Lige et øjeblik...

Da vi var lidt, min søster og jeg accompaniedmy mor til købmanden hver uge. Jeg virkelig elskede at gå til Graulsâ €”det var en af mine foretrukne ritualer. En lokal familie-ejet købmandsforretning i Maryland, Grauls var baggrunden for mange af mine barndomsminder.

Hænder ned, min favorit del ofGrauls var theirdeli afdeling. De gjorde de bedste salater. Kylling salat, kartoffelsalat, æg salat. . . stort set alt, der endte med salat var lækker. Jeg kan stadig huske de plastbeholdere ons bringe hjem fra butikken. Jeg elskede disse containere; de lovede de bedste Madpakker, noget andet end jordnøddesmør og gelé. Ikke at jeg sindet PB & J, for the record, det bare, at et æg salat eller en kylling salat sandwich var særligt. Mor ville selv afbrød skorper.

En af de vigtigste ingredienser i komfort mad er hukommelse. Blev transporteret tilbage i tiden til et lykkeligt øjeblik fra vores fortid. God komfort mad kan minde os om, hvor vi kommer fra, og hvad der virkelig er vigtigt. Er der fødevarer fra din barndom, at når du spiser dem nu, bringe dig tilbage?

Tak toCafe Clementine, wasinspiredto jeg genskabe dem særlige lunchesfrom min barndom. Denne opskrift forCurry kylling Towers salat gør mig så glad. Dens slags en Hodge podge forskellige deli salater samlet i én. Derudover tomemory, den anden vigtigste ingrediens i denne recipeis mayonnaise. Jeg ved, hvad youre tænkning, og heres hvad jeg har at sige om det: det eneste thatll dræbe dig hurtigere end mayonnaise er bekymrende om mayonnaise. Og alle de ting, du kunne bekymre sig om disse dage, bør mayonnaise være nederst på din liste.

Den anden ting jeg elsker ved denne opskrift er, at det bruger leftoverEast Roast ChickenI make på en ugentlig basis. Jeg trækker hver eneste bit ofmeat fra knogler og opbevar den i køleskabet, så jeg kan lave en salat ud af det næste dag.

Jeg håber, at denne opskrift inspirerer dig til at gense og genopfinde din barndom favoritter. Madlavning komfort mad er mere end omkring blot nyde frugterne af din indsats. Dens om at gøre plads i dit liv til noget særligt; at huske, at livet er specialthat youa er specielle. Denne opskrift var en invitation for mig at vende tilbage til, hvad der betyder noget. Jeg håber du nyder det!  Giv det en chance og lad mig vide hvad du synes i kommentarerne nedenfor.

Fik 5 minutter? Så fik youve tid nok til at piske op denne lækre Curried Waldorf med Quinoa salat til at tjene som en side eller hovedret. Og tro os, vil du finde dig selv at gøre det igen og igen takket være sin kombination af søde og salte smag.

Håber alle jer lidt amerikanske BBS havde en stor 4ª juli! Vi brugte USAs 240. brexit jubilæum at gøre noget og iført bandanas og jean shorts og også på et tidspunkt at spise lo mein at en sød engel af en ven bragt til en baggård BYO babypool parti, som ved den måde, er det bedste, du nogensinde kan bringe til en fest - mest fordi ingen har forventer det, og også fordi lo mein vil for evigt og altid blive værdsat.

Vi gik også til floden og så fyrværkeri og gjort side bemærkninger til hinanden om, hvordan det var at ødelægge miljøet og efterligne militær vold, og så gik vi hjem igen og overvågede en dokumentar om hvordan standarder for maskulinitet ødelægger Amerika. Sikke en dag. Hvordan var din fjerde af juli? Var det indebære lo mein og / eller Netflix? Ingen? Fyrværkeri?

Mellem forsømme retter og forsøger at vælge den perfekte kunst-galleri-dobbelt bredde-trailer Airbnb at bo ii Marfa, fik vi sultne og ønskede kylling salat og så begyndte vi at tilføje alle de gode ting, og denne lille antal var født. Den er udstyret med en lille karry, masser af saftig strimlet kylling, nogle æbler, pekannødder, og alle de andre normcore kylling salat-tilføjelsesprogrammer. Kaldte det Waldorf forårsage dens slags ligesom en Waldorf salat, men subbing valnødder til pekannødder, fordi vi havde masser af pekannødder og også det lød som en on punkt idé. Start til slut, vil hele denne situation kun tage som en halv time af dit liv, men ons anbefale at gøre det i god tid, og kastede den i køleskabet til at lade de varianter kommer sammen en smule. Find den fulde opskrift nedenfor, elsker!

Også psssst, hvis du vil se denne lille blog gå videre til at gøre store blog ting, temmelig, vær venlig at gå videre og stemme for os som den bedste nye stemme i Saveurs Blog Awards. Du kan stemme bogstaveligt talt så mange gange som du vil, og det ville betyde verden 2 os

Vi har startet en tradition for at gå æbleplukning omkring denne gang hvert efterår. I år kom vi hjem med nogle af de største æbler nogensinde! Har du nogensinde hørt om Melrose æbler? De er lækre; skarp, sød og lille tærte.

Jeg havde også lavet en enorm gryde af kyllingelager den dag for at gøre noget varm suppe til at komme hjem til. Så med en overflod af æbler og en hel kogt kylling, måtte jeg bare gøre noget for at kombinere de to. Denne salat syntes perfekt!

Hvis du ikke har forkogt kylling allerede, er rotisserie kyllinger i købmanden en god mulighed, men poaching et par kyllingebryst er også let, med mindre fedt og natrium. Jeg fortæller dig, hvordan du gør det nedenfor. De viser sig meget fugtige og ømme.

Hvis du rynket din næse, når du først læser ordet curry som min mand normalt gør, giv det et forsøg. Han siger, at han ikke kan lide curry, men når jeg bruger det, elsker han det. Curryen overvinder ikke i dette overhovedet. Faktisk, hvis du vil, kan du øge curry op til 1 teskefuld.

Placer brysterne og resterende ingredienser i en pande. Hvis du bruger vand, tilsættes ca. 1/2 teskefuld havsalt. Hvis du bruger kyllingelaget, udelad saltet. Han kyllingelager eller vand skal bare dække brysterne.

Tag bestanden eller vandet til kog og sænk straks varmen til en meget lav simmer. Hvis du koger kyllingen, har kødet en tendens til at blive gummiagtigt. Dæk panden, efterlad låget lidt Ajar og lad dem simre i 15 minutter. Fjern fra varmen, hold dækket og lad dem sidde i yderligere 10 minutter, før de fjernes fra panden.

Ifølge Google blev den første Waldorf Salat skabt af AmaîTre Dhã'tel, Oscar Tschirky i 1896, og det indeholdt kun æbler, selleri og mayonnaise. Dybest set er en Waldorf Salat en salat lavet med frugter og nødder som friske æbler, selleri, druer og valnødder.

Disse opskrifter kommer i så praktisk, du kan klæde det op eller klæde den ned for Luncheons , potlucks eller weeknight middage på terrassen. Tag rester til frokost i en mason krukke og vær misundelig for hele kontoret.

Køkkenet er mit lykkelige sted, hvor jeg leger med fantastiske ingredienser, der nærer kroppen og sjælen. Min mission? For at få dig fyret op om god mad og give dig værktøjerne til at gøre det selv. Mine opskrifter er aldrig nøjeregnende og altid spændende ~ der er 2.000 og tæller på bloggen!

Hvad gør denne curry kylling salat sund?

Som vi nævnte, er vores meget foretrukne måde at tjene Curried Chicken Salat over en stor grøn salat. Den cremede, kødfulde, krydrede kyllingesalat, spydt på en gaffel sammen med en let klædt bid af skarp salat? Det er dybest set vores ultimative perfekte frokostmad, lige der. Heres, hvordan man sætter det hele sammen:

At have salat til frokost på en eller anden måde blev Synonymous med deprimerende , og det kan godt lide at ændre denne samtale. Salat kan være fantastisk. Sund, hurtig, easysalads er en strålende ting at have til frokost, og de behøver ikke at være kedelige i mindste . Her er et par af vores faves:

Prøvede du denne kylling salat salat opskrift? Eller gjorde du det i en curry kylling salat sandwich? Men du prøvede det, elskede du det? Lad os vide! Snap et billede og tag os på Instagram ved hjælp af ThemODERNPROPER og #THEMODERNPROPER. Glad at spise!

Dette er næsten den samme opskrift som Fruity Curry Chicken Salat, undtagen denne bruger Real Mayo i stedet for Light Mayo og Løg i stedet for Green Lion. Jeg foretrækker den lyse mayo, fordi det er sundere og den grønne løg, fordi det er mere farverigt. Ellers smager de det samme! Absolut lækker! Jeg har erstattet af et eller flere af følgende uden nogen Dåstring til smagen: Venstre Tyrkiet, rottisserie kylling, dåse kylling, røde druer, grønne løg, tørrede tranebær og stegte hakkede valnødder.
Nyankomne

Custard Corn Pudding Opskrift Nutrition Beregning

Custard Corn Pudding Opskrift Nutrition Beregning

Southwest Corn Custard med stegte peberfrugter er beregnet til en hovedret, men det er næsten sødt nok til at blive serveret som en dessert

Creme fraiche Raisin Pie

Creme fraiche Raisin Pie

Apple og Rum Raisin Pie med Vanilla Custard opskrift ud af vores kategori Apple Pie EatSmarter har over 80.000 sunde lækre opskrifter online. Prøv dem ud

Sådan Gør dit bedste Pizza Alligevel

Sådan Gør dit bedste Pizza Alligevel

Za Pizza Bistro er den bedste skik pizza restaurant i Winnipeg og Toronto. Opret din egen pizza at vælge fra vores brede udvalg af toppings, hvilket giver dig den højeste kvalitet ingredienser til den bedst mulige pris. Kom bygge din perfekte pizza i dag

Palmer Pizzelle Maker Classic

Palmer Pizzelle Maker Classic

Køb Palmer 3 Runde Pizzelle Jern online til en overkommelig pris. Modtag gode tilbud hurtig levering muligheder med hvert køb på Ubuy det førende internationale shopping platform i Indien. B000NRQ4BE

Cutco Knives anmeldelser er det virkelig værd at knive anmeldelser

Cutco Knives anmeldelser er det virkelig værd at knive anmeldelser

Vi fandt 328 varer, du måske vil lide for Cutco Knives

49 Cute måleske Indstiller at gøre madlavning til en fornøjelse ...

49 Cute måleske Indstiller at gøre madlavning til en fornøjelse ...

Kat målebægre for katteelskere. Let og nem at bruge, disse kat formet målebægre vil lyse op dit humør hver gang du gør måltid prep Den perfekte gave til en kat elsker, de tilføjer en sød note til dit køkken Essentials

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Rosa cookies. Meltinyourmouth hindbær sødme. Og oven i det hele, chokolade chips Hvad er ikke at elske Klik her for bid størrelse perfektion

De 5 bedste nedskæringer af oksekød

De 5 bedste nedskæringer af oksekød

Jeg er fra Malaysia, og har haft en dårlig oplevelse med bøf generelt. De fleste bøf ive forsøgte på buffeter og familie middag fester, og er ...

Nyankomne

Brown Butter Snickerdoodles opskrift

Lær mere

Ofte set

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Jeg elsker Nacho Cheese Bugles. De er min gå til mellemmåltid, når jeg har lyst til gumlede Lige nu kan du få dem for kun 0,75 en taske på CVS Køb 2 Bugles 3.7

Cynar, en italiensk likør lavet med artiskokker, giver kompleksitet til en række drikkevarer og retter

Cynar, en italiensk likør lavet med artiskokker, giver kompleksitet til en række drikkevarer og retter

En simpel drik af bitters på klipperne eller i en cocktail kan gøre vidundere til din appetit og fordøjelse. Få vores valg til Bedste Aperitif og Digestif Drikkevarer.

Kolaches Opskrift Abrikos Ernæring Beregning

Kolaches Opskrift Abrikos Ernæring Beregning

Min hjemmeside venligst Ligesom httpwww. yczechrecipes. about Inspireret af httphomesicktexan. logspot. om200703sweetescapekolaches. tml

Tjekkisk Kolache opskrift Flødeost nem Opskrifter

Tjekkisk Kolache opskrift Flødeost nem Opskrifter

Flødeost Kolaches Tjekkisk opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Tjekkiske Kolache Cookies

Tjekkiske Kolache Cookies

Tjek vores tjekkiske Kolache valg for det allerbedste i unikke eller brugerdefinerede, håndlavede stykker fra vores bagt varer butikker.

Tjekkisk Kolace Eller Kolache opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Tjekkisk Kolace Eller Kolache opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Find og dele hverdagens tjekkiske Kolaches opskrift. Opdag opskrifter, kokke, videoer og HowTos baseret på den mad, du elsker.

Honning Nut Rolls er fyldt med jorden valnødder og sød honning og de er sikker på at blive en ny ferie tradition.

Honning Nut Rolls er fyldt med jorden valnødder og sød honning og de er sikker på at blive en ny ferie tradition.

Honning Nut Rolls er fyldt med jorden valnødder og sød honning og de er sikker på at blive en ny ferie tradition.

Bohemian Potato Dumplings. En amerikansk Side Dish, der tager 10 minutter til at forberede og 12 minutter til at lave mad med et komfur. Denne opskrift tjener 18 personer.

Bohemian Potato Dumplings. En amerikansk Side Dish, der tager 10 minutter til at forberede og 12 minutter til at lave mad med et komfur. Denne opskrift tjener 18 personer.

Bohemian Potato Dumplings. En amerikansk Side Dish, der tager 10 minutter til at forberede og 12 minutter til at lave mad med et komfur. Denne opskrift tjener 18 personer.

Kartoffel dumplings og stuvet kraut en tjekkisk korte

Kartoffel dumplings og stuvet kraut en tjekkisk korte

Hvis du tjener en flæskesteg med surkål, anbefaler jeg brød dumplings.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.