eller 4 bolde og lad hvile 30 minutter. Fortsæt med at rulle og skære pastaen ifølge din opskrift.

For at gøre dette eller andre dej i en foodprocessor, sætte alle ingredienser i skålen. Puls indtil blandingen begynder at danne en kugle. Tilsæt lidt vand, hvis dejen er tør. Fjern dejen fra skålen, form til en grov bolden og lade hvile i 10 minutter. Fortsæt som anvist ovenfor for almindelig pasta dej.

Følg Basic Egg Pasta Dej opskrift på 1 pund, men bruger kun 2 æg. eFlyt stammer fra 8 ounces frisk spinat. Kog spinaten i kogende vand omkring 2 minutter eller indtil visne. Skyl til afkøling og presse det tørre. Puré spinaten i en blender. Tilsæt æg og blend blandingen godt. Tilsæt de øvrige ingredienser og fortsæt som anvist til Egg Pasta dej.

Pasta Dough Aromatiseret med SeafoodSmoked Salmon Pasta DoughFollow opskriften til fremstilling 1 pund Basic Egg Pasta, men bruger kun 2 æg og udelader saltet. Hak 4 ounces røget laks. Kombiner laks med æggene. Tilføj de resterende ingredienser og fortsæt som anvist til Egg Pasta dej. ote: Denne pasta har en laks farve og delikat smag. enkel måde at tjene det er at kaste det med smør og drys med ekstra hakkede laks. Slut af med lidt creme fraiche og et drys af hakket purløg.

Semulje, fremstillet af de fineste hård hvede, er almindeligt anvendt til at gøre pasta, men det gør også en storslået brød. Du kan lave ravioli, lasagne, fettuccini og andre pasta med samme mel, at fagfolk anvender! Hvis du bruger en pasta maker, vil du være glad med de overlegne resultater, du opnår med tilføjelse af semulje mel.

Dette mel gør hele forskellen i verden, når det kommer til at gøre frisk pasta. Dejen er silkeblød, let at strække, og smager fantastisk. Hvis din pasta hjælp typisk amerikansk alle formål mel er altid lidt skuffende , bør du prøve denne mel.

Vi medtaget grundlæggende tørring instruktioner, fordi jeg begyndte at bemærke, at næsten hver gang jeg ville lave min egen pasta, jeg var ude af stand til at bruge hele kugle af dejen hurtigt nok, før det ville gå dårligt. Jeg gerne bruge den hænge tør metode over den rugende metode, fordi jeg ligesom den grundige og endda tørre dig med at opnå, hvor som med nesting metode dens lettere at udvikle mug på grund af forkert oprulning og usete våde pletter. Hvis du ikke har en pasta tørrestativ, kan du altid bruge wire bøjler, hvilket er, hvad jeg gjorde for et par år, før endelig investerer 20 ind i et træ tørrestativ.

Til dejen: I en røreskål kombinere mel og piskeris sammen. På en ren arbejdsflade eller i en skål sted 1 kopper af mel blandingen i en mound. Lav en fordybning i midten af mel og crack æg i godt, efterfulgt af olie.

Pasta nat fortjener en særlig pasta. Gør dit eget dej tager lidt tid, men selve processen er ikke kompliceret. Dejen er lavet af 3 grundlæggende ingredienser og kommer sammen på få minutter. En pasta maker anbefales som rullende dejen ud i hånden er meget tidskrævende og vanskeligt at få dejen til den korrekte slankhed. Sørg for at dække en del af dej du ikke arbejder på med plastfolie eller et rent viskestykke, fordi dejen tørrer hurtigt ud.

Den bedste del om at lave din egen pasta dejen er at komme til at vælge formen. En bred, lang noodle ligesom pappardelle eller fettuccine er mest almindelige og perfekt til bolognese. Du skal blot skæres dejen tyndere for spaghetti ligesom nudler eller holde dem ekstra bred til lasagne nudler. Dejen er den samme base for ravioli samt. Fyldte pasta skal blot blive rullet ud tyndere. Eventuelle ekstra dej vil fryse godt. Rul dejen ud og skær fortid til den ønskede form. Efter det tørrer ud den kan opbevares i en fryser sikker pose i op til 3 måneder. Du kan koge det fra frosne! Blot tilføje en ekstra minut eller to til kokken tid.

Hvis youve aldrig gjort frisk pasta før, dette er en fantastisk opskrift til at starte med. Denne pasta dejen er super nemt at arbejde med og gør ikke kræver nogen længere perioder hvile. De friske pasta kokke hurtigt og smager lækkert. Bare sørg for at generøst salt dit kogende vand, da theres ingen salt i dejen. â € "Kayla Hoang

Uanset om du ønsker lange, gyldne bånd af gaffel-Twirl værdige nudler, brede plader af carb-snøret tæpper stablet-høj i lasagne pander eller små pakker af pasta-indpakkede ost, kød eller pureer. denne friske italiensk pasta opskrift vil transportere dig ret tononnascozy, italiensk køkken. kunne ikke være mere glade for at dele denne Semulje Pasta dej opskrift og glæden ved håndlavede pasta med dig.

Hvilken type mel bruges til frisk hjemmelavet pasta?

I denne opskrift bruger vi lige dele af to typer af mel. Ved at kombinere disse mel resulterer i en pasta dej, der er nem at arbejde med formbart men robust med stor struktur. Denne opskrift vil resultere i en perfekt formet pasta, der plejer smuldrer i din kogende vand og vil holde et delicious al dente bid.

Til denne opskrift, vil jeg foreslå en hel æg og fem æggeblommer baseret ud af de store æg mest almindelige i amerikanske køkkener. Men som altid, anbefaler jeg vejer dine ingredienser for de bedste resultater. Ved vejning, kan det være nødvendigt at tilføje en ekstra æggeblomme rumme mindre æg. For de bedste resultater ved at bruge stuetemperatur æg til denne opskrift.

Ahh, et køkken kontrovers . Skulle du sætte salt direkte i din hjemmelavede pasta dejen, eller lade en salt-hot-vandbad gøre alle dine krydderier? Ive sikkert prøvet begge veje og i sidste ende kan jeg ikke tilføje salt til min pasta dejen. IA gør dog, salt min pasta vand tungt. Ikke helt ocean-niveau saltholdighed, men tæt på. Du er naturligvis velkommen til at eksperimentere med en knivspids salt i din dej, men jeg anbefale trampede let. Over-saltede semulje nudler er i alt nederen.

Samtidig med at din egen pasta kan virke som en skræmmende opgave, så lad os forsikre dig, at det er en simpel proces med herlige resultater. Ligegyldigt hvilken slags pasta du ønsker at gøre, den friske ting isalwaysbetter end den indrammede ting. Nedenfor har vi inkluderet to nemme trin-for-trin videoer til at gøre pasta dej ved hjælp af en Kitchenaid stand mixer eller helt manuelt. Tjek det ud!

Rolling forme pastadejen: ravioli, nudler og butterfly, åh min!

Bemærk: Hvis pastaen har for meget fugt og stikker til dit arbejde overflade eller pasta maskine, kan det løses i løbet af denne proces. Før folde dejen, støv begge sider rigeligt med brød, mel. Fold meldrysset dejen i tredjedele og fortsætte, som anført ovenfor. Fortsæt med at folde og bearbejde dejen gennem pasta maskinen, indtil melet er blevet absorberet. Dæk dejen og resten i yderligere 15 30 minutter før fortsætter .
Nyankomne

Hjemmelavet chokolade Opskrift af Niru Gupta

Hjemmelavet chokolade Opskrift af Niru Gupta

Opret en hjemmelavet chokolade forretning. Forskning, Start og stående ud, distributører, kundegrundlag, alt er afgørende. Læs guide til, hvordan man starter.

Denne orange Dijon Vinaigrette opskrift er en forfriskende hjemmelavet salat dressing option salats 30Seconds mad

Denne orange Dijon Vinaigrette opskrift er en forfriskende hjemmelavet salat dressing option salats 30Seconds mad

Havesalat med orange Dijon Vinaigrette Opskrifter med ingredienser, Ernæring, Instruktioner og relaterede opskrifter

Chuleta frita puerto rican stegte svinekoteletter

Chuleta frita puerto rican stegte svinekoteletter

Var din sydlige Carolina-middag ud af krogen, hvis det var tilfældet, chancerne er det klassiske Food Network show diners, driveins og dyk er stoppet af, viser pimento ost, hjemmelavet cornbread, rejer Bles og alt imellem.

Dinner Party Desserter thatll 100 imponere dine gæster, Theyre Den gode

Dinner Party Desserter thatll 100 imponere dine gæster, Theyre Den gode

Brug for en dessert til wow en menneskemængde Disse chokolade extravaganzas er sikker på at imponere, og de er overraskende nemt at lave også.

The Daily Meal

The Daily Meal

Hvad er den første ting, der kommer til at tænke, når jeg siger Macadamia Nødder Sandsynligvis macadamia nut cookies Theyre så lækker og tilføje en ...

Veg Lung Fung Soup Opskrifter nemme opskrifter

Veg Lung Fung Soup Opskrifter nemme opskrifter

Hvis du elsker æg stegt ris, læs videre for alle tips og tricks for at gøre det bedste æg stegte ris i dit liv.

Brystkræft hos mænd NHS

Brystkræft hos mænd NHS

UK engelsk definition af fåredip sammen med yderligere betydninger, eksempel sætninger og måder at sige.

Klassisk italiensk brød dypning olie

Klassisk italiensk brød dypning olie

Olivenolie er blandet med flere tørrede urter og citronsaft til at lave en enkel og velsmagende dip til brød.

Spicy Veetable Ost Balls Sauce

Spicy Veetable Ost Balls Sauce

Underholdende snart, men ikke har meget tid til at spare på tidskrævende appetitvækkere Disse krydrede stegte ostekugler er så let perfekt til nogen part

Nyankomne

Almondkrustet svinekød med HoneyMunard Dipping Sauce

Lær mere

Ofte set

Rejer Satay med krydret Peanut Dipping Sauce Southern Lady Magazine

Rejer Satay med krydret Peanut Dipping Sauce Southern Lady Magazine

Rejer på Grill med en asiatisk dypning Sauce The Lit Kitchen

Spinat og feta tarte soleil

Spinat og feta tarte soleil

Kronks Spinach Puffs er salte snacks fra kejserne Ny Groove. Hold øje med dem, så du behøver ikke at råbe, mine spinatpuffer

Hurtig Egg Roll Dipping Sauce

Hurtig Egg Roll Dipping Sauce

Salat ruller er en populær forret på vietnamesiske restauranter gør en handy sund frokost. Der fyldes op en batch med sød varme dypning sauce, i aften.

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Køb fra et stort udvalg af købmand, mad, snacks, drikkevarer, vinkogning fra Asien Kina, Korea, Japan, Thailand More bestille online i dag Oriental Mart

Få snacks kan top crackers eller chips og dip, er jeg lige siden de er utroligt lækre og sjovt at spise, hvorfor ikke centrere en hel nat omkring dem

Få snacks kan top crackers eller chips og dip, er jeg lige siden de er utroligt lækre og sjovt at spise, hvorfor ikke centrere en hel nat omkring dem

Få snacks kan top crackers eller chips og dip, er jeg lige siden de er utroligt lækre og sjovt at spise, hvorfor ikke centrere en hel nat omkring dem

Merry IrishmanHoilday Drinks

Merry IrishmanHoilday Drinks

En af banerne største samlinger af irsk whiskeybased shotdrink opskrifter, med en liste over de mest populære drink opskrifter i denne sektion.

Shirley Swirley Recipe.

Shirley Swirley Recipe.

Dette tager en beskidt Shirley-cocktail er et sjovt twist ved hjælp af søde blod appelsiner er en forfriskende cocktail i løbet af ferien og videre.

De forskellige typer og sundhedsmæssige fordele ved Ceylon Tea

De forskellige typer og sundhedsmæssige fordele ved Ceylon Tea

Behov koffein til at vågne op med et ryk Viser sig der er nogle fordele ved sort te over en kop kaffe. Heres hvad sker der, hvis du drikker sort te hver dag.

Er kulsyreholdigt vand godt for din krop The Times of India

Er kulsyreholdigt vand godt for din krop The Times of India

Fordele og ulemper ved mousserende vand. Lynguide til kulsyreholdigt vand, sundhedsmæssige fordele, og fordele og ulemper. Er Sparkling Water godt eller skidt for dig

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.