Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

I de sidste par år, da vores fødevareforsyning har gennemgået kontrol, og vores lommebøger har gennemgået krympning, bevarer høsten af ​​vores eget hårde arbejde i haven, eller de frugter af arbejdskraft, vi samler fra lokale landmænds markeder, har oplevet en genopblussen i Popularitet. n Tilsætning til spørgsmålet i sagen, nyder vi dette link til homespungen af ​​en enklere tid, og i dybden af ​​vinteren, glæde i påmindelse om de bedste dage af vores spirende haver. Som enhver gartner ved, er det fest eller hungersnød med vores yndlingsbær, greener, tomater, agurker og lignende, og det kommer alle sammen som Gangbusters. Vi spiser så meget som vores tummier vil tillade, friske fra vinstokken, og med den overflod, der er tilbage, sparer vi for de dage, hvor vi fyrer for den dyrebare behandling af en bevaret favoritafgrøde.

Mens vi ikke kunne muligvis passe alle Pubervingpossibilitiesinto en enkelt uge, vil vi gøre vores bedste for at ramme de høje pletter - et par enkle opskrifter, du måske vil tackle på egen hånd, tips til sikker madbevarelse, Et billedligt på bevarelse, bevarelse ved at inficere likører og det grundlæggende ved fastklemning, pickling, fermentering og meget mere. E'll starter med en simpel opskrift på at sætte ved, hvad der muligvis er den nemmeste ting at vokse i disse Scorching sommerdage i vores region - Peppers.

Vi elsker pickles rundt her. Fermenteret Deli-stil hvidløg dills, brød og smør pickles, asiatiske stil hurtige pickles, syltede dette og syltede det, vi elsker dem alle. Hvad vi ikke kan synes at holde i huset, er dog min mands favorit - syltede peberringe. Vi spiser dem lige ud af dåsen, såvel som på toppen af ​​hotdogs, POBOYS, slibemaskiner, som et supplement til vores hjemmelavede oste .. Heck, himlen er grænsen! Når du ser, hvor utroligt nemme de er, vil du undre sig, som om vi gjorde, hvorfor har du købt dem fra markedshylderne alle disse år. Mild, medium eller varmt; Traditionelle bananpeber eller andre yndlingsartikler - disse smukke små krukker vil være de mest populære børns af din egen sejlads.

Disse syltede peberringe vil holde under køling på ubestemt tid . Skulle du ønske at vandbad, kan disse til at tillade hylde- A5> stabilitet , de kan behandles i kogende vand i 10 minutter. På vandbadet konserves på morgendagens tips til tirsdag: Bevarende basics.

Vidste du? Salt bevarer fødevarer ved at skabe et fjendtligt miljø for visse mikroorganismer. Inden for fødevarer, salt saltvand dehydrerer bakterieceller, ændrer osmotisk tryk og hæmmer bakterievækst og efterfølgende Spoilage.

De tilføjer flare og crunch til sandwich, hotdogs, burgere og pizza, og du kan røre dem i supper, pastaer og chili. De er også en god tilføjelse til ost og kødplader og små plader tapas-stil, herunder tørhærdet kød, pølser, halvhård ost og oliven.

I en medium kasserolle kombineres eddike, vand, salt og honning; Kog og rør over medium varme lige indtil kogning. Fjern fra varme og hæld forsigtigt varm væske over peberfrugter, hvilket efterlads-på plads på toppen. Med bagsiden af ​​en ske, tryk peber ned, så de er under væsken. Lad afkøle til stuetemperatur og derefter skrue på låget og afkøles natten over. Nyd så tidligt som den næste dag og i op til 1 måned.

Disse hurtige pickles er lækre toppet på enhver suppe, gryderet, burger, wrap, æg skål, saladyou navngive det. Den perfekte mængde varme, parret med et hurtigt spark af syre, er sikker på at lysere enhver skål.

Hvis du er konservespapers, er hot peber ikke gode dåse alene; De er bedst syltede, eller du kan meget nemt fryse dem. Jeg holder normalt nogle i fryseren og tager dem ud, når jeg vil have noget krydderi i en opskrift; Efter kun ca. 1 til 2 minutter ud af fryseren er de meget nemme at hugge. Jeg holder masser af jalapenos at bruge som dette. Hot pack søde peberfrugter for at bevare dem. Fjern stammen, kernen, frø og indre hvide Membraner . Springer i kogende vand i et par minutter og derefter afkøles hurtigt med koldt vand for at fjerne skindene. Skær peberfrugterne og pakk forsigtigt i steriliseret krukker. Dække inden for en tomme fra toppen med kogende vand; Jeg tilføjer spiseskefuld citronsaft pr. Pint krukke. Behandle på 5 pund tryk i 50 minutter for pint krukker; 60 minutter til Quart-krukker.

Hæld varm saltvand over peberfrugterne, fyld hver krukke til toppen. Lad afkøle til stuetemperatur og derefter opbevare i køleskabet. Bemærk venligst, at denne saltvandsløsning ikke er sur nok til at bevare peberfrugterne med et varmt vandbadsmetode for konserves. Disse er køleskab pickles, der vil beholde i flere måneder. Jeg pakker store gallon krukker af dem i ryggen af ​​køleskabet og bruger dem hele vinteren, hakket i tacos, som en topping til sandwich, fyldt osv.

Fjern fra varmen, tag krydderposen ud. Spoon Relish til varm Steriliseret Krukker, efterlader tomme af hovedrummet. Slip luftboblerne, tørre fælge af krukker rene, forsegle i henhold til fabrikantens anvisninger. Behandle krukkerne i et kogende vandbad i 10 minutter. Se venligst denne proces her, hvis du ikke er bekendt med konserves.

Jeg laver en stor pot af sauted peber og karameliserede løg og fryser det i små poser. Om vinteren kan det omdannes til en velsmagende spredning eller dip ved at placere den optøede blanding i en blender med nogle valnødder eller ost eller oliven eller dehydreret Tomater.

Canning Hot Peppers Bedre Homes Gardens

2022-08-08 Klik her for at se vores andre mest populære konserves / bevarende opskrifter. Hot Pepper Sennep Recipe * Gør ca. 7 pints. Ingredienser: 40 mellemstore bananpapers. 4 varme peberfrugter. rom oldworldgardenFarms. Ovestimeret læsetid 4 minutter

2022-06-11 Trin 1: Vælg de rigtige peberfrugter til konserves. Når du vælger chilierne til at kunne, skal du vælge dem, der er faste og pletfrie. Rotting, bløde eller knuste peberfrugter vil ikke gøre gode dåse peberfrugter. rom pepperscale. Ovestimeret læsetid 3 minutter

2022-07-22 Næste kombinér 1 kop hvid eddike, 1/2 kop vand og 1/2 tsk pickling salt pr pint og koge. Derefter pakker peberskiver eller ringe i steriliseret , varmt. rom thriftybynature. ordpress. Ovestimeret læsningstid 2 minutter

2022-07-30 Trin 1: Tyndt skive peber i ringe, Kassering Stamme ender, overskydende frø og Membraner . Trin 2: I en 4- til 5-quarts rustfrit stål kombinerer emalje eller nonstick tungpotte vandet, hvid eddike, hvide vineddike, sukker og pickling salt. Bringe til kogning, omrør indtil sukker og salt opløses. Trin 3: Pakken skiver peberfrugter. ROM BHG. Ovestimeret læsetid 5 minutter

2009-08-21 Canned Ungarske Hot Peppers Smag meget godt og kan bruges i mange forskellige opskrifter ud over at bare spise dem. Denne særlige opskrift kræver ikke nogen trykkomfur eller kogende bad teknikker på grund af mængden af ​​salt og saltvand anvendt. Det vil også holde peberfrugterne sprød. Vask grundigt peberfrugterne grundigt. Forlad dampene på. Punkteringshuller på flere steder af peberfrugterne. rom blad. vauthor Cathy Conrad.

2022-10-03 Denne opskrift på at bevare hot peber i eddike er en af ​​de nemmeste opskrifter til konserves, jeg kan tænke på. Så simpelt, at det ikke behøver nogen instrukser, dybest set. Opskriften er rumænsk, og det er en gammel måde at bevare disse typer af varme paprika til vinteren. Folk bruger disse peberfrugter som krydderier til at krydre deres supper og gryderet. Hvilke slags peberfrugter er gode for disse opskrifter. rom thebossykitchen. Omreviews 74Calories 8 pr. ServeCategory Canning

2022-05-27 Pakning peberfrugter i varmt, Steriliseret Halvpindekrøfter. Opdel hvidløg mellem krukker. Hæld væske over paprika i krukker, forlader 1/2-tommer Headspace . Tør jar fælge; justere låg. Proces i en kogning. rom midwestliving. omServings 9Calories 43 pr servingTotal Time 1 time 35 minutter

2022-09-27 Temperaturchok vil bryde dine krukker. Denne opskrift opfordrer til varm konserves væske. Derfor er du nødt til at bruge varme til varme krukker og derefter placere dem i varmt vand i din Canner. Hold alt varm og du plejer miste en krukke. Bland varmt og koldt og du er sikker på at knække en eller flere. Ingredienser. Dåse chilipebre er ret enkle vedrørende ingredienser. Peppers, vand, eddike, salt, og. rom newlifeonahomestead. omReviews 2Servings 10
Nyankomne

Pære honning opskrifter til konserves

Pære honning opskrifter til konserves

Sådan laver du pæresmør til konservesopskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Den nemmeste lav sukker pære smør opskrift montegatta gård

Den nemmeste lav sukker pære smør opskrift montegatta gård

Hvordan man laver pæresmør ved hjælp af en langsom komfur. Nem konserves og en opskrift på krydret pæresmør. SimplyCanning. om

Serbisk Peppers løg i tomatsauce

Serbisk Peppers løg i tomatsauce

Sommeren er indpakningen op. Vær sikker på at høste og gemme din have producere, så du vil have den fordel, at hjemmelavede fødevarer gennem året.

Hjemmelavet Rasberry Jam opskrift, hvad laver madlavning Amerika

Hjemmelavet Rasberry Jam opskrift, hvad laver madlavning Amerika

Lær hvordan du laver hindbær syltetøj ved hjælp af flydende eller pulveriseret pektin, plus sukker og citronsaft.

Raspberry sirup Opskrift til konserves med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Raspberry sirup Opskrift til konserves med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Raspberry sirup Opskrift til konserves med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Marinerede stegte røde paprika

Marinerede stegte røde paprika

Få og del bedste opskrifter om stegt rød peber konserves opskrift med videoer, madlavningstips og måltider fra top kokke, shows og eksperter.

Kantonesisk salt og peber kylling

Kantonesisk salt og peber kylling

Disse salt- og peber kyllingevinger er fulde af smag og de er min version af en japansk take away behandler, at du nemt kan gøre det nemt hjemme.

Kan du Freeze Blåbær En omfattende guide til 2022

Kan du Freeze Blåbær En omfattende guide til 2022

Lær at fryse blåbær, så du kan nyde dem, når du vil protip du behøver ikke at blinke fryse dem.

Sucuri Website Firewall Adgang nægtet

Sucuri Website Firewall Adgang nægtet

Disse morgenmad burritos er en sparsommelig alternativ til deres fastfood modstykker Gør dem forud for tid og materiel din fryser til en hurtig morgenmad

Nyankomne

Kan du fryse kogte selleri og løg

Lær mere

Ofte set

solvedHow at fryse cheddarost blok Hvordan. o

solvedHow at fryse cheddarost blok Hvordan. o

Kan du fryse ost blokke Ifølge National Dairy Council, kan oste, der sælges preshredded eller i faste blokke opbevares i fryseren tæt pakket i aluminiumsfolie,

Kan du fryse ost

Kan du fryse ost

Et ofte stillet spørgsmål er, om mælk og ost kan fryses.

Hvordan laver en Easy vandbad i Cheesecake

Hvordan laver en Easy vandbad i Cheesecake

Spekulerer på, om du kan fryse ostekage og hvordan man får de bedste resultater, når det er optøet, find ud her, og sørg for din ostekage ...

Kan ostekage være frosne karamel macchiato ostekage opskrift

Kan ostekage være frosne karamel macchiato ostekage opskrift

Denne super enkle jordbær cheesecake er en absolut doddle at lave og fryses godt i op til 3 måneder. For de bedste resultater skal du skære ostekagen

Kylling ris fryser til crockpot

Kylling ris fryser til crockpot

Jeg elsker, hvor nemt det er at gøre tilfredsstillende bakker som denne kylling og ris gryderet, især når det kommer ud med at smage dette godt.

Lige et øjeblik...

Lige et øjeblik...

Dette er mindre af et madlavningsspørgsmål og mere af en genopvarmning BC jeg kogte noget, jeg faktisk kan lide, og jeg vil fryse de resterende spørgsmål ...

Adgang til denne side er blevet nægtet.

Adgang til denne side er blevet nægtet.

Der er en kunst til at holde kød frisk i længere tid i fryseren

Er Rice Go Bad holdbarhed, udløbsdatoer og Mere

Er Rice Go Bad holdbarhed, udløbsdatoer og Mere

Madlavning brune basmati ris i Instant Pot giver perfekt, meget ensartede resultater, og det kunne ikke være hurtigere eller nemmere. Heres hvordan.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.