Vegan Pumpkin Brød

Jeg leverede dette lækre brød til moderen til en god ven. Hun bor ikke langt fra mig i Coeur D 'Alene. Hun var glad ! Den anden LOAF jeg leverede til nogle naboer, der lige fandt ud af, at de er forventer deres første barn! Så spændende! Intet andet end gode anmeldelser! Yay!

Resten af ​​verden lykkes lykkeligt PSL, mens de byder på i Peacoats og tørklæder og bryder deres jægerstøvler til forestående tordenvejr. Mig? Jeg graver gennem mit skab til de mindste shorts, jeg ejer i et forsøg på at blive køligt, og den eneste tordenvejr i Sacramento er Thunderous Sobbing af din virkelig over det faktum, at det er næsten hundrede grader stadig.

Ligesom, WTF Mother Nature? Hvad har jeg nogensinde gjort for dig? Dont du ved, at PSL'er er sæsonbetonede? Ved du ikke, de går væk snart?! Jeg kan ikke så godt slippe af dem lykkeligt, mens røde blade twirl på mine fødder, når jeg stadig bærer en bikini og slap på solcreme.

Bemærk: Nogle mennesker har haft problemer med glasuret adskiller . Jeg foreslår stærkt at lade det brune smør afkøle helt før whisking i de resterende glasur ingredienser. Dette skal medvirke til at forhindre glasuret fra adskillelse .

Pumpkin Brød med Streusel Topping Classic Pumpkin Hurtigbrød Opskrift lavet med græskar, brunt sukker, krydderier og mere. Fugtig græskarbrød med kanel sukker topping og en simpel glasur, dette brød er en perfekt snack eller behandler.

Hvad er græskarbrød med streusel topping?

Nogle gange har du resterende græskar, der sidder i dit køleskab fra alle disse fald græskar opskrifter. Ingen græskar skal spildes! Dette er et hurtigt brød, der er simpelt hurtigt at kaste sammen bage i ovnen, der opvarmer dit hus, der skaber en yummy krydret aroma for at fylde dit køkken.

Det bruger kun 1 kop græskar, så hvis du har brug for en opskrift, der ikke ringer til 1 dåse græskar, vil dette hjælpe dig ud. Jeg kan også virkelig godt lide glasuret oven på denne græskar loaf. Det bringer virkelig græskaren sammen med krydderierne. Jeg spiser helt dette som det er et stykke kage ved hjælp af min gaffel nyde hver bid. Det er så yummy!

dets efterår! Jeg elsker efterår, især alle græskar ting. Og de skiftende blade. Og de køligere dage. Men for det meste alle græskar ting. Jeg venter stadig på mine første Starbucks græskar spice latte dog. Jeg har forsøgt at få en, og de var alle ude. Jeg tror virkelig ikke, de skal lade det være en Mulighed Når de får os til at vente hele året for dem, gør du?! Jeg gætter syg bare nødt til at lære at gøre dem hjemme, det ville faktisk nok være bedre alligevel!

Nu selvfølgelig kunne jeg ikke forlade godt nok alene og måtte un-sunde det ved at tilføje en glasur, efter at jeg gjorde det hele sunde og ting. Men det er okay, jeg prøvede det begge veje, og hvis du vil have en rigtig sund græskarbroaf, skal du forlade glasuret og det vil bare være fint. Bedre end fint, det var virkelig godt uden det. Men med det? Fantastiske. En brun sukkermaple pecan glasur, der tilføjer det perfekte efterbehandling til dette brød af brød. Og du behøver ikke engang at føle sig skyldig i det, fordi brødet selv er så darn sundt. Har jeg ret?

Pumpkin Brød er noget, jeg altid ser frem til, da årstiderne ændres. Jeg elsker Starbucks versionen det giver mig, at nostalgi af kølig, sprød luft og gyldne falde solskin som jeg går ned ad gaden, snacking på min brød og drikke en varm kop kaffe. Når jeg tænker på græskar brød jeg tænker gå gennem University of Delaware Campus som bladene ændret sig, og luftkølet. Sådanne store minder.

Jeg elsker også at lave græskar brød, boller og småkager i hjemmet, hvilket er, hvad der inspirerede mig til at skabe denne opskrift. Personligt er jeg elsker smagen af almindeligt græskar det har en unik smag ligner butternut eller spaghetti squash lidt sød, cremet og meget forfriskende. Fordi jeg ligesom smagen så meget, jeg vidste, at jeg ikke ønskede at forsøde denne græskar brød for meget, men lige nok til virkelig at bringe ud af, at græskar smag. Denne opskrift er naturligt sødet med ren ahornsirup, og perfekt krydret med noter af kanel og muskatnød. Jeg tilføjede græsk yoghurt til mix foruden græskar for ekstra fugt, og jeg var virkelig tilfreds med resultaterne. Som sædvanlig vil jeg holde intro kort og søde, så vi kan komme til opskriften! Nyd og du efterlade en gennemgang nedenfor med spørgsmål eller kommentarer.

Fuld offentliggørelse: Ive gjort disse græskar boller i græskar brød formular en gang før denne version uden glasur, og det var helt lækre. Den brune sukker kanelglasur på disse græskar muffins gør disse næste niveau.

Shop The Pumpkin Muffins Post Klik på venstre og højre pile for at udforske

Dette nemme græskarbrød er den perfekte måde at fejre for at komme ind i efterårsånden. Let at lave og lækre til morgenmad eller dessert, det er lavet med alt formål mel, græskar pie krydderier og toppet med den bedste kanel ahorn glasur.

Åh hej lækre græskarbrød! Guys, jeg ved ikke, hvad der skal sige andet end dette brød er perfektion. Dens fugtige, det er lavet med græskar og masser af græskar krydderier, og ahornglaset er ude af denne verden.

Trin 1: Linje din brødpande. Begynd ved at fodre bunden af ​​din brødpande med et stykke pergamentpapir. Spring ikke over dette trin! Der er ikke noget værre end når dit brød stikker til bunden af ​​panden, og pergamentet forhindrer, at fra sker .

Den oprindelige opskrift kræver kun en ¼ tsk rum, men jeg nyder virkelig rom smagen i glasuret, så jeg tilføjer en fuld spiseskefuld. Hvis du vil have en mere mild smag, kan du sub en teskefuld vaniljeekstrakt, og tilføj bare ¼ TSP Rum.

Hvordan holder du græskarbrød fugtig?

Denne græskar creme creme hurtigt brød forbliver fugtig tak til creme creme, græskar ren og smeltet smør! Sure creme tilføjer fedt og skaber en blød, men tæt tekstur, og græskar tilføjer en masse fugtighed med tonsvis af græskar smag! Jeg elsker også tilsætningen af ​​smeltet smør for at gøre denne fugtige græskarbrød opskrift så smagfuld.

Jeg har så mange opskrifter til græskarbrød, men jeg ønskede en rigtig fugtig en, næsten kage som så jeg kom op med dette. Og det er den eneste græskarbrød hendes husbond vil spise, fordi det som han siger, det er ikke tørt, faktisk smager det mere som kage.
Nyankomne

DOS og DONTS af havregryn og diabetes

DOS og DONTS af havregryn og diabetes

Selvom havregryn er et kraftværk, der er gavnligt for at styre diabetes, er der et par vigtige fakta, du bør vide om denne populære skål.

Bacon indpakket Smokies.

Bacon indpakket Smokies.

Bacon indpakket Smokies.

Sunde ahorn brunt sukker havregryn 15g

Sunde ahorn brunt sukker havregryn 15g

Shop Quaker Oatmeal Instant Maple Brown Sugar Value Pack 181.51 oz fra Safeway. Gennemse vores brede udvalg af havregryn Hot korn til levering eller kørsel gå for at hente i butikken

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Blød og chewy brune sukker havregryn cookies Disse er dejlige små skatte. De er oatty og søde, lidt sprød på ydersiden og sej blød

Kogt Peanut Butter Glasur

Kogt Peanut Butter Glasur

Denne jordnøddesmør frosting er kogt over en ovn, så dens let spredes på din favorit kage.

Sød og røget grillet svinekød tenderloin grillkammerater

Sød og røget grillet svinekød tenderloin grillkammerater

Dette brune sukker, hvidløg og urt svinekød tenderloin er saftigt og ømt på indersiden, og med en sød og garlicky skorpe på ydersiden, kun 45 minutter fra start til at afslutte sin fulde af fantastiske smag sødt brunt sukker, et antydning af hvidløg, timian , Oregano og rosmarin. Ingen marinade eller searing kræves

Cranberry, kanel og brune sukker stål skåret havre

Cranberry, kanel og brune sukker stål skåret havre

Inspireret af rosiner og krydderier af øjeblikkelig havregryn bruger denne opskrift stålhøje havre og tørrede tranebær til at hæve en fodgænger morgenmadsprodukter til noget specielt.

Røget Tri Tip Hvor længe for at ryge bøf

Røget Tri Tip Hvor længe for at ryge bøf

Grillet tritip er flavorful og saftig bøf, der er perfekt til fodring af hele familien. Bare tilføj din yndlings tørre gnidning for et velsmagende måltid.

Nyankomne

Et øjeblik Tak...

Lær mere

Ofte set

Mors Day handler om at sige tak. At gøre mor en særlig drink er en fantastisk måde at gøre det på. Udforsk dejlige mocktail opskrifter, som enhver mor vil nyde.

Mors Day handler om at sige tak. At gøre mor en særlig drink er en fantastisk måde at gøre det på. Udforsk dejlige mocktail opskrifter, som enhver mor vil nyde.

Mors Day handler om at sige tak. At gøre mor en særlig drink er en fantastisk måde at gøre det på. Udforsk dejlige mocktail opskrifter, som enhver mor vil nyde.

Røget laks flatbread med alt bagel krydderier opskrift

Røget laks flatbread med alt bagel krydderier opskrift

Candied Jalapenos havde klæbrig sød varme til denne friske tage på grøn gudinde dressing og familieret avocado toast.

Wonderful søndagsbrunch Anmeldelse af The Tai Pan, Hongkong, Kina Tripadvisor

Wonderful søndagsbrunch Anmeldelse af The Tai Pan, Hongkong, Kina Tripadvisor

Host den ultimative brunch med minimal oprydning med disse tre en pan morgenmad brunch opskrifter

5 bedste brunch mocktails nemme opskrift ideer Mocktail. ET.

5 bedste brunch mocktails nemme opskrift ideer Mocktail. ET.

Springbrunch sæson opfordrer til de friskeste, klareste cocktails og mocktails til at supplere dine brunch menuer.

Southern Soul BRUNSWICK STEW

Southern Soul BRUNSWICK STEW

Im tænkning om en menu til min årlige Super Bowl Party. Bror W sendte mig nogle North Carolina trak svinekød til jul, og vi gemte det for partiet, men jeg tror ikke itll være nok. Så siger jeg til mig selv, ville Brunswick Stew være en perfekt akkompagnement. Vi bruges til at spise, at en masse

Brunswick gryderet opskrift

Brunswick gryderet opskrift

Dette er en traditionel Brunswick gryderet opskrift, der bruger sidesten trak svinekød og ituskårne kylling. Denne opskrift bruger op dit spisekammer poster

Gammeldags Brunswick Stew Syrup og Kiks

Gammeldags Brunswick Stew Syrup og Kiks

Til OKRA, eller ikke til OKRA bacon eller oksekød eller hverken tykt eller tyndt varmt eller mildt Virginia eller Georgia, er det de spørgsmål, der forsøger at lave koge sjæle.

Creamed champignon, løg og brusselsspirer

Creamed champignon, løg og brusselsspirer

Creamed champignon, løg og brusselsspirer

Balsamisk hvidløg ristede svampe og quinoa kristines køkken

Balsamisk hvidløg ristede svampe og quinoa kristines køkken

Ristet Quinoa, Earthy Brussels Spirer og Ansjos Butter Par sammen i denne lækre side skål.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.