Lækker autentisk dansk Kringle opskrift fra GjenvickGjnvik familie. Lær at lave en kulinarisk glæde, der symboliserer den komfortable og godt liv.

5 timer siden kop hakkede eller snittede mandler, ristet Instruktioner Forvarm ovnen til 350 grader. Forberede Pastry: Kombiner 1 kop mel og kop smør i et medium skål; blend med gaffel, indtil blandingen er størrelsen af grove krummer. Drys vand over blandingen og bland. Saml dejen til en kugle, dup i bunden af en ungreased 9 x 13-tommer bradepande. Sæt til side.

5 timer siden oprindelige opskrift udbytter 18 portioner Ingrediens Tjekliste 1 kop smør 2 kopper sigtet alle formål mel 1 kop creme fraiche 1 kop smør, blødgjort 2 kopper brun sukker 1 kopper hakket engelsk valnødder, fordelt 1 kop konditorer sukker 2 spiseskefulde vand Tilsæt alle ingredienser til indkøbsliste Kørselsvejledning Instruktioner Tjekliste Trin 1

Giv din ferie brunchmenu en speciel opgradering med en ekstra-festlig jul Kringle! Denne butterdej kringle er fyldt med vanille flødeost påfyldning en hjemmelavet krydret raspberry marmelade snøret med den varme smag af organisk kanel, ingefær, muskatnød. Formet til en festlig ferie stjerne, bages indtil perfekt bud gyldne, færdig med en simpel glasur for den perfekte kys af sødme, denne hindbær kringle er en særlig tilføjelse til enhver julemorgen â € ”det eneste der mangler er en varm kop kaffe! Let at gøre make-forude venlige!

dette indlæg er sponsoreret BYWatkins, Minnesota-baserede selskab, hvis gourmet krydderier og bagning ingredienser er blevet brugt i køkkener siden 1868. Watkins Uddrag økologiske krydderier er ekstremt høj kvalitet, alvorligt flavorful, de er udformet fri for kunstige ingredienser â € ” min lange tid gå til, især i løbet af ferien bagning sæson! Alle tankers meninger er min egen.

Inspireret af barndommen nostalgi gode minder fra mave griner ved morgenbordet med Bedstefar, denne jul Kringle er den ultimative ferie behandle! Det giver de klassiske kringler fra min barndom en ekstra festlig opdatering med.

Var dele denne butterdej kringle opskrift i partnerskab med Watkins, som Im videre begejstret for at fejre ferien bagning sæson med i år! Im en mangeårig super-fan. Ikke alene er de en Minnesota-baserede selskab med en arv, der spænder over 150 år, jeg elsker Watkins fordi de er lige så besat af kvalitet, som jeg er. Fremstillet med en smag i tankerne, alle af Watkins produkter er fri for kunstige ingredienser som høj-fructose corn syrup farvestoffer. Watkins Økologisk Original Gourmet Bagning Vanilla Watkins økologiske krydderier lag denne jul kringle med den slags rige, varm smag, der leder tankerne hen på ferien, mens dens et alvorligt særlig imponerende morgenmad godbid, at dens virkelig let kaste sammen!

Første ting først, hvad der er en kringle?

Hvad er kringle? Kringle er en traditionel dansk fyldt wienerbrød. Startende med en dej, der er lys & smøragtig, med tonsvis af skællet lag â € ”ligesom den smøragtig dejen bruges i berømte franske lamineret kager â €”kringle typisk fyldt med møtrik eller frugtfyld, der dannes ind i en stor oval ring, & færdig med en klæbrig-sød glasur. Det er så godt!

Origins of kringle. hile oprindelsen af traditionel dansk kringle dato tilbage til det 12. århundrede, amerikansk stil kringle vi kender & kærlighed her i staterne er tilskrives til danske immigranter, der bosatte sig i sydøst Wisconsin i 1800-tallet. Så, mens dens en global wienerbrød med en meget rig historie, kringle er særlig speciel for Wisconsinites. Vi elsker kringle så meget det blev erklæret Wisconsin State Pastry & Kringle kapital i verden er vores helt egen Racine, WI.

Hvad jul Kringle, så? Med inspiration fra den klassiske kringle af min barndom, er denne jul Kringle amped op på alle niveauer. Lag med krydret hindbær marmelade & flødeost fyld & formes til en festlig ferie stjerne, denne let-til-make butterdej kringle er den perfekte ekstra festlig tilføjelse til en speciel lejlighed brunch â € ”især julemorgen morgenmad!

Denne jul kringle består af 4 nøglekomponenter butterdej dej, spicedraspberry marmelade, flødeost påfyldning, og en simpleicing. Mens hver komponent kræver en lille smule af hands-on arbejde, theyre alle lavet med meget enkle korte bagning ingredienser, som du sikkert allerede har på hånden i løbet af ferien!

Mens dens en alvorligt særlig imponerende morgenmad behandle en € ”værdig enhver ferie brunch spredning, sikker! â € ”den virkelig gode ved denne jul kringle er, at dens meget lettere at kaste sammen end youd nogensinde gætte! Der er et par elementer, der er involveret, men de er alle meget ligetil at forberede make-forude venlige.

Forbered kringle fyld. For krydret hindbær marmelade, blot varme hindbær med lidt citronsaft sukker indtil Theyre helt blødgjort, så fold i Watkins økologiske krydderier lidt majsstivelse til at stramme det hele op. For en ekstra-glat uden kerner marmelade, kan du overføre dine hindbær gennem en finmasket si. For flødeost påfyldning, skal du blot folde lidt sukker Watkins Økologisk Original Gourmet Bagning Vanilla i blødgjort flødeost, indtil en jævn blanding danner en € ”temmelig let! Make-Ahead Tip! â ‡ ¢ Â Begge disse kringle fyldninger kan fremstilles op til 3 dage i forvejen. Kontroller Opskrift Noter nedenfor for mere vejledning!

Prep butterdejen. rim 2 ark butterdej i ensartede cirkler. For at fylde kringle, fordeles forsigtigt flødeost påfyldning i et jævnt lag over et af butterdej cirkler, efterlader en lille kant omkring kanten. Gentag, sprede krydret hindbær marmelade over flødeost. Når lagene er komplet, pensel æg vask omkring grænsen, placere den anden butterdej cirkel over toppen, og forsegle kanterne lukket.

Lav kringle stjerne. hans er, hvor det magiske sker! Placer en lille skål i midten af de udstoppede puff wienerbrød kredse. Arbejde fra skålen til kanten af wienerbrød, slice kringle i 16 strimler. Dens nyttigt at starte med at oprette kvadranter , derefter dividere hver kvadrant i kvadranter for at sikre hver strimmel er ensartet. Twist 2 tilstødende strimler væk fra hinanden 2-3 gange og tryk kanterne sammen for at skabe et punkt. Gentag med de resterende strimler indtil du har en stjerne med 8 point.

Denne jul kringle er bedst nydes varm, så sørg for at tjene det et par minutter efter du trækker den ud af ovnen. Mens dens smukke lækre som de er, støvregn det med en simpel glasur tager det over toppen, tilføje en ekstra kys af sødme, der komplementerer wienerbrød smukt! Derfra eneste der mangler er kaffe. Seriøst, er der en bedre kombination end en morgenmad wienerbrød + en kop varm kaffe? Ikke i min bog! Â

Jeg gjorde dette for ferien til gaver og de var super! Alle ønskede opskriften. Det eneste, jeg vil gerne tilføje, er at sørge for ikke at skære hele vejen op til fyldet, ellers din fyldet siver ud, mens madlavning, spørger mig, hvordan jeg ved! ! ;

Denne opskrift får 5 stjerner for at smage godt og 5 stjerner for sjov gør det. Et tip er at bruge en pizza cutter til at gøre de nedskæringer. Det holder dejen fra tåreflåd. Et andet godt tip er at være opmærksom, når opskriften siger stærkt meldrysset bord. Du vil få en masse besvær med dejen, hvis du er for billig med mel. Jeg var i stand til at lave 3 bare fint, men det er så meget lettere at arbejde med, når det er koldt, så du er nødt til at rulle hurtigt. Jeg lavede en med abrikos konserves og flødeost, kogte æbler og flødeost, og vanille creme med chokolade støvregn. Alle tre var delish.

Super lækker! Efter at have prøvet et par fyldninger, har jeg besluttet, at jeg gerne frugt konserves bedst. Sætte lidt af vanille ekstrakt i glasuren giver det også ekstra smag. Jeg meget let fik tre kringler ud af denne opskrift. Jeg brugte også dejen opskrift på pot pie skorper - Yum!:

Vi er store fans af O H Kringler og i stedet for at bestille online, mor og jeg bruger en stor mængde tid forske og denne opskrift er det! Undtagen hvis du laver frugt eller pie påfyldning, skal du ikke bruge alt det smør med farin! Jeg har tilføjet et par små prikker af smør på en apple en med let kanel og brun farin. Men bestemt ikke en kop! Lavet en flødeost fyldning af flødeost, 2 æg åg og vanille og sødet med Spenda. uper godt med Blueberry og eller hindbær .. elv stor med blot ost påfyldning! 5 stjerner! Vil være vores nye ferie tradition! Dejen er utroligt, hvis parat til opskrift. Tak så meget for denne store opskrift! En masse arbejde, men så yummy

Jeg har lavet dette 50 gange vandt 3. pladsbånd med det! Forsøgte noget nyt i dag! Jeg gjorde folden og drej, rulle, chill croissant metode med dej og fik mere flakey lag 3 drejer! Ekstra tips! Dont overwork dej! Hvis du har lavet en pie skorpe er det samme koncept. Når du tilføjer creme creme arbejde hurtigt, indtil bare blandes - ikke for meget! På denne måde får du en flaky croissant som wienerbrød! Hvis du "over mix" vil det ikke være så flaky og puffy! Tip! Efter rullning-forfyldning og skæringssted på cookieark først-derefter fyld og skåret, så du ikke behøver at flytte den fyldt. Let! Første gang jeg lavede det var jul morgen jeg lavede blandet bærfyldning. Jeg laver en nu med fersken abrikosfyldning. Men begge gange har jeg lige lavet en stor en - passer på et cookieark NP! Bag lidt længere. Hvis du lavede 3, ville de være små. En stor ene er fantastisk til familiebrunch. Jeg brugte også mandel pasta crumb topping yum!
Nyankomne

Velkommen til Kirstens dansk Bakery Kirstens dansk Bakery

Velkommen til Kirstens dansk Bakery Kirstens dansk Bakery

Dansk Bageri, Hongkong Se 65 uvildige anmeldelser af dansk Bakery, bedømt 4 af 5 på Tripadvisor og klassificeret 1294 af 15,155 restauranter i Hongkong.

Lav din egen Bagt dansk Pastry Box x5Delivery Manna Dew Bakery

Lav din egen Bagt dansk Pastry Box x5Delivery Manna Dew Bakery

Den cardamomspiced dej gør disse danske kanel ruller skiller sig ud fra den søde roll crowd Frost med en flormelis glasur, hvis det ønskes.

DANSK SANDWICH ROLL RYE presliced, dansk blå og karamelliseret løg

DANSK SANDWICH ROLL RYE presliced, dansk blå og karamelliseret løg

Smørrebrød er en lys, hjertelig og lækker sandwich oprindeligt fra Danmark. Grundlaget for sandwich er rugbrød, og fyldet kan være anderledes. For eksempel, fra sild, kartofler, æg, løg, og rødbede sauce. Portioner 2 Ingredienser Rye br ...

Korean Danmuji Muchim Gul syltede Radise Side Dish Opskrift Detaljer, kalorier, Ernæring Information RecipeOfHealth. om

Korean Danmuji Muchim Gul syltede Radise Side Dish Opskrift Detaljer, kalorier, Ernæring Information RecipeOfHealth. om

Find og dele hverdagen Gul Daikon Pickle opskrift. Opdag opskrifter, kokke, videoer og HowTos baseret på den mad, du elsker.

Den Confectionist Mørk Chokolade Almond Toffee

Den Confectionist Mørk Chokolade Almond Toffee

En lækker godbid af overbærende traditionel sprøde stil karamel med moreish ristede mandler, overtrukket med mørk chokolade og støves med fine mandler Håndlavet i New Zealand

Whisky Karamel Pecan Brownie

Whisky Karamel Pecan Brownie

Indlæg om Vegansk Bourbon Brownies skrevet af Hvad Jessica Bagt Næste

Chokolade chex mix opskrift ernæring beregning

Chokolade chex mix opskrift ernæring beregning

Crunchy snackblanding klar om fem minutter Tilføj popcorn, marshmallows, møtrikker og chokoladechips til Chex Mix Chocolate Snack Mix til din yndlings Munchie.

Et subtilt og sofistikeret twist på den klassiske chokolade chip cookie ved hjælp af buttery macadamia nødder, mørke chokolade chips og flaked havsalt.

Et subtilt og sofistikeret twist på den klassiske chokolade chip cookie ved hjælp af buttery macadamia nødder, mørke chokolade chips og flaked havsalt.

Et subtilt og sofistikeret twist på den klassiske chokolade chip cookie ved hjælp af buttery macadamia nødder, mørke chokolade chips og flaked havsalt.

The Dark Side 10 Mørk chokolade desserter ikke at gå glip

The Dark Side 10 Mørk chokolade desserter ikke at gå glip

Mørk chokolade kan føle ekstra dekadent den type chokolade du ønsker at bruge til særlige lejligheder eller en dato nat. Og dens perfekt til en treatyourself øjeblik, også. Prøv vores foretrukne mørk chokolade opskrifter.

Nyankomne

Dette er den absolut bedste chokolade frosting opskrift Super cremet, glat, fudgy, og skinnende med en dyb chokolade smag. Denne nemme chokolade buttercream frosting opskrift er perfekt til cupcakes og lagkager.

Lær mere

Ofte set

Betty crocker mørk chokolade rige cremey frosting

Betty crocker mørk chokolade rige cremey frosting

Den bedste nogensinde chokolade fudge frosting opskrift, du ville have brug for. Denne fudge opskrift er rig, dekadent, fudgy og absolutte skal have for mørke chokolade elskere.

Dark Chocolate Orange Fudge

Dark Chocolate Orange Fudge

Få opskriften på Dark Chocolate Walnut Fudge.

RaspberryChocolate Chip Meringues.

RaspberryChocolate Chip Meringues.

Dark Chocolate Meringue Cookies

Disse krydrede scones er perfekt til en twist på eftermiddagste Find nye ideer og inspiration med Sainsburys Opskrifter.

Disse krydrede scones er perfekt til en twist på eftermiddagste Find nye ideer og inspiration med Sainsburys Opskrifter.

Disse krydrede scones er perfekt til en twist på eftermiddagste Find nye ideer og inspiration med Sainsburys Opskrifter.

DA VINCI limesaft 4 X 1KG

DA VINCI limesaft 4 X 1KG

Da Vinci Premium Cocktail puré Lemon, 1L x 4

French Vanilla Dalgona Iced kaffe opskrift

French Vanilla Dalgona Iced kaffe opskrift

French Vanilla Dalgona Iced kaffe opskrift

Christmas Gift Cocktail Recipe af Joseph Anthony Apostol DrinkManila

Christmas Gift Cocktail Recipe af Joseph Anthony Apostol DrinkManila

Blu Kaffe Distributører Manila ligger i Pasig City, Filippinerne. Blu Kaffe Distributører Manila adresse, telefonnummer, e-mail, hjemmeside, anmeldelser, Kontakter, beliggenhed. Blu Kaffe Distributører Manila forretning profil på BusinessList. H.

Den utænkelige 262m handel, der kunne spare lakers fra katastrofe

Den utænkelige 262m handel, der kunne spare lakers fra katastrofe

Den utænkelige 262m handel, der kunne spare lakers fra katastrofe

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.