Mini køleskabe til stash Your øl andor hudpleje

Frigør plads i dit hovedkøleskab eller lav den ultimative bekvemmelighed på dit kontor eller underholdningsområde med hjælp fra vores kaster. Med slanke design, glasdøre, rustfrit stål eller sort rustfrit; Vores mini-køleskabe vil se godt ud i et værelse og en situation. Vores indbyggede drikkøleskabe vil passe problemfrit med ethvert køkken med rustfrit stål og sort onyx finish og forskellige bredder, der passer til, hvor du har brug for det. Dedikeret indbygget drikkøler giver dig mulighed for at holde dine drikkevarer lige som du kan lide dem på, om det er lidt kølet eller ligefrem frost. Vores dobbelte zone indbygget drikkekøleskab giver dig mulighed for at opretholde to forskellige temperaturer i samme indbyggede drikkøleskab.

Enhver ølelskere? Under counter drikkevarecentre er den perfekte løsning til at holde dine lokale og sjældne brygger ved den rigtige temperatur. En god tilføjelse til en mandshule eller garage! Med glasfrontdøre kan du beundre din samling fra en langt. Hvis du vil have det ultimative i øl køleskabe, se på øl Frosterâ for den bedste måde at fremvise din samling på og holde festen med turbo og festtilstande.

Stop med at køre ind og ud af hjemmet og opgradere din baggård eller gårdhave med en udendørs bedømt drikkekøleskab for det perfekte ophold eller at imponere svinget. Med mulighed for låsbare hjul kan du holde udendørs mini køleskab inde om vinteren og rulle det ud for sommeren BBQs.

De bedste øl køleskabe mini køleskabe i

Vores bedste budgetpick er Antarktis stjerne mini køleskab. Det har kun omkring 60 dåser, men den kompakte størrelse og rimelige prispunkt er blandt de bedste weve set. Det vil passe i tæt spaceslike under dit skrivebord eller ved siden af ​​din Media Consoleand fungerer lige såvel som nogen af ​​de pricier muligheder.

et fryser bryst? Dette kan virke som et mærkeligt valg, men for de homebreer, der monopoliserer det kommunale køleskab med kegs og carboys, kan du måske se på et fryseskiste for at gemme dine brygger. At kunne styre temperaturen under fermentering er en af ​​de nemmeste måder at forbedre din øl på. Bare sørg for at få dette med en temperaturregulator, medmindre du kan lide din øl frosne!

IVATIONER 126 Kan ølkøleskab måske ikke være den flauseste Inklusion på denne liste. Men det tilbyder en hel del bang for din buck. Temperaturen varierer fra 34 til 65 f og kan let justeres ved hjælp af en knap. Plus, med brugerdefinerede hylder, kan du prioritere plads til din 12 og 16 oz. dåser, mens du gør plads til et par 750 ml flasker.

Denne dobbeltdør enhed er pricy, men hvis du også er en vin entusiast , eller hvis du kan lide øl, der kommer i ekstra store formatflasker, er dette køleskab et godt valg. Med hensyn til kapacitet kan det holde 18 flasker og 55 dåser. Temperaturen varierer mellem de to døre med et venstre zoneområde på 41 til 64F og et højre zoneområde på 39 til 50F. Plus med digitale kontroller kan temperaturindstillingerne nemt programmeres.

Oftere i disse dage elsker en ølfan også en hel række af andre drikkevarer, fra spiritus til cocktails til et simpelt mousserende vand måske en dåse kaffe. Den brede LANBO-vin og drikkøler har to sider, en til op til 70 dåser for at vise den nyeste hazy IPA, der findes i butikken. Den anden side har en vinstativ til at holde op til 33 flasker kølet til næste middagsselskab. Vinsiden, selvfølgelig, kunne også bruges til bedre kælder store øl, takket være de dobbelte temps, hvilket gør dette til en stor Connoisseurs ølkøleskab. Ikke så stor? Det kører mere end $ 1.000.

Costway er en meget mere omkostningseffektiv mulighed for en kontorindstilling, der kører under 250. På 1. kubikfod, kan minikøleskabet holde op til 62 dåser. Der er to justerbare hylder, med et LED-lys inde, så det er nemt at gøre det perfekt til ølene på hånden. Markedsføringsmateriale tyder også det som støjsvagt, så det kan bare være perfekt til, når de full-speed-ahead arbejdsdage.

Som eventuelle kræsne ølfanknier er en af ​​de bedste dele af at øre et ølkøleskab dækket det ud med masser af bryggeri klistermærker, male det eller transformerer IT i noget, der ligner en af ​​dine yndlingsfandomer , som denne Star Wars fan, der udformede et ølkøleskab baseret på hans yndlings franchise:

Mens du pryder en ølkøleskab med klistermærker, er den mest almindelige måde at Festoon på en ølfankøleskab, denne slående mulighed fra Newair leveres forudindrettet med navne på ølstile på sine sider, hvilket gør det til et perfekt ølkøleskab at have ud for alle gæster at se:

Danby Beverage Center er et andet køligt emne på vores liste, der kan hjælpe dig med at gemme og køle øl. Det har et lagerplads på 3. kubikmeter, som er det samme som ethvert gennemsnitligt øl køleskab. Den har et temperaturområde på mellem 43F og 57F.

Det kan bruges både som et indbygget køleskab eller som en fritstående køleskab. Den leveres med en automatisk afrimningsfunktion, der sikrer, at ølene ikke afkøles for længe og forhindrer dem i at fryse. Den leveres med en kraftfuld kompression system og dets temperatur varierer fra 34F til 50F.

Du finder nogle af de øverste navn mærker, herunder husky øl køleskabe og kogekage. De kommer i et stort udvalg af stilarter, der passer til ethvert hjem, studenthaller eller flad DCOR. Et par andre navne mærker omfatter:

Dit første skridt i at vælge det rigtige nye, forud ejede, eller brugt mini køleskab er at bestemme, hvordan du vil bruge den. Har du simpelthen brug for et ekstra øl køleskab for at rumme drikkevarer? Har du brug for et mini køleskab til at tage sammen på campingture? Vil dit køleskab være en permanent armatur, eller er det sandsynligt at være flyttet ofte? Disse typer af spørgsmål kan hjælpe dig med at bestemme, hvilken størrelse køleskab du har brug for såvel som dens kapacitet. Hvis dit nye køleskab vil være i dit hjem, vil du have det til at matche din dà © cor? Spørg dig selv Dette vil hjælpe dig med at vælge det rigtige køleskab til dine behov.

Med afslapningstiden kommer, hvad med en kold øl? Med et passende ølkøleskab kan du gemme nogle forfriskninger i din hule. Men hvis du vil holde snacks og andre ikke-alkoholiske forfriskninger Cool, et mini-køleskab med plads til et par dåser eller flasker kan være den bedre mulighed. Det har otte dedikerede kan / flaskeholdere, såvel som seks glashylder, der kan justeres til forskellige højder for Visning Yderligere drikkevarer eller snacks. Mens dette kompakte køleskab ikke har mest plads til ølbeholdere og flasker, har den nok plads til alle typer drikkevarer og snacks. Du kan også gemme et sortiment af alkoholholdige drikkevarer i en brugerdefineret opsætning for at imødekomme forskellige mærker og containerstørrelser.
Nyankomne

Lær hvordan man forbereder en af ​​vores foretrukne østers retter, fremhævet på kokke Collaborative Sustainable Food Summit, Michelada Oyster Shooters

Lær hvordan man forbereder en af ​​vores foretrukne østers retter, fremhævet på kokke Collaborative Sustainable Food Summit, Michelada Oyster Shooters

Lær hvordan man forbereder en af ​​vores foretrukne østers retter, fremhævet på kokke Collaborative Sustainable Food Summit, Michelada Oyster Shooters

Homemade Pretzel Dog Opskrift Easy Opskrifter, Printables og Sjove spil til børn

Homemade Pretzel Dog Opskrift Easy Opskrifter, Printables og Sjove spil til børn

Hotdogs indpakket i en pretzel er en perfekt snack. Perfekt til weekenden bagklap sin dakota drikkevare madlavning opskrift af ugen, øl ...

Påsken Peberrod Opskrift Til Pesach

Påsken Peberrod Opskrift Til Pesach

Peberrod og roer Sauce Opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Brændte rødbeder med peberrod vinaigrette

Brændte rødbeder med peberrod vinaigrette

Brændte rødbeder med peberrod vinaigrette

Beet Relish Opskrift med peberrod

Beet Relish Opskrift med peberrod

Ristede gyldne roer med peberrod er en elegant side parabol til efteråret eller vinteren Serveres med hakkede valnødder, arugula, og skællet havsalt

Engelsk Slovakisk Online Ordbog

Engelsk Slovakisk Online Ordbog

ristet rødbede og gulerod borscht er en meget enkel, let og meget populære slovakiske Soup Sund enkel middag morgenmad Hurtig Kylling Oksekød Svinekød Nem Lamb Pasta Spaghetti Lasagne Simple Sund Steak Rice Vegan Sauce Dessert Vegetarisk Slovakisk opskrift LateChef

Kold sukkerroer salat med rødløg og purløg

Kold sukkerroer salat med rødløg og purløg

Når roerne ristes, denne jordnær, tangy salat kommer sammen hurtigt.

et dusin mini cupcakes

et dusin mini cupcakes

Gulerod kage cupcakes toppet med brun sukker creme ost frosting. Denne nemme opskrift er elsket af mange

New Orleans Beignets Imperial Sugar

New Orleans Beignets Imperial Sugar

Surdej Beignets er puder af stegt dej, der har en svag surdej tang. Pillowy og blød, med en svag tygge.

Nyankomne

Mere end bananer fremme, brød budding, eller praliner, den beignet er en dessert, der repræsenterer New Orleans smag. Find ud af hvorfor.

Lær mere

Ofte set

Courgette og Avocado Beignets med feta Cream, koriander chili pesto og salat

Courgette og Avocado Beignets med feta Cream, koriander chili pesto og salat

Bagte Beignets Den klassiske franske donut berømt i New Orleans lavet en lille sundere ved at bage dem i stedet for dyb stegning.

French Beignets opskrift lavet uden gær, så der er ingen ventetid for dejen at stige, bare blande dej, yngel og fortære

French Beignets opskrift lavet uden gær, så der er ingen ventetid for dejen at stige, bare blande dej, yngel og fortære

French Beignets opskrift lavet uden gær, så der er ingen ventetid for dejen at stige, bare blande dej, yngel og fortære

Stor opskrift på irsk gryderet. Mange versioner af denne klassiker, men det er mine mødre, der stadig har den bredere familie, der flocker til en varm skål, især om vinteren. Stod testet af tid i 40 år. Denne opskrift ville fodre en hær så trimme ned til dine egne behov. mycookbook.

Stor opskrift på irsk gryderet. Mange versioner af denne klassiker, men det er mine mødre, der stadig har den bredere familie, der flocker til en varm skål, især om vinteren. Stod testet af tid i 40 år. Denne opskrift ville fodre en hær så trimme ned til dine egne behov. mycookbook.

Stor opskrift på irsk gryderet. Mange versioner af denne klassiker, men det er mine mødre, der stadig har den bredere familie, der flocker til en varm skål, især om vinteren. Stod testet af tid i 40 år. Denne opskrift ville fodre en hær så trimme ned til dine egne behov. mycookbook.

Belgiske æltrede muslinger Recalibrere Turntable Kitchen

Belgiske æltrede muslinger Recalibrere Turntable Kitchen

Belgiske æltrede muslinger opskrift med 290 kalorier. Omfatter muslinger, lager, sjaletter, hakket cilantro.

Belgisk Smør Waffle Cookies 8. oz 250g

Belgisk Smør Waffle Cookies 8. oz 250g

Find og dele hverdagens belgiske Butter Waffle Cookies. Opdag opskrifter, kokke, videoer og HowTos baseret på den mad, du elsker.

Frosne belgiske kartoffelfries 18C0. 0f.

Frosne belgiske kartoffelfries 18C0. 0f.

Velkommen tilbage til Instagram. Log ind for at tjekke, hvad dine venner, familieinteresser har fanget deling rundt om i verden.

Cinnamon Roll Liege Waffles Belgian Sugar Waffles

Cinnamon Roll Liege Waffles Belgian Sugar Waffles

Kanel og rosin er en klassisk kombination, og for god grund er de lækre sammen. Her ruller vi dem ind i en puffpastry spiral med sukker og flødeost, og derefter koge det i en ævle jern indtil skarp og flaky udenfor, varmt og buttery indeni.

Friet eller patat Den ultimative guide til hollandsk fries

Friet eller patat Den ultimative guide til hollandsk fries

Trappeze Pub Belgian Fries Done E. S Way See 341, Italien, Italien, Aktiebilleder og God tilbud til Athen, Georgien, På TripAdvisor

Classic belgiske vafler

Classic belgiske vafler

Toasty vafler er en velkommen morgen behandle. Frys eventuelle rester til genopvarmning til en hurtig ugedag morgenmad.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.