Blueberry Coffee Cake.

Opdatering: Et par læsere forlod kommentarer, der siger, at smør kan erstattes af forkortelsen, og resultatet er vidunderligt. Det virker også for at erstatte mandelmel til det hele formål. Frosne blåbær kan bruges, hvis de kastes i en smule mel, før de tilføjes til smeten.

Hvis du ikke har bemærket, er blåbær sæson i fuld gang. Hvis du kan lide mig, kan du have flere blåbær end du muligvis kan forbruge. Ingen frygt, jeg har en fantastisk blåbær spænde kaffekage opskrift til dig!

Hvad er forskellen mellem et spænde og en kaffekage, jeg spurgte nogle af mine twitter venner dette meget spørgsmål, og to meget kyndige venner svarede med varierede svar . Lorna Yee of the Cookbook Chronicles Have dette at sige, jeg tænker altid på spænde, som meget mere frugt-tung end nogen kaffekage ville være fordi det er i den grunt / crumbrumkategori. Kim odonnell af ægte / skrå og tidligere fødevareforfatter til WashingtonPost. OM svarede foreslå Hvis det havde en slags frugt i det, antager jeg, at det ville være en vis version af et spænde. Så der har du det, to ekspertudtalelser om, hvad der gør det til et spænde og hvad gør det til en kaffekage. Jeg besluttede min opskrift er en spænde kaffekage. Der har jeg dækket mine baser.

Hvad jeg kan lide om denne opskrift er den brune sukker crumb skorpe, som tilføjer tekstur, smag og sender denne kaffekage til en egen liga. Forberedelse af det i en bundtpande er også rart, fordi du kan garnere den med pulveriseret sukker og få crumb skorpen faktisk lagdelt på bunden. Men du beslutter dig for at bage det, jeg præsenterer dig opskriften. God fornøjelse!

retninger: Forvarm ovnen til 350 grader. Fedt 88 kvadratpande eller bundtpande med non stick spray. I en medium blandeskål, fløde smør og sukker i 3-4 minutter indtil lys i farve og cremet. Tilsæt æg og vanille og fløde i yderligere 2 minutter. Tilsæt salt, bagepulver, og alt formål mel og bland på med.-Lav hastighed, der tilføjer kærnemælk i en stabil strøm. Bland batter, indtil alt er fuldt indarbejdet, ca. 3-5 minutter. Batter vil være rart og tykt. Fold i friske blåbær og hæld batter i pande. Sæt til side.

Kan blåbær kage gøres glutenfri?

Dette er en favoritkage af mine - såvel som en favorit hos alle, der spiser det. Jeg følger opskrift ingredienserne, men bruger en bageprøjte. Det springer stort set ud af min bundtpande uden klage . En dejlig finish er at blande nogle citronskaller med slibesukker og drys på toppen.

Blueberry Kaffekage er kagen, du vidste ikke, du havde brug for i dit liv. Toppet med en perfekt sprød sød og buttery topping over toppen af ​​en fluffy hvid kage fyldt med smeltet blåbær. Kan en enkelt morgenmad behandler få mere velsmagende?

Du ved, hvad MyfavoriteMorgenmad er? En skive OFCOFFEE kage med en dejlig stor dampende kop kaffe. Denne blåbær kaffe kage er helt sikkert min slags morgenmad. Jeg ved ikke, hvad det er, men en nylig vil jeg gerne gøre kager, fordi jeg ikke kan stoppe med at trænge dem!

Mens nogle gange kaffe cakedesrefer til en kage smagret med kaffe, er det normalt , der henviser til et stykke kage, der skal nydes med en kop o Joe. Thatsexactlywhat denne opskrift er! Der er ikke kaffe ingredienserne.

Hvad kan jeg ellers blande mig i min blåbær kaffekage?

Mens jeg tror, ​​at blåbærens enkelhed med den rene søde smag af vores helt fugtige kage i denne opskrift er så god, er du fri til at lave din egenere. Du kan endda forlade mix-ins ud, hvis det er det, du foretrækker!

Hvordan kan jeg fortælle, hvornår min kaffekage er færdig bagning?

Jeg går altid til Thetoothpick test, der laver kager, muffins, hurtige brød osv. Indsæt et tandstikker i kagen på kagen, og hvis det trækker OUTCLEAN, er din kage alt gjort. Det kan være lidt vanskeligere, når du bager med meltyfyldninger som chokoladechips, fordi du næsten er en, når du indsætter tandstikket ind i kagen.

Tag Acloselook på det tandstikker. Kan du se nogen lysere farvet smør på den? Lad det være til en anden 5-10 minutter en gang, indtil ingen batteri stikker til tandstikkerne. Ser du bare nogle smelte chokolade på tandstikkerne? Store! Din kage er færdig.

Denne kage vil vare omkring 2 dages rumtemperatur, eller1 weekin dit køleskab. Uanset hvor du beslutter dig for at holde det, skal du sørge for at pakke det godt i folie eller plastfolie, så denne lækre kage ikke tørrer ud.

Ja absolut! Du kan gemme Blueberry Kaffekagen i din fryser i2-3 måneder. Igen skal du sørge for, at den indpakket UPrealwell med folie eller plastfolie. Bagt varer er meget modtagelige for fryseren brænde. Jeg kan også lide at fryse denne kage inendividualslices for at gøre optøning meget lettere.

Sommer synes at flyve ved ved breakneck hastighed. Jeg blinkede og vi er netop vendt tilbage fra vinterferie. Og her er vi seks måneder senere, der allerede planlægger for efteråret, Anditll være november snart. Godt være gearing til Thanksgiving og taler græskar igen. Sheesh!

Da jeg lærte, var det let at blive fokuseret. Jeg var på arbejde, ikke hjemme, hvor linjerne mellem arbejde og hjem er sløret nu. Jeg har fået bedre om at fokusere, men sidste weeki blev fuldstændig distraheret.

Jeg lingered på ture, på gården, med en ven, trak ukrudt på telefonen. Jeg gik endda i midten af ​​ugen for en pedicure. uhørt! Dens sommer siger jeg. Men min indre dame-chef er en streng. Hun modstod som jeg ringede til at lave thepapointment.

Så i morges, lige før solen kom op, trådte jeg op udenfor og gik på græsset og følte den fugtige, kølige jord under mine fødder, åndedræt dyb, venter på solopgang og sang. Jeg har brug for mere af dette.

Processen med at skabe noget fra bunden til dem, jeg elsker, er en meditativ proces. Og med en kage som dette er belønningen sød! Denne blåbær kageruper fugtig, smagfuld, sprænger med blåbær og er simpelthen lækker.

Hurtigguide: Sådan laver du Blueberry Kaffekage

Hvis nogen stadig leder efter søde blåbær opskrifter, er her to. ne er en klassisk bundt fra en newport krovært og den anden er fra "smagen af ​​hjemmebagebog", fødevaren udgiver af et magasin med velprøvede opskrifter.

Studded med hele blåbær og toppet med en perfekt gyldne streusel, denne sæsonbestemte kaffekage er en klassisk crowd-pleaser. Hvad gør denne kaffekage unikt fantastisk? Hvert lag, fra Golden Streusel Topping til Tender Blueberry Base, pakker uovertruffen Sødness Courtesy of C & H Sukker. Vi suppleret De saftige blåbær i smeten med C & H® granuleret sukker og den smukke smuldre topping har en særskilt karamelkris takket takket være C & H® Golden Brown Sugar. Serveret med en simpel glasur lavet med C & H® Confectioners Sugar, dette er den ideelle morgenmad behandler.
Nyankomne

Double CornBlueBerry Cobbler.

Double CornBlueBerry Cobbler.

Castiron stegefungering blåbær cobbler

Blåbær cornbread muffins cindys have til bord

Blåbær cornbread muffins cindys have til bord

Nem, 1bowl Cornmeal Muffins besat med modne brombær. Øm, helt sødt og en lækker snack eller side til salte entrees.

Blåbær cornbread muffins opskrift af ninjamommakitchen

Blåbær cornbread muffins opskrift af ninjamommakitchen

Bages op en batch eller to af friske blåbærkornsmuffiner lavet med Jiffy Corn Muffin Mix. Dine smagsløg vil takke dig.

DairyFree Blueberry Cornbread Opskrift

DairyFree Blueberry Cornbread Opskrift

Mens Savory Cornbread er lækker, er sød, frugtfyldte cornbread endnu bedre. Denne blåbær cornbread er tæt og fugtig. Perfekt til morgenmad, dessert eller som en snack.

Blåbær og honning majsbrød opskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Blåbær og honning majsbrød opskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Blueberry cornbread er en sød og buttery stilleved kage, der er perfekt til din næste ned hjemme, sydlige affære

Blackberry Cornmeal Cake Opskrift

Blackberry Cornmeal Cake Opskrift

Disse citron blåbær cornmeal kager er den perfekte sommertid dessert. Uanset om der er en middag snack eller en lys dessert efter middag, er de sikker på at sætte et smil på dit ansigt

JIFFY Corn Dog Muffins JIFFY Mix

JIFFY Corn Dog Muffins JIFFY Mix

Køb Pioneer Brand Yellow Corn Muffin Mix, 6 Ounce Pakke med 12 på Walmart. om.

Blueberry Flødeost Cobbler

Blueberry Flødeost Cobbler

I stedet for en traditionel frugt skomager, imponere dine venner og familie med denne blandede bær skomager med en overraskende, men lækker flødeost påfyldning.

Blueberry Crumble Pie

Blueberry Crumble Pie

Denne Blueberry Crumble Pie er så god min mund farvande helst jeg tænker over det, og det er især godt med vanilleis.

Nyankomne

Blåbær overraskelse fransk toast gryderet

Lær mere

Ofte set

Blueberry Pepper Jam 10 ounce

Blueberry Pepper Jam 10 ounce

Denne Blackberry Jalapeno Jam opskrift er den perfekte sommer marmelade. Det har friske brombær, kirsebær og jalapeno peber.

Blåbær likurbased shotdrink opskrifter

Blåbær likurbased shotdrink opskrifter

Blåbær kage donut cocktail

Øjeblikkelig millionær pie til diabetikere billeder opskrift

Øjeblikkelig millionær pie til diabetikere billeder opskrift

Hurtig 7ingredient blåbær pie FLUFF salat. En nem, nobake dessert salat med frisk blåbær smag, smøragtig Graham krakker pie crust, og en cremet

Vegan Blueberry Muffins.

Vegan Blueberry Muffins.

Lys og fluffy, disse veganske blåbær citron muffins er en perfekt behandler. Den friske citron og bær gør en vindende kombination

Nem hjemmelavet kærnemælk blåbær muffins chene i dag

Nem hjemmelavet kærnemælk blåbær muffins chene i dag

Nogle gange behøver du bare en gammeldags og simpel kærnemælk blåbær muffin opskrift, og det er den opskrift lastet fuld af kærnemælk, friske blåbær, og alle dine standard muffin ingredienser ... du burde have de fleste ingredienserne allerede til rådighed for at gøre disse skønheder

Cambridge Village Market Sure Cream Blueberry Muffins

Cambridge Village Market Sure Cream Blueberry Muffins

Prøv denne velsmagende muffin opskrift perfekt til en kaffe morgen eller eftermiddagste fra BBC god mad

Sund græsk yoghurt og honning blåbær muffins baker af natur

Sund græsk yoghurt og honning blåbær muffins baker af natur

Hvem nyder ikke en frisk blåbær muffin, der tilføjer yoghurt, hjælper ikke kun med at holde disse muffins fugtig, men det giver også tilføjet calcium og protein.

Blueberry Flødeost Pie Texanerin Bagning

Blueberry Flødeost Pie Texanerin Bagning

En opskrift, jeg fik fra The Blueberry Farm i min hjemby. Dette er en anden opskrift, de passere ud til alle, de er forsøgt og sand og valgt af alle de mennesker, der opsamler th

Dreamy Vegan Blueberry Oat Milk Pound Cake

Dreamy Vegan Blueberry Oat Milk Pound Cake

Den søde lækkerhed af blåbær opfylder smagfuldt entermanns crumb topping i en velsmagende loaf kage

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.