Abortpiller til rådighed via post i WA, men adgang er ikke retfærdig

De slutter med succes på mere end 95 pct. Af tiden, og risikoen for alvorlig, livstruende komplikation er mindre end oneper cent. De er billige, nemme at bruge, og så pålidelige, at de fleste mennesker kan tage pillerne hjemme uden problemer.

Mange mennesker foretrækker selvstyrede abort af en række grunde, herunder øget privatliv og fortrolighed, mere autonomi og kontrol over processen og lettere adgang - især hvis de bor langt væk fra en facilitet, der giver aborter. Der er voksende bevis for, at selvstyrede abort med piller er så sikker og effektiv som facilitetsbaseret pleje.

Fra denne oplevelse har vi lært, at du ikke behøver kliniske tests, medicinsk udstyr, kirurgisk kapacitet eller endda en sundhedsanlæg til at lave en abort med piller sikkert. Alt du behøver for en sikker abort med piller er tre elementer: nøjagtige oplysninger, kvalitet Medicinering og gensidig respekt og tillid. Nøjagtige oplysninger om en abort med piller bør være almindelig viden, det skal være let at finde af alle. Men det er ikke virkeligheden, og misinformation og myter er overalt.

At løse dette vidensgab og dele nøjagtige, evidensbaserede oplysninger, MSF og HowTouseAbontionPill. RG har oprettet en ny video serie designet til alle, der søger at lære mere om en abort med piller op til 13 ugers graviditet.

Videoerne hjælper folk med at vide, om de kan bruge abortpiller til at afslutte en graviditet, hvordan man bruger piller, hvad de skal forvente, hvornår man skal søge yderligere pleje, og hvordan man ved, om de arbejdede. De kan bruges af folk, der søger vejledning om, hvordan man sikkert selvstyrer en abort, folk planlægger at modtage omsorg på et sundhedsfacilitet, dem, der simpelthen vil bedre forstå processen, og alle imellem. Videoerne er gratis, åben adgang, brug tilgængelig ikke-medicinsk terminologi og er tilgængelige på 27 sprog for at sikre, at så mange som muligt kan drage fordel af de delte oplysninger.

Af grunde, der har mere at gøre med sociale normer og politik end patientsikkerhed eller trivsel, kan det andet element, kvalitet medicin s, være svært at komme forbi. Selvom de er på Verdenssundhedsorganisationslisten over vigtige medicin S, kvaliteten, prisen og tilgængeligheden af ​​lægemidlet varierer betydeligt efter land og sted. Der er nogle online ressourcer, der kan hjælpe folk med at finde dem, men i virkeligheden er abortpiller så sikre, vigtige og udbredt, at de skal være lige så nemme at få adgang til som over-the-counter medicin, der findes i apoteker.

Gensidig respekt og tillid er uden tvivl det mest væsentlige element - og også den mest undvigende. Det betyder udfordrende antagelser om folk, der har abort, vores komfortniveauer og stoler på gravide mennesker til at træffe deres egne beslutninger om den pleje, de har brug for, og hvordan de vil modtage det.

At bryde stigmaet omkring abort og forstærke stemmerne, behov og levet oplevelse af mennesker, der har haft aborter, på international sikker abortdag, den 28. september, vi aresserer første person aborthistorier fra de steder, vi arbejder. Vi hører fra folk over hele verden - fra Colombia til Den Demokratiske Republik Congo, Grækenland til Indien, folk af mange religioner, unge og gamle, dem med og uden børn - om deres abortoplevelser.

Vores rolle som sundhedsudbydere bør være at gøre abortpleje som sikker, komfortabel og værdig som muligt. Det betyder, at folk kan beslutte sig for sig selv, hvordan, hvornår, og hvor de har en abort og med, hvis støtte ikke er gatekeepers til denne væsentlige sundhedsydelser. Selvstyrede abort handler om mere end stigende adgang: Det handler om at opretholde folks autonomi og sikre, at de kan tage føringen i deres egen pleje.

Mens spørgsmålet har fået mere opmærksomhed i det forløbne år på grund af COVID-19, er debatten omkring medicin abort blevet simmerende for meget længere. FDA'en godkendte først medicin abort i 2000, og pillerne er vokset i brug gennem årene. I 2022, omkring 40 af patienterne i U.. valgte medicin abort, i henhold til Guttmacher Institute, en forskningsorganisation, der understøtter abort rettigheder. FDA kræver, at mifepriston dispenseres i sundhedsklinikker eller hospitaler, men reproduktive rettigheder advokater, læger og medicinske faggrupper, herunder ACOG har sagt i årevis -restriktionen er medicinsk unødvendig. Nu håber de, at BIDENS FDA permanent kan ændre kravet.

Det kan være overraskende for nogle. Med Forsikring og Medicaid dækning af abort- og statsbeskyttelse for at holde abort lovlig, hvis ROE v. Wade er væltet, Washington Bucks nationale tendenser mod anti-abort lovgivning. Men selv her, 59 af amter, hvor 10 af Washington-kvinder lever, har ingen abortklinik, ifølge data fra Guttmacher Institute, en reproduktiv sundhedspolitisk organisation.

Medikament abort pr. Mail er en ny måde for folk, der bor i disse undertastede områder for at få adgang til pleje. Patienter i Washington kan nu søge behandling gennem digitale klinikker som Hey Janeor virtuelle konsultationer med etablerede lokale mursten-og mørtel klinikker som Cedar River, som har steder i Seattle, Tacoma og Renton. Fordi medicin aborts typisk slutter graviditet ved hjælp af mifepriston og et andet lægemiddel, misoprostol, hvilket gør de piller, der er tilgængelige via post, betyder, at patienter kan have abort sikkert hjemme uden at rejse til en klinik. Den nonsurgiske mulighed, som er effektiv til at afslutte graviditeter på op til 10 ugers svangerskab, bliver stadig mere almindelig, bestående af 39% af alle aborter i USA i 2022, ifølge Guttmacher. Under COVID-19-pandemien, Medikament Abort havde den ekstra fordel af ikke , der kræver en i-office kirurgisk procedure - og de eksponeringsrisici, der fulgte med det.

Ying Zhang, en familie medicin læge baseret i Seattle, sagde, at i løbet af pandemien havde mange familieplanlægningsudbydere rundt om i landet sat i protokoller for at give ikke-berøring medicin abort, hvor patienter kunne Gør omsorg uden at skulle komme på stedet.

Selvom det kan fremkalde spøgelsen af ​​usikre pre-roe aborter, anerkender større sundhedspleje Organisationer i stigende grad selvstyrede Medicin Abort som en sikker og effektiv måde at få adgang til Abortvarmeklædning, længe som den anvender de samme stoffer, dosering og timing under graviditet, der anvendes i en medicinsk indstilling, med adgang til lægehjælp, hvis patienter ønsker eller har brug for det.

Som Zhang satte det: Alle disse Politikere Sæt i Begrænsning S og forbyder abort, det vil ikke stoppe abort i vores land. Folk vil finde måder at passe på sig selv.

Det er meget vigtigt, at du ved, hvor mange uger gravid du er. Har du taget en graviditetstest for at bekræfte din graviditet? Hvis du ikke kan have en ultralyd, beregne graviditetens varighed ved at tælle antallet af dage siden den første dag i din sidste menstruationsperiode.

Hvordan virker en abort med misoprostol?

Misoprostol til medicinsk abort fungerer bedst i de første 12 uger af graviditeten. Derefter er der en øget risiko for en komplikation og behov for lægehjælp. Hvis du overvejer at bruge Misoprostol efter 12 uger, bedes du kontakte InfoWomenonWeb. rg for instruktioner; Disse instruktioner er for kvinder, der er 12 uger eller tidligere i deres graviditet.

Misoprostol forårsager kontraktioner af livmoderen. Som følge heraf udsender livmoderen graviditeten. En kvinde kan få smertefulde kramper, vaginalt blodtab, der er mere end en normal menstruation , kvalme, opkastning og Diarré . Der er risiko for kraftig blødning, for hvilken en kvinde skal behandles af en læge. Han chancen for, at en abort med misoprostol vil blive succesfuld, er 94. Misoprostol er tilgængelig på apoteker i næsten alle lande.
Nyankomne

Absolut Grapefruit 750ml

Absolut Grapefruit 750ml

Absolut Vodka er det førende mærke af Premium vodka tilbyder den ægte smag af vodka i original eller dine foretrukne varianter fremstillet af naturlige ingredienser.

Absolut Grapefruit Vodka Ernæring Fakta

Absolut Grapefruit Vodka Ernæring Fakta

Absolut Grapefrugt Vodka er carbfree men bør indtages i moderate mængder på keto, fordi det er alkoholiker.

Hvor mange carbs er i absolut hindbær vodka

Hvor mange carbs er i absolut hindbær vodka

Pamplejho det er, hvad du vil tænke, når du møder vores nye mousserende grapefrugt Rosemary Vodka Soda. Vi tog den forfriskende smag af ...

Grapefrugt Vodka Cocktail Opskrifter

Grapefrugt Vodka Cocktail Opskrifter

Grapefrugt Vodka Cocktail Opskrifter

Absolut tilføjer til sin førende smag sortiment med den forfriskende nye Absolut vandmelon

Absolut tilføjer til sin førende smag sortiment med den forfriskende nye Absolut vandmelon

Den perfekte sommer smag, der skal nydes med venner eller den perfekte gave. Delicously glat og tilfredsstillende, med et naturligt forfriskende vandmelon smag. Prøv Absolut Wat

Absolut Vandmelon Den nye, naturligt forfriskende smag fra Absolut

Absolut Vandmelon Den nye, naturligt forfriskende smag fra Absolut

Blanding det op denne sommer med den NYE Absolut Vandmelon, det nyeste spændende post i Absoluts ikoniske linje af aromatiseret vodkasall omhyggeligt udformet

Den bedste autentiske Kylling Korma

Den bedste autentiske Kylling Korma

Sådan Fix for meget hvidløg Heres Sådan nedtone det

Detaljer om Bijol Civil, farve og smag Achioteannato Ingen MSG, NET WG. 2 oz.

Detaljer om Bijol Civil, farve og smag Achioteannato Ingen MSG, NET WG. 2 oz.

Detaljer om Bijol Civil, farve og smag Achioteannato Ingen MSG, NET WG. 2 oz.

Nyankomne

Achiote på engelsk oversættelse

Lær mere

Ofte set

Annatto Oil Roucou, Achiote

Annatto Oil Roucou, Achiote

Denne nemme opskrift på Annatto Oil, som bruges til at smag mange Puerto Rica retter, kommer sammen på kun 40 minutter.

Sådan laver du Achiote Oil

Sådan laver du Achiote Oil

Denne essentielle latinamerikanske ingrediens bringer smukke Yelloworange Tint og subtile jordagtige smag til alle slags retter.

Achiote erstatning Home Cooking Achiote

Achiote erstatning Home Cooking Achiote

Hvis du ikke kan finde denne latinske ingrediens i butikken, skal du bruge denne nemme opskrift at lave din egen Standin krydderi blanding derhjemme.

Chicken Soup Spinat og hele hvede acini di Pepe opskrifter. ET.

Chicken Soup Spinat og hele hvede acini di Pepe opskrifter. ET.

Få og dele bedste opskrifter om opskrifter med acini De Pepe med videoer, madlavning tips og mad ideer fra stjernekokke, shows og eksperter.

Spinat æg drop suppe stock-motiv. Billede af suppe, middag 46350907

Spinat æg drop suppe stock-motiv. Billede af suppe, middag 46350907

En af mine favorit supper vokser op var italienske bryllup suppe. Jeg elsker de små kødboller og acini di pepe pasta i det. Det var den ultimative komfort mad. Det alsocame i en dåse. Lol.

Sådan gør Acorda, portugisisk Bread Soup

Sådan gør Acorda, portugisisk Bread Soup

En Opskrift på tomat og chorizo Acorda der indeholder chorizo

Omsorg for container squash plantning squash i potter

Omsorg for container squash plantning squash i potter

Sådan Grow Acorn Squash Backyard Havearbejde Blog, Backyard Haveing ​​Blog,

Trykkoger Simple Søde Acorn Squash Øjeblikkelig Pot

Trykkoger Simple Søde Acorn Squash Øjeblikkelig Pot

Den perfekte side parabol, denne søde agern squash kokke op i cirka 25 minutter ved hjælp af en elektrisk trykkoger.

Grillet Acorn Squash Bedre Grill Blog

Grillet Acorn Squash Bedre Grill Blog

Prøv denne opskrift på grillet Mapleglazed Acorn Squash fra Mountain View Country Market. Få alle dine Bulk Food Ingredients på Mountain View Country Market i Chuckey, TN

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.