Mandel lag kage med blackberry buttercream

Dette websted indeholder affilierede links. Som Amazon Associate tjener jeg fra kvalificerende køb. Det betyder, at jeg kan lave en lille kommission, hvis du køber et produkt ved hjælp af disse links. Dette påvirker på ingen måde min mening om disse produkter og tjenester. Alle meninger Udtrykt På denne side er min egen.

Skal jeg justere denne opskrift, hvis jeg ikke bor i høj højde?

Jeg kan godt lide at bruge en god kvalitet bar af chokolade med omkring 55 cacao til en glat, cremet tekstur og bittersweet smag. Lige dele chokolade og creme gør en tykkere ganache, men hvis du vil have dine drypper drippier, skal du øge cremen bare lidt for en tyndere ganache.

God påske! Denne tårnhøje høje chokolade mandellagskage vil gøre en sød tilsætning til din påskebrunch buffet. Mandelkage lag med en rig, semi-sød chokolade ganache buttercream. Hvem kan modstå?! Brug af 5-tommers kagepander vil opnå den tårnhøje påvirkning, men kagen kan let laves med 6-tommers pander til en lavere bredere kage.

Melina er en lidenskabelig bager, der blev født og opvokset i Tyskland. Hun bor i øjeblikket i Texas med sin mand og er Discovering den amerikanske måde at bage på. Melina elsker at eksperimentere i køkkenet og deler hendes nye kreationer på hendes blog-sukkerholdige buttery.

Jeg elsker den sofistikerede smagskombination af mandler og chokolade. Jeg brugte jordbær mousse i mellem lag, og dette tilføjede en anden dimension smag til kagen. Og endelig tilføjede jeg de franske Macarons som Pice de Ré © Sistance af denne allerede dejlige kage. Smagen af ​​mandel, chokolade og jordbær giftede sig meget godt, og jeg fandt ud af, at kagen smagte endnu bedre dagen efter, at det blev lavet.

Oplysning: Bemærk venligst, at nogle af linkene i dette indlæg kan være affilierede links, vil jeg tjene en kommission, hvis du beslutter dig for at købe et køb. Hans koster dig ikke noget ekstra, og jeg sætter pris på denne støtte, tak!

mandelmel er en nem og bekvem løsning til at lave en traditionel mandelchokoladekage. Men nogle mennesker med en kræsne smag foretrækker denne kage ved hjælp af friskmarkedet mandler.

Toast mandler ved 350 grader F i ca. 10 minutter indtil lys gyldne og duftende. Afkøle møtrikkerne og kombiner med sukker i opskriften. Derefter behandle mandlerne indtil det er meget fint, men stop, før det begynder at blive smør. Sukkeret hjælper med at holde blandingen tør og fri flydende.

Dette er en alt smørkage, der er let at trække sammen, tilpasset fra min citronlagskage med citron valmue frø sommerkrem

Dette Commonatory mandel lag kage med BlackBerry ButterCream er en elegant kombination af den perfekte gule kage med en usædvanlig tangy berry frosting. Det bliver ikke overrasket, hvis denne nemme lagkage bliver din mest efterspurgte dessert.

Støv ud af din vaffeljern og find lethed i at gøre denne glutenfri lag kage til at fejre National Waffle Day! Lagskager kan være vanskelige, at du skal holde lagene konsekvente, selv og perfekt justeres. Det er en udfordring, din vaffelproducent er op for; Faktisk vil du undre dig over, hvorfor du ikke har lavet kager på denne måde før. En ævle maker krummerer ud identiske lag, der, når det er afkølet, kan indbygges i en lagkage med chokoladefrøning mellem hvert lag. Læg lagen nemt op og oplev denne nye måde at samle en kage, der passer til enhver lejlighed.

Bemærk venligst at dette er et sponsoreret indlæg. Jeg udviklede dette indlæg i Partnerskab med spirer Farmers Market; Ingredienser blev købt hos min lokale spirerbutik. Jeg blev kompenseret for min deltagelse, og alle meninger er mine egne.

Selvom du har på de helvede dage, der ikke engang synes at det kunne være rigtigt; Jeg er overbevist om, at en god chokoladekage har magt til at vende sig selv de værste dage rundt. Fordi i slutningen af ​​dagen er der virkelig intet som skæring i en fugtig chokoladekage en-robed i silkeagtig, fudgey frosting.

Denne chokoladekage var ingen ulykke. Jeg gjorde det kun til ét formål; For at juble mig selv, og det fungerede som en charme. Jeg skammer mig ikke for at indrømme, at jeg får mine spark fra chokoladekage. kunne føle mig selv voksende stærkere og lykkeligere med hver eneste bid.

Der er et antydning af mandel i kagen, men ikke overvældende så. Jeg finder nogle gange, at mandelekstrakt kan være en touch overpowering, så jeg har tendens til at sigte mod en mere subtil smag. Men hvis du elsker mandel, kan du helt sikkert op ad anti med en tyngre dosering af mandelekstrakt.

I en stor blandeskål, fløde sammen smør og sukker indtil bleg og fluffy ca. 5 minutter. Tilføj i æggene, en ad gangen, at være sikker på at skrabe ned ad skålens sider efter hver tilsætning. Bland i vanille og mandelekstrakt; slå til glat og fluffy.

Chokoladefudge frosting fint hak den mørke chokolade og placér i en medium størrelse varmesikkert skål. Smeltes i din mikrobølgeovn i 30 sekunder Intervaller . Dette tager normalt ca. 1 minut 30 sekunder for mig. Rør forsigtigt med en spatel indtil glat. Sæt til side for at afkøle til stuetemperatur mindst 20 minutter. Hvis du ikke tillader din chokolade at afkøle tilstrækkeligt , smelter det din frosting.

Når din chokolade er afkølet, fortsæt med frosting. Start med at slå det bløde smør i en stor skål i 3 minutter. Tilsæt pulveriseret sukker, vanille, tung creme og espresso pulver. Slå indtil cremet omkring 2 minutter. Tilsæt i smeltet chokolade og beat indtil kombineret.

Hvad kan jeg gøre for at forhindre dette i fremtiden?

Jesse tilbragte to dage i vores køkken Perfekt Denne chokolade mandel mousse kage opskrift. OT kun var det sjovt at se Jesse gør sit arbejde, men vi lærte meget, da vi gik sammen. Jesse har en magisk berøring, når det kommer til kager. Denne opskrift er perfekt til en middagsselskab. Det kan laves et par dage i forvejen og frosne i kageringen indtil festen. Det vil helt sikkert se ud som om du lige har valgt kagen op fra dit lokale, professionelle bageri.

Gjorde dette til min moms bday i weekenden. Det viste sig smukt, meget imponerende kage for ikke en masse arbejde. Alle troede, at det var købt købt. Det var fugtigt og candy mandel skorpe var et godt alternativ til frosting, som de fleste mennesker skraber alligevel. Det eneste problem, jeg havde var, at jeg brugte en 10 Springform Pan og smør og sukker topping droppede i ovnen, hvilket fik det til at ryge. Hvis jeg gør det igen, kan jeg prøve at sætte en papirforing. Brug også en mørk kakao!
Nyankomne

Rachel Allens Chocolate Amaretti Cake Cake Break

Rachel Allens Chocolate Amaretti Cake Cake Break

Chokolade Amaretto Cake Opskrift

Mælk chokolade amaretto likør trøfler Rene Rey

Mælk chokolade amaretto likør trøfler Rene Rey

Chokolade amaretto gin likør. Denne lækre ginlikør er en rig blanding af glat cremet chokolade og mandel. Køb fra vinrummet

Chokolade Amaretto Mousse Cake Opskrift

Chokolade Amaretto Mousse Cake Opskrift

Ingen bage cheesecake, der er lys, men meget rig tjener 12. Givet mig af en kollegium professor at dele.

Gourmet Caramel Apples.

Gourmet Caramel Apples.

Find Gourmet Caramel Apples Online på Williams Sonoma. Fejr med en godbid og orden karamel æbler til enhver lejlighed.

Easy Chocolate Cake Mix bananbrød i en bundt eller to loaf pander

Easy Chocolate Cake Mix bananbrød i en bundt eller to loaf pander

Dette chokolade bananbrød er perfekt til chokoladeelskere. Det er så nemt at lave med en kasse med din yndlings chokoladekageblanding

Cos candybar brownies.

Cos candybar brownies.

Cos candybar brownies.

Bavarian Cream vs Boston Cream

Bavarian Cream vs Boston Cream

Blød frisklavet hæver donuts fyldt med bayersk creme og toppet med vores fantastiske chokoladefudge. Tilgængelig til afhentning eller levering.

Urban Dictionary Bavarian Chokolade Cream Pie

Urban Dictionary Bavarian Chokolade Cream Pie

Denne opskrift er tilpasset fra allrecipes. om

TerraVita Chokolade bayerske fløde sort te, chokolade bayerske Cream, Black teposer, 50 teposer, pakke med 3, Zin 538.377 Walmart. om

TerraVita Chokolade bayerske fløde sort te, chokolade bayerske Cream, Black teposer, 50 teposer, pakke med 3, Zin 538.377 Walmart. om

Chokolade bayerske Cream opskrift Prøv denne Chokolade bayerske Cream opskrift, eller bidrage med din egen.

Nyankomne

10 bedste valnød pund kage opskrifter yummly

Lær mere

Ofte set

Lighter Fall Fare Butternut Squash Shepherds Pie og Vegan Chocolate Chip Cookies

Lighter Fall Fare Butternut Squash Shepherds Pie og Vegan Chocolate Chip Cookies

Chokolade Swirl Pumpkin Pie Opskrift med WholeGrain Crust. Sødet med ahornsirup. Perfekt til Thanksgiving eller vinterferien.

Cool Whip Chocolate One Bowl Bliss Cake

Cool Whip Chocolate One Bowl Bliss Cake

Ikke tilgængelig Køb Cool Whip Mixins Double Chocolate Brownie Whipped Topping, 8 oz karbad på Walmart.com

Pumpkin tyske Chokolade Chip Muffins opskrift

Pumpkin tyske Chokolade Chip Muffins opskrift

Græskar Chocolate Chip Muffins har en smøragtig smag, tætte konsistens, og er fulde af chokolade chips. Med Demo Video

Jul Rum Balls og 14 andre måder at lave mad med rum

Jul Rum Balls og 14 andre måder at lave mad med rum

Opret hjemmelavede rumkugler til jul med denne nemme julopskrift ved hjælp af Kitchenaid Platinum ExcactLice Food Processor.

Chokolade bayerske Torte opskrift mad. om

Chokolade bayerske Torte opskrift mad. om

CK Products tilbyder grossister den højeste kvalitet bagning og candymaking produkter, bagning, slik at gøre produkter, og kosher certificeret.

En tom mave er den bedste kok

En tom mave er den bedste kok

En tom mave er den bedste kok

Chokolade kondenseret mælk buttercream-isning

Chokolade kondenseret mælk buttercream-isning

Chokolade jordnøddesmør Poke kage er en chokoladekage med en glat påfyldning gennemblødt i hullerne og toppet med en cremet pisket topping

Vegansk chokoladekage opskrift med syltetøj

Vegansk chokoladekage opskrift med syltetøj

Nem og lækre smeltede chokoladekager, med en hindbærfyldning. Klar på kun ca. 30 minutter eller kan laves foran og bagt efter behov.

Donut kage med mokka flødeskum

Donut kage med mokka flødeskum

Chokolade og kaffe skaber en syndig rige kage roll sprængning med smag.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.