Cancun grillet kylling Tacos med Citrus Chile

Blandet med oregano, spidskommen, hvidløg og frisk lime, dens en virkelig velsmagende marinade perfekt til sommer grillaftener. Ons anbefaler, at forsøge at få en bid af char på thechickenby børstning på den resterende marinade som det kokke, og tilskynde flammer slikke kyllingen. Pas på ikke at brænde det dog ved at dreje og flytte rundt med jævne mellemrum.

For dem interesseret, behøver du rent faktisk ved, hvad Cinco de Mayo fejrer? Det er faktisk en ferie for at fejre datoen for den mexicanske hærs 1862 sejrherre i Frankrig i slaget ved Puebla. Men i USA, er det en dag, vi fejrer Mexicos kultur. Så hvorfor er det? Det er hovedsageligt relateret til markedsføring. Ligesom vi fejrer irsk kultur på St. Patricks Day, 5. Maj er for Mexico.

Pollo asado er let, marineret, grillet eller stegt kylling chock fuld af zippy latin varianter! dens stand alone lækker eller føje den til tacos, burritos eller skåle!

ThisPollo Asadorecipe er mørt, saftigt, røget, jordnær, og lidt krydret med en herlig forkullet skorpe. Dens store på smag og lavt på indsats, så itsperfect for alle dine sommer cookouts eller en let aften måltid â € ”marinaden bogstaveligt gør alt arbejdet! Pollo Asado marineres i en intenst flavorful blanding af appelsinsaft, limesaft, stødt spidskommen, røget paprika, oregano, hvidløg, løg og achiote pulver, som bibringer sin underskrift rød-orange farve og stor smag. Du kan grille kyllingen eller stege kylling og bruge marinaden på enhver nedskæring af kylling du kan lide! Servér Pollo Asada med varme tortillas, bønner og / eller dine favoriteside retter som koriander kalk ris, majs salat og pina colada frugt saladfor den ultimative fest.

Ilove grillet kylling! Marinering og grille kylling mærker til den nemmeste middag med lidt prep â € ”og nul oprydning. Nogle af mine foretrukne grillet kylling opskrifter includeGreek kylling, Chili Lime kylling, koriander kalk kylling, Chipotle kylling, Teriyaki kylling, Buffalo kylling, citron Herb Kylling, koreansk Chickenand introducerer nu Pollo Asado!

Den spanske ord pollo oversat til engelsk betyder kylling, og asado midler stegt eller grillet så pollo asado midler stegt eller grillet kylling. Men Pollo Asado isnt bare nogen grillet kylling. Pollo Asado er dybt flavorful kylling marineret i en blanding af citrussaft, spidskommen, oregano, paprika og især, achiote pulver, som giver kyllingen sin underskrift orange og rød farve. Youll finde variationer af Pollo Asado i Mexico, Puerto Rico, Cuba og Caribien. Opskriften Im deling med dig i dag, er mere mexicansk inspireret.

Theres intet bedre end bud, saftig, intenst flavorful Pollo Asado ret off grillen! Dens svaret på dit flavorful kylling søgen og vil øjeblikkeligt blive en tilbagevendende favorit! Heres hvorfor youll elsker denne opskrift:

Den Pollo Asado Marinade er hvad der gør denne opskrift med sin lyse citrus og regnbue af krydderier. Den Pollo Asado er syrlig fra den orange og limesaft, nøddeagtige fra achiote, krydret fra chipotle peber, Jordet fra spidskommen og koriander, og røget fra paprika med aromatiske slag af løg og hvidløg til top det. Marinaden ikke blot gennemsyrer Pollo Asado opskrift med lyse, jordnær, hvidløg, oregano smag, men også tenderizes hønen og forvandler det den rød / orange farve.

Achiote er hjemmehørende i de tropiske områder i Amerika, herunder Caribien og Mexico. Det har været anvendt i tusinder af år til at give smag retter, farve kosmetik, farvestof stof og krop maling, og som en solcreme og insekt frastødende . I dag, achiote er kommercielt brugt som farvestof i mange forarbejdede fødevarer såsom chorizo, smør, margarine, ost, herunder Velveeta, creme, morgenmadsprodukter, snacks og meget mere.

Achiote pasta fremstilles ved formaling annatto frø og kombinere dem med eddike, oregano, spidskommen, nelliker, kanel, sort peber, hvidløg og salt. Pastaen er let sødlig, pebret, nøddeagtig og røget. Det er det, der giver den Pollo Asado, og mange andre latinske retter, deres underskrift rød-orange farve. hatte højre, unlikeTandoori kylling, Pollo Asado er 100% alle naturlige i farve.

Generelt er achiote pasta sælges i små, 3. -ounce blokke. Vi vil bruge 2. ounce til denne opskrift, så lidt mere end en tredjedel af blokken. Kig efter achiote pasta i den etniske midtergangen på din lokale købmand eller andre latinske fødevarer. Det kan også findes på ethvert speciale latinsk marked. Hvis du ikke kan finde det i nærheden af dig, du canorder det på Amazon her.

Hvis du ikke kan få dine hænder på achiote kan du erstatte følgende krydderi blanding. Bemærk, at substitution ikke vil give den autentiske Pollo Asado smag og plejer prale samme nuttiness , men det vil stadig være velsmagende. Og ja, tilføje følgende krydderier er i tillæg til dem, der er anført i opskriften, hvis du ikke bruger achiote pasta.

Pollo Asado er ofte lavet med en hel kylling eller mørke udskæringer af kød såsom benene kvartaler lår og vinger. Når det er sagt, benytter alle skåret af kylling du kan lide! Jeg dog er delvis til ikke-udbenet kylling lår og ben kvartaler. De er mørke udskæringer af kød, som betyder, at de er rigere smagning, sagens natur juicier og knoglen holder dem ekstra bud. Knoglen gør det også sværere at Kog disse udskæringer af kylling.

Absolut! Du kan stadig gøre dette Pollo Asado opskrift bruger kyllingebryster hvilket er særligt nyttigt, når betjener kylling i tacos, fordi de er lettere at hakke. Hvis du vælger at bruge kyllingebryster, sørge for at pund brysterne til en jævn tykkelse før marinering. Hvis dine kyllingebryster er ekstra store, skær dem igennem ækvator til at skabe fileter, så marinaden har tid til at give smag kyllingen igennem, og så der er mere areal til grill og char.

Også note, dont du ønsker at Kog kyllingebryster eller de plejer være så saftigt. Kyllingebryster skal koges til en indre temperatur på 165 grader F, 10 grader mindre end den ideelle 175 grader F til mørkere udskæringer af kød.

Dette Pollo Asado opskrift formodes at have et spark, men dont bekymring, dens ikke alt for krydret. Jeg vil sige det er medium krydret. For mindre krydret kylling, reducere chipotle peber til ½ teske, for spicier kylling, øge chipotle chili peber eller tilføje nogle cayenne.

Trin: bringe kylling til stuetemperatur

Cancun Grilled ChickenTacos er et stort hit på mit hus. Jeg elsker, hvor hurtigt og nemt de skal gøre. Saftig kylling marineret i citrusfrugter og Chile derefter, grillet og pakket ind i varme majs tortillas med guacamole, grillet ananas og rødløg. De bringer smagen af Cancun til din middagsbordet i en fart.

Har jeg fortælle dig, at jeg elsker disse tacos? Citrus Chile Marinade er fyldt med varianter af Cancún og den smukke Yucatan. De orange og lime juice tilføje den autentiske sure orange smag af Yucatan mens chile krydderier tilføje lidt Mayan varme.

Din familie vil elske disse Cancún grillet kylling tacos så meget som vi gør

Jeg gjorde dem til mine brødre familie denne sommer og hans børn spiste indtil der ikke var noget tilbage på bordet. Det virkelig gjort en sjov aften måltid og jeg var forbløffet over, hvor hurtigt det kom sammen. Især med min niece, Audrey, hvilket gør guacamole! Vi sætter skåle af taco ingredienser omkring bordet familie stil til virkelig få børnene tale med hinanden efter en lang dag.

Kan man bruge taco krydderi til disse grillet kylling tacos?

Youll varsel er der ingen ost i anført for garnishes. Du kan sikkert tilføje nogle. Jeg valgte at gå på den lysere side opholder med guacamole og tilføjer et strejf af jalapeno aromatiseret creme fraiche i stedet.

Lad mig vide, hvordan du kan lide disse Cancun varianter. Du kan efterlade en kommentar til dette indlæg eller på Facebook. Vær sikker toLike den Everyday Southwest fan pageand tilmelde dig eller ourfree email updatesso du plejer glip af et eneste opskrift!

Placer kyllingen i marinaden og sørg marinaden dækker toppen af kylling. Dæk fadet med plast og opbevares i køleskab i 2 til 4 timer. Ikke, for lang eller citrus vil tilberede kyllingen ligesom ceviche.

Ingredienser i Paleo hele pollo asado marinade opskrift

Ive nu gjort det begge veje på grillen og bagte. Jeg må sige, og min familie er enig, at vi kan lide det meget bedre bagt som Ive bages det i marinaden og så får du alt dette lækker sauce! Dens absolut en keeper!
Nyankomne

Lige et øjeblik...

Lige et øjeblik...

Spaghetti med en sydofborder flair. Opskrift af ugen fra hints om hunts e-mail jeg modtog.

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Køb El Torito Sweet Corn Cake Mix på MexGrocer.com

Denne græske Orzo med citron og urter gør den bedste side parabol til fisk eller kylling. Det er hurtigt at tilberede, pakket med smag og kan serveres varm eller kold.

Denne græske Orzo med citron og urter gør den bedste side parabol til fisk eller kylling. Det er hurtigt at tilberede, pakket med smag og kan serveres varm eller kold.

Denne græske Orzo med citron og urter gør den bedste side parabol til fisk eller kylling. Det er hurtigt at tilberede, pakket med smag og kan serveres varm eller kold.

Peruvian Arroz Verde Opskrift

Peruvian Arroz Verde Opskrift

Udforsk Peruvian menu med priser på Picante Peruvian Cuisine. Appetitvækkere, Ceviches, Platos Criollos, Tallarines Saltados, Mariscos Seafood, Arroz Chaufa, Pollo A La Brasa Specials, PostresDessers og Drikkevarer.

Polsk Kluski Opskrifter ernæringsberegning

Polsk Kluski Opskrifter ernæringsberegning

Polsk autentisk Kluski Potato dumplings med bacon og grønne løg closeup på en plade. Horisontal Download dette royaltyfrie stock photo i sekunder. Intet medlemskab er nødvendigt.

Polske pølse opskrifter

Polske pølse opskrifter

Autentiske hjemmelavede polske pølseopskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Fransk kartoffel suppe

Fransk kartoffel suppe

Find og dele hverdagen Autentisk irsk kartoffel suppe opskrift. Opdag opskrifter, kokke, videoer og HowTos baseret på den mad, du elsker.

Creamy rejer enchiladas.

Creamy rejer enchiladas.

Nem og fuld af friske, mexicananspirerede ingredienser, disse rejer enchiladas vil nemt blive en ny goto middagsskål.

THE REAL Traditionelt græsk spinat cirkel

THE REAL Traditionelt græsk spinat cirkel

Her er en nem spanakopita opskrift, der er den perfekte appetitvækker for din familie eller på din næste fest

Nyankomne

Spicy kylling tacos er lavet med en indisk twist Enkle, men alligevel flavorful stegepande kogt kylling, pico de gallo og en cremet mintcilantro sauce.

Lær mere

Ofte set

Kittecals bedste taco krydderier mix opskrift autentisk taco krydderi mad. om.

Kittecals bedste taco krydderier mix opskrift autentisk taco krydderi mad. om.

Denne mexicanske krydderi er et hjemmelavet multifunktionsdiydet Taco Spice Blend. Sæson din kylling, kød, bønner, salsas og meget mere

Da jeg indskrev på madlavning i Thailand, troede jeg, at hvis jeg kunne lære kun én ting, ville det være, hvordan man lavede en autentisk thailandsk grøn curry rejer. Heldigvis var det den første opskrift, de lærte, og fra det tidspunkt havde de min opmærksomhed.

Da jeg indskrev på madlavning i Thailand, troede jeg, at hvis jeg kunne lære kun én ting, ville det være, hvordan man lavede en autentisk thailandsk grøn curry rejer. Heldigvis var det den første opskrift, de lærte, og fra det tidspunkt havde de min opmærksomhed.

Da jeg indskrev på madlavning i Thailand, troede jeg, at hvis jeg kunne lære kun én ting, ville det være, hvordan man lavede en autentisk thailandsk grøn curry rejer. Heldigvis var det den første opskrift, de lærte, og fra det tidspunkt havde de min opmærksomhed.

Thai Egg Fried Rice opskrift ved Niru Gupta

Thai Egg Fried Rice opskrift ved Niru Gupta

Spicy Thai stegte ris Khao Pad er let at lave kommer sammen på under 30 minutter. Serveres det som en side parabol eller hovedret.

Autentiske thailandske larb opskrift larb buh nem Opskrifter

Autentiske thailandske larb opskrift larb buh nem Opskrifter

Oplev autentiske thailandske smagsoplevelser i denne thailandske larb opskrift larb buh. Få opskriften detaljer her thailandske larb, ofte lavet med hakket svinekød larb buh,

Thai Curry med svinekød Opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Thai Curry med svinekød Opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Find og dele hverdagen Thai Red Curry Pork opskrift. Opdag opskrifter, kokke, videoer og HowTos baseret på den mad, du elsker.

Thai Green Curry Sauce med Butternut Squash

Thai Green Curry Sauce med Butternut Squash

Pisk op denne asiatiske stil rejer skål på kun 15 minutter med kokosmælk og sukker snap ærter tjener over nudler eller jasmin ris

Langsomt kogt shredded beef ragu pasta

Langsomt kogt shredded beef ragu pasta

Hvid Farmhouse Rag Sauce Pasta Sauce Shop Online. Prøv det bedste af den italienske kulinariske tradition valgt af cesarine. Hurtig forsendelse

Ikke-understøttet browser Wayfair

Ikke-understøttet browser Wayfair

Beklager, din browser er forældet.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.