Cremet Tomat Basil suppe med ristede hvidløg og Asiago ost Madlavning Classy

Ligegyldigt hvordan vejret er ligesom udenfor, der er ikke noget bedre end en lækker skål suppe til middag. Mens mange af os foretrækker at spise suppe når det er køligt udenfor, kan den klassiske fad nydes når som helst, og det gør en stor hovedret, frokost eller endda snack. Når du er i humør til suppe, er det fristende at vælge en butik-købte slags, der kommer i en dåse. Mens dåse suppe gør give komfort, det er faktisk ret nemt at lave din egen suppe sig hjemme og smag og friskhed, som du kan opnå er virkelig uovertruffen !

Opskrift udvikler Susan Olayinka fra den fleksible Fridgehas den perfekte go-to tomatsuppe opskrift. Det er en lille smule cremet, en lille smule pikant, en lille smule herby, og en hel masse lækker. "Jeg elsker at lave tomatsuppe," Olayinka forklarer hendes opskrift. "Det er formentlig en af de nemmeste supper, jeg kender, så jeg elsker at gøre det." Bedst af alt, denne cremet tomat og basilikum suppe opskrift tager mindre end en halv time at lave og kræver kun et par enkle ingredienser. Hvis du har været trang tomatsuppe, springe ting i en dåse og vælger denne nemme opskrift i stedet â €”vil du ikke blive skuffet!

For at gøre din cremet tomat og basilikum suppe, skal du samle de rigtige ingredienser. Selvfølgelig skal du tomater, som er stjernen i showet. Du skal også bruge olivenolie, tørret basilikum, salt, peber, hønsefond, og tunge fløde. layinka noter, du nemt kan erstatte hønsefond med vegetabilsk lager, hvis du vil beholde den opskrift vegetar. Endelig til pynt, vil du ønsker noget frisk basilikum til toppen off din suppe. Denne basilikum garniture er valgfrit, men det hjælper virkelig binde fadet sammen og tilføjer stor farve og duft til din suppe.

Det ville ikke være tomatsuppe uden tomaterne så du komme i gang på dem først! For at forberede tomaterne, skal du blot brug for et skærebræt og en kniv. Du kan skylle hver af tomaterne først, og derefter skæres forsigtigt hver enkelt i stykker. Størrelsen af klumper er faktisk ligegyldigt, da du vil være madlavning ned og sidst blande op tomaterne. Men vil du have dem små nok til, at de vil nedbryde jævnt når du koge dem på stovetop, så sigte efter omkring 1-tommer bidder.

Efter din suppe blanding tomat sker madlavning på komfur, overføre det i en blender. Blend på høj i cirka 10 sekunder, indtil blandingen er rart og glat. Der vil sandsynligvis stadig være et par stykker, dog, og det er ikke et problem overhovedet. Gå videre og få fat i din handy si og hæld indholdet i blenderen lige ind det være sikker på at have en skål på den anden side for at fange din suppe! Ved at gøre dette, vil du finkæmme ud af alle de sidesten bidder eller tomat frø, så du er tilbage med super glat tomatsuppe.

Efter din suppe er færdig madlavning, er du klar til at tjene og nyde. slev forsigtigt nogle suppe i din foretrukne skål, og derefter top med nogle friske basilikum. Olayinka noterer silkeblød og glat tekstur, at din suppe vil have, sammen med en lækker tanginess takket være tomaterne. Du vil også bemærke cremethed fra den tunge fløde, samt masser af krop og smag fra de friske tomater og lager. Par denne suppe med brød, en grillet ost sandwich, eller brødstænger , eller bare nyde det på egen hånd! Varmen og friskhed i denne cremet basil tomatsuppe vil holde du kommer tilbage igen og igen og med sådan en nem opskrift, kan du piske denne suppe op når du vil!

Du kan gemme sidesten tomatsuppe i en lufttæt beholder i køleskabet i op til fire dage. Det fryser også godt. Du skal blot lade suppen afkøles til stuetemperatur før frysning det i op til tre måneder. Når du er klar til at tjene, afrimning suppen natten over i køleskabet eller genopvarmning det direkte i din Øjeblikkelig Pot.

Komfort er en varm skål med tomat soupespecially denne velsmagende udgave ristning friske tomater først bringer deres bedste smag blot tilføje grillet ost sandwich!

Cremet Tomat Basil suppe opskrift er så cremet og lækker til en smag pakket suppe alle vil elske. Når du prøver thishealthy cremet tomat basilikum suppe, plejer du nogensinde gå tilbage til den dåse version.

Hvad går med basil tomatsuppe?

Bemærk-Hvis du gør en masse fryser måltider, overveje at snuppe thisJOKARI Håndfri Baggy Rack opbevaringstaske Holder. isse er ikke nødvendige, butmake det så meget lettere at sætte måltider sammen til fryseren.

I en mellemstor saut gryde, varmefikseres resterende olivenolie over medium varme. Tilsæt hvidløg, gul løg, gulerødder og selleri og kog blødgjort, omkring 8 minutter. Tilføj ristede tomater, forbeholdt tomat juice, kylling bouillon og laurbærblade. Reducer varmen og simre i 15 -20 minutter. Tilføj basilikum og tunge fløde, omrøring at kombinere; fjerne laurbærblade. I en foodprocessor eller ved hjælp af en stavblender, ren indtil glat.

Jeg besluttede at tilføje i mine foretrukne ting, der går med tomater og basilikum; først ristet hvidløg, fordi jeg kunne spise det klart alle på egen hånd. Ja Ill indrømme, nogle gange vil jeg stege hvidløg bare at spise det almindeligt på egen hånd, mmm smagen er utroligt.

Men dont bekymre, selvom dens halvanden lederne af hvidløg det virkelig er helt mellow. Det tilføjer bare en lækker garlicky sødme, da jeg også tilføjet i Asiago fordi alvorligt, hvad ville vi gøre uden ost? Næsten alt er bedre med en generøs overbrusning af en slags ost.

Heat resterende 3 spsk olivenolie i en stor emaljeret gryde over medium-høj varme. Når olien er varm, tilsæt hakkede løg og sauter indtil de er bløde, ca 6 minutter. Tilføj i hakkede tomater og deres saft, knuste tomater, kylling bouillon, salt, peber, sukker, rød peber flager og basilikum.

Cremet tomat basilikum suppe er en rig og cremet suppe ved hjælp af tomater, hvidløg, sauteed løg, frisk basilikum og fløde

Dont nøjes med almindelig tomatsuppe. Dette Cremet Tomat Basil suppe er lavet med urter krydret tomater og bare den rigtige mængde af tunge fløde. Dækket med parmesanost, til sin tiggeri blive serveret sammen med en loaf crusty brød til iblødsætning op hver sidste dråbe.

Hvad har jeg brug for at gøre cremet tomatsuppe?

Når youve ædt op hver eneste bid af din hjemmelavede Cremet Tomat Basil suppe, tilsæt thisBacon og Tortellini Zuppa Toscanato din næste middag menu. Dens lavet i en gryde og smager bedre end restauranten versioner.

Til suppe med en græsk twist thisAvgolemono Soupis sikker på at imponere. Eller holde fast i klassikerne og gøre en stor gryde fuld ofChicken Noodle Soupfor familien. Dåse supper bare ikke konkurrere med dem, du foretager fra bunden med kærlighed.

Vi elskede denne suppe! Du får mere end bare suppe! De anstrengte rester gøre en slags pesto. Jeg skiver nogle franske brød, ristet det, og derefter sprede nogle af pesto på brødet og stænkede det med revet parmesanost og bages i ca 10 min ved 350. Du kan også bruge pesto, tilføje nogle creme fraiche og revet parmesan og make en lækker dip!
Nyankomne

Tun pastasalat, hvor kyllingen over havet møder salat af Southern sammenkomster Youre skal nok ønsker en anden servering af denne frisk og cremet pasta mix.

Tun pastasalat, hvor kyllingen over havet møder salat af Southern sammenkomster Youre skal nok ønsker en anden servering af denne frisk og cremet pasta mix.

Tun pastasalat, hvor kyllingen over havet møder salat af Southern sammenkomster Youre skal nok ønsker en anden servering af denne frisk og cremet pasta mix.

Lige et øjeblik...

Lige et øjeblik...

Lavet med en hjemmelavet kalkunbeholdning, kartofler, gulerødder, svampe og grønne bønner plus en hvirvel med fløde, det er, hvad kalkun suppe skal være

Cremet Tyrkiet Pasta Bolognese opskrift HelloFresh

Cremet Tyrkiet Pasta Bolognese opskrift HelloFresh

Deli kalkun går opskalere. Denne opskrift er også et godt sted at bruge sidesten kalkun eller stegt kylling. Ham smager fantastisk her, også. lus Mere Pasta R ...

Slowcooker Ham og vilde ris suppe

Slowcooker Ham og vilde ris suppe

Vilde ris langsom komfur suppe opskrift kan du komme hjem til vidunderlige aroma og en langsom komfur fyldt med lækker kylling suppe.

Crpes med cremet broccoli

Crpes med cremet broccoli

Crepes er en særlig let, tynd pandekage, der gør en fremragende wrapper for søde og krydrede fillingsin dette tilfælde en lækker blanding af grøntsager og ost.

Pc vegetabilsk lasagne

Pc vegetabilsk lasagne

Prøv vores Kale, Ricotta og Leek Lasagne. Denne vegetariske lasagne opskrift er lav i kalorier og hurtig og nem at lave. Et godt vegetarisk midweek måltid

Denne vegetabilske medley Soup er en familie favorit i over 15 år Det er nemt at gøre, feeds en menneskemængde, og simpelthen trøstende.

Denne vegetabilske medley Soup er en familie favorit i over 15 år Det er nemt at gøre, feeds en menneskemængde, og simpelthen trøstende.

Denne vegetabilske medley Soup er en familie favorit i over 15 år Det er nemt at gøre, feeds en menneskemængde, og simpelthen trøstende.

Cremet grøntsagssuppe

Cremet grøntsagssuppe

Få Grundlæggende Cream af grøntsagssuppe opskrift fra Food Network

Crock pot vegetarisk bagt kartoffel suppe kører i et nederdel

Crock pot vegetarisk bagt kartoffel suppe kører i et nederdel

Denne veganske fløde af kartoffel suppe er hjertelig og tilfredsstillende. Dens enkelhed lader smag og fløjlsagtig tekstur af creamer kartofler skinne.

Nyankomne

vildt kød

Lær mere

Ofte set

Cremet Hvid kylling Chili Simpelthen Scratch

Cremet Hvid kylling Chili Simpelthen Scratch

Howdy, yall og tak for standsning af baghaven. Af november nu, og vejret er endelig får god og kølig dag i Oklahoma. Ingen skålen er

Hvid kylling Chili Nem Cremet crockpot opskrift

Hvid kylling Chili Nem Cremet crockpot opskrift

Cremet Hvid kylling Chili er en nem familie middag, der bruger enkle ingredienser. 30 minutter chili og Crock Pot venlige.

Amake citron hvid chokolade ostekage

Amake citron hvid chokolade ostekage

Den bedste hvide chokolade ostekage, lavet med ægte hvid chokolade, over en honning Graham Cracker Hazelnut skorpe. Glat, cremet og meltinyourmouth god

Brændt oksemørbrad med en hvidvin fløde Sauce

Brændt oksemørbrad med en hvidvin fløde Sauce

Bøf med champagneproplukke fløde sauce. Pan steger din bøf og serverer den med en Jordet champignon sauce med skalotteløg og dijon sennep.

Kylling bud med hele korn sennep flødesauce Chef ikke påkrævet ...

Kylling bud med hele korn sennep flødesauce Chef ikke påkrævet ...

Dette Sund honning sennep Dressing har fire ingredienser, og kommer sammen på få minutter. Lækker på salater eller som dip til grøntsager

Halloween Haunted House skaber en godbid give gå

Halloween Haunted House skaber en godbid give gå

Dekorer dine egne Halloween Cookies Kit 885G

48 af de mest Liflig og Unique Asparges Opskrifter Plus Sådan Fr

48 af de mest Liflig og Unique Asparges Opskrifter Plus Sådan Fr

Asparges skinner på sig selv, men kan bruges i en række forskellige retter.

Svinemørbrad gør for hurtige, flavorful måltider.

Svinemørbrad gør for hurtige, flavorful måltider.

Svinemørbrad gør for hurtige, flavorful måltider.

8 Sund, Creative Taco Opskrifter

8 Sund, Creative Taco Opskrifter

Tjek disse enkle og lækre autentiske street taco opskrifter. Herunder kylling Tinga tacos med avocado koriander og oksekød tacos med løg

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.