Boozy Apple Cinnamon Brødpudding

Denne brødpudding opskrift får sine richcaramel smag fra Bourbon og vanillepasta, der gør det ideelt, når du leder efter en særlig lejlighed dessert eller noget at parre med god BBQ.

I en stor pan saut æblerne i smør, brunt sukker, bourbon, vaniljepasta, kanel, allspice og en knivspids salt i fem til seks minutter. Du vil gerne bringe alt sammen for at skabe en rig buttery sauce til æblerne. Når du er færdig med at sauting, skal alt tage æblerne ud af varmen og sætte til side til senere.

Tilsæt de sauted æbler til mælk og æg, omrør alt, indtil det kommer sammen. I en meget stor skål kombinerer brødet med æg- og æbleblandingen. Sørg for at røre alt nok, så hvert stykke brød bliver helt overtrukket.

Hæld brødblandingen i en 9 ved 13 pande, der er blevet smurt med smør. Spred brødet jævnt i panden og bage i en 350 ovn i 40 til 50 minutter. Brødpudding skal begynde at brune lidt på toppen, når det er gjort.

Jeg lavede disse super sjove mini æble rosin brødpuddinger med en whisky sauce .. ou ved hvordan efter et godt måltid er du ofte til fuld til dessert, eller du vil ikke have de ekstra kalorier? Det er hvor mini desserter kommer til nytte. Et par bites af varmt, gooey, krydret lækkeritet og din søde tand er tilfreds! Plus de er bare toooo søde!

Så du skal indse, hvordan Giddy jeg blev, da dette schweiziske DiamondCast-jern blev lagt på min dør! Hvis du har fulgt, ved du, hvor meget jeg elsker at lave mad i støbejern. Og dette, mine venner, er en smuk pande. Kvaliteten er fantastisk, og har du fået et kig på denne strålende blå farve

FirstPreeheat din ovn til 350 grader. Så begynd at oprette din base. Bland mælken, cremen og vanille i en stor skål. Derefter kube dit brød og lad være blød i blandingen og komme til stuetemperatur,

For det tredje på dette tidspunkt kan jeg lide at temperere æggene med en lille smule af smørblandingen. Det betyder bare, at hældes lidt af den varmere smørblanding i æggene og pisken, før du tilføjer dem tilbage til gryden af ​​sukker og smørblanding.

Bourbon Apple Pecan Bread Pudding er en dekadent dessert lavet med smør, fløde, brunt sukker, æbler, pekannødder, challah brød, kanel og bourbon. De tilføjer alle op til en mest lækre sød behandler!

Dit køkken vil lugte virkelig, virkelig godt, mens denne babys bagning. Bare advarsel dig. Og karamel sauce formel er en simpel tilpasning af lignende opskrifter, de synes altid at blive kaldt enten karamelsauce, brun-sukkersauce, butterscotch sauce eller brun sukker smør sauce eller en vis variation deraf. Tænk denne smag mere karamel-lignende end noget andet, så det var det, der kaldte det her, okay? Okay.

Jeg tror jeg lever på randen af ​​en nervøs sammenbrud . Er det endda en ting mere? De sidste par uger har været en rutsjebane af højder og nedture. Hvad skulle være en simpel operation, er blevet til en af ​​mine værste mareridt. Okay, måske ikke det værste. Gennem det hele, I.

Fabelagtig håndtasker til moms under

Der er et problem med brødpudding dog, det er normalt lavet i en stor gryderet skål. Mens det er godt for en sidde middag, er en stor gryderet svært at tjene på en fest. Så tænkte jeg, hvad hvis jeg vender dem til små bid? Du ved, i stedet for at bruge en stor gryderet ID tage den samme brødpuddingblanding og ske i mini muffin-dåser. På den måde kan alle gæsterne simpelthen hente dem op og pop dem ind i deres mund, snarere at at skulle skære det, placere det på en plade og bruge en gaffel og kniv til at nyde det. Det er den perfekte løsning. Du får stadig den søde, lækkeritet af brødpudding, men i stedet for at skulle sidde og spise det, kan du bare pope det i munden og fortsætte mingling.

Jeg valgte at tilføje æbler til det, fordi som du kender æble desserter er alle raseri lige nu. Se, Apple Pie er en af, hvis ikke de mest populære desserter i løbet af ferien. Det står hjem. Det siger familie. Det siger ferien. Så jeg regnede med hvorfor ikke kombinere de to. Jeg valgte Granny Smith og pink damer, fordi de begge tærte og lidt søde og de er gode til bagning. Du tror måske, at det er svært at få pink damer, men de er i sæsonen lige nu. Du bør være i stand til at få dem på markedet landmænd, men hvis du ikke kan finde dem der, Melissas Produce har masser tilgængelig på bestilling. Men hvis du ikke er en Granny Smith eller Pink Lady fan, do not bånd. Du kan bruge uanset æbler du ønsker.

Disse bid er fantastisk til en fest, men det betyder ikke, du kan ikke piske nogle op til dig selv og din familie. Faktisk Id anbefale det. Jeg mener, der siger din jul dessert skal være en tærte? Dette års pause med tradition og make brød budding bider i stedet.

Apple Pie Brød budding med Maple Cream Sauceis en let, men alligevel imponerende dessert til næsten enhver lejlighed. Sprængfyldt med smag fra de varme æbler, sød kanel, og den uimodståelige ahorn flødesauce, youll have svært ved at finde nogen, der gør ikke forelske sig i denne dessert!

Bemærk: Jeg lærte at bruge hamburger boller i brød budding fra Cowboy Kent Rollins. Jeg nød hisVanilla Brød budding med whisky Cream Sauceso meget, at jeg kun gøre mit brød budding med hamburger boller nu. Teksturen er perfekt cremet og lidt lettere end andre brød budding Ive gjort.

Livet Smager Goodhopes at inspirere dig til at spise derhjemme for at opleve store nye smagsoplevelser og samtidig spare tid og penge også! Når du gøre madlavning til en vane, vil du blive overrasket over, hvor nemt det er, og du kan endda lide det!

Når brød er iblødsætning i ca 15 minutter, Forvarm ovnen til 350. Toss den brune sukker og æbletærte påfyldning. Tilføj pisket æg og vanille og pisk sammen. Hæld brød blanding. Drys rosiner over toppen og let omrør for at blande. Skrabe blandingen til en let olieret 2-Quart bagning fad. Placer fadet i en større gryde fyldt med varmt vand. Placere hele indholdet ind i ovnen. Bages i 60A € ”70 minutter. Du kan løst dække budding med folie efter 30 minutters bagning at forhindre toppen fra afbrænding. Mens Brød budding er bagning, forberede Bourbon Sauce.

Denne opskrift er fabelagtig! Jeg gjorde det for et middagsselskab, og mine gæster kunne ikke stoppe raving om det. Desuden kan opskriften gøres "sundere" uden opofrende smagen af substituere smørret til en fedtfattig smør erstatning og sukkeret med en sukker erstatning. Jeg har lavet begge versioner, og kan ikke se forskel på de to.

Dette brød budding er virkelig god. Med min cajun arv og mange rejser til Louisianna, har jeg haft en chance for at smage de bedste. Dette rangerer blandt de bedste jeg har smagt. Stedfortræder mælk til tunge fløde eller halvt halvt til et rigere budding.

Jeg var nødt til at gøre et par modifikationer , da jeg lavede denne samme dag jeg havde brug for at tjene det. Jeg hakkede brødet, derefter sprede det på bageplader og ristet det i ovnen ved 300 i ca 10-15 minutter. Jeg brugte ferskner fra en krukke, fordi de ikke er i sæson i mit område. Jeg kogt æblerne i en gryde på lav i ca 15 minutter med en knivspids kanel og en knivspids muskatnød. Jeg brugte også halv-og halvt på anbefaling af en anden korrekturlæser. Den whisky sauce er kronen på værket i denne opskrift. Det er godt afbalanceret, lækker, og store også på apple skarpe! Opskriften var let at følge, og jeg fik glødende komplimenter på fad. Dette er en vidunderlig alternativ til tærte denne ferie sæson.

Dette er en fremragende brød budding. Vi besluttede at tilføje rosiner dyppet i kanel aromatiseret vodka - godt valg! Vi brugte også kongens Hawaii brød - gør det meget sød! Jeg fordoblet kanel og muskatnød, men som sandsynligvis ikke var nødvendig: Næste gang vil jeg bruge et fladere bagning fad, som vi virkelig lide det slags sprøde. Tak for en fantastisk opskrift! Du gjorde det godt!
Nyankomne

3ingredient Apple Cake Opskrift

3ingredient Apple Cake Opskrift

Cake Mix Apple Pie Cake

Enkel æbletærte fra fluffy dej med creme fraiche og olie

Enkel æbletærte fra fluffy dej med creme fraiche og olie

Jeg indsendt denne opskrift som svar på en opslagstavle anmodning. Det er en familie favorit, som jeg gør ofte i efteråret, når æblerne er i sæsonen. Jeg bruger kun røde lækre æbler på grund af deres smag, og fordi de ikke får alt for rørstrømsk, når bagt i kagen.

Canning Apples Idéer Opskrifter med ingredienser, Ernæring, Instruktioner og relaterede opskrifter

Canning Apples Idéer Opskrifter med ingredienser, Ernæring, Instruktioner og relaterede opskrifter

Lær processen med konserves æbler på mange måder til senere at bruge opskrifter til æbleauce, tærtefyldning, æble smør og smag.

Apple Flødeost Braid dansk

Apple Flødeost Braid dansk

Pakket butterdej omslutter en sød ost fyldning toppet med friske æbler i disse imponerende Morgenmad behandler.

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Dette er interessant og nem teknik til at lave masser af dansk hurtigt. Ark af butterdej er toppet med en applecream ost påfyldning, toppede med mere butterdej inden de bages og snit. Simpelt som 1, 2, 3.

Apple Cider Timian grillet kylling

Apple Cider Timian grillet kylling

Her er en lækker opskrift på kylling skewers med æble cider eddike BBQ Marinade. Gennemse selvom en bred vifte af opskrifter, tips og inspirerende ideer.

Top 5 Sundhedsmæssige fordele ved Apple Cider Vinegar Ecowatch

Top 5 Sundhedsmæssige fordele ved Apple Cider Vinegar Ecowatch

Drikke æblecider eddike har vist sig at hjælpe med at studere emner tabe sig og forbedre deres samlede sundhed. Heres, hvordan man gør det hjemme.

Brined kyllingevinger Hjemmelavede kartoffelchips

Brined kyllingevinger Hjemmelavede kartoffelchips

Disse grillede kyllingevinger er brined for smag, tør gnides, ild grillet, så dyngvåd i en hjemmelavet hvid bbq sauce. Få opskriften og få grille

Marked Opskrift Harvest salat med syltede Beets Kale

Marked Opskrift Harvest salat med syltede Beets Kale

Bestil online Dole Fresh Tager Fall Harvest Salad 5. oz på www. oodfairmarkets. om.

Nyankomne

Apple Hej Dolly BARS opskrift

Lær mere

Ofte set

Amazon. n Apple frø

Amazon. n Apple frø

Royal Oak Farm Orchard vokser 30 forskellige sorter af æbler til sine upick frugtplantager.

Light up cranapple kuchen simpelthen at være mommy

Light up cranapple kuchen simpelthen at være mommy

Onebowl Apple Cake er så enkel og nem at du kan piske det op når som helst du har brug for en dessert til at fodre en skare i en fart. Server denne rige, fugtig æblekage, varm fra ...

Apple Pecan Salat med Maple Cider Vinaigrette

Apple Pecan Salat med Maple Cider Vinaigrette

Køb online på Woolworths til dine dagligvarer. Var her for at hjælpe dig med at spise friskere sundere mad, 7 dage om ugen med lave priser altid.

Disse lammekoteletter passer perfekt til for evigt græskar. Lyset, frisk mynte sauce og cremet yoghurt arbejde med enten lammet eller græskar.

Disse lammekoteletter passer perfekt til for evigt græskar. Lyset, frisk mynte sauce og cremet yoghurt arbejde med enten lammet eller græskar.

Disse lammekoteletter passer perfekt til for evigt græskar. Lyset, frisk mynte sauce og cremet yoghurt arbejde med enten lammet eller græskar.

Cutco.com International Portal

Cutco.com International Portal

Fejr starten på din weekend med disse frugtagtig pandekage kiler. Fugtig og fuld af krydret god smag, denne pandekage er bedst tjent varm.

Hollandsk ovn Apple Cobbler

Hollandsk ovn Apple Cobbler

Æble, pære og tranebær cobbler bruger æblepie fyldning og bisquick, desserter, frugt

Apple Praline Pecan Pie

Apple Praline Pecan Pie

Denne dessert er en pecan pieapple pie hybrid.

Pink dame æbler med krydret sirup og citrusfrugt puffs

Pink dame æbler med krydret sirup og citrusfrugt puffs

Apple Sirup Opskrift til konserves med ingredienser, Ernæring, Instruktioner og relaterede opskrifter

Honeycrisp Apple Cider Pie

Honeycrisp Apple Cider Pie

Honeycrisp Apple Cider Pie

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.